Etsi halvat lennot Port of Spain

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Port of Spain lentotiedot ja trendit

Tutustu Port of Spain lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Port of Spain?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Port of Spain lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Port of Spain Piarco Intl lento kestää keskimäärin 36t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Port of Spain Piarco Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Port of Spain

Jos et pysty lentämään kohteeseen Port of Spain lokakuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Port of Spain reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 785 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Port of Spain on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Port of Spain harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Scarborough ANR Robinson Intl lentokenttä (92 km Port of Spain keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 695 € henkilöä kohti ja Scarborough ANR Robinson Intl lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Port of Spain. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Port of Spain

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Port of Spain
0

Muut matkustamoluokat Port of Spain lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Port of Spain lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Port of Spain?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Port of Spain

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Port of Spain?

KLM, American Airlines ja United Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Port of Spain rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Port of Spain näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Port of Spain

KLM liikennöi noin 3 lentoa kohteeseen Port of Spain normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Amsterdam Schiphol parhaan meno-paluumatkan KLM tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 736 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Port of Spain). Käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,5/10 175 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

United Airlines lennot kohteeseen Port of Spain

United Airlines (7,2/10, 1 627 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Port of Spain tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 519 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Port of Spain on keskimäärin viikossa 4 United Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Port of Spain: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Port of Spain
Helsinki - Port of Spain reitin lennot
Nopein lentoaika36t 30m
Halvin hinta1175 €

Aloita matkan suunnittelu - Port of Spain


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Port of Spain.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Port of Spain tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Port of Spain, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Port of Spain, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Port of Spain lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.