Halvat lennot Pula

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Pula (PUY)
ma 25.1.
ma 1.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Pula lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pula lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Pulaan?

Pula on kesäkohde, jonne matkustetaan Suomesta pääosin huhti-lokakuun välillä. Vilkkaimmillaan kroatialainen rantakaupunki on suosittuina lomakuukausina heinä-elokuussa, jolloin ilmat ovat enimmäkseen aurinkoiset ja lämpötilat kohoavat normaalisti 25–30 °C välille. Syyskuussa Pulan sää muuttuu sateisemmaksi ja samalla kaupungin turistikausi alkaa hiljalleen tyyntyä.

Milloin olisi paras aika matkustaa Pulaan? Välttyäksesi kesän pahimmilta ruuhkilta, lomalle Pulaan kannattaa suunnata joko touko-kesäkuussa ennen turistikauden huippua tai vasta syyskuussa. Milloin sitten kannattaa ostaa lennot Pulaan? Jotta lentolippujen hinnat olisivat mahdollisimman edulliset, Pulan lennot on hyvä ostaa ainakin muutamaa kuukautta ennen matkaa. Halvat lennot Pulaan ja hotellit kohteessa bongaat parhaiten huippusesongin ulkopuolelta. Saatat säästää paikallisissa hinnoissa vierailemalla Pulassa arkena, sillä viehättävässä kesäkaupungissa myös lähialueiden turistit viihtyvät kaupungissa viikonloppuisin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Pula?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Pula paikasta Dubrovnik ovat löytäneet lentoja 83 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Pula. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Pula alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pula?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Pula kohteesta Suomi, kun varaat 40 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Pula hintaan, joka on noin 240 €, kun etsit 40 päivää etukäteen.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pula?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Pula. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 156 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä maanantai, voit odottaa näkeväsi 272 € lentohinnan reitille Suomi - Pula.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pula?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pula. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 105 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 331 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Pula lähettyviltä muita lentokenttiä?

Rijeka lentokenttä tai Zadar lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Pula.

Voiko kaupunkiin Pula lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 222 € henkilöä kohti ja Rijeka lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Pula. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

momondosta löytyneet halvat lennot: Pula

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pula
Norwegian Air International
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
Pula
Pula
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pula

Norwegian Air International
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
Pula


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Pulaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pula

Jos haluat matkustaa kohteeseen Suomesta ilman välilaskua, halvat lennot Pulaan operoi Norwegian suoraan Helsingistä. Helsinki-Vantaalta lähtevät suorat lennot Pulaan toimittavat matkustajat perille vajaassa kolmessa tunnissa.

Norwegianin halvat lennot Pulaan ovat LowFare-lentoja, jotka eivät sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita tai aterioita. Lisämaksusta voit lisätä lippuusi kirjattavat matkatavarat tai erilaisia palveluja. Norwegianilla lennät myös Oulusta halvoilla lennoilla Pulaan yhdellä pysähdyksellä Helsingissä. Edulliset lentoliput Pulaan voit löytää vertaamalla myös muita kansainvälisiä lentoyhtiöitä, jos olet valmis pysähtymään matkalla.


Miten pääsen lentokentältä Pulan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Pula lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lentokentältä pääset kätevästi Pulaan Shuttle-lentokenttäbussilla, joka kulkee keskustaan toukokuun ja lokakuun päivittäin kerran tunnissa klo 05:30–23:30 välillä. Matka noin 7,5 kilometrin päässä sijaitsevalta lentokentältä keskustaan taittuu varttitunnissa ja on hinnaltaan noin 23 HRK (noin 3,50 EUR). Fils-yrityksen bussi kulkee lentokentältä Riva-kadun Port Authority Pula -asemalle. Lisätietoja tarkoista aikatauluista ja reiteistä löydät netistä. Lentoasemalla pysähtyvät myös Pulaprometin linjat 23 ja 23a, jotka liikennöivät reittiä noin 1,5 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Autobusni kolodvor -linja-autoasemalle. Matka maksaa noin 15 HRK (noin 2,20 EUR).

Lentokentältä keskustaan matkustat helposti myös taksin kyydissä. Taksien alkutaksa on yleensä noin 15 HRK (noin 2 EUR) ja jokainen kuljettu kilometrin 10 HRK eli 1,35 EUR lisää. Voit yrittää sopia kuljettajan kanssa kiinteän hinnan keskustaan, joka on normaalisti noin 100 HRK (noin 15 EUR).


Suositut lentoreitit Pula

Etsityimmät lennot Pula sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Pula lennot
Lyhyin lentoaika
2t 55m
Halvin hinta
167 €
Turku - Pula lennot
Lyhyin lentoaika
28t 40m
Halvin hinta
792 €

Liikkuminen Pulassa?

Pulassa voit liikkua edullisesti joko bussilla ja taksilla. Myös taksi on kätevä ja varteenotettava vaihtoehto, sillä etäisyydet nähtävyyksien välillä ovat suhteellisen lyhyitä ja taksien hinnat kohtuullisia. Voit ihailla kaupunkimaisemia helposti myös kävellen paikasta toiseen. Jos päätät kulkea Pulassa bussilla, hyppää Autobusni kolodvor -linja-autoasemalta lähteviin Pulaprometin linjoihin 1,2 tai 3, joiden kyydissä matkustat esimerkiksi kaupungin hiekkarannoille, historiallisille monumenteille tai idylliseen vanhaankaupunkiin. Muista kantaa mukanasi käteistä, jotta voit ostaa 11 HRK (noin 1,70 EUR) hintaisen kertalippusi suoraan kuljettajalta. Voit myös ostaa useamman matkan etukäteen linja-autoasemalta tai Pulan lippukioskeista. Autobusni kolodvor -linja-autoasemalta hyppäät vaivatta myös lähialueille liikennöiviin busseihin, joiden hinnat määräytyvät eri vyöhykkeiden mukaan.


Tarvitaanko Pulassa passi tai viisumi?

Matkustaessasi Suomen kansalaisena Pulaan mukana on oltava matkustusasiakirja, joka voi olla joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilötodistus. Kroatia on osa Euroopan unionia, mutta se ei kuulu Schengen-maihin. Suomen kansalaisena et kuitenkaan tarvitse viisumia matkallesi Kroatiaan. Jos et ole minkään EU-maan kansalainen, tarvitset matkustusasiakirjaksesi passin ja mahdollisesti myös viisumin. Tarkistathan itseäsi koskevat viisumisäädökset hyvissä ajoin ennen matkaasi.


Vinkkejä Pulaan matkustavalle

Kiinnostavatko Pulan nähtävyydet?

Istrian niemimaalla sijaitsevassa Pulassa riittää nähtävää Rooman valtakunnan aikaisesta amfiteatterista Sergiuksen riemukaareen ja vanhankaupungin läpi kulkevaan Ulica Sergijevaca -pääkatuun. Kaupungin lukuisat kivi- ja hiekkarannat Adrianmeren poukamassa ovat myös näkemisen arvoisia. Merenalaiseen elämään voit tutustua snorklaamalla tai sukeltamalla rantojen turkoosissa vesissä.

Mitä mukaan matkalle Pulaan?

Kesäkuukausina Pulassa on päivisin mukavan lämmintä, mutta iltoja varten mukaan kannattaa ottaa myös lämpimämpää vaatetta.

Voiko Pulassa juoda kraanavettä?

Pulassa voit juoda vettä kraanasta, tietenkin aina omalla vastuulla. Vaikka veden maku voi olla erikoinen, sen pitäisi kuitenkin olla juotavaa. Jos et halua ottaa riskiä, Pulassa kannattaa juoda kaiken varalta pullotettua vettä.

Tippi- ja juomarahakäytännöt Pulassa?

Pulassa tippiä voi antaa ainakin 5–10 % esimerkiksi ravintolalaskun loppusummasta. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, mutta hyvän tavan mukaista.

Millainen on Pulan hintataso?

Hinnat paikallisissa ravintoloissa, kahviloissa ja ostospaikoilla ovat lähes samantasoisia kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi–Kroatia?

Aikaeroa maiden välillä on tunnin verran ja Pulassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Pulassa?

Kroatian valuutta on kuna (HRK), jota voit vaihtaa etukäteen Suomessa tai vasta perillä. Pulan pankkiautomaateista voit nostaa käteistä kunana tai vaihtaa eurot kuniksi valuutanvaihtopisteissä. Virallisissa rahanvaihtopaikoissa saat yleensä enemmän vastinetta rahoillesi kuin lentoasemilla tai hotelleissa, jotka saattavat ottaa vaihdosta korkeamman vaihtopalkkion. (Hinnat tarkistettu 09/04/2019.)

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka