Lennot Barbados

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Barbados kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Barbados
Bridgetown
Bridgetown

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Barbados

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Barbados
  • Mikä lento on halvin kohteeseen Barbados?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Barbados ovat lentoyhtiön Virgin Atlantic tarjoama 397 €, lentoyhtiön British Airways tarjoama 428 € sekä lentoyhtiön Air Canada tarjoama 505 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Barbados? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Barbados kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Barbados kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Barbados: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Barbados, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiBridgetown840 €

Paratiisimainen Barbadoksen saari, jota ympäröivät Atlantti ja Karibianmeri, on tunnettu valkohiekkaisista rannoistaan. Barbados on täydellinen rantalomakohde, ja saaren tunnetuimpiin rantoihin kuuluu esimerkiksi Crane Beach. Barbadoksella on hyvät mahdollisuudet myös erilaisiin aktiviteetteihin sukelluksesta surffaukseen, ja saaren värikäs pääkaupunki Bridgetown kutsuu ostoksille ja paikallista elämänmenoa ihmettelemään. Säiden puolesta troppinen Barbados on auringonpalvojan unelmakohde, sillä lämpöä riittää ympäri vuoden. Keskilämpötilat pyörivät noin 26–28 asteen tuntumassa kaikkina vuodenaikoina. Suomesta Barbadokselle ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta saarelle on mahdollista matkustaa vaihtokenttien kautta. Lennot Barbadokselle kulkevat aina saaren ainoalle kansainväliselle lentokentälle, Grantley Adamsin lentoasemalle (Grantley Adams International Airport), joka sijaitsee Bridgetownin tuntumassa. Suosituin aika Barbadoksen matkoille on joulukuusta huhtikuuhun, jolloin kosteutta ja sateita on saarella tavallista vähemmän. Nämä kuukaudet ovat saaren suosituinta aikaa, ja kalleimmillaan lennot Barbadokselle ovatkin yleensä joulukuussa, vuodenvaihteessa ja vuoden ensimmäisinä kuukausina. Halvemmat lennot Barbadokselle voi napata esimerkiksi syksylle ja alkutalvelle. Suomen kesäkuukausina sää saarella on sateinen, mutta Euroopasta Barbadokselle lennetään paljon myös kesäisin. Niinpä kesän lentojen hinnat pysyvät sateista huolimatta melko korkealla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Barbadokselle?

Suomesta Barbadokselle ei lennetä suoria reittilentoja. Halvat lennot Barbadokselle voi saada yhden, kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Kätevät yhden välilaskun yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barbadokselle tarjoaa esimerkiksi brittiläinen British Airways. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, voit saada kätevät kahden vaihdon lennot esimerkiksi yhdysvaltalaiselta United Airlinesilta. Käteviä lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barbadokselle liikennöivät yhteistyössä myös esimerkiksi British Airways ja brittiläinen Virgin Atlantic. Barbadokselle lennettäessä lentoreittien pituudet ja hinnat vaihtelevat suuresti, eli vertaa lentoja tarkkaan. Monilla Barbadoksen reiteillä on välilasku Isossa-Britanniassa, Lontoossa. Tarkista hyvissä ajoin, onko välilaskun aikana vaihdettava lentokentältä toiselle, sillä Lontoossa lentokenttiä on useita.

Milloin on paras aika matkustaa Barbadokselle?

Barbados on auringonpalvojien suosiossa, joten maan paras matkailukausi alkaa talvella joulukuussa ja jatkuu noin huhtikuulle asti. Näinä kuukausina sää Barbadoksella on aurinkoinen ja sateeton, ja lämpötilat nousevat yleensä korkeimmillaan noin 28 asteen lukemiin. Kuiva kausi on saaren vilkkainta matkailusesonkia, eli joulu-huhtikuussa lentojen ja hotellien hinnat ovat korkeimmillaan. Mikäli suunnittelet matkaa joulukuulle tai alkuvuodelle, kannattaa matkat varata hyvissä ajoin. Barbadoksella voi viettää erilaisen, trooppisen joulun rannoilla rentoutuen. Jos haluat Barbadokselle kesälomamatkalle, kannattaa reissuun lähteä heti touko-kesäkuussa, jolloin sadekausi on vasta alkamaisillaan. Heinäkuusta alkaen sateet voivat olla varsin rankkoja ja myös voimakkaat myrskyt ovat mahdollisia. Sadekausi jatkuu noin marraskuulle asti. Halvat lennot Barbadokselle on helppo saada varsinkin syksylle, mutta monet hotelleista ja lomakeskuksista sulkevat sateisimpina kuukausina ovensa. Mikäli sateet eivät latista lomatunnelmaasi, tartu syksyn ja alkutalven halpoihin lentoihin.

Kuinka kauan lento Barbadokselle kestää?

Barbadoksen lentojen kesto vaihtelee lentoreitin mukaan. Nopeimmilla yhden vaihdon lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barbadoksen saarelle on noin 13 tuntia. Jos hankit lentoliput Barbadokselle kahden tai kolmen vaihtokentän kautta, matka-aika pitenee selvästi. Kahden vaihdon lennoilla lentoaika voi venyä noin 20 tuntiin. Määränpäässä Barbadoksella kaikki lennot laskeutuvat Grantley Adamsin lentoasemalle. Reittien vertailu kannattaa, sillä lento- ja vaihtoajoissa voi olla valtavia eroja. Etenkin lasten kanssa lentävän kannattaa valita Barbadokselle mahdollisimman kätevät ja nopeat lentoyhteydet. Mikäli suunnittelet budjettimatkaa, voi pitkäkin lentoreitti olla hyvä vaihtoehto. Suomessa voit halutessasi startata Barbadoksen matkan joltain muultakin lentokentältä kuin Helsinki-Vantaalta. Käytä hyväksesi Suomen käteviä kotimaan lentoja, ja aloita lentoreittisi vaikkapa Oulusta, Joensuusta tai Kuopiosta. Tässä tapauksessa kokonaislentoaika venyy hieman, sillä lentoreittiin kuuluu tällöin tavallisesti koneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tarvitaanko Barbadokselle passi tai viisumi?

Matkat Barbadokselle ovat Suomen kansalaisille melko vaivattomia, sillä lomamatkaa varten ei tarvitse hankkia viisumia. Suomalaiset voivat oleskella saarella ilman viisumia enintään kolme kuukautta (90 päivää). Barbadoksella sinun on pystyttävä esittämään joko paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan näiden kolmen kuukauden sisällä. Muista pakata mukaan passi, sillä se on pakollinen varuste Barbadokselle reissatessa. Virallinen henkilökortti ei sovi maassa matkustusasiakirjaksi. Jos lentoreittisi Barbadokselle kulkee Yhdysvaltojen kautta, muista hankkia Yhdysvaltojen välilaskua varten ESTA-matkustuslupa (Electronic Travel Authorization). ESTA-luvan hankkiminen on pakollista niillekin matkustajille, joiden lentoreittiin kuuluu vain nopea välilasku jollakin yhdysvaltalaisella lentokentällä.


Barbados: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Bridgetown reitin lennot
Lyhyin lentoaika34t 55m
Halvin hinta840 €

Etsi lentoja kohteeseen Barbados

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Barbados