0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Barbados

Etsi halpoja lentoja Barbadokselle alk. 835 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/3
la 16/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Barbadokselle

Yhteenveto Barbadoksen lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

835 €

Nopein lentoaika

14t 10m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Barbados kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 835 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bridgetown Grantley Adams Intl).
Nopein lento kohteeseen Barbados kohteesta Suomi kestää 14t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bridgetown Grantley Adams Intl).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Barbados mukaan lukien British Airways.

Barbadoksen lentotiedot ja trendit

Tutustu Barbadoksen lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Barbados?

Keskimääräinen Suomi–Barbados lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bridgetown Grantley Adams Intl kestää keskimäärin 27t 45m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Bridgetown Grantley Adams Intl kestää keskimäärin . Bridgetown Grantley Adams Intl on alueen Barbados suosituin lentokenttä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Barbados?

Löydät lentoja kohteeseen Barbados 3 lentoyhtiöltä. Jos et ole varma minkä lentoyhtiön lennon haluat varata, harkitse lentosi varaamista British Airways, KLM tai American Airlines sillä nämä ovat käyttäjiemme keskuudessa suosituimpia. British Airways on suosituin, sillä 93 % momondo-matkaajista varaa lennot tältä lentoyhtiöltä.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Barbados? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Bridgetown

Bridgetown

St. George Parish Church

Brighton Beach

George Washington House

Foul Bay Beach

Crane Beach


Halvimmat lennot Barbados kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Barbados
Bridgetown
Bridgetown

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Barbados

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Barbados

Mikä lento on halvin kohteeseen Barbados?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Barbados ovat lentoyhtiön British Airways tarjoama 548 €, lentoyhtiön KLM tarjoama 587 € sekä lentoyhtiön American Airlines tarjoama 1316 €.

Mikä on alueen Barbados suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Barbados?

Lentäminen kohteeseen Barbados sunnuntaina tai lauantaina on paras vaihtoehto, koska silloin lentojen hinnat ovat yleensä alhaisimpia. Viikon kallein päivä lentää kohteeseen Barbados on keskiviikkona.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Barbados hinnat?

lentoa Barbados hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Barbados?

maaliskuuta 2024 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Barbados osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Barbados?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Barbados matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Barbados?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Barbados matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Barbados kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Barbados kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Barbados: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Barbados, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiBridgetown27t 45m880 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Barbados

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Barbadokselle?

Suomesta Barbadokselle ei lennetä suoria reittilentoja. Halvat lennot Barbadokselle voi saada yhden, kahden tai kolmen vaihtokentän kautta. Kätevät yhden välilaskun yhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barbadokselle tarjoaa esimerkiksi brittiläinen British Airways. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, voit saada kätevät kahden vaihdon lennot esimerkiksi yhdysvaltalaiselta United Airlinesilta. Käteviä lentoreittejä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barbadokselle liikennöivät yhteistyössä myös esimerkiksi British Airways ja brittiläinen Virgin Atlantic. Barbadokselle lennettäessä lentoreittien pituudet ja hinnat vaihtelevat suuresti, eli vertaa lentoja tarkkaan. Monilla Barbadoksen reiteillä on välilasku Isossa-Britanniassa, Lontoossa. Tarkista hyvissä ajoin, onko välilaskun aikana vaihdettava lentokentältä toiselle, sillä Lontoossa lentokenttiä on useita.

Milloin on paras aika matkustaa Barbadokselle?

Barbados on auringonpalvojien suosiossa, joten maan paras matkailukausi alkaa talvella joulukuussa ja jatkuu noin huhtikuulle asti. Näinä kuukausina sää Barbadoksella on aurinkoinen ja sateeton, ja lämpötilat nousevat yleensä korkeimmillaan noin 28 asteen lukemiin. Kuiva kausi on saaren vilkkainta matkailusesonkia, eli joulu-huhtikuussa lentojen ja hotellien hinnat ovat korkeimmillaan. Mikäli suunnittelet matkaa joulukuulle tai alkuvuodelle, kannattaa matkat varata hyvissä ajoin. Barbadoksella voi viettää erilaisen, trooppisen joulun rannoilla rentoutuen. Jos haluat Barbadokselle kesälomamatkalle, kannattaa reissuun lähteä heti touko-kesäkuussa, jolloin sadekausi on vasta alkamaisillaan. Heinäkuusta alkaen sateet voivat olla varsin rankkoja ja myös voimakkaat myrskyt ovat mahdollisia. Sadekausi jatkuu noin marraskuulle asti. Halvat lennot Barbadokselle on helppo saada varsinkin syksylle, mutta monet hotelleista ja lomakeskuksista sulkevat sateisimpina kuukausina ovensa. Mikäli sateet eivät latista lomatunnelmaasi, tartu syksyn ja alkutalven halpoihin lentoihin.

Kuinka kauan lento Barbadokselle kestää?

Barbadoksen lentojen kesto vaihtelee lentoreitin mukaan. Nopeimmilla yhden vaihdon lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Barbadoksen saarelle on noin 13 tuntia. Jos hankit lentoliput Barbadokselle kahden tai kolmen vaihtokentän kautta, matka-aika pitenee selvästi. Kahden vaihdon lennoilla lentoaika voi venyä noin 20 tuntiin. Määränpäässä Barbadoksella kaikki lennot laskeutuvat Grantley Adamsin lentoasemalle. Reittien vertailu kannattaa, sillä lento- ja vaihtoajoissa voi olla valtavia eroja. Etenkin lasten kanssa lentävän kannattaa valita Barbadokselle mahdollisimman kätevät ja nopeat lentoyhteydet. Mikäli suunnittelet budjettimatkaa, voi pitkäkin lentoreitti olla hyvä vaihtoehto. Suomessa voit halutessasi startata Barbadoksen matkan joltain muultakin lentokentältä kuin Helsinki-Vantaalta. Käytä hyväksesi Suomen käteviä kotimaan lentoja, ja aloita lentoreittisi vaikkapa Oulusta, Joensuusta tai Kuopiosta. Tässä tapauksessa kokonaislentoaika venyy hieman, sillä lentoreittiin kuuluu tällöin tavallisesti koneen vaihto Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Tarvitaanko Barbadokselle passi tai viisumi?

Matkat Barbadokselle ovat Suomen kansalaisille melko vaivattomia, sillä lomamatkaa varten ei tarvitse hankkia viisumia. Suomalaiset voivat oleskella saarella ilman viisumia enintään kolme kuukautta (90 päivää). Barbadoksella sinun on pystyttävä esittämään joko paluulippu Suomeen tai jatkolento johonkin toiseen maahan näiden kolmen kuukauden sisällä. Muista pakata mukaan passi, sillä se on pakollinen varuste Barbadokselle reissatessa. Virallinen henkilökortti ei sovi maassa matkustusasiakirjaksi. Jos lentoreittisi Barbadokselle kulkee Yhdysvaltojen kautta, muista hankkia Yhdysvaltojen välilaskua varten ESTA-matkustuslupa (Electronic Travel Authorization). ESTA-luvan hankkiminen on pakollista niillekin matkustajille, joiden lentoreittiin kuuluu vain nopea välilasku jollakin yhdysvaltalaisella lentokentällä.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Barbados

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Barbados?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Barbados. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Barbados momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Barbados?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Barbados joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Barbados momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Barbados?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Barbados tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Barbados juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Barbados, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Barbados lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Barbados

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Barbadoksella

Suositut lennot Barbadokselle
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Barbadokselle
1 aikuinen
la 9/3
la 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.