Etsi halvat lennot Port-au-Prince

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Port-au-Prince lentotiedot ja trendit

Tutustu Port-au-Prince lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Port-au-Prince?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Port-au-Prince lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Port-au-Prince Mais Gate lento kestää keskimäärin 27t 43m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Port-au-Prince Mais Gate kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Port-au-Prince

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Port-au-Prince on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Port-au-Prince harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Cap Haitien lentokenttä (133 km Port-au-Prince keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Port-au-Prince on tyypillisesti Cap Haitien lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 1168 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Port-au-Prince lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Port-au-Prince lennollasi

Port-au-Prince: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Port-au-Prince
Helsinki - Port-au-Prince reitin lennot
Nopein lentoaika27t 43m
Halvin hinta2162 €

Aloita matkan suunnittelu - Port-au-Prince


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Haiti

Eikö sittenkään Port-au-Prince? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Haiti

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Port-au-Prince.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Port-au-Prince, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Port-au-Prince, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Port-au-Prince on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.