Halvat lennot Zagreb

ke 1.4.
ke 8.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Zagreb lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Zagreb lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Zagrebiin?

Kroatian mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva Zagreb kutsuu matkailijoita autenttisella paikallisella elämänmenollaan. Kaupunki on monille vielä tuntematon matkakohde, joten Zagrebin kaduilla ei tarvitse pelätä mihinkään vuodenaikaan turistimassoihin törmäämistä. Sisämaan kaupunki sopii vaikkapa viikonloppuloman kohteeksi, miksei pidemmällekin lomalle, sillä nähtävää ja koettavaa Zagrebissa ja sen vehreässä ympäristössä riittää. Esimerkiksi vaellusharrastajat voivat yhdistää kaupunkilomaan keväisin, kesäisin ja syksyisin myös patikkaretkiä.

Kroatialaiskaupungissa on neljä selkeää vuodenaikaa. Mikäli haluat lomakohteeltasi lämpöä ja auringonpaistetta, matkat Zagrebiin kannattaa sijoittaa kesään. Kesäkuukausina lämpötilat ovat aina 20 asteen paremmalla puolella, usein 30 asteen tuntumassa. Talvisin pienet pakkaset ovat tavallisia, ja sateita esiintyy ympäri vuoden. Lumisateetkin ovat talvisin mahdollisia.

Halvat lennot Zagrebiin myydään varsinkin kesäkauden ulkopuolelle. Yleensä hinnat ovat kuitenkin kohtuulliset ympäri vuoden. Kesälomalle hotelli ja lento kannattaa varata ajoissa. Jos suunnittelet pienen budjetin matkaa, halvimmillaan lennot ja majoitukset ovat alkuvuodesta tammi-maaliskuussa ja vuoden lopussa marraskuussa. Lentotarjousten kautta pelkät lennot voi saada kroatialaiskaupunkiin todella halvalla. Vertaaminen ja hintojen seuraaminen kannattaa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Zagreb?

Yleisesti ottaen, kun etsit lentoa kohteeseen Zagreb, on elokuu halvin kuukausi tehdä varaus.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Zagreb?

Löydät parhaat tarjoukset useimmista paikoista, kun varaat lennot kohteeseen Zagreb noin 60 päivää ennen lähtöpäivää.

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Zagreb?

Keskimäärin halvimmat lennot kohteeseen Zagreb löytyvät, kun matkasi alkaa tiistai. Jos mahdollista, yritä välttää perjantai lähtöpäivänä, koska se on yleensä kallein päivä.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Zagreb?

Tavallisesti edulliset lennot kohteeseen Zagreb löytyvät useimmiten ilta ja hieman kalliimmat keskipäivä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Zagrebiin?

Suomesta ei liikennöidä suoria lentoja Zagrebiin. Kroatian kauniiseen kaupunkikohteeseen pääsee kuitenkin helposti ja edullisesti vaihtokenttien kautta. Halvat lennot Zagrebiin tarjoavat esimerkiksi turkkilainen Turkish Airlines, alankomaalainen KLM ja tšekkiläinen CSA (Czech Airlines). Reitillä kroatialaiskaupunkiin liikennöivät myös muun muassa suomalainen Finnair, itävaltalainen Austrian Airlines, saksalainen Lufthansa ja kroatialainen Croatia Airlines monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Lentoaika Helsingistä Zagrebiin on yhden vaihtokentän kautta alkaen noin 4 tuntia ja 20 minuuttia. Lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne on hyvät lentoyhteydet eri puolilta Suomea. Lentoja varatessasi ota huomioon, ettei edullisimpiin lippuhintoihin välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Tarkista siis matkatavaroiden rajoitukset ja hinnat.

Milloin on paras aika matkustaa Zagrebiin?

