Halvat lennot Pula

pe 27.3.
pe 3.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Pula lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pula lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Pulaan?

Pula on kesäkohde, jonne matkustetaan Suomesta pääosin huhti-lokakuun välillä. Vilkkaimmillaan kroatialainen rantakaupunki on suosittuina lomakuukausina heinä-elokuussa, jolloin ilmat ovat enimmäkseen aurinkoiset ja lämpötilat kohoavat normaalisti 25–30 °C välille. Syyskuussa Pulan sää muuttuu sateisemmaksi ja samalla kaupungin turistikausi alkaa hiljalleen tyyntyä.

Milloin olisi paras aika matkustaa Pulaan? Välttyäksesi kesän pahimmilta ruuhkilta, lomalle Pulaan kannattaa suunnata joko touko-kesäkuussa ennen turistikauden huippua tai vasta syyskuussa. Milloin sitten kannattaa ostaa lennot Pulaan? Jotta lentolippujen hinnat olisivat mahdollisimman edulliset, Pulan lennot on hyvä ostaa ainakin muutamaa kuukautta ennen matkaa. Halvat lennot Pulaan ja hotellit kohteessa bongaat parhaiten huippusesongin ulkopuolelta. Saatat säästää paikallisissa hinnoissa vierailemalla Pulassa arkena, sillä viehättävässä kesäkaupungissa myös lähialueiden turistit viihtyvät kaupungissa viikonloppuisin.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Pula?

Löydät parhaat tarjoukset useimmista paikoista, kun varaat lennot kohteeseen Pula noin 42 päivää ennen lähtöpäivää.

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Pula?

useimmat käyttäjämme ovat varanneet lennon lauantai kohteeseen Pula, koska lennot ovat silloin edullisimmat. Kaikkein kallein lähtöpäivä näyttää olevan vastaavasti maanantai.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Pula?

Datamme mukaan lennot kohteeseen Pula ovat halvempia jos lennät ilta. Kun varaat lennon keskipäivä päivälle, tarkoittaa se todennäköisesti kalliimpia hintoja myös.

Liikkuminen Pulassa?

Pulassa voit liikkua edullisesti joko bussilla ja taksilla. Myös taksi on kätevä ja varteenotettava vaihtoehto, sillä etäisyydet nähtävyyksien välillä ovat suhteellisen lyhyitä ja taksien hinnat kohtuullisia. Voit ihailla kaupunkimaisemia helposti myös kävellen paikasta toiseen. Jos päätät kulkea Pulassa bussilla, hyppää Autobusni kolodvor -linja-autoasemalta lähteviin Pulaprometin linjoihin 1,2 tai 3, joiden kyydissä matkustat esimerkiksi kaupungin hiekkarannoille, historiallisille monumenteille tai idylliseen vanhaankaupunkiin. Muista kantaa mukanasi käteistä, jotta voit ostaa 11 HRK (noin 1,70 EUR) hintaisen kertalippusi suoraan kuljettajalta. Voit myös ostaa useamman matkan etukäteen linja-autoasemalta tai Pulan lippukioskeista. Autobusni kolodvor -linja-autoasemalta hyppäät vaivatta myös lähialueille liikennöiviin busseihin, joiden hinnat määräytyvät eri vyöhykkeiden mukaan.

Kiinnostavatko Pulan nähtävyydet?

Istrian niemimaalla sijaitsevassa Pulassa riittää nähtävää Rooman valtakunnan aikaisesta amfiteatterista Sergiuksen riemukaareen ja vanhankaupungin läpi kulkevaan Ulica Sergijevaca -pääkatuun. Kaupungin lukuisat kivi- ja hiekkarannat Adrianmeren poukamassa ovat myös näkemisen arvoisia. Merenalaiseen elämään voit tutustua snorklaamalla tai sukeltamalla rantojen turkoosissa vesissä.

Mitä mukaan matkalle Pulaan?

Kesäkuukausina Pulassa on päivisin mukavan lämmintä, mutta iltoja varten mukaan kannattaa ottaa myös lämpimämpää vaatetta.

