Etsi halpoja lentoja Zagreb alk. 185 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Zagreb

Yhteenveto Zagreb lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

185 €

Nopein lentoaika

5t 45m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 185 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagrebin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi kestää 5t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagrebin lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Zagreb mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Zagreb lentotiedot ja trendit

Tutustu Zagreb lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Zagreb?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Zagreb kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 205 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Zagreb helmikuu aikana, on syyskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Zagreb reitillä syyskuu aikana maksavat keskimäärin 216 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zagreb?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Zagreb on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Zagreb sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 225 €. Lennot reitille Suomi - Zagreb keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 329 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Zagreb?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Zagreb lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 195 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Zagreb, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 323 €. Lennot kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Zagreb?

Keskimääräinen Suomi–Zagreb lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Zagrebin lentoasema kestää keskimäärin 7t 10m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Zagrebin lentoasema kestää keskimäärin . Zagrebin lentoasema on alueen Zagreb suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Zagreb?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Zagreb noin 43 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 257 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Zagreb kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 165 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Zagreb lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zagreb lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Zagreb

HALVIN REITTI Helsinki - Zagreb

Helsinki (HEL) - Zagreb (ZAG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zagreb kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Zagrebin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 257 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ZAGREBhelmikuu21% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Zagreb lennot maksavat keskimäärin vain 205 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ZAGREB KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu43% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Zagreb lentojen keskimääräinen hinta on 370 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ZAGREB KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu441% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Zagreb kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Zagreb

Kroatian mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva Zagreb kutsuu matkailijoita autenttisella paikallisella elämänmenollaan. Kaupunki on monille vielä tuntematon matkakohde, joten Zagrebin kaduilla ei tarvitse pelätä mihinkään vuodenaikaan turistimassoihin törmäämistä. Sisämaan kaupunki sopii vaikkapa viikonloppuloman kohteeksi, miksei pidemmällekin lomalle, sillä nähtävää ja koettavaa Zagrebissa ja sen vehreässä ympäristössä riittää. Esimerkiksi vaellusharrastajat voivat yhdistää kaupunkilomaan keväisin, kesäisin ja syksyisin myös patikkaretkiä.

Kroatialaiskaupungissa on neljä selkeää vuodenaikaa. Mikäli haluat lomakohteeltasi lämpöä ja auringonpaistetta, matkat Zagrebiin kannattaa sijoittaa kesään. Kesäkuukausina lämpötilat ovat aina 20 asteen paremmalla puolella, usein 30 asteen tuntumassa. Talvisin pienet pakkaset ovat tavallisia, ja sateita esiintyy ympäri vuoden. Lumisateetkin ovat talvisin mahdollisia.

Halvat lennot Zagrebiin myydään varsinkin kesäkauden ulkopuolelle. Yleensä hinnat ovat kuitenkin kohtuulliset ympäri vuoden. Kesälomalle hotelli ja lento kannattaa varata ajoissa. Jos suunnittelet pienen budjetin matkaa, halvimmillaan lennot ja majoitukset ovat alkuvuodesta tammi-maaliskuussa ja vuoden lopussa marraskuussa. Lentotarjousten kautta pelkät lennot voi saada kroatialaiskaupunkiin todella halvalla. Vertaaminen ja hintojen seuraaminen kannattaa.

Löytyykö kaupungin Zagreb lähettyviltä muita lentokenttiä?

Zagreb kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rijeka lentokenttä (128 km Zagreb keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Zagrebin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Zagrebin lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Zagrebin lentoasema lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Zagrebin lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Zagrebin lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Zagrebin lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Zagrebin lentoasema lentokenttä?

Zagrebin lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Zagrebin lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zagreb

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Zagreb
KLM
17. tammikuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
ZAG22:55Zagrebin lentoasema
24. tammikuuta
ZAG15:05Zagrebin lentoasema
8t 00m
1 välilasku
HEL00:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. tammikuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
2 välilaskua
ZAG21:55Zagrebin lentoasema
24. tammikuuta
ZAG08:40Zagrebin lentoasema
8t 00m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
18. huhtikuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
1 välilasku
ZAG13:10Zagrebin lentoasema
21. huhtikuuta
ZAG08:10Zagrebin lentoasema
24t 10m
1 välilasku
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. tammikuuta
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
2 välilaskua
ZAG21:55Zagrebin lentoasema
24. tammikuuta
ZAG08:35Zagrebin lentoasema
8t 05m
2 välilaskua
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
18. huhtikuuta
HEL06:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
ZAG19:20Zagrebin lentoasema
21. huhtikuuta
ZAG07:40Zagrebin lentoasema
7t 40m
2 välilaskua
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
18. huhtikuuta
HEL06:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
ZAG19:20Zagrebin lentoasema
21. huhtikuuta
ZAG07:40Zagrebin lentoasema
7t 40m
2 välilaskua
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Zagreb

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Zagreb, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
ZAGZagrebin lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Zagreb

Lähes 800 000 asukkaan Zagrebin keskustaan on paras tutustua kävellen. Tasainen kaupunki kutsuu kävelyretkille aistimaan paikalista elämänmenoa. Ydinkeskustan ulkopuolelle suunnatessa avuksi kannattaa ottaa kaupungin kätevä raitiovaunuverkosto. Raitiovaunut (tram) ovat nopein ja halvin joukkoliikenneväline Zagrebissa. Päivällä yhteydet ovat erinomaiset, mutta monet ratikkavuorot liikennöivät myös öisin. Raitiovaunulinjoja on kaupungissa 15. Hyvä tukikohta, josta napata raitiovaunu, on esimerkiksi keskusaukio Trg bana Jelačića. Myös keskusjuna-asema on tärkeä raitiovaunuliikenteen solmukohta. Lippuja ei myydä raitiovaunussa, vaan matkaliput voi ostaa esimerkiksi lehtikioskeista. Osta kertalippu tai vaikkapa 10 lipun paketti. 30 minuutin matkalipun hinta on 4 kunaa. Yövuoroille on omat hintansa.

Jos liikut mieluiten bussilla, Zagrebissa hyvä vaihtoehto on nousta ”hop-on/hop-off”-periaatteella toimiviin turistibusseihin. Ne kiertävät läpi kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Voit jäädä kyydistä pois milloin tahansa, tutustua nähtävyyksiin ja nousta takaisin bussin kyytiin sopivalla hetkellä. Turistibussit liikennöivät ainoastaan toukokuusta lokakuuhun, ja lipun hinta on aikuisille noin 70 kunaa. Keskustassa kulkee myös turistijuna, jonka reitti lähtee ja päättyy Trg bana Jelačića -aukiolle. Hinta on aikuisille noin 10 kunaa ja lapsille noin 5 kunaa.


Kohteen Zagreb viisumivaatimukset

Zagrebin matkalle on aina pakattava mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Vaikka Kroatia kuuluu Suomen tavoin EU-maihin, Schengen-alueeseen se ei kuulu. Matkustajien on siis varauduttava maan lentokentillä rajatarkastuksiin. Suosituksena on ottaa mukaan passi, vaikkei se pakollista olekaan. Henkilöllisyystodistus voi olla tarpeen paitsi Kroatian lentokentillä myös paikan päällä matkakohteessa. Omasta matkustusdokumentista kannattaa ottaa varmuuden vuoksi myös kopio esimerkiksi varkaus- tai katoamistapausten varalle. Jos et aio autoilla Kroatiassa, ajokortin voit jättää kotiin. Se ei sovi viralliseksi matkustusdokumentiksi lentokentillä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Zagreb

Miten löydän halvimmat lennot?

Jos haluat varata halvat lennot Zagrebiin, kannattaa kaupunkiin matkustaa ehdottomasti talvella. Tammi-maaliskuussa ja marraskuussa lentojen hinnat ovat halpoja. Tarjouslennot voit toki saada edulliseen hintaan myös suosituimmille lomasesongeille eli kesäksi tai joulukuuksi. Halvimmat lennot myydään usein alkuviikolle, ja edullisin matkustuspäivä Zagrebiin on tiistai. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Zagrebin nähtävyydet?

Paikallista elämänmenoa on mukava seurata Trg bana Jelačića -keskusaukiolla. Vieraile kaupungin museoissa ja taidegallerioissa. Käy esimerkiksi arkeologisessa museossa, Arheološki muzej u Zagrebu. Myös Zagrebin katedraali on näkemisen arvoinen.

Mitä mukaan matkalle Zagrebiin?

Zagrebissa reissaavan kannattaa varautua viileisiin talviin ja lämpimiin kesiin.

Onko Zagrebissa turvallista?

Zagreb on turvallinen matkailukohde, mutta esimerkiksi taskuvarkaita kannattaa varoa.

Voiko Zagrebissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Zagrebissa juotavaa, vaikka matkailijat mieluummin usein valitsevatkin pulloveden.

Tippi ja juomarahakäytännöt Zagrebissa?

Zagrebissa on kohteliasta jättää pieni juomaraha esimerkiksi kahviloissa ja ravintoloissa.

Millainen on Zagrebin hintataso?

Hintataso on Zagrebissa ja kaikkialla Kroatiassa selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kroatia?

Kroatian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Zagreb?

Välimatka on suorinta reittiä noin 1700 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Zagreb?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Zagreb joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Zagreb, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Zagreb?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Zagreb.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Zagreb juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Zagreb lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zagreb

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.