Halvat lennot Dubrovnik

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Dubrovnik

Yhteenveto Dubrovnik lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

82 €

Halvin meno-paluulennon hinta

117 €

Nopein lentoaika

3t 05m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Dubrovnik kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 82 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnikin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Dubrovnik kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 117 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnikin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Dubrovnik kohteesta Suomi kestää 3t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnikin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Dubrovnik mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Dubrovnik lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dubrovnik lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dubrovnik

HALVIN REITTI Helsinki - Dubrovnik

Helsinki (HEL) - Dubrovnik (DBV)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dubrovnik kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dubrovnikin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 269 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DUBROVNIKheinäkuu20% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Dubrovnik lennot maksavat keskimäärin vain 215 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DUBROVNIK KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu35% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Dubrovnik lentojen keskimääräinen hinta on 362 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DUBROVNIK KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu387% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dubrovnik kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Dubrovnik?

Adrianmeren rannikolla sijaitseva Dubrovnik on yksi Kroatian tunnetuimmista rantakohteista, mutta historiallinen kaupunki on tunnelmallinen myös talvisin. Milloin on paras aika matkustaa Dubrovnikiin? Seutu on tunnettu kauniista rannoistaan, ja jos etsit edullista kaupunkikohdetta kesälle, pistä kaupunki muistiin, sillä lentoliput Dubrovnikiin ovat edullisia yleensä myös kesäisin, etenkin heinä- ja elokuussa, jolloin sää kaupungissa on jopa polttavan kuuma. Vaikka pelkät lennot voi saada kesälle halvalla, hotellien ja muiden palveluiden hinnat ovat kesäkaudella melko korkeita. Parasta onkin napata halvat lennot esimerkiksi toukokuulle, kesäkuulle tai syyskuulle, jolloin sää on suomalaiselle jo sopivan lämmin eikä turistikausikaan ole kuumimmillaan.

Milloin halvat lennot Dubrovnikiin kannattaa ostaa? Sopiva aika on hieman alle 60 päivää ennen lähtöä. Myös vuokra-auton ja majoituksen saa yleensä edullisimmin ajoissa varattuna.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Dubrovnik hintaan 65 €/henkilö, mikä on 54 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Dubrovnik. Löydät halvimmat hinnat alueelle Dubrovnik valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Yleensä heinäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Dubrovnik. Lennot maksavat noin 215 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Dubrovnik heinäkuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 219 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Dubrovnik on 58 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 269 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 117 €.

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Dubrovnik. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 186 €. Lennot reitille Suomi - Dubrovnik maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 258 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Dubrovnik lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 98 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Dubrovnik, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Dubrovnik on aamulla, kun lennot maksavat noin 247 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Dubrovnik on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Dubrovnik harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bol lentokenttä (137 km kaupungin Dubrovnik keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 140 € henkilöä kohti ja Bol lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Dubrovnik. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Dubrovnik

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dubrovnik
Norwegian
16. elokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
DBV09:20Dubrovnikin lentoasema
20. elokuuta
DBV12:55Dubrovnikin lentoasema
3t 00m
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
DBV09:20Dubrovnikin lentoasema
26. elokuuta
DBV06:50Dubrovnikin lentoasema
3t 00m
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
DBV09:20Dubrovnikin lentoasema
26. elokuuta
DBV06:50Dubrovnikin lentoasema
3t 00m
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. syyskuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 30m
2 välilaskua
DBV10:35Dubrovnikin lentoasema
5. lokakuuta
DBV16:50Dubrovnikin lentoasema
24t 50m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. elokuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
DBV09:20Dubrovnikin lentoasema
20. elokuuta
DBV12:30Dubrovnikin lentoasema
20t 25m
2 välilaskua
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
2 välilaskua
DBV12:45Dubrovnikin lentoasema
7. heinäkuuta
DBV15:45Dubrovnikin lentoasema
3t 00m
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Dubrovnik

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Dubrovnik, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja airBaltic
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
2 välilaskua
DBV12:45Dubrovnikin lentoasema
airBaltic
4. heinäkuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
DBV06:05Dubrovnikin lentoasema
airBaltic
18. heinäkuuta
HEL16:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
1 välilasku
DBV06:05Dubrovnikin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dubrovnik?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dubrovnik

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dubrovnik?

Lentäessäsi kohteeseen Dubrovnik kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Norwegian Air International, Finnair, Norwegian tai Lufthansa. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dubrovnik

Turkish Airlines lentää kohteeseen Dubrovnik noin 7 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Turkish Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 206 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnik reitille. Turkish Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,2/10 pistettä.