Voiko Pulassa juoda kraanavettä?

Pulassa voit juoda vettä kraanasta, tietenkin aina omalla vastuulla. Vaikka veden maku voi olla erikoinen, sen pitäisi kuitenkin olla juotavaa. Jos et halua ottaa riskiä, Pulassa kannattaa juoda kaiken varalta pullotettua vettä.

Tippi- ja juomarahakäytännöt Pulassa?

Pulassa tippiä voi antaa ainakin 5–10 % esimerkiksi ravintolalaskun loppusummasta. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, mutta hyvän tavan mukaista.

Millainen on Pulan hintataso?

Hinnat paikallisissa ravintoloissa, kahviloissa ja ostospaikoilla ovat lähes samantasoisia kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi–Kroatia?

Aikaeroa maiden välillä on tunnin verran ja Pulassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Pulassa?

Kroatian valuutta on kuna (HRK), jota voit vaihtaa etukäteen Suomessa tai vasta perillä. Pulan pankkiautomaateista voit nostaa käteistä kunana tai vaihtaa eurot kuniksi valuutanvaihtopisteissä. Virallisissa rahanvaihtopaikoissa saat yleensä enemmän vastinetta rahoillesi kuin lentoasemilla tai hotelleissa, jotka saattavat ottaa vaihdosta korkeamman vaihtopalkkion. (Hinnat tarkistettu 09/04/2019.)

Milloin on paras aika matkustaa Pulaan?

Pula on kesäkohde, jonne matkustetaan Suomesta pääosin huhti-lokakuun välillä. Vilkkaimmillaan kroatialainen rantakaupunki on suosittuina lomakuukausina heinä-elokuussa, jolloin ilmat ovat enimmäkseen aurinkoiset ja lämpötilat kohoavat normaalisti 25–30 °C välille. Syyskuussa Pulan sää muuttuu sateisemmaksi ja samalla kaupungin turistikausi alkaa hiljalleen tyyntyä. Milloin olisi paras aika matkustaa Pulaan? Välttyäksesi kesän pahimmilta ruuhkilta, lomalle Pulaan kannattaa suunnata joko touko-kesäkuussa ennen turistikauden huippua tai vasta syyskuussa. Milloin sitten kannattaa ostaa lennot Pulaan? Jotta lentolippujen hinnat olisivat mahdollisimman edulliset, Pulan lennot on hyvä ostaa ainakin muutamaa kuukautta ennen matkaa. Halvat lennot Pulaan ja hotellit kohteessa bongaat parhaiten huippusesongin ulkopuolelta. Saatat säästää paikallisissa hinnoissa vierailemalla Pulassa arkena, sillä viehättävässä kesäkaupungissa myös lähialueiden turistit viihtyvät kaupungissa viikonloppuisin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Pulaan?

Jos haluat matkustaa kohteeseen Suomesta ilman välilaskua, halvat lennot Pulaan operoi Norwegian suoraan Helsingistä. Helsinki-Vantaalta lähtevät suorat lennot Pulaan toimittavat matkustajat perille vajaassa kolmessa tunnissa. Norwegianin halvat lennot Pulaan ovat LowFare-lentoja, jotka eivät sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita tai aterioita. Lisämaksusta voit lisätä lippuusi kirjattavat matkatavarat tai erilaisia palveluja. Norwegianilla lennät myös Oulusta halvoilla lennoilla Pulaan yhdellä pysähdyksellä Helsingissä. Edulliset lentoliput Pulaan voit löytää vertaamalla myös muita kansainvälisiä lentoyhtiöitä, jos olet valmis pysähtymään matkalla.

Tarvitaanko Pulassa passi tai viisumi?

Matkustaessasi Suomen kansalaisena Pulaan mukana on oltava matkustusasiakirja, joka voi olla joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilötodistus. Kroatia on osa Euroopan unionia, mutta se ei kuulu Schengen-maihin. Suomen kansalaisena et kuitenkaan tarvitse viisumia matkallesi Kroatiaan. Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, tarvitset matkustusasiakirjaksesi passin ja mahdollisesti myös viisumin. Tarkistathan itseäsi koskevat viisumisäädökset hyvissä ajoin ennen matkaasi.

