Halvat lennot Pula

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Pula?

Pula on kesäkohde, jonne matkustetaan Suomesta pääosin huhti-lokakuun välillä. Vilkkaimmillaan kroatialainen rantakaupunki on suosittuina lomakuukausina heinä-elokuussa, jolloin ilmat ovat enimmäkseen aurinkoiset ja lämpötilat kohoavat normaalisti 25–30 °C välille. Syyskuussa Pulan sää muuttuu sateisemmaksi ja samalla kaupungin turistikausi alkaa hiljalleen tyyntyä.

Milloin olisi paras aika matkustaa Pulaan? Välttyäksesi kesän pahimmilta ruuhkilta, lomalle Pulaan kannattaa suunnata joko touko-kesäkuussa ennen turistikauden huippua tai vasta syyskuussa. Milloin sitten kannattaa ostaa lennot Pulaan? Jotta lentolippujen hinnat olisivat mahdollisimman edulliset, Pulan lennot on hyvä ostaa ainakin muutamaa kuukautta ennen matkaa. Halvat lennot Pulaan ja hotellit kohteessa bongaat parhaiten huippusesongin ulkopuolelta. Saatat säästää paikallisissa hinnoissa vierailemalla Pulassa arkena, sillä viehättävässä kesäkaupungissa myös lähialueiden turistit viihtyvät kaupungissa viikonloppuisin.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Pula?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Pula paikasta Zagreb ovat löytäneet lentoja 84 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Pula. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Pula alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pula?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 40 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Pula. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 251 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Pula milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 219 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pula?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pula on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Pula lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 163 €. Lennot reitille Suomi - Pula maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 285 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pula?

  Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Pula lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 97 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Pula, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Pula, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 345 € lippua kohden.

 • Löytyykö kaupungin Pula lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Rijeka lentokenttä tai Zadar lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Pula.

 • Voiko kaupunkiin Pula lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 238 € henkilöä kohti ja Rijeka lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Pula. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pula

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pula
Useita lentoyhtiöitä
12. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 25m
3 välilaskua
PUY10:50Pula
19. marraskuuta
PUY11:20Pula
27t 40m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 25m
3 välilaskua
PUY10:50Pula
19. marraskuuta
PUY11:20Pula
27t 40m
3 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. marraskuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 50m
2 välilaskua
PUY11:55Pula
19. marraskuuta
PUY11:20Pula
27t 40m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pula

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Pula, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian Air International
Norwegian Air International
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 25m
PUYPula

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pula?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pula
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pula?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Pula kohteesta Suomi ovat Norwegian Air International, Norwegian, Lufthansa ja Croatia Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Pula ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pula lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lentokentältä pääset kätevästi Pulaan Shuttle-lentokenttäbussilla, joka kulkee keskustaan toukokuun ja lokakuun päivittäin kerran tunnissa klo 05:30–23:30 välillä. Matka noin 7,5 kilometrin päässä sijaitsevalta lentokentältä keskustaan taittuu varttitunnissa ja on hinnaltaan noin 23 HRK (noin 3,50 EUR). Fils-yrityksen bussi kulkee lentokentältä Riva-kadun Port Authority Pula -asemalle. Lisätietoja tarkoista aikatauluista ja reiteistä löydät netistä. Lentoasemalla pysähtyvät myös Pulaprometin linjat 23 ja 23a, jotka liikennöivät reittiä noin 1,5 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Autobusni kolodvor -linja-autoasemalle. Matka maksaa noin 15 HRK (noin 2,20 EUR).

Lentokentältä keskustaan matkustat helposti myös taksin kyydissä. Taksien alkutaksa on yleensä noin 15 HRK (noin 2 EUR) ja jokainen kuljettu kilometrin 10 HRK eli 1,35 EUR lisää. Voit yrittää sopia kuljettajan kanssa kiinteän hinnan keskustaan, joka on normaalisti noin 100 HRK (noin 15 EUR).


Pula: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Pula
Helsinki - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika42t 25m
Halvin hinta219 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Pula

Pulassa voit liikkua edullisesti joko bussilla ja taksilla. Myös taksi on kätevä ja varteenotettava vaihtoehto, sillä etäisyydet nähtävyyksien välillä ovat suhteellisen lyhyitä ja taksien hinnat kohtuullisia. Voit ihailla kaupunkimaisemia helposti myös kävellen paikasta toiseen. Jos päätät kulkea Pulassa bussilla, hyppää Autobusni kolodvor -linja-autoasemalta lähteviin Pulaprometin linjoihin 1,2 tai 3, joiden kyydissä matkustat esimerkiksi kaupungin hiekkarannoille, historiallisille monumenteille tai idylliseen vanhaankaupunkiin. Muista kantaa mukanasi käteistä, jotta voit ostaa 11 HRK (noin 1,70 EUR) hintaisen kertalippusi suoraan kuljettajalta. Voit myös ostaa useamman matkan etukäteen linja-autoasemalta tai Pulan lippukioskeista. Autobusni kolodvor -linja-autoasemalta hyppäät vaivatta myös lähialueille liikennöiviin busseihin, joiden hinnat määräytyvät eri vyöhykkeiden mukaan.


Kohteen Pula viisumivaatimukset

Matkustaessasi Suomen kansalaisena Pulaan mukana on oltava matkustusasiakirja, joka voi olla joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilötodistus. Kroatia on osa Euroopan unionia, mutta se ei kuulu Schengen-maihin. Suomen kansalaisena et kuitenkaan tarvitse viisumia matkallesi Kroatiaan. Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, tarvitset matkustusasiakirjaksesi passin ja mahdollisesti myös viisumin. Tarkistathan itseäsi koskevat viisumisäädökset hyvissä ajoin ennen matkaasi.


Aloita matkan suunnittelu - Pula


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Pula

Kiinnostavatko Pulan nähtävyydet?

Istrian niemimaalla sijaitsevassa Pulassa riittää nähtävää Rooman valtakunnan aikaisesta amfiteatterista Sergiuksen riemukaareen ja vanhankaupungin läpi kulkevaan Ulica Sergijevaca -pääkatuun. Kaupungin lukuisat kivi- ja hiekkarannat Adrianmeren poukamassa ovat myös näkemisen arvoisia. Merenalaiseen elämään voit tutustua snorklaamalla tai sukeltamalla rantojen turkoosissa vesissä.

Mitä mukaan matkalle Pulaan?

Kesäkuukausina Pulassa on päivisin mukavan lämmintä, mutta iltoja varten mukaan kannattaa ottaa myös lämpimämpää vaatetta.

Voiko Pulassa juoda kraanavettä?

Pulassa voit juoda vettä kraanasta, tietenkin aina omalla vastuulla. Vaikka veden maku voi olla erikoinen, sen pitäisi kuitenkin olla juotavaa. Jos et halua ottaa riskiä, Pulassa kannattaa juoda kaiken varalta pullotettua vettä.

Tippi- ja juomarahakäytännöt Pulassa?

Pulassa tippiä voi antaa ainakin 5–10 % esimerkiksi ravintolalaskun loppusummasta. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, mutta hyvän tavan mukaista.

Millainen on Pulan hintataso?

Hinnat paikallisissa ravintoloissa, kahviloissa ja ostospaikoilla ovat lähes samantasoisia kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi–Kroatia?

Aikaeroa maiden välillä on tunnin verran ja Pulassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Pulassa?

Kroatian valuutta on kuna (HRK), jota voit vaihtaa etukäteen Suomessa tai vasta perillä. Pulan pankkiautomaateista voit nostaa käteistä kunana tai vaihtaa eurot kuniksi valuutanvaihtopisteissä. Virallisissa rahanvaihtopaikoissa saat yleensä enemmän vastinetta rahoillesi kuin lentoasemilla tai hotelleissa, jotka saattavat ottaa vaihdosta korkeamman vaihtopalkkion.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

Eikö sittenkään Pula? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia