Halvat lennot Split

Meno-paluu
Economy
San Francisco (SFO)
Split (SPU)
pe 5.3.
pe 12.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Split lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Split lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Split

HALVIN REITTI Helsinki - Split

Helsinki (HEL) - Split (SPU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Split kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Split, jolloin hinta on keskimääräinen 224 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SPLIThuhtikuu25% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Split lennot maksavat keskimäärin vain 167 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SPLIT KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Split lentojen keskimääräinen hinta on 288 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SPLIT KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu336% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Split kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Splitiin?

Kroatian merellinen helmi, kaunis satamakaupunki Split, on yksi maan suosituimmista kaupunkikohteista, joka tunnetaan aurinkoisista säistään. Halvat lennot Splitiin saa Helsingistä kaikille viikon päiville, mutta kaikista edullisimmat lennot myydään lomasesonkien ulkopuolelle. Matkat Splitiin saa halvalla esimerkiksi marraskuisin, jolloin myös matkailupalvelut ja majoitus ovat edullisia, mutta sää ei enää ole helteinen. Pelkät lennot Splitiin voi saada lentotarjouksien kautta pilkkahintaan.

Split on helppo ja tunnelmallinen kaupunkilomakohde. Lennot Splitiin ostetaan erityisesti kesäkuukausille. Kesäsesonki onkin Kroatian rannikolla pidempi kuin Suomessa, ja Splitin sää on miellyttävän lämmin aina toukokuulta syyskuulle. Heinäkuussa lämpötila saattaa nousta koviinkin hellelukemiin. Kesä-heinä-elokuussa matkat Splitiin ovat myös kalleimmillaan, joten kaunista säätä ja halpoja lentoja metsästävän parhaat matkakuukaudet ovat toukokuu ja syyskuu.

Budjettimatkailija miettinee, milloin lennot Splitiin kannattaa ostaa. Yleensä sopiva aika on noin 60 päivää ennen lentoa. Vertaa hintoja tarkkaan. Yleisesti ottaen lentoliput Splitiin ovat kohtuuhintaisia, ja myös kaupungin edullinen hintataso kutsuu viihtymään.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Split?

72 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Split. Tämän lennon lähtölentokenttä on Tukholma, ja se on 70 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Split. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Split omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Split?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Split kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 167 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Split huhtikuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Split reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 190 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Split?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Split on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 224 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Split milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 118 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Split?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää lentokentälle Split kentältä Suomi. Halvin viimeksi perjantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 184 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 237 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Split?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Split. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 192 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on iltapäivällä. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Split, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 235 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Split lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Split on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Split harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bol lentokenttä (31 km kaupungin Split keskustasta) tai Zadar lentokenttä (110 km kaupungin Split keskustasta).

Voiko kaupunkiin Split lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Zadar lentokenttä keskimääräiseen hintaan 242 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Split

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Split
Norwegian
1. kesäkuuta
06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
09:20Split
10. kesäkuuta
05:20Split
2t 55m
08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
1. huhtikuuta
06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
09:20Split
15. huhtikuuta
09:00Split
2t 55m
11:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. kesäkuuta
03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
06:20Split
3. heinäkuuta
05:15Split
2t 55m
08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. huhtikuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
09:05Split
8. toukokuuta
05:15Split
2t 55m
08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. kesäkuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
2 välilaskua
11:25Split
10. kesäkuuta
14:40Split
5t 10m
1 välilasku
19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
1. kesäkuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
2 välilaskua
11:25Split
10. kesäkuuta
11:15Split
7t 30m
2 välilaskua
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Splitiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Split

Suorat lennot Helsingistä Splitiin tarjoaa kotimainen Finnair, yleensä ainakin pari kertaa viikossa. Norjalainen Norwegian lentää kaupunkiin Finnairia tiheämmin. Jos aikataulut sallivat kiertoreitin käyttämisen, vaihtokenttien kautta Helsingistä Splitiin pääsee esimerkiksi saksalaisen Lufthansan ja skandinaavisen SAS-lentoyhtiön lennoilla. Finnairin siivin kohteeseen pääsee Oneworld-allianssin kumppaniyhtiöiden tarjoamien jatkolentojen avulla. Suorilla lennoilla lentoaika Splitiin on noin kolme tuntia, vaihtolentokenttien kautta se venyy neljästä tunnista ylöspäin. Suomesta Splitiin lähtevät lennot ponnistavat ilmaan aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Mikäli onnistuit löytämään halvat lennot Splitiin, tarkista mitä valitsemasi lipputyyppi pitää sisällään. Kun kyse on Euroopan-lennoista, esimerkiksi Finnairin ja Norwegianin edullisimmat lipputyypit eivät sisällä yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Lisämaksusta koneeseen voi kuitenkin ostaa matkatavaran.