Lufthansa lennot kohteeseen Dubrovnik

Lufthansa (7,4/10, 301 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Dubrovnik tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 157 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Dubrovnik on keskimäärin viikossa 11 Lufthansa lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Dubrovnik

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Dubrovnik
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 92 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Dubrovnik ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dubrovnik lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Dubrovnikiin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Čilipi Airport, sillä se sijaitsee Čilipin kylän puolella. Kätevimmin kentältä keskustaan pääsee Atlas Shuttle Bus -lentokenttäbussilla, joka odottaa matkustajia terminaalin ulkopuolella aina lentojen saapuessa Dubrovnikiin. Keskustassa linja-auto pysähtyy Pile Gaten asemalla vanhassakaupungissa ja kaupungin pääbussiasemalla. Liput bussiin voi ostaa Atlaksen tiskiltä terminaalin sisältä tai suoraan kuljettajalta. Jos otat keskustaan mieluummin taksin, varaudu maksamaan matkasta noin 170–200 kunaa.


   Dubrovnik: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Dubrovnik
   Helsinki - Dubrovnik reitin lennot
   Lyhyin lentoaika3t 00m
   Halvin hinta151 €
   Oulu - Dubrovnik reitin lennot
   Lyhyin lentoaika18t 00m
   Halvin hinta187 €
   Turku - Dubrovnik reitin lennot
   Lyhyin lentoaika25t 05m
   Halvin hinta291 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Dubrovnik

   Merellinen Dubrovnik houkuttelee liikkumaan jalan, mutta jos haluat tutkia kaupunkia tarkemmin, kannattaa avuksi ottaa kaupunkiliikenteen bussit. Kaupungin bussiliikennettä hoitaa Libertas-linja-autoyhtiö, ja kaikkiaan kaupungin alueella kulkee kymmenen bussilinjaa. Bussi kaupungin muihin osiin on helppo napata esimerkiksi kaupungin portin, Pilen, tuntumasta. Suosittuja linjoja ovat esimerkiksi Lapadiin suuntaava numero 4 ja Babin Kukiin matkaava numero 6.

   Kaupunkiliikenteen busseihin liput voi ostaa joko Libertasin kioskeista 12 kunan hintaan tai suoraan kuljettajalta 15 kunan hintaan. Lippu on voimassa 59 minuutin ajan, ja aikarajan sisässä matkustaja saa tehdä niin monta vaihtoa kuin haluaa. Päivälipun voi ostaa 30 kunan hintaan. Dubrovnikista järjestetään myös erilaisia veneretkiä ja -risteilyjä lähialueille, ja laivaretkiltä kaunista kaupunkia voi ihailla aivan uudesta näkökulmasta. Taksi on otettava virallisilta taksipisteiltä, esimerkiksi Pile-portilta tai bussiasemalta.


   Kohteen Dubrovnik viisumivaatimukset

   Kroatia kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-maihin, joten lentoasemilla suomalaisten lentomatkustajien henkilöllisyys voidaan tarkastaa. Viisumia Suomen kansalaiset eivät Kroatiaan matkustaessaan tarvitse. Suomalainen tarvitsee Dubrovnikiin ja muihin kroatialaiskaupunkeihin matkustaessaan matkustusasiakirjaksi valokuvallisen, virallisen henkilökortin tai passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta matkan jälkeen. Suosituksena on kuitenkin, että passi olisi voimassa puoli vuotta matkan jälkeen. Lapsilla on oltava oma passinsa. Kroatian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kroatian-suurlähetystö sijaitsee Zagrebissa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Lähin Suomen kunniakonsulaatti sijaitsee Splitissä. Suurlähetystön ja kaikkien Kroatiassa olevien Suomen konsulaattien yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hr.


   Aloita matkan suunnittelu - Dubrovnik


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dubrovnik

   Halvat lennot Dubrovnikiin voi löytää lähes ympäri vuoden, vertaa hintoja ja seuraa tarjouksia.

   Matkailijoita kutsuvat niin historialliset kohteet (esim. Dubrovnikin katedraali ja vanhakaupunki) kuin kauniit rannatkin. Tutustu esimerkiksi pieneen Lokrumin saareen aivan Dubrovnikin edustalla, Elafiittien saariin tai hieman kauempana sijaitsevaan Mljetin saareen. Myös Cavtatin läheinen pikkukaupunki on suositeltava vierailukohde.

   Saat kaiken tarvittavan Dubrovnikista.

   Dubrovnikissa on turvallista, mutta varo taskuvarkaita, äläkä jätä autoon arvotavaroita. Sairastapausten varalta mukaan on hyvä ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Hanavesi on juotavaa.

   Pieni juomaraha on kohteliasta jättää hyvästä palvelusta.

   Hintataso Kroatiassa, myös suuremmissa kaupungeissa on edullisempi kuin Suomessa.

   Kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

   Välimatka on teitä pitkin 2700 kilometriä.

   Kroatian rahayksikkö on kuna. Rahaa on helppo vaihtaa paikan päällä Dubrovnikissa.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

   Eikö sittenkään Dubrovnik? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia

   Miksi käyttää momondo?

   momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Dubrovnik. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

   momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Dubrovnik, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

   momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Dubrovnik. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

   Totta kai.momondo seuraa Dubrovnik lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.