Halvat lennot Split

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 7/12
ti 14/12

Halvimmat lennot kaupungin Split lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Split lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Split

HALVIN REITTI Helsinki - Split

Helsinki (HEL) - Split (SPU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Split kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Split, jolloin hinta on keskimääräinen 239 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SPLIThuhtikuu25% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Split lennot maksavat keskimäärin vain 178 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SPLIT KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Split lentojen keskimääräinen hinta on 307 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SPLIT KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu336% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Split kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Split?

Kroatian merellinen helmi, kaunis satamakaupunki Split, on yksi maan suosituimmista kaupunkikohteista, joka tunnetaan aurinkoisista säistään. Halvat lennot Splitiin saa Helsingistä kaikille viikon päiville, mutta kaikista edullisimmat lennot myydään lomasesonkien ulkopuolelle. Matkat Splitiin saa halvalla esimerkiksi marraskuisin, jolloin myös matkailupalvelut ja majoitus ovat edullisia, mutta sää ei enää ole helteinen. Pelkät lennot Splitiin voi saada lentotarjouksien kautta pilkkahintaan.

Split on helppo ja tunnelmallinen kaupunkilomakohde. Lennot Splitiin ostetaan erityisesti kesäkuukausille. Kesäsesonki onkin Kroatian rannikolla pidempi kuin Suomessa, ja Splitin sää on miellyttävän lämmin aina toukokuulta syyskuulle. Heinäkuussa lämpötila saattaa nousta koviinkin hellelukemiin. Kesä-heinä-elokuussa matkat Splitiin ovat myös kalleimmillaan, joten kaunista säätä ja halpoja lentoja metsästävän parhaat matkakuukaudet ovat toukokuu ja syyskuu.

Budjettimatkailija miettinee, milloin lennot Splitiin kannattaa ostaa. Yleensä sopiva aika on noin 60 päivää ennen lentoa. Vertaa hintoja tarkkaan. Yleisesti ottaen lentoliput Splitiin ovat kohtuuhintaisia, ja myös kaupungin edullinen hintataso kutsuu viihtymään.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Split?

  129 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Split. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 60 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Split. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Split omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Split?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Split kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 178 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Split huhtikuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Split reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 202 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Split?

  Paras aika varata lento kohteeseen Split kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 239 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Split?

  Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää lentokentälle Split kentältä Suomi. Halvin viimeksi perjantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 196 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 254 € lentohinnan reitille Suomi - Split.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Split?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Split on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Split iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 188 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Split ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 272 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Split lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Split on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Split harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bol lentokenttä (31 km kaupungin Split keskustasta) tai Zadar lentokenttä (110 km kaupungin Split keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Split lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Zadar lentokenttä keskimääräiseen hintaan 164 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Split

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Split
Finnair
TKUTurku
11t 05m
SPUSplit
Finnair
TMPTampere Tampere-Pirkkala
12t 35m
SPUSplit
Finnair
OULOulu
16t 00m
SPUSplit
Tilauslentoyhtiö
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
SPUSplit

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Split

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Split, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Lufthansa ja Norwegian
Norwegian
4. toukokuuta
HEL06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
SPU09:20Split
Lufthansa
12. joulukuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
SPU07:35Split
Lufthansa
10. joulukuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
1 välilasku
SPU09:40Split

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Split?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Split
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Split?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Split suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Norwegian Air International, Finnair, Lufthansa ja Royal Wings. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Split ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Split lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Splitiin saapuvat Splitin kansainväliselle lentoasemalle (tunnetaan myös nimellä Resnikin lentoasema), josta pääsee kätevimmin keskustaan paikallisbussilla, lentokenttäbussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Parhaan julkisen liikenteen yhteyden tarjoaa lentokenttäbussi, sillä paikallisbussi (linja 37) ei lähde liikkeelle suoraan lentokentältä, vaan läheisen päätien (Cesta Dr. Franje Tudmana) varrelta. Lentokenttäbussi sen sijaan lähtee terminaalin tuntumasta, eikä bussi pysähdy matkan varrella ennen Splitin pääbussiasemaa. Mikäli päädyt ottamaan taksin, varaudu maksamaan matkasta noin 250–300 kunaa.


Split: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Split
Helsinki - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 40m
Halvin hinta180 €
Turku - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 05m
Halvin hinta321 €
Oulu - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 00m
Halvin hinta263 €
Tampere - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 35m
Halvin hinta400 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Split

Mikäli et pääse jalkaisin kaikkiin haluamiisi kohteisiin, Splitissä on myös hyvä julkinen liikennejärjestelmä. Sitä hallinnoi Promet Split. Edullisimmin kaupungissa matkustetaan paikallisbusseilla. Lippu linja-autoon ostetaan joko kuskilta tai kaupungin kioskeista. Kaupunki on jaettu neljään vyöhykkeeseen, joista vyöhykkeeseen 1 kuuluu Splitin ydinkaupunkialue, vyöhykkeeseen 2 keskustaa ympäröiviä alueita (esimerkiksi Solin, Stobrec, Podstrana) ja niin edelleen. Ulommainen vyöhyke, numero 4, pitää sisällään lähikaupungit Trogirin ja Omisin. Bussilipun hinta vyöhykkeelle 1 on noin 11 kunaa.

Kaiken kaikkiaan Splitin alueella on 35 bussilinjaa. Kaupungin tärkeimmät bussiasemat ovat Bazar sekä Kroatian kansallisteatterin tuntumassa sijaitseva bussiasema. Koska kyseessä on rantakaupunki, kaupungin maisemia voi ihailla myös veneistä mereltä käsin. Jos haluat vierailla esimerkiksi rannoilla Splitin ulkopuolella, voit ottaa lähialueille bussin tai vaihtoehtoisesti vuokrata auton.


Kohteen Split viisumivaatimukset

Kroatia kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-alueeseen, joten lentoasemilla suomalaisten lentomatkustajien henkilöllisyys voidaan tarkastaa. Viisumia Suomen kansalaiset eivät maahan matkustaessaan tarvitse. Suomalainen tarvitsee Splitiin tai muihin kroatialaiskohteisiin matkustaessaan matkustusasiakirjaksi valokuvallisen, virallisen henkilökortin tai passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta matkan jälkeen. Suosituksena on kuitenkin, että passi olisi voimassa puoli vuotta matkan jälkeen. Lapsilla on oltava oma passinsa. Kroatian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Zagrebin-suurlähetystö ja Splitissä sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti auttavat suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa.. Suurlähetystön ja kaikkien Suomen konsulaattien yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hr.


Aloita matkan suunnittelu - Split


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Split

Miten löydän halvimmat lennot Splitiin?

Halvat lennot Splitiin voi saada etenkin suosituimpien lomasesonkien eli kesä-, heinä ja elokuun ulkopuolelle, lentotarjouksia seuraamalla.

Kiinnostavatko Splitin nähtävyydet?

Diocletianuksen palatsi ja kaupungin arkeologinen museo tarjoavat historiallisia aarteita. Marjan-kukkulalta avautuu unohtumattomat maisemat ja kauniit saaret kuten Brač ja Stari Grad kutsuvat päiväretkille.

Mitä mukaan matkalle Splitiin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Splitissä

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Splitissä turvallista?

Split on turvallinen matkailukaupunki, tosin näpistyksiä kannattaa varoa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti on paras ottaa mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Splitissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on juotavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Splitissä?

Pieni tippi on kohteliasta jättää.

Millainen on Splitin hintataso?

Hintataso on edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kroatia?

Kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Split?

Välimatka on teitä pitkin noin 2500 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Splitissä?

Kroatian rahayksikkö on kuna. Rahaa kannattaa vaihtaa Splitissä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

Eikö sittenkään Split? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia