Etsi halvat lennot Zagreb

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Zagreb

Yhteenveto Zagreb lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

51 €

Halvin meno-paluulennon hinta

174 €

Nopein lentoaika

7t 45m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 51 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagrebin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 174 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagrebin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi kestää 7t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagrebin lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Zagreb mukaan lukien Air France, KLM ja Scandinavian Airlines.

Zagreb lentotiedot ja trendit

Tutustu Zagreb lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Zagreb?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Zagreb kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 179 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Zagreb helmikuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Zagreb reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 179 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Zagreb?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Zagreb paikasta Göteborg ovat löytäneet lentoja 91 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Zagreb. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Zagreb alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Zagreb?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Zagreb on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Zagreb tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 207 €. Lennot reitille Suomi - Zagreb lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 295 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Zagreb?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Zagreb lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 185 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Zagreb, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 264 €. Lennot kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Zagreb?

Keskimääräinen Suomi–Zagreb lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Zagrebin lentoasema kestää keskimäärin 11t 20m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Zagrebin lentoasema kestää keskimäärin . Zagrebin lentoasema on alueen Zagreb suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Zagreb?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Zagreb noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 230 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Zagreb kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 219 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Zagreb lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zagreb lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Zagreb

HALVIN REITTI Helsinki - Zagreb

Helsinki (HEL) - Zagreb (ZAG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Zagreb kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Zagrebin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 230 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ZAGREBhelmikuu22% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Zagreb lennot maksavat keskimäärin vain 179 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ZAGREB KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu27% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Zagreb lentojen keskimääräinen hinta on 293 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ZAGREB KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu437% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Zagreb kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Zagreb

Kroatian mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva Zagreb kutsuu matkailijoita autenttisella paikallisella elämänmenollaan. Kaupunki on monille vielä tuntematon matkakohde, joten Zagrebin kaduilla ei tarvitse pelätä mihinkään vuodenaikaan turistimassoihin törmäämistä. Sisämaan kaupunki sopii vaikkapa viikonloppuloman kohteeksi, miksei pidemmällekin lomalle, sillä nähtävää ja koettavaa Zagrebissa ja sen vehreässä ympäristössä riittää. Esimerkiksi vaellusharrastajat voivat yhdistää kaupunkilomaan keväisin, kesäisin ja syksyisin myös patikkaretkiä.

Kroatialaiskaupungissa on neljä selkeää vuodenaikaa. Mikäli haluat lomakohteeltasi lämpöä ja auringonpaistetta, matkat Zagrebiin kannattaa sijoittaa kesään. Kesäkuukausina lämpötilat ovat aina 20 asteen paremmalla puolella, usein 30 asteen tuntumassa. Talvisin pienet pakkaset ovat tavallisia, ja sateita esiintyy ympäri vuoden. Lumisateetkin ovat talvisin mahdollisia.

Halvat lennot Zagrebiin myydään varsinkin kesäkauden ulkopuolelle. Yleensä hinnat ovat kuitenkin kohtuulliset ympäri vuoden. Kesälomalle hotelli ja lento kannattaa varata ajoissa. Jos suunnittelet pienen budjetin matkaa, halvimmillaan lennot ja majoitukset ovat alkuvuodesta tammi-maaliskuussa ja vuoden lopussa marraskuussa. Lentotarjousten kautta pelkät lennot voi saada kroatialaiskaupunkiin todella halvalla. Vertaaminen ja hintojen seuraaminen kannattaa.

Zagreb kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Rijeka lentokenttä (128 km Zagreb keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Rijeka lentokenttä ovat keskimäärin 238 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Zagreb. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zagreb

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Zagreb
Ryanair
15. joulukuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
ZAG03:00Zagrebin lentoasema
15. tammikuuta
ZAG15:15Zagrebin lentoasema
13t 20m
1 välilasku
HEL04:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. tammikuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 05m
1 välilasku
ZAG13:00Zagrebin lentoasema
4. helmikuuta
ZAG09:55Zagrebin lentoasema
7t 40m
1 välilasku
HEL17:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. joulukuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
ZAG03:00Zagrebin lentoasema
15. tammikuuta
ZAG03:10Zagrebin lentoasema
22t 50m
2 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. joulukuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ZAG17:55Zagrebin lentoasema
14. joulukuuta
ZAG04:00Zagrebin lentoasema
12t 15m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. tammikuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
ZAG19:10Zagrebin lentoasema
4. helmikuuta
ZAG09:55Zagrebin lentoasema
7t 40m
1 välilasku
HEL17:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. joulukuuta
HEL06:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
ZAG17:55Zagrebin lentoasema
14. joulukuuta
ZAG04:00Zagrebin lentoasema
9t 40m
1 välilasku
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Zagreb

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Zagreb, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France, KLM ja Ryanair
Ryanair
24. tammikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
ZAG04:35Zagrebin lentoasema
Ryanair
24. tammikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 25m
2 välilaskua
ZAG11:45Zagrebin lentoasema
KLM
24. tammikuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 15m
1 välilasku
ZAG09:10Zagrebin lentoasema

Muut matkustamoluokat Zagreb lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Zagreb lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zagreb?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Zagreb

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Zagreb?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Zagreb. Finnair, KLM ja Ryanair ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Zagreb kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Zagreb, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Zagreb

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Zagreb on Turkish Airlines, ja se liikennöi 10 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Dubrovnikin lentoasema, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Zagreb on 232 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagreb, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 158 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,0.

Air France lennot kohteeseen Zagreb

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Zagreb on Air France (7,6/10, 275 arvosteluilla). Suurin osa Air France lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Zagreb saapuvat kohteesta Pariisi Charles de Gaulle, mutta kohteeseen Zagreb on maailmanlaajuisesti 13 Air France lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Air France tarjous oli 139 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Zagreb, meno-paluu).


Zagreb ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Zagreb lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Zagrebin lennot laskeutuvat kaupungin omalle lentokentälle, joka tunnetaan nimillä Zagreb Airport ja Franjo Tuđman Airport. Noin 10 km kaupungin keskustasta koilliseen sijaitseva kenttä on Kroatian kiireisin lentoasema. Lentokentältä keskustaan pääset kätevimmin ja edullisimmin lentokenttäbussilla. ZET-bussin (Zagreb Electric Tram) linja 290 liikennöi lentokentältä keskustan Eugena Kvaternika -aukiolle, keskustan itäpuolelle, noin 20 pysäkin kautta. Matka keskustaan kestää siis vähintään puoli tuntia riippuen matkustajien määrästä ja liikenteestä. Linja-autot kulkevat lentokentältä noin puolen tunnin välein. Arkisin ja lauantaisin aamun ensimmäiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 5, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin tuntia myöhemmin. Illan viimeiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 00.15. Matkan hinta on alkaen noin 4 Kroatian kunaa. Toinen vaihtoehto on napata lentokentältä Pleso Transport Company -yhtiön shuttle-bussi Zagrebiin. Sen päätepiste on Autobusni Kolodvor -linja-autoasema, josta on helppo jatkaa matkaa eri puolille kaupunkia. Matka-aika keskustaan on noin puoli tuntia. Busseja lähtee kentältä puolen tunnin välein. Viimeinen vakiovuoro illalla liikennöidään noin kello 20. Sen jälkeen vuoroja voi olla lentoaikataulujen mukaan. Shuttle-bussin hinta on noin 30 kunaa.


Zagreb: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Zagreb
Helsinki - Zagreb reitin lennot
Nopein lentoaika11t 20m
Halvin hinta182 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Zagreb

Lähes 800 000 asukkaan Zagrebin keskustaan on paras tutustua kävellen. Tasainen kaupunki kutsuu kävelyretkille aistimaan paikalista elämänmenoa. Ydinkeskustan ulkopuolelle suunnatessa avuksi kannattaa ottaa kaupungin kätevä raitiovaunuverkosto. Raitiovaunut (tram) ovat nopein ja halvin joukkoliikenneväline Zagrebissa. Päivällä yhteydet ovat erinomaiset, mutta monet ratikkavuorot liikennöivät myös öisin. Raitiovaunulinjoja on kaupungissa 15. Hyvä tukikohta, josta napata raitiovaunu, on esimerkiksi keskusaukio Trg bana Jelačića. Myös keskusjuna-asema on tärkeä raitiovaunuliikenteen solmukohta. Lippuja ei myydä raitiovaunussa, vaan matkaliput voi ostaa esimerkiksi lehtikioskeista. Osta kertalippu tai vaikkapa 10 lipun paketti. 30 minuutin matkalipun hinta on 4 kunaa. Yövuoroille on omat hintansa.

Jos liikut mieluiten bussilla, Zagrebissa hyvä vaihtoehto on nousta ”hop-on/hop-off”-periaatteella toimiviin turistibusseihin. Ne kiertävät läpi kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Voit jäädä kyydistä pois milloin tahansa, tutustua nähtävyyksiin ja nousta takaisin bussin kyytiin sopivalla hetkellä. Turistibussit liikennöivät ainoastaan toukokuusta lokakuuhun, ja lipun hinta on aikuisille noin 70 kunaa. Keskustassa kulkee myös turistijuna, jonka reitti lähtee ja päättyy Trg bana Jelačića -aukiolle. Hinta on aikuisille noin 10 kunaa ja lapsille noin 5 kunaa.


Kohteen Zagreb viisumivaatimukset

Zagrebin matkalle on aina pakattava mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Vaikka Kroatia kuuluu Suomen tavoin EU-maihin, Schengen-alueeseen se ei kuulu. Matkustajien on siis varauduttava maan lentokentillä rajatarkastuksiin. Suosituksena on ottaa mukaan passi, vaikkei se pakollista olekaan. Henkilöllisyystodistus voi olla tarpeen paitsi Kroatian lentokentillä myös paikan päällä matkakohteessa. Omasta matkustusdokumentista kannattaa ottaa varmuuden vuoksi myös kopio esimerkiksi varkaus- tai katoamistapausten varalle. Jos et aio autoilla Kroatiassa, ajokortin voit jättää kotiin. Se ei sovi viralliseksi matkustusdokumentiksi lentokentillä.


Aloita matkan suunnittelu - Zagreb


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Zagreb

Jos haluat varata halvat lennot Zagrebiin, kannattaa kaupunkiin matkustaa ehdottomasti talvella. Tammi-maaliskuussa ja marraskuussa lentojen hinnat ovat halpoja. Tarjouslennot voit toki saada edulliseen hintaan myös suosituimmille lomasesongeille eli kesäksi tai joulukuuksi. Halvimmat lennot myydään usein alkuviikolle, ja edullisin matkustuspäivä Zagrebiin on tiistai. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Paikallista elämänmenoa on mukava seurata Trg bana Jelačića -keskusaukiolla. Vieraile kaupungin museoissa ja taidegallerioissa. Käy esimerkiksi arkeologisessa museossa, Arheološki muzej u Zagrebu. Myös Zagrebin katedraali on näkemisen arvoinen.

Zagrebissa reissaavan kannattaa varautua viileisiin talviin ja lämpimiin kesiin.

Zagreb on turvallinen matkailukohde, mutta esimerkiksi taskuvarkaita kannattaa varoa.

Hanavesi on Zagrebissa juotavaa, vaikka matkailijat mieluummin usein valitsevatkin pulloveden.

Zagrebissa on kohteliasta jättää pieni juomaraha esimerkiksi kahviloissa ja ravintoloissa.

Hintataso on Zagrebissa ja kaikkialla Kroatiassa selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Kroatian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on suorinta reittiä noin 1700 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kroatia

Eikö sittenkään Zagreb? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kroatia

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Zagreb, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Zagreb.

Kyllä. momondo voi seurata Zagreb lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.