Miten pääsen lentokentältä Splitin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Split lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Splitiin saapuvat Splitin kansainväliselle lentoasemalle (tunnetaan myös nimellä Resnikin lentoasema), josta pääsee kätevimmin keskustaan paikallisbussilla, lentokenttäbussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Parhaan julkisen liikenteen yhteyden tarjoaa lentokenttäbussi, sillä paikallisbussi (linja 37) ei lähde liikkeelle suoraan lentokentältä, vaan läheisen päätien (Cesta Dr. Franje Tudmana) varrelta. Lentokenttäbussi sen sijaan lähtee terminaalin tuntumasta, eikä bussi pysähdy matkan varrella ennen Splitin pääbussiasemaa. Mikäli päädyt ottamaan taksin, varaudu maksamaan matkasta noin 250–300 kunaa. [Tarkistettu 15.6.2017]


Suositut lentoreitit Split

Etsityimmät lennot Split sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Split lennot
Lyhyin lentoaika
3t 00m
Halvin hinta
150 €
Turku - Split lennot
Lyhyin lentoaika
4t 20m
Halvin hinta
441 €
Tampere - Split lennot
Lyhyin lentoaika
32t 15m
Halvin hinta
520 €
Oulu - Split lennot
Lyhyin lentoaika
30t 15m
Halvin hinta
859 €
Näytä lisää

Liikkuminen Splitissä?

Mikäli et pääse jalkaisin kaikkiin haluamiisi kohteisiin, Splitissä on myös hyvä julkinen liikennejärjestelmä. Sitä hallinnoi Promet Split. Edullisimmin kaupungissa matkustetaan paikallisbusseilla. Lippu linja-autoon ostetaan joko kuskilta tai kaupungin kioskeista. Kaupunki on jaettu neljään vyöhykkeeseen, joista vyöhykkeeseen 1 kuuluu Splitin ydinkaupunkialue, vyöhykkeeseen 2 keskustaa ympäröiviä alueita (esimerkiksi Solin, Stobrec, Podstrana) ja niin edelleen. Ulommainen vyöhyke, numero 4, pitää sisällään lähikaupungit Trogirin ja Omisin. Bussilipun hinta vyöhykkeelle 1 on noin 11 kunaa.

Kaiken kaikkiaan Splitin alueella on 35 bussilinjaa. Kaupungin tärkeimmät bussiasemat ovat Bazar sekä Kroatian kansallisteatterin tuntumassa sijaitseva bussiasema. Koska kyseessä on rantakaupunki, kaupungin maisemia voi ihailla myös veneistä mereltä käsin. Jos haluat vierailla esimerkiksi rannoilla Splitin ulkopuolella, voit ottaa lähialueille bussin tai vaihtoehtoisesti vuokrata auton.


Tarvitaanko Splitiin passi?

Kroatia kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-alueeseen, joten lentoasemilla suomalaisten lentomatkustajien henkilöllisyys voidaan tarkastaa. Viisumia Suomen kansalaiset eivät maahan matkustaessaan tarvitse. Suomalainen tarvitsee Splitiin tai muihin kroatialaiskohteisiin matkustaessaan matkustusasiakirjaksi valokuvallisen, virallisen henkilökortin tai passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta matkan jälkeen. Suosituksena on kuitenkin, että passi olisi voimassa puoli vuotta matkan jälkeen. Lapsilla on oltava oma passinsa. Kroatian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Zagrebin-suurlähetystö ja Splitissä sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti auttavat suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa.. Suurlähetystön ja kaikkien Suomen konsulaattien yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hr.


Vinkkejä Splitiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Splitiin?

Halvat lennot Splitiin voi saada etenkin suosituimpien lomasesonkien eli kesä-, heinä ja elokuun ulkopuolelle, lentotarjouksia seuraamalla.

Kiinnostavatko Splitin nähtävyydet?

Diocletianuksen palatsi ja kaupungin arkeologinen museo tarjoavat historiallisia aarteita. Marjan-kukkulalta avautuu unohtumattomat maisemat ja kauniit saaret kuten Brač ja Stari Grad kutsuvat päiväretkille.

Mitä mukaan matkalle Splitiin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Splitissä

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Splitissä turvallista?

Split on turvallinen matkailukaupunki, tosin näpistyksiä kannattaa varoa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti on paras ottaa mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Splitissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on juotavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Splitissä?

Pieni tippi on kohteliasta jättää.

Millainen on Splitin hintataso?

Hintataso on edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kroatia?

Kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Split?

Välimatka on teitä pitkin noin 2500 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Splitissä?

Kroatian rahayksikkö on kuna. Rahaa kannattaa vaihtaa Splitissä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka