Halvat lennot Zagreb

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot kaupungin Zagreb lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zagreb lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Zagreb

HALVIN REITTI Helsinki - Zagreb

Helsinki (HEL) - Zagreb (ZAG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zagreb kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Zagrebin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 210 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ZAGREBtoukokuu14% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Zagreb lennot maksavat keskimäärin vain 180 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ZAGREB KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu42% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Zagreb lentojen keskimääräinen hinta on 297 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ZAGREB KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu467% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Zagreb kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Zagreb?

Kroatian mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva Zagreb kutsuu matkailijoita autenttisella paikallisella elämänmenollaan. Kaupunki on monille vielä tuntematon matkakohde, joten Zagrebin kaduilla ei tarvitse pelätä mihinkään vuodenaikaan turistimassoihin törmäämistä. Sisämaan kaupunki sopii vaikkapa viikonloppuloman kohteeksi, miksei pidemmällekin lomalle, sillä nähtävää ja koettavaa Zagrebissa ja sen vehreässä ympäristössä riittää. Esimerkiksi vaellusharrastajat voivat yhdistää kaupunkilomaan keväisin, kesäisin ja syksyisin myös patikkaretkiä.

Kroatialaiskaupungissa on neljä selkeää vuodenaikaa. Mikäli haluat lomakohteeltasi lämpöä ja auringonpaistetta, matkat Zagrebiin kannattaa sijoittaa kesään. Kesäkuukausina lämpötilat ovat aina 20 asteen paremmalla puolella, usein 30 asteen tuntumassa. Talvisin pienet pakkaset ovat tavallisia, ja sateita esiintyy ympäri vuoden. Lumisateetkin ovat talvisin mahdollisia.

Halvat lennot Zagrebiin myydään varsinkin kesäkauden ulkopuolelle. Yleensä hinnat ovat kuitenkin kohtuulliset ympäri vuoden. Kesälomalle hotelli ja lento kannattaa varata ajoissa. Jos suunnittelet pienen budjetin matkaa, halvimmillaan lennot ja majoitukset ovat alkuvuodesta tammi-maaliskuussa ja vuoden lopussa marraskuussa. Lentotarjousten kautta pelkät lennot voi saada kroatialaiskaupunkiin todella halvalla. Vertaaminen ja hintojen seuraaminen kannattaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Zagreb?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Zagreb paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 37 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Zagreb. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Zagreb alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Zagreb?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Zagreb kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 180 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Zagreb toukokuu aikana, on huhtikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Zagreb reitillä huhtikuu aikana maksavat keskimäärin 180 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Zagreb?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Zagreb noin 58 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 210 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Zagreb kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 59 € momondossa.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zagreb?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Zagreb on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Zagreb tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 178 €. Lennot reitille Suomi - Zagreb perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 230 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Zagreb?

  Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Zagreb lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 196 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Zagreb, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 245 €. Lennot kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

 • Löytyykö kaupungin Zagreb lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Zagreb kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rijeka lentokenttä (128 km kaupungin Zagreb keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Zagreb lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Rijeka lentokenttä ovat keskimäärin 238 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Zagreb. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zagreb

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Zagreb
Ryanair
11. marraskuuta
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
1 välilasku
ZAG07:50Zagrebin lentoasema
17. marraskuuta
ZAG01:45Zagrebin lentoasema
14t 10m
1 välilasku
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. marraskuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
3 välilaskua
ZAG07:50Zagrebin lentoasema
17. marraskuuta
ZAG07:15Zagrebin lentoasema
32t 10m
2 välilaskua
HEL15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
3. marraskuuta
HEL18:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
2 välilaskua
ZAG16:25Zagrebin lentoasema
10. marraskuuta
ZAG01:45Zagrebin lentoasema
14t 10m
1 välilasku
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. marraskuuta
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
1 välilasku
ZAG07:50Zagrebin lentoasema
17. marraskuuta
ZAG07:15Zagrebin lentoasema
32t 10m
2 välilaskua
HEL15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
3. marraskuuta
HEL18:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
ZAG08:50Zagrebin lentoasema
10. marraskuuta
ZAG01:45Zagrebin lentoasema
14t 10m
1 välilasku
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
3. marraskuuta
HEL18:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
2 välilaskua
ZAG16:25Zagrebin lentoasema
10. marraskuuta
ZAG01:45Zagrebin lentoasema
27t 25m
2 välilaskua
HEL05:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Zagreb

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Zagreb, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja Ryanair
Ryanair
3. marraskuuta
HEL18:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
2 välilaskua
ZAG16:25Zagrebin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. marraskuuta
HEL04:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
2 välilaskua
ZAG16:40Zagrebin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. lokakuuta
HEL13:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 35m
2 välilaskua
ZAG16:40Zagrebin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zagreb?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Zagreb
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zagreb?

  Croatia Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Zagreb. Lufthansa, KLM ja Air Serbia ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Zagreb, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Zagreb ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Zagreb lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Zagrebin lennot laskeutuvat kaupungin omalle lentokentälle, joka tunnetaan nimillä Zagreb Airport ja Franjo Tuđman Airport. Noin 10 km kaupungin keskustasta koilliseen sijaitseva kenttä on Kroatian kiireisin lentoasema. Lentokentältä keskustaan pääset kätevimmin ja edullisimmin lentokenttäbussilla. ZET-bussin (Zagreb Electric Tram) linja 290 liikennöi lentokentältä keskustan Eugena Kvaternika -aukiolle, keskustan itäpuolelle, noin 20 pysäkin kautta. Matka keskustaan kestää siis vähintään puoli tuntia riippuen matkustajien määrästä ja liikenteestä. Linja-autot kulkevat lentokentältä noin puolen tunnin välein. Arkisin ja lauantaisin aamun ensimmäiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 5, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin tuntia myöhemmin. Illan viimeiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 00.15. Matkan hinta on alkaen noin 4 Kroatian kunaa. Toinen vaihtoehto on napata lentokentältä Pleso Transport Company -yhtiön shuttle-bussi Zagrebiin. Sen päätepiste on Autobusni Kolodvor -linja-autoasema, josta on helppo jatkaa matkaa eri puolille kaupunkia. Matka-aika keskustaan on noin puoli tuntia. Busseja lähtee kentältä puolen tunnin välein. Viimeinen vakiovuoro illalla liikennöidään noin kello 20. Sen jälkeen vuoroja voi olla lentoaikataulujen mukaan. Shuttle-bussin hinta on noin 30 kunaa.


Zagreb: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Zagreb
Helsinki - Zagreb reitin lennot
Lyhyin lentoaika15t 00m
Halvin hinta59 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Zagreb

Lähes 800 000 asukkaan Zagrebin keskustaan on paras tutustua kävellen. Tasainen kaupunki kutsuu kävelyretkille aistimaan paikalista elämänmenoa. Ydinkeskustan ulkopuolelle suunnatessa avuksi kannattaa ottaa kaupungin kätevä raitiovaunuverkosto. Raitiovaunut (tram) ovat nopein ja halvin joukkoliikenneväline Zagrebissa. Päivällä yhteydet ovat erinomaiset, mutta monet ratikkavuorot liikennöivät myös öisin. Raitiovaunulinjoja on kaupungissa 15. Hyvä tukikohta, josta napata raitiovaunu, on esimerkiksi keskusaukio Trg bana Jelačića. Myös keskusjuna-asema on tärkeä raitiovaunuliikenteen solmukohta. Lippuja ei myydä raitiovaunussa, vaan matkaliput voi ostaa esimerkiksi lehtikioskeista. Osta kertalippu tai vaikkapa 10 lipun paketti. 30 minuutin matkalipun hinta on 4 kunaa. Yövuoroille on omat hintansa.

