Lennot Eurooppa Kroatia Dubrovnik

Halvat lennot Dubrovnik

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Dubrovnik (DBV)
pe 22.1.
pe 29.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Dubrovnik lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dubrovnik lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Dubrovnikiin?

Adrianmeren rannikolla sijaitseva Dubrovnik on yksi Kroatian tunnetuimmista rantakohteista, mutta historiallinen kaupunki on tunnelmallinen myös talvisin. Milloin on paras aika matkustaa Dubrovnikiin? Seutu on tunnettu kauniista rannoistaan, ja jos etsit edullista kaupunkikohdetta kesälle, pistä kaupunki muistiin, sillä lentoliput Dubrovnikiin ovat edullisia yleensä myös kesäisin, etenkin heinä- ja elokuussa, jolloin sää kaupungissa on jopa polttavan kuuma. Vaikka pelkät lennot voi saada kesälle halvalla, hotellien ja muiden palveluiden hinnat ovat kesäkaudella melko korkeita. Parasta onkin napata halvat lennot esimerkiksi toukokuulle, kesäkuulle tai syyskuulle, jolloin sää on suomalaiselle jo sopivan lämmin eikä turistikausikaan ole kuumimmillaan.

Milloin halvat lennot Dubrovnikiin kannattaa ostaa? Sopiva aika on hieman alle 60 päivää ennen lähtöä. Myös vuokra-auton ja majoituksen saa yleensä edullisimmin ajoissa varattuna.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dubrovnik?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Dubrovnik kuukauden heinäkuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 193 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dubrovnik?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Dubrovnik kohteesta Suomi, kun varaat 58 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Dubrovnik hintaan, joka on noin 237 €, kun etsit 58 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Dubrovnik milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 119 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dubrovnik?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Dubrovnik on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 192 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Dubrovnik perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 229 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dubrovnik?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dubrovnik on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Dubrovnik illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 189 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Dubrovnik on aamulla, kun lennot maksavat noin 210 €.

Löytyykö kaupungin Dubrovnik lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Dubrovnik on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Dubrovnik harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bol lentokenttä (135 km kaupungin Dubrovnik keskustasta).

momondosta löytyneet halvat lennot: Dubrovnik

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Dubrovnik
Norwegian
7. huhtikuuta
3t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
08:00
Dubrovnik
10. huhtikuuta
09:05
Dubrovnik
3t 00m
12:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
7. huhtikuuta
3t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
08:00
Dubrovnik
10. huhtikuuta
09:05
Dubrovnik
3t 00m
12:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. huhtikuuta
10t 25m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
2 välilaskua
12:55
Dubrovnik
10. huhtikuuta
08:05
Dubrovnik
5t 50m
1 välilasku
13:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. huhtikuuta
10t 25m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
2 välilaskua
12:55
Dubrovnik
10. huhtikuuta
08:05
Dubrovnik
10t 35m
1 välilasku
18:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. huhtikuuta
10t 40m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
12:55
Dubrovnik
10. huhtikuuta
08:05
Dubrovnik
10t 35m
1 välilasku
18:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. toukokuuta
8t 50m
Turku
8t 50m
2 välilaskua
18:45
Dubrovnik
27. toukokuuta
13:55
Dubrovnik
21t 00m
2 välilaskua
10:55
Turku


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Dubrovnikiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dubrovnik

Suorat lennot Dubrovnikiin tarjoaa suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Lentoaika Dubrovnikiin on noin kolme tuntia, kun kyseessä ovat suorat lennot. Jos matka-aikataulusi ei ole tiukka, vaihtokenttien kautta kaupunkiin lentävät edullisesti esimerkiksi airBaltic, Lufthansa ja SAS, mutta vaihdollisilla lennoilla lentoaika venyy vähintään neljään ja puoleen tuntiin. Pääkaupunkiseudulta Dubrovnikiin lähtevien lentojen lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Suoria lentoja Dubrovnikiin on tarjolla noin yksi päivässä. Koska kyseessä on Euroopan sisäinen lento, ruokatarjoilu ei pääsääntöisesti sisälly lentojen hintaan. Jos matkustat matkatavaroiden kanssa, valitse tarpeisiisi sopiva lipputyyppi, sillä Finnairin ja Norwegianin edullisimpiin lipputyyppeihin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Matkatavaran voi kuitenkin lisätä lentolippuun lisämaksusta.


Miten pääsen lentokentältä Dubrovnikin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Dubrovnik lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Dubrovnikiin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, joka tunnetaan myös nimellä Čilipi Airport, sillä se sijaitsee Čilipin kylän puolella. Kätevimmin kentältä keskustaan pääsee Atlas Shuttle Bus -lentokenttäbussilla, joka odottaa matkustajia terminaalin ulkopuolella aina lentojen saapuessa Dubrovnikiin. Keskustassa linja-auto pysähtyy Pile Gaten asemalla vanhassakaupungissa ja kaupungin pääbussiasemalla. Liput bussiin voi ostaa Atlaksen tiskiltä terminaalin sisältä tai suoraan kuljettajalta. Jos otat keskustaan mieluummin taksin, varaudu maksamaan matkasta noin 170–200 kunaa. [Tarkistettu 21.6.2017]


Suositut lentoreitit Dubrovnik

Etsityimmät lennot Dubrovnik sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Dubrovnik lennot
Lyhyin lentoaika
10t 40m
Halvin hinta
119 €
Turku - Dubrovnik lennot
Lyhyin lentoaika
16t 05m
Halvin hinta
269 €
Oulu - Dubrovnik lennot
Lyhyin lentoaika
15t 20m
Halvin hinta
414 €

Liikkuminen Dubrovnikissa?

Merellinen Dubrovnik houkuttelee liikkumaan jalan, mutta jos haluat tutkia kaupunkia tarkemmin, kannattaa avuksi ottaa kaupunkiliikenteen bussit. Kaupungin bussiliikennettä hoitaa Libertas-linja-autoyhtiö, ja kaikkiaan kaupungin alueella kulkee kymmenen bussilinjaa. Bussi kaupungin muihin osiin on helppo napata esimerkiksi kaupungin portin, Pilen, tuntumasta. Suosittuja linjoja ovat esimerkiksi Lapadiin suuntaava numero 4 ja Babin Kukiin matkaava numero 6.

Kaupunkiliikenteen busseihin liput voi ostaa joko Libertasin kioskeista 12 kunan hintaan tai suoraan kuljettajalta 15 kunan hintaan. Lippu on voimassa 59 minuutin ajan, ja aikarajan sisässä matkustaja saa tehdä niin monta vaihtoa kuin haluaa. Päivälipun voi ostaa 30 kunan hintaan. [Tarkistettu 21.6.2017] Dubrovnikista järjestetään myös erilaisia veneretkiä ja -risteilyjä lähialueille, ja laivaretkiltä kaunista kaupunkia voi ihailla aivan uudesta näkökulmasta. Taksi on otettava virallisilta taksipisteiltä, esimerkiksi Pile-portilta tai bussiasemalta.


Tarvitaanko Dubrovnikiin passi?

Kroatia kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-maihin, joten lentoasemilla suomalaisten lentomatkustajien henkilöllisyys voidaan tarkastaa. Viisumia Suomen kansalaiset eivät Kroatiaan matkustaessaan tarvitse. Suomalainen tarvitsee Dubrovnikiin ja muihin kroatialaiskaupunkeihin matkustaessaan matkustusasiakirjaksi valokuvallisen, virallisen henkilökortin tai passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta matkan jälkeen. Suosituksena on kuitenkin, että passi olisi voimassa puoli vuotta matkan jälkeen. Lapsilla on oltava oma passinsa. Kroatian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Kroatian-suurlähetystö sijaitsee Zagrebissa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Lähin Suomen kunniakonsulaatti sijaitsee Splitissä. Suurlähetystön ja kaikkien Kroatiassa olevien Suomen konsulaattien yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hr.


Vinkkejä Dubrovnikiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Dubrovnikiin?

Halvat lennot Dubrovnikiin voi löytää lähes ympäri vuoden, vertaa hintoja ja seuraa tarjouksia.

Kiinnostavatko Dubrovnikin nähtävyydet?

Matkailijoita kutsuvat niin historialliset kohteet (esim. Dubrovnikin katedraali ja vanhakaupunki) kuin kauniit rannatkin. Tutustu esimerkiksi pieneen Lokrumin saareen aivan Dubrovnikin edustalla, Elafiittien saariin tai hieman kauempana sijaitsevaan Mljetin saareen. Myös Cavtatin läheinen pikkukaupunki on suositeltava vierailukohde.

Mitä mukaan matkalle Dubrovnikiin?

Saat kaiken tarvittavan Dubrovnikista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Dubrovnikissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Dubrovnikissa turvallista?

Dubrovnikissa on turvallista, mutta varo taskuvarkaita, äläkä jätä autoon arvotavaroita. Sairastapausten varalta mukaan on hyvä ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Dubrovnikissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on juotavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Dubrovnikissa?

Pieni juomaraha on kohteliasta jättää hyvästä palvelusta.

Millainen on Dubrovnikin hintataso?

Hintataso Kroatiassa, myös suuremmissa kaupungeissa on edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kroatia?

Kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki- Dubrovnik?

Välimatka on teitä pitkin 2700 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Dubrovnikissa?

Kroatian rahayksikkö on kuna. Rahaa on helppo vaihtaa paikan päällä Dubrovnikissa.

Lennot Eurooppa Kroatia Dubrovnik
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka