Etsi halvat lennot Split

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 10/12
la 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Split

Yhteenveto Split lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

98 €

Halvin meno-paluulennon hinta

179 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Split kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 98 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Split).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Split kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 179 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Split).
Nopein lento kohteeseen Split kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Split).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Split mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Split lentotiedot ja trendit

Tutustu Split lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Split?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Split kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 167 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Split toukokuu aikana, on huhtikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Split reitillä huhtikuu aikana maksavat keskimäärin 169 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Split?

13 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Split. Tämän lennon lähtölentokenttä on Bari, ja se on 97 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Split. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Split omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Split?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Split kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 198 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä tiistai, voit odottaa näkeväsi 287 € lentohinnan reitille Suomi - Split.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Split?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Split on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Split illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 208 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Split ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 321 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Split?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Split riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Split (suosituin lentokenttä alueella Split) niin lentoaika on keskimäärin 3t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Split, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Split?

Paras aika varata lento kohteeseen Split kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 266 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Split jopa niin halpaan hintaan kuin 186 €.

Halvimmat lennot kaupungin Split lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Split lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Split

HALVIN REITTI Helsinki - Split

Helsinki (HEL) - Split (SPU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Split kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Split, jolloin hinta on keskimääräinen 266 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SPLITtoukokuu37% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Split lennot maksavat keskimäärin vain 167 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SPLIT KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu81% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Split lentojen keskimääräinen hinta on 482 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SPLIT KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu453% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Split kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Split

Kroatian merellinen helmi, kaunis satamakaupunki Split, on yksi maan suosituimmista kaupunkikohteista, joka tunnetaan aurinkoisista säistään. Halvat lennot Splitiin saa Helsingistä kaikille viikon päiville, mutta kaikista edullisimmat lennot myydään lomasesonkien ulkopuolelle. Matkat Splitiin saa halvalla esimerkiksi marraskuisin, jolloin myös matkailupalvelut ja majoitus ovat edullisia, mutta sää ei enää ole helteinen. Pelkät lennot Splitiin voi saada lentotarjouksien kautta pilkkahintaan.

Split on helppo ja tunnelmallinen kaupunkilomakohde. Lennot Splitiin ostetaan erityisesti kesäkuukausille. Kesäsesonki onkin Kroatian rannikolla pidempi kuin Suomessa, ja Splitin sää on miellyttävän lämmin aina toukokuulta syyskuulle. Heinäkuussa lämpötila saattaa nousta koviinkin hellelukemiin. Kesä-heinä-elokuussa matkat Splitiin ovat myös kalleimmillaan, joten kaunista säätä ja halpoja lentoja metsästävän parhaat matkakuukaudet ovat toukokuu ja syyskuu.

Budjettimatkailija miettinee, milloin lennot Splitiin kannattaa ostaa. Yleensä sopiva aika on noin 60 päivää ennen lentoa. Vertaa hintoja tarkkaan. Yleisesti ottaen lentoliput Splitiin ovat kohtuuhintaisia, ja myös kaupungin edullinen hintataso kutsuu viihtymään.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Split on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Split harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bol lentokenttä (31 km Split keskustasta) tai Zadar lentokenttä (110 km Split keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Zadar lentokenttä keskimääräiseen hintaan 125 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Split

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Split

Muut matkustamoluokat Split lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Split lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Split?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Split

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Split?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Split suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Norwegian, Norwegian Air International, Ryanair ja Finnair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Split

KLM on suosittu valinta kohteeseen Split matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 4 lentoa joka viikko kohteeseen Split lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Amsterdam Schiphol. KLM lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 145 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 175 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet KLM keskimäärin pisteet: 7,5/10.

Lufthansa lennot kohteeseen Split

Lufthansa lentotarjoukset kohteeseen Split ovat alkaen 195 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Lufthansa lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Frankfurt on suosituin Lufthansa lähtöpiste kohteen Split lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Lufthansa on saanut pistemäärän 7,1/10 450 arvostelujen perusteella.


