Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Split

Etsi halpoja lentoja Split alk. 105 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Split

Yhteenveto Split lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

105 €

Halvin meno-paluulennon hinta

134 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Split kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 105 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Split).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Split kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 134 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Split).
Nopein lento kohteeseen Split kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Split).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Split mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja airBaltic.

Split lentotiedot ja trendit

Tutustu Split lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Split?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Split kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 207 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Split elokuu aikana, on huhtikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Split reitillä huhtikuu aikana maksavat keskimäärin 210 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Split?

149 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Split. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 20 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Split. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Split omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Split?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Split kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 241 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 366 € lentohinnan reitille Suomi - Split.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Split?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Split on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Split illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 148 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Split ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 303 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Split?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Split riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Split (suosituin lentokenttä alueella Split) niin lentoaika on keskimäärin 3t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Split, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Split?

Paras aika varata lento kohteeseen Split kohteesta Suomi on 44 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 268 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Split jopa niin halpaan hintaan kuin 243 €.

Halvimmat lennot kaupungin Split lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Split lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Split

HALVIN REITTI Helsinki - Split

Helsinki (HEL) - Split (SPU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Split kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Split, jolloin hinta on keskimääräinen 268 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SPLITelokuu23% halvempielokuu aikana Helsinki - Split lennot maksavat keskimäärin vain 207 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SPLIT KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Split lentojen keskimääräinen hinta on 343 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SPLIT KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu355% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Split kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Split

Kroatian merellinen helmi, kaunis satamakaupunki Split, on yksi maan suosituimmista kaupunkikohteista, joka tunnetaan aurinkoisista säistään. Halvat lennot Splitiin saa Helsingistä kaikille viikon päiville, mutta kaikista edullisimmat lennot myydään lomasesonkien ulkopuolelle. Matkat Splitiin saa halvalla esimerkiksi marraskuisin, jolloin myös matkailupalvelut ja majoitus ovat edullisia, mutta sää ei enää ole helteinen. Pelkät lennot Splitiin voi saada lentotarjouksien kautta pilkkahintaan.

Split on helppo ja tunnelmallinen kaupunkilomakohde. Lennot Splitiin ostetaan erityisesti kesäkuukausille. Kesäsesonki onkin Kroatian rannikolla pidempi kuin Suomessa, ja Splitin sää on miellyttävän lämmin aina toukokuulta syyskuulle. Heinäkuussa lämpötila saattaa nousta koviinkin hellelukemiin. Kesä-heinä-elokuussa matkat Splitiin ovat myös kalleimmillaan, joten kaunista säätä ja halpoja lentoja metsästävän parhaat matkakuukaudet ovat toukokuu ja syyskuu.

Budjettimatkailija miettinee, milloin lennot Splitiin kannattaa ostaa. Yleensä sopiva aika on noin 60 päivää ennen lentoa. Vertaa hintoja tarkkaan. Yleisesti ottaen lentoliput Splitiin ovat kohtuuhintaisia, ja myös kaupungin edullinen hintataso kutsuu viihtymään.

Löytyykö kaupungin Split lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Split on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Split harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bol lentokenttä (31 km Split keskustasta) tai Zadar lentokenttä (110 km Split keskustasta).

Voiko kaupunkiin Split lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Zadar lentokenttä keskimääräiseen hintaan 186 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Split lentokenttä hinnat?

lentoa Split lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Split lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Split lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Split lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Split lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Split lentokenttä?

Split lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Split lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Split

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Split
Norwegian
24. huhtikuuta
HEL08:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU10:30Split
1. toukokuuta
SPU21:15Split
24t 50m
1 välilasku
HEL23:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
6. huhtikuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU08:30Split
13. huhtikuuta
SPU11:00Split
6t 20m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
6. huhtikuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU08:30Split
13. huhtikuuta
SPU11:00Split
6t 20m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
6. huhtikuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU08:30Split
13. huhtikuuta
SPU09:15Split
2t 55m
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
3. huhtikuuta
HEL08:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU10:30Split
13. huhtikuuta
SPU11:00Split
6t 20m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
6. huhtikuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU08:30Split
13. huhtikuuta
SPU09:15Split
2t 55m
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Split

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Split, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja airBaltic
airBaltic
10. kesäkuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
SPU09:05Split
Norwegian
10. kesäkuuta
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU12:20Split
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 25m
3 välilaskua
SPU20:45Split

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Split

Mikäli et pääse jalkaisin kaikkiin haluamiisi kohteisiin, Splitissä on myös hyvä julkinen liikennejärjestelmä. Sitä hallinnoi Promet Split. Edullisimmin kaupungissa matkustetaan paikallisbusseilla. Lippu linja-autoon ostetaan joko kuskilta tai kaupungin kioskeista. Kaupunki on jaettu neljään vyöhykkeeseen, joista vyöhykkeeseen 1 kuuluu Splitin ydinkaupunkialue, vyöhykkeeseen 2 keskustaa ympäröiviä alueita (esimerkiksi Solin, Stobrec, Podstrana) ja niin edelleen. Ulommainen vyöhyke, numero 4, pitää sisällään lähikaupungit Trogirin ja Omisin. Bussilipun hinta vyöhykkeelle 1 on noin 11 kunaa.

Kaiken kaikkiaan Splitin alueella on 35 bussilinjaa. Kaupungin tärkeimmät bussiasemat ovat Bazar sekä Kroatian kansallisteatterin tuntumassa sijaitseva bussiasema. Koska kyseessä on rantakaupunki, kaupungin maisemia voi ihailla myös veneistä mereltä käsin. Jos haluat vierailla esimerkiksi rannoilla Splitin ulkopuolella, voit ottaa lähialueille bussin tai vaihtoehtoisesti vuokrata auton.


Kohteen Split viisumivaatimukset

Kroatia kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-alueeseen, joten lentoasemilla suomalaisten lentomatkustajien henkilöllisyys voidaan tarkastaa. Viisumia Suomen kansalaiset eivät maahan matkustaessaan tarvitse. Suomalainen tarvitsee Splitiin tai muihin kroatialaiskohteisiin matkustaessaan matkustusasiakirjaksi valokuvallisen, virallisen henkilökortin tai passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta matkan jälkeen. Suosituksena on kuitenkin, että passi olisi voimassa puoli vuotta matkan jälkeen. Lapsilla on oltava oma passinsa. Kroatian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Zagrebin-suurlähetystö ja Splitissä sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti auttavat suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa.. Suurlähetystön ja kaikkien Suomen konsulaattien yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hr.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Split

Miten löydän halvimmat lennot Splitiin?

Halvat lennot Splitiin voi saada etenkin suosituimpien lomasesonkien eli kesä-, heinä ja elokuun ulkopuolelle, lentotarjouksia seuraamalla.

Kiinnostavatko Splitin nähtävyydet?

Diocletianuksen palatsi ja kaupungin arkeologinen museo tarjoavat historiallisia aarteita. Marjan-kukkulalta avautuu unohtumattomat maisemat ja kauniit saaret kuten Brač ja Stari Grad kutsuvat päiväretkille.

Mitä mukaan matkalle Splitiin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista.

Onko Splitissä turvallista?

Split on turvallinen matkailukaupunki, tosin näpistyksiä kannattaa varoa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti on paras ottaa mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Splitissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on juotavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Splitissä?

Pieni tippi on kohteliasta jättää.

Millainen on Splitin hintataso?

Hintataso on edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kroatia?

Kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Split?

Välimatka on teitä pitkin noin 2500 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Splitissä?

Kroatian rahayksikkö on kuna. Rahaa kannattaa vaihtaa Splitissä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Split?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Split. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Split joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Split, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Split?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Split. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Split juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Split lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Split

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Split

Suositut lennot Split
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Split
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.