Miten pääsen lentokentältä Pulan keskustaan?

Lentokentältä pääset kätevästi Pulaan Shuttle-lentokenttäbussilla, joka kulkee keskustaan toukokuun ja lokakuun päivittäin kerran tunnissa klo 05:30–23:30 välillä. Matka noin 7,5 kilometrin päässä sijaitsevalta lentokentältä keskustaan taittuu varttitunnissa ja on hinnaltaan noin 23 HRK (noin 3,50 EUR). Fils-yrityksen bussi kulkee lentokentältä Riva-kadun Port Authority Pula -asemalle. Lisätietoja tarkoista aikatauluista ja reiteistä löydät netistä. Lentoasemalla pysähtyvät myös Pulaprometin linjat 23 ja 23a, jotka liikennöivät reittiä noin 1,5 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Autobusni kolodvor -linja-autoasemalle. Matka maksaa noin 15 HRK (noin 2,20 EUR). Lentokentältä keskustaan matkustat helposti myös taksin kyydissä. Taksien alkutaksa on yleensä noin 15 HRK (noin 2 EUR) ja jokainen kuljettu kilometrin 10 HRK eli 1,35 EUR lisää. Voit yrittää sopia kuljettajan kanssa kiinteän hinnan keskustaan, joka on normaalisti noin 100 HRK (noin 15 EUR).


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Pulaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pula

Jos haluat matkustaa kohteeseen Suomesta ilman välilaskua, halvat lennot Pulaan operoi Norwegian suoraan Helsingistä. Helsinki-Vantaalta lähtevät suorat lennot Pulaan toimittavat matkustajat perille vajaassa kolmessa tunnissa.

Norwegianin halvat lennot Pulaan ovat LowFare-lentoja, jotka eivät sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita tai aterioita. Lisämaksusta voit lisätä lippuusi kirjattavat matkatavarat tai erilaisia palveluja. Norwegianilla lennät myös Oulusta halvoilla lennoilla Pulaan yhdellä pysähdyksellä Helsingissä. Edulliset lentoliput Pulaan voit löytää vertaamalla myös muita kansainvälisiä lentoyhtiöitä, jos olet valmis pysähtymään matkalla.


Miten pääsen lentokentältä Pulan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Pula lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lentokentältä pääset kätevästi Pulaan Shuttle-lentokenttäbussilla, joka kulkee keskustaan toukokuun ja lokakuun päivittäin kerran tunnissa klo 05:30–23:30 välillä. Matka noin 7,5 kilometrin päässä sijaitsevalta lentokentältä keskustaan taittuu varttitunnissa ja on hinnaltaan noin 23 HRK (noin 3,50 EUR). Fils-yrityksen bussi kulkee lentokentältä Riva-kadun Port Authority Pula -asemalle. Lisätietoja tarkoista aikatauluista ja reiteistä löydät netistä. Lentoasemalla pysähtyvät myös Pulaprometin linjat 23 ja 23a, jotka liikennöivät reittiä noin 1,5 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Autobusni kolodvor -linja-autoasemalle. Matka maksaa noin 15 HRK (noin 2,20 EUR).

Lentokentältä keskustaan matkustat helposti myös taksin kyydissä. Taksien alkutaksa on yleensä noin 15 HRK (noin 2 EUR) ja jokainen kuljettu kilometrin 10 HRK eli 1,35 EUR lisää. Voit yrittää sopia kuljettajan kanssa kiinteän hinnan keskustaan, joka on normaalisti noin 100 HRK (noin 15 EUR).


Suositut lentoreitit Pula

Etsityimmät lennot Pula sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Pula lennot
Lyhyin lentoaika
2t 55m
Halvin hinta
205 €
Turku - Pula lennot
Lyhyin lentoaika
9t 15m
Halvin hinta
503 €

Liikkuminen Pulassa?

Pulassa voit liikkua edullisesti joko bussilla ja taksilla. Myös taksi on kätevä ja varteenotettava vaihtoehto, sillä etäisyydet nähtävyyksien välillä ovat suhteellisen lyhyitä ja taksien hinnat kohtuullisia. Voit ihailla kaupunkimaisemia helposti myös kävellen paikasta toiseen. Jos päätät kulkea Pulassa bussilla, hyppää Autobusni kolodvor -linja-autoasemalta lähteviin Pulaprometin linjoihin 1,2 tai 3, joiden kyydissä matkustat esimerkiksi kaupungin hiekkarannoille, historiallisille monumenteille tai idylliseen vanhaankaupunkiin. Muista kantaa mukanasi käteistä, jotta voit ostaa 11 HRK (noin 1,70 EUR) hintaisen kertalippusi suoraan kuljettajalta. Voit myös ostaa useamman matkan etukäteen linja-autoasemalta tai Pulan lippukioskeista. Autobusni kolodvor -linja-autoasemalta hyppäät vaivatta myös lähialueille liikennöiviin busseihin, joiden hinnat määräytyvät eri vyöhykkeiden mukaan.


Tarvitaanko Pulassa passi tai viisumi?

Matkustaessasi Suomen kansalaisena Pulaan mukana on oltava matkustusasiakirja, joka voi olla joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilötodistus. Kroatia on osa Euroopan unionia, mutta se ei kuulu Schengen-maihin. Suomen kansalaisena et kuitenkaan tarvitse viisumia matkallesi Kroatiaan. Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, tarvitset matkustusasiakirjaksesi passin ja mahdollisesti myös viisumin. Tarkistathan itseäsi koskevat viisumisäädökset hyvissä ajoin ennen matkaasi.


Lentolippu varattuna kohteeseen Pula? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Pulaan matkustavalle

Kiinnostavatko Pulan nähtävyydet?

Istrian niemimaalla sijaitsevassa Pulassa riittää nähtävää Rooman valtakunnan aikaisesta amfiteatterista Sergiuksen riemukaareen ja vanhankaupungin läpi kulkevaan Ulica Sergijevaca -pääkatuun. Kaupungin lukuisat kivi- ja hiekkarannat Adrianmeren poukamassa ovat myös näkemisen arvoisia. Merenalaiseen elämään voit tutustua snorklaamalla tai sukeltamalla rantojen turkoosissa vesissä.

Mitä mukaan matkalle Pulaan?

Kesäkuukausina Pulassa on päivisin mukavan lämmintä, mutta iltoja varten mukaan kannattaa ottaa myös lämpimämpää vaatetta.

Voiko Pulassa juoda kraanavettä?

Pulassa voit juoda vettä kraanasta, tietenkin aina omalla vastuulla. Vaikka veden maku voi olla erikoinen, sen pitäisi kuitenkin olla juotavaa. Jos et halua ottaa riskiä, Pulassa kannattaa juoda kaiken varalta pullotettua vettä.

Tippi- ja juomarahakäytännöt Pulassa?

Pulassa tippiä voi antaa ainakin 5–10 % esimerkiksi ravintolalaskun loppusummasta. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, mutta hyvän tavan mukaista.

Millainen on Pulan hintataso?

Hinnat paikallisissa ravintoloissa, kahviloissa ja ostospaikoilla ovat lähes samantasoisia kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi–Kroatia?

Aikaeroa maiden välillä on tunnin verran ja Pulassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Pulassa?

Kroatian valuutta on kuna (HRK), jota voit vaihtaa etukäteen Suomessa tai vasta perillä. Pulan pankkiautomaateista voit nostaa käteistä kunana tai vaihtaa eurot kuniksi valuutanvaihtopisteissä. Virallisissa rahanvaihtopaikoissa saat yleensä enemmän vastinetta rahoillesi kuin lentoasemilla tai hotelleissa, jotka saattavat ottaa vaihdosta korkeamman vaihtopalkkion. (Hinnat tarkistettu 09/04/2019.)