Split ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Split lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Splitiin saapuvat Splitin kansainväliselle lentoasemalle (tunnetaan myös nimellä Resnikin lentoasema), josta pääsee kätevimmin keskustaan paikallisbussilla, lentokenttäbussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Parhaan julkisen liikenteen yhteyden tarjoaa lentokenttäbussi, sillä paikallisbussi (linja 37) ei lähde liikkeelle suoraan lentokentältä, vaan läheisen päätien (Cesta Dr. Franje Tudmana) varrelta. Lentokenttäbussi sen sijaan lähtee terminaalin tuntumasta, eikä bussi pysähdy matkan varrella ennen Splitin pääbussiasemaa. Mikäli päädyt ottamaan taksin, varaudu maksamaan matkasta noin 250–300 kunaa.


Split: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Split
Helsinki - Split reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta178 €
Turku - Split reitin lennot
Nopein lentoaika10t 15m
Halvin hinta602 €
Oulu - Split reitin lennot
Nopein lentoaika4t 45m
Halvin hinta418 €
Tampere - Split reitin lennot
Nopein lentoaika24t 00m
Halvin hinta445 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Split

Mikäli et pääse jalkaisin kaikkiin haluamiisi kohteisiin, Splitissä on myös hyvä julkinen liikennejärjestelmä. Sitä hallinnoi Promet Split. Edullisimmin kaupungissa matkustetaan paikallisbusseilla. Lippu linja-autoon ostetaan joko kuskilta tai kaupungin kioskeista. Kaupunki on jaettu neljään vyöhykkeeseen, joista vyöhykkeeseen 1 kuuluu Splitin ydinkaupunkialue, vyöhykkeeseen 2 keskustaa ympäröiviä alueita (esimerkiksi Solin, Stobrec, Podstrana) ja niin edelleen. Ulommainen vyöhyke, numero 4, pitää sisällään lähikaupungit Trogirin ja Omisin. Bussilipun hinta vyöhykkeelle 1 on noin 11 kunaa.

Kaiken kaikkiaan Splitin alueella on 35 bussilinjaa. Kaupungin tärkeimmät bussiasemat ovat Bazar sekä Kroatian kansallisteatterin tuntumassa sijaitseva bussiasema. Koska kyseessä on rantakaupunki, kaupungin maisemia voi ihailla myös veneistä mereltä käsin. Jos haluat vierailla esimerkiksi rannoilla Splitin ulkopuolella, voit ottaa lähialueille bussin tai vaihtoehtoisesti vuokrata auton.


Kohteen Split viisumivaatimukset

Kroatia kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-alueeseen, joten lentoasemilla suomalaisten lentomatkustajien henkilöllisyys voidaan tarkastaa. Viisumia Suomen kansalaiset eivät maahan matkustaessaan tarvitse. Suomalainen tarvitsee Splitiin tai muihin kroatialaiskohteisiin matkustaessaan matkustusasiakirjaksi valokuvallisen, virallisen henkilökortin tai passin, jonka on oltava voimassa vähintään kolme kuukautta matkan jälkeen. Suosituksena on kuitenkin, että passi olisi voimassa puoli vuotta matkan jälkeen. Lapsilla on oltava oma passinsa. Kroatian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Zagrebin-suurlähetystö ja Splitissä sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti auttavat suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa.. Suurlähetystön ja kaikkien Suomen konsulaattien yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hr.


Aloita matkan suunnittelu - Split


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Split

Halvat lennot Splitiin voi saada etenkin suosituimpien lomasesonkien eli kesä-, heinä ja elokuun ulkopuolelle, lentotarjouksia seuraamalla.

Diocletianuksen palatsi ja kaupungin arkeologinen museo tarjoavat historiallisia aarteita. Marjan-kukkulalta avautuu unohtumattomat maisemat ja kauniit saaret kuten Brač ja Stari Grad kutsuvat päiväretkille.

Kaiken tarvittavan saat kaupungista.

Split on turvallinen matkailukaupunki, tosin näpistyksiä kannattaa varoa. Eurooppalainen sairaanhoitokortti on paras ottaa mukaan sairastapauksien varalta.

Hanavesi on juotavaa.

Pieni tippi on kohteliasta jättää.

Hintataso on edullisempi kuin Suomessa.

Kello on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on teitä pitkin noin 2500 kilometriä.

Kroatian rahayksikkö on kuna. Rahaa kannattaa vaihtaa Splitissä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

Eikö sittenkään Split? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Split. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Split, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Split. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Split lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.