Kroatian mielenkiintoisimpiin kaupunkikohteisiin kuuluva Zagreb kutsuu matkailijoita autenttisella paikallisella elämänmenollaan. Kaupunki on monille vielä tuntematon matkakohde, joten Zagrebin kaduilla ei tarvitse pelätä mihinkään vuodenaikaan turistimassoihin törmäämistä. Sisämaan kaupunki sopii vaikkapa viikonloppuloman kohteeksi, miksei pidemmällekin lomalle, sillä nähtävää ja koettavaa Zagrebissa ja sen vehreässä ympäristössä riittää. Esimerkiksi vaellusharrastajat voivat yhdistää kaupunkilomaan keväisin, kesäisin ja syksyisin myös patikkaretkiä. Kroatialaiskaupungissa on neljä selkeää vuodenaikaa. Mikäli haluat lomakohteeltasi lämpöä ja auringonpaistetta, matkat Zagrebiin kannattaa sijoittaa kesään. Kesäkuukausina lämpötilat ovat aina 20 asteen paremmalla puolella, usein 30 asteen tuntumassa. Talvisin pienet pakkaset ovat tavallisia, ja sateita esiintyy ympäri vuoden. Lumisateetkin ovat talvisin mahdollisia. Halvat lennot Zagrebiin myydään varsinkin kesäkauden ulkopuolelle. Yleensä hinnat ovat kuitenkin kohtuulliset ympäri vuoden. Kesälomalle hotelli ja lento kannattaa varata ajoissa. Jos suunnittelet pienen budjetin matkaa, halvimmillaan lennot ja majoitukset ovat alkuvuodesta tammi-maaliskuussa ja vuoden lopussa marraskuussa. Lentotarjousten kautta pelkät lennot voi saada kroatialaiskaupunkiin todella halvalla. Vertaaminen ja hintojen seuraaminen kannattaa.

Tarvitaanko Zagrebiin passi?

Zagrebin matkalle on aina pakattava mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Vaikka Kroatia kuuluu Suomen tavoin EU-maihin, Schengen-alueeseen se ei kuulu. Matkustajien on siis varauduttava maan lentokentillä rajatarkastuksiin. Suosituksena on ottaa mukaan passi, vaikkei se pakollista olekaan. Henkilöllisyystodistus voi olla tarpeen paitsi Kroatian lentokentillä myös paikan päällä matkakohteessa. Omasta matkustusdokumentista kannattaa ottaa varmuuden vuoksi myös kopio esimerkiksi varkaus- tai katoamistapausten varalle. Jos et aio autoilla Kroatiassa, ajokortin voit jättää kotiin. Se ei sovi viralliseksi matkustusdokumentiksi lentokentillä.

Miten pääsen lentokentältä Zagrebin keskustaan?

Zagrebin lennot laskeutuvat kaupungin omalle lentokentälle, joka tunnetaan nimillä Zagreb Airport ja Franjo Tuđman Airport. Noin 10 km kaupungin keskustasta koilliseen sijaitseva kenttä on Kroatian kiireisin lentoasema. Lentokentältä keskustaan pääset kätevimmin ja edullisimmin lentokenttäbussilla. ZET-bussin (Zagreb Electric Tram) linja 290 liikennöi lentokentältä keskustan Eugena Kvaternika -aukiolle, keskustan itäpuolelle, noin 20 pysäkin kautta. Matka keskustaan kestää siis vähintään puoli tuntia riippuen matkustajien määrästä ja liikenteestä. Linja-autot kulkevat lentokentältä noin puolen tunnin välein. Arkisin ja lauantaisin aamun ensimmäiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 5, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin tuntia myöhemmin. Illan viimeiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 00.15. Matkan hinta on alkaen noin 4 Kroatian kunaa. Toinen vaihtoehto on napata lentokentältä Pleso Transport Company -yhtiön shuttle-bussi Zagrebiin. Sen päätepiste on Autobusni Kolodvor -linja-autoasema, josta on helppo jatkaa matkaa eri puolille kaupunkia. Matka-aika keskustaan on noin puoli tuntia. Busseja lähtee kentältä puolen tunnin välein. Viimeinen vakiovuoro illalla liikennöidään noin kello 20. Sen jälkeen vuoroja voi olla lentoaikataulujen mukaan. Shuttle-bussin hinta on noin 30 kunaa.

Liikkuminen Zagrebissa?

Lähes 800 000 asukkaan Zagrebin keskustaan on paras tutustua kävellen. Tasainen kaupunki kutsuu kävelyretkille aistimaan paikalista elämänmenoa. Ydinkeskustan ulkopuolelle suunnatessa avuksi kannattaa ottaa kaupungin kätevä raitiovaunuverkosto. Raitiovaunut (tram) ovat nopein ja halvin joukkoliikenneväline Zagrebissa. Päivällä yhteydet ovat erinomaiset, mutta monet ratikkavuorot liikennöivät myös öisin. Raitiovaunulinjoja on kaupungissa 15. Hyvä tukikohta, josta napata raitiovaunu, on esimerkiksi keskusaukio Trg bana Jelačića. Myös keskusjuna-asema on tärkeä raitiovaunuliikenteen solmukohta. Lippuja ei myydä raitiovaunussa, vaan matkaliput voi ostaa esimerkiksi lehtikioskeista. Osta kertalippu tai vaikkapa 10 lipun paketti. 30 minuutin matkalipun hinta on 4 kunaa. Yövuoroille on omat hintansa. Jos liikut mieluiten bussilla, Zagrebissa hyvä vaihtoehto on nousta hop-on/hop-off-periaatteella toimiviin turistibusseihin. Ne kiertävät läpi kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Voit jäädä kyydistä pois milloin tahansa, tutustua nähtävyyksiin ja nousta takaisin bussin kyytiin sopivalla hetkellä. Turistibussit liikennöivät ainoastaan toukokuusta lokakuuhun, ja lipun hinta on aikuisille noin 70 kunaa. Keskustassa kulkee myös turistijuna, jonka reitti lähtee ja päättyy Trg bana Jelačića -aukiolle. Hinta on aikuisille noin 10 kunaa ja lapsille noin 5 kunaa.

Miten löydän halvimmat lennot?

Jos haluat varata halvat lennot Zagrebiin, kannattaa kaupunkiin matkustaa ehdottomasti talvella. Tammi-maaliskuussa ja marraskuussa lentojen hinnat ovat halpoja. Tarjouslennot voit toki saada edulliseen hintaan myös suosituimmille lomasesongeille eli kesäksi tai joulukuuksi. Halvimmat lennot myydään usein alkuviikolle, ja edullisin matkustuspäivä Zagrebiin on tiistai. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Zagrebin nähtävyydet?

Paikallista elämänmenoa on mukava seurata Trg bana Jelačića -keskusaukiolla. Vieraile kaupungin museoissa ja taidegallerioissa. Käy esimerkiksi arkeologisessa museossa, Arheološki muzej u Zagrebu. Myös Zagrebin katedraali on näkemisen arvoinen.

Mitä mukaan matkalle Zagrebiin?

Zagrebissa reissaavan kannattaa varautua viileisiin talviin ja lämpimiin kesiin.

Onko Zagrebissa turvallista?

Zagreb on turvallinen matkailukohde, mutta esimerkiksi taskuvarkaita kannattaa varoa.

Voiko Zagrebissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Zagrebissa juotavaa, vaikka matkailijat mieluummin usein valitsevatkin pulloveden.

Tippi ja juomarahakäytännöt Zagrebissa?

Zagrebissa on kohteliasta jättää pieni juomaraha esimerkiksi kahviloissa ja ravintoloissa.

Millainen on Zagrebin hintataso?

Hintataso on Zagrebissa ja kaikkialla Kroatiassa selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kroatia?

Kroatian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Zagreb?

Välimatka on suorinta reittiä noin 1700 km.


momondosta löytyneet halvat lennot: Zagreb

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Zagreb
Nopein
Halvin
Lufthansa
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
ZAG
Zagrebin lentoasema
24. toukokuuta
ZAG
Zagrebin lentoasema
5t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
ZAG
Zagrebin lentoasema
24. toukokuuta
ZAG
Zagrebin lentoasema
8t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 30m
1 välilasku
ZAG
Zagrebin lentoasema
24. toukokuuta
ZAG
Zagrebin lentoasema
18t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Serbia
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 30m
1 välilasku
ZAG
Zagrebin lentoasema
24. toukokuuta
ZAG
Zagrebin lentoasema
23t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
3. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
ZAG
Zagrebin lentoasema
25. elokuuta
ZAG
Zagrebin lentoasema
7t 10m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
21. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
2 välilaskua
ZAG
Zagrebin lentoasema
24. toukokuuta
ZAG
Zagrebin lentoasema
7t 25m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Zagrebiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Zagreb

Suomesta ei liikennöidä suoria lentoja Zagrebiin. Kroatian kauniiseen kaupunkikohteeseen pääsee kuitenkin helposti ja edullisesti vaihtokenttien kautta. Halvat lennot Zagrebiin tarjoavat esimerkiksi turkkilainen Turkish Airlines, alankomaalainen KLM ja tšekkiläinen CSA (Czech Airlines). Reitillä kroatialaiskaupunkiin liikennöivät myös muun muassa suomalainen Finnair, itävaltalainen Austrian Airlines, saksalainen Lufthansa ja kroatialainen Croatia Airlines monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Lentoaika Helsingistä Zagrebiin on yhden vaihtokentän kautta alkaen noin 4 tuntia ja 20 minuuttia. Lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne on hyvät lentoyhteydet eri puolilta Suomea. Lentoja varatessasi ota huomioon, ettei edullisimpiin lippuhintoihin välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Tarkista siis matkatavaroiden rajoitukset ja hinnat.


Miten pääsen lentokentältä Zagrebin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Zagreb lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Zagrebin lennot laskeutuvat kaupungin omalle lentokentälle, joka tunnetaan nimillä Zagreb Airport ja Franjo Tuđman Airport. Noin 10 km kaupungin keskustasta koilliseen sijaitseva kenttä on Kroatian kiireisin lentoasema. Lentokentältä keskustaan pääset kätevimmin ja edullisimmin lentokenttäbussilla. ZET-bussin (Zagreb Electric Tram) linja 290 liikennöi lentokentältä keskustan Eugena Kvaternika -aukiolle, keskustan itäpuolelle, noin 20 pysäkin kautta. Matka keskustaan kestää siis vähintään puoli tuntia riippuen matkustajien määrästä ja liikenteestä. Linja-autot kulkevat lentokentältä noin puolen tunnin välein. Arkisin ja lauantaisin aamun ensimmäiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 5, sunnuntaisin ja pyhäpäivisin tuntia myöhemmin. Illan viimeiset bussit lähtevät lentokentältä noin kello 00.15. Matkan hinta on alkaen noin 4 Kroatian kunaa. Toinen vaihtoehto on napata lentokentältä Pleso Transport Company -yhtiön shuttle-bussi Zagrebiin. Sen päätepiste on Autobusni Kolodvor -linja-autoasema, josta on helppo jatkaa matkaa eri puolille kaupunkia. Matka-aika keskustaan on noin puoli tuntia. Busseja lähtee kentältä puolen tunnin välein. Viimeinen vakiovuoro illalla liikennöidään noin kello 20. Sen jälkeen vuoroja voi olla lentoaikataulujen mukaan. Shuttle-bussin hinta on noin 30 kunaa.


Suositut lentoreitit Zagreb

Etsityimmät lennot Zagreb sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Zagreb lennot
Lyhyin lentoaika
4t 50m
Halvin hinta
155 €

Liikkuminen Zagrebissa?

Lähes 800 000 asukkaan Zagrebin keskustaan on paras tutustua kävellen. Tasainen kaupunki kutsuu kävelyretkille aistimaan paikalista elämänmenoa. Ydinkeskustan ulkopuolelle suunnatessa avuksi kannattaa ottaa kaupungin kätevä raitiovaunuverkosto. Raitiovaunut (tram) ovat nopein ja halvin joukkoliikenneväline Zagrebissa. Päivällä yhteydet ovat erinomaiset, mutta monet ratikkavuorot liikennöivät myös öisin. Raitiovaunulinjoja on kaupungissa 15. Hyvä tukikohta, josta napata raitiovaunu, on esimerkiksi keskusaukio Trg bana Jelačića. Myös keskusjuna-asema on tärkeä raitiovaunuliikenteen solmukohta. Lippuja ei myydä raitiovaunussa, vaan matkaliput voi ostaa esimerkiksi lehtikioskeista. Osta kertalippu tai vaikkapa 10 lipun paketti. 30 minuutin matkalipun hinta on 4 kunaa. Yövuoroille on omat hintansa.

Jos liikut mieluiten bussilla, Zagrebissa hyvä vaihtoehto on nousta hop-on/hop-off-periaatteella toimiviin turistibusseihin. Ne kiertävät läpi kaupungin tärkeimmät nähtävyydet. Voit jäädä kyydistä pois milloin tahansa, tutustua nähtävyyksiin ja nousta takaisin bussin kyytiin sopivalla hetkellä. Turistibussit liikennöivät ainoastaan toukokuusta lokakuuhun, ja lipun hinta on aikuisille noin 70 kunaa. Keskustassa kulkee myös turistijuna, jonka reitti lähtee ja päättyy Trg bana Jelačića -aukiolle. Hinta on aikuisille noin 10 kunaa ja lapsille noin 5 kunaa.


Tarvitaanko Zagrebiin passi?

Zagrebin matkalle on aina pakattava mukaan joko passi tai virallinen henkilökortti. Vaikka Kroatia kuuluu Suomen tavoin EU-maihin, Schengen-alueeseen se ei kuulu. Matkustajien on siis varauduttava maan lentokentillä rajatarkastuksiin. Suosituksena on ottaa mukaan passi, vaikkei se pakollista olekaan. Henkilöllisyystodistus voi olla tarpeen paitsi Kroatian lentokentillä myös paikan päällä matkakohteessa. Omasta matkustusdokumentista kannattaa ottaa varmuuden vuoksi myös kopio esimerkiksi varkaus- tai katoamistapausten varalle. Jos et aio autoilla Kroatiassa, ajokortin voit jättää kotiin. Se ei sovi viralliseksi matkustusdokumentiksi lentokentillä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Zagreb? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Zagrebiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Jos haluat varata halvat lennot Zagrebiin, kannattaa kaupunkiin matkustaa ehdottomasti talvella. Tammi-maaliskuussa ja marraskuussa lentojen hinnat ovat halpoja. Tarjouslennot voit toki saada edulliseen hintaan myös suosituimmille lomasesongeille eli kesäksi tai joulukuuksi. Halvimmat lennot myydään usein alkuviikolle, ja edullisin matkustuspäivä Zagrebiin on tiistai. Edullisimmillaan lennot ovat tavallisesti noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Zagrebin nähtävyydet?

Paikallista elämänmenoa on mukava seurata Trg bana Jelačića -keskusaukiolla. Vieraile kaupungin museoissa ja taidegallerioissa. Käy esimerkiksi arkeologisessa museossa, Arheološki muzej u Zagrebu. Myös Zagrebin katedraali on näkemisen arvoinen.

Mitä mukaan matkalle Zagrebiin?

Zagrebissa reissaavan kannattaa varautua viileisiin talviin ja lämpimiin kesiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Zagrebissa

Kroatia on EU-jäsenmaa, joten matkapuhelinpalveluita saa käyttää tiettyyn rajaan asti lähes Suomen hinnoilla Zagrebissakin. Tarkista kuitenkin matkapuhelinpalveluiden tarkat hinnat omalta operaattoriltasi ennen matkaa. Hotelleissa on usein tarjolla ilmaisia wifi-yhteyksiä, joita kannattaa hyödyntää.

Onko Zagrebissa turvallista?

Zagreb on turvallinen matkailukohde, mutta esimerkiksi taskuvarkaita kannattaa varoa.

Voiko Zagrebissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Zagrebissa juotavaa, vaikka matkailijat mieluummin usein valitsevatkin pulloveden.

Tippi ja juomarahakäytännöt Zagrebissa?

Zagrebissa on kohteliasta jättää pieni juomaraha esimerkiksi kahviloissa ja ravintoloissa.

Millainen on Zagrebin hintataso?

Hintataso on Zagrebissa ja kaikkialla Kroatiassa selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Kroatia?

Kroatian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Zagreb?

Välimatka on suorinta reittiä noin 1700 km.