Etsi halvat lennot Pointe-à-Pitre

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Pointe-à-Pitre lentotiedot ja trendit

Tutustu Pointe-à-Pitre lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pointe-à-Pitre?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Pointe-à-Pitre kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 607 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. lokakuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Pointe-à-Pitre, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 624 €.

See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pointe-à-Pitre?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Pointe-à-Pitre. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 676 €. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 825 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pointe-à-Pitre?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Pointe-à-Pitre noin 26 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 771 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Pointe-à-Pitre jopa niin halpaan hintaan kuin 603 €.

Halvimmat lennot kaupungin Pointe-à-Pitre lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pointe-à-Pitre lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pointe-à-Pitre

HALVIN REITTI Helsinki - Pointe-à-Pitre

Helsinki (HEL) - Pointe-à-Pitre (PTP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pointe-à-Pitre kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pointe-à-Pitre Le Raizet, jolloin hinta on keskimääräinen 771 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ POINTE-À-PITREsyyskuu21% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Pointe-à-Pitre lennot maksavat keskimäärin vain 607 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE POINTE-À-PITRE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu29% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pointe-à-Pitre lentojen keskimääräinen hinta on 992 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN POINTE-À-PITRE KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu521% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pointe-à-Pitre kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Pointe-à-Pitre

Miten kauan kestää lentää Pointe-à-Pitreen?

Pointe-à-Pitre on kaupunki Ranskan hallinnoimalla Guadeloupella, Karibian saaristossa. Lennot Pointe-à-Pitreen vievät Suomesta ja Suomen pääkaupunkiseudun Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta lähtiessä lentoaikaa noin 12 tuntia. Tähän kuuluu noin kolmen tunnin lento välilaskulle Pariisiin ja sieltä vajaan yhdeksän tunnin lento perille Guadeloupeen. Kun lentokoneessa vietettyyn aikaan lisätään välilaskun ja koneenvaihdon viemä aika, nousee kokonaismatkustusaika keskimäärin lähemmäs 16:ta tuntia. Muualta Suomesta lähtiessä lennot vaativat yhden välilaskun lisää tai kuten yleensä järkevintä, alkumatkan Helsinki-Vantaalle voi taittaa jollain muulla kulkuneuvolla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaisi reilun tunnin kestävällä junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta lento sitten veisi kohti seuraavaa välietappia.

Mistä voi lentää suoraan Pointe-à-Pitreen?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole. Suhteellisen haastavasta saaristosijainnistaan huolimatta lennot Guadeloupen Pointe-à-Pitreen eivät kuitenkaan vaadi kuin yhden välilaskun. Tämä tosin vaatii lähtöä Suomen päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta ensin otetaan lento Pariisiin, Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle, ja sieltä matka jatkuu eteenpäin Pointe-à-Pitreen. Muilta Suomen lentokentiltä, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, välilaskuja tulee yksi enemmän. Esimerkiksi Oulusta tehdään ensin tehdä lyhyt lento Helsinki-Vantaalle, josta sitten matka jatkuu edelleen Pariisiin ja sieltä kohti määränpäätä.Muut matkustamoluokat Pointe-à-Pitre lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Pointe-à-Pitre lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pointe-à-Pitre?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pointe-à-Pitre

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pointe-à-Pitre?

Air France on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Pointe-à-Pitre. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Pointe-à-Pitre, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Air France lennot kohteeseen Pointe-à-Pitre

Kohteeseen Pointe-à-Pitre on 7 Air France lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Cayenne Rochambeau kohteeseen Pointe-à-Pitre, suosituin reitti, jota Air France liikennöi kohteeseen Pointe-à-Pitre.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Air France lento kohteeseen Pointe-à-Pitre maksoi 566 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Air France on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 254 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,6/10.


Pointe-à-Pitre ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pointe-à-Pitre lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Pointe-à-Pitren lentokentältä?

Matkustajien lentäessä Guadeloupeen lennot saapuvat kohteeseen Pointe-à-Pitre Le Raizet -lentoasemalle, saariston suurimmalle lentoasemalle, joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Pointe-à-Pitren kaupungista. Matkan lentokentältä kaupunkiin voi taittaa useammalla eri tavalla. Yksi yleisimmistä tavoista on hypätä edullisen, suoraan kuskille maksettavan bussin kyytiin. Karu'lis yhtiön linja-autot AE1 ja AE3 lähtevät heti saapuvien lentojen terminaalin edestä kohti kaupungin keskustaa ja kulkevat varhaisesta aamusta alkuiltaan tasaisin väliajoin. Huomattavasti kalliimpaan hintaan voi lentoasemalta napata myös taksikyydin keskustaan. Takseja löytyy molempien lentokentän terminaalien luota ja erityisesti myöhään illalla ja yöllä ne ovatkin ainoa keino päästä julkisilla kulkuvälineillä keskustaan. Hyvä puoli on, että taksilla pääsee suoraan haluttuun osoitteeseen, esimerkiksi oman majoitusliikkeen oven eteen. Mikäli Guadeloupea haluaa tutkia omaan tahtiin ja itsenäisesti ajaen, on lentoasemalla hyvät mahdollisuudet autonvuokraukseen. Vuokraamot sijaitsevat erillisessä rakennuksessa katutasossa Exit 3:n vieressä. Vahvana suosituksena on tutkia lentoasemalla autoja vuokraavien yritysten tarjontaa jo ennen laskeutumista, ja kenties varata oma menopeli jo etukäteen, jotta varmasti saa mieluisan kulkuneuvon. Luonnollisesti vuokraajalla tulee olla mukana voimassaoleva ajokortti. Reippaimmat ja keveiden kantamusten kanssa kulkevat matkustajat voivat myös harkita kävelyä lentoasemalta kaupunkiin. Reitti ja esimerkiksi oman majoituksen mahdollinen sijainti kannattaa toki huomioida tässäkin. Tarkista kätevästi momondon sivuilta, millaisia reitti- ja aikatauluvaihtoehtoja matkallesi on.


Kohteen Pointe-à-Pitre viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Pointe-à-Pitreen?

Pointe-à-Pitre sijaitsee Karibianmeren saaristossa Guadeloupella. Guadeloupe on Ranskan hallinnoimaa-aluetta, joten matkustettaessa Guadeloupeen vaatimukset matkustajalta ovat samat kuin EU-maihin ja Schengen-valtioihin. Näin ollen Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia matkalleen Pointe-à-Pitreen. Mukana tulee kuitenkin olla voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi tai henkilökortti.


Aloita matkan suunnittelu - Pointe-à-Pitre


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pointe-à-Pitre

Mitä voi nähdä ja tehdä Pointe-à-Pitressä?

Ranskan hallinnolliseen alueeseen kuuluvan Guadeloupen pääkaupunki, Pointe-à-Pitre, sijaitsee Grande-Terren saarella, kauniissa Karibian maisemissa. Merestä ja rannasta nauttimiseen Pointe-à-Pitre ja sen lähiympäristö soveltuvat mainiosti. Kaupungin satamasta lyhyen venekyydin ottamalla pääsee esimerkiksi mainiolle Îlet à Cochons -saarelle auringosta ja merestä nauttimaan. Hieman kaupungin ytimestä kaakkoon löytyvällä suojaisalla Plage de Bas du Fort -rannalla auringonpalvominen, kävely rannalla ja uiminen ovat mitä parhainta lomailua. Vierestä löytyy myös 1700-luvun Fort Fleur d'épée -linnoituksen rauniot ihmeteltäväksi. Museo- ja kulttuurikohteita kaupungista löytyy myös mukavasti. Suuri Memorial ACTe toimii orjakaupan muistomerkkinä ja kulttuurimuseona, jossa esitellään synkän orjakauppahistorian lisäksi muitakin aiheita. Komeaan siirtomaa-aikaiseen rakennukseen sijoitettu kolmikerroksinen Musée St-John Perse tarjoaa ajanmukaisen arkkitehtuurinsa lisäksi näytteitä taiteilijan töistä, ja Musée Départemental Victor Schœlcher taasen esittelee historiallisia veistoksia. Autenttisen torielämyksen kaupungista löytää keskeisellä paikalla sijaitsevalta Spice Market -torilta, josta nimensä mukaisesti löytyy mausteita, mutta myös paljon muuta ruuista vaatteisiin. Toinen, hieman pienempi markkinapaikka on Market Darse, joka löytyy rannan tuntumasta. Perheen ja erityisesti lasten kanssa lomaillessa mukavia kohteita ovat Aquarium de la Guadeloupe, jossa voi ihastella muun muassa erilaisia haita ja merikilpikonnia, sekä heikomman sään sattuessa Gwadaboum-sisähuvipuisto.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Pointe-à-Pitre. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Löydät lennot kohteeseen Pointe-à-Pitre joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Pointe-à-Pitre.

Kyllä. momondo voi seurata Pointe-à-Pitre lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.