Jos liikut mieluiten bussilla, Zagrebissa hyvä vaihtoehto on nousta ”hop-on/hop-off”-periaatteella toimiviin turistibusseihin. Ne kiertävät läpi kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Voit jäädä kyydistä pois milloin tahansa, tutustua nähtävyyksiin ja nousta takaisin bussin kyytiin sopivalla hetkellä. Turistibussit liikennöivät ainoastaan toukokuusta lokakuuhun, ja lipun hinta on aikuisille noin 70 kunaa. Keskustassa kulkee myös turistijuna, jonka reitti lähtee ja päättyy Trg bana Jelačića -aukiolle. Hinta on aikuisille noin 10 kunaa ja lapsille noin 5 kunaa.


Kohteen Zagreb viisumivaatimukset

Zagrebin matkalle on aina pakattava mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Vaikka Kroatia kuuluu Suomen tavoin EU-maihin, Schengen-alueeseen se ei kuulu. Matkustajien on siis varauduttava maan lentokentillä rajatarkastuksiin. Suosituksena on ottaa mukaan passi, vaikkei se pakollista olekaan. Henkilöllisyystodistus voi olla tarpeen paitsi Kroatian lentokentillä myös paikan päällä matkakohteessa. Omasta matkustusdokumentista kannattaa ottaa varmuuden vuoksi myös kopio esimerkiksi varkaus- tai katoamistapausten varalle. Jos et aio autoilla Kroatiassa, ajokortin voit jättää kotiin. Se ei sovi viralliseksi matkustusdokumentiksi lentokentillä.


Aloita matkan suunnittelu - Zagreb


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Zagreb

Miten löydän halvimmat lennot?

Jos haluat varata halvat lennot Zagrebiin, kannattaa kaupunkiin matkustaa ehdottomasti talvella. Tammi-maaliskuussa ja marraskuussa lentojen hinnat ovat halpoja. Tarjouslennot voit toki saada edulliseen hintaan myös suosituimmille lomasesongeille eli kesäksi tai joulukuuksi. Halvimmat lennot myydään usein alkuviikolle, ja edullisin matkustuspäivä Zagrebiin on tiistai. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Zagrebin nähtävyydet?

Paikallista elämänmenoa on mukava seurata Trg bana Jelačića -keskusaukiolla. Vieraile kaupungin museoissa ja taidegallerioissa. Käy esimerkiksi arkeologisessa museossa, Arheološki muzej u Zagrebu. Myös Zagrebin katedraali on näkemisen arvoinen.

Mitä mukaan matkalle Zagrebiin?

Zagrebissa reissaavan kannattaa varautua viileisiin talviin ja lämpimiin kesiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Zagrebissa

Kroatia on EU-jäsenmaa, joten matkapuhelinpalveluita saa käyttää tiettyyn rajaan asti lähes Suomen hinnoilla Zagrebissakin. Tarkista kuitenkin matkapuhelinpalveluiden tarkat hinnat omalta operaattoriltasi ennen matkaa. Hotelleissa on usein tarjolla ilmaisia wifi-yhteyksiä, joita kannattaa hyödyntää.

Onko Zagrebissa turvallista?

Zagreb on turvallinen matkailukohde, mutta esimerkiksi taskuvarkaita kannattaa varoa.

Voiko Zagrebissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Zagrebissa juotavaa, vaikka matkailijat mieluummin usein valitsevatkin pulloveden.

Tippi ja juomarahakäytännöt Zagrebissa?

Zagrebissa on kohteliasta jättää pieni juomaraha esimerkiksi kahviloissa ja ravintoloissa.

Millainen on Zagrebin hintataso?

Hintataso on Zagrebissa ja kaikkialla Kroatiassa selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kroatia?

Kroatian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Zagreb?

Välimatka on suorinta reittiä noin 1700 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

Eikö sittenkään Zagreb? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia