Lennot Eurooppa Kroatia Pula Helsinki - Pula

Halvat lennot Helsinki - Pula

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Pula

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Pula

Lyhyin lentoaika 5t 25m Lyhyin lentoaika Helsinki Pula on 5t 25m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Pula ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Pula.
Lentokentät Pula 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Pula: Pula (PUY)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Pula

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Pula?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein maanantai
Milloin on halvin aika lentää Pula?
illalla
Helsinki - Pula lennot ovat noin 73 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Pula?
Air Serbia
Air Serbia, Norwegian Air International ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Pula reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Pula
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Pula ja saat parhaat Helsinki - Pula lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
PUY
Pula
Milloin on halvinta varata lennot Pula?
44 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Pula on noin 44 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Pula?

Lennot Helsingistä Pulaan onnistuvat usean eri lentoyhtiön kyydillä. Voit ostaa suoran yhteyden lentoliput Helsingistä Pulaan Norwegianilta. Välilaskulliset lennot Helsingistä Pulaan tarjoavat Finnair, SAS, Ryanair, easyJet, Lufthansa, airBaltic, Croatia Airlines ja Eurowings. Lentomatka on suhteellisen lyhyt, joten Pulaan pääsee lentämään kohtuullisen halvalla. Vertaa lentoja etukäteen – näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sekä matkan hintaan että lentoaikaan.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Julkiset liikennevälineet ovat myös varsin edullinen ja ekologinen vaihtoehto. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä saa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta ja lentokenttäjunasta HSL:n kotisivuilta. Muista saapua lentokentälle ajoissa. Lisätietoa lennostasi saat lentokentällä. Voit tarkistaa saapuvat ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta. Sieltä löytyy aina ajantasaisin tieto.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Pulassa?

Pulan lentokenttä koostuu yhdestä terminaalirakennuksesta, joka on jaettu kolmeen osaan. Omat osansa on kansainvälisille tulolennoille, kansainvälisille lähdöille sekä kotimaan lennoille. Lentokenttä sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä Pulan keskustasta, jonne pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä. Linja-autot liikennöivät kuitenkin kesäaikoja lukuun ottamatta reitillä sangen harvoin. Kätevämpi vaihtoehto voikin olla yksityinen shuttle-bus-tyylinen kyyti, joka ajaa reittiä tiheämmin. Lentoaseman nettisivuilta löytyvät niiden aikataulut sekä myös ajantasaiset hintatiedot. Yksi vaihtoehto on toki taksi, jonka voi varata myös etukäteen. Taksiyrityksiä ovat esimerkiksi Taxi Pula Airport sekä Pula Airport Taxi Service. Jos haluat vuokrata auton, se onnistuu jo lentokentällä. Voit valita useammastakin autonvuokrausyrityksestä ja ne löytyvät pääterminaalirakennuksesta, saapumisalueen hallista.

Kuinka kauan Helsinki–Pula-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Pulaan lentää Norwegian ja lentoaika on tuolloin 2 h 55 min. Välilaskulliset lennot Helsingistä Pulaan ovat hitaampia, mutta niidenkin joukosta löytyy suhteellisen nopeita vaihtoehtoja. Esimerkiksi Lufthansa liikennöi reittiä ja tekee välilaskun Münchenissä. Lentoaika on tuolloin 4 h 40 min. Samaisen Lufthansan Helsinki–Pula-lennot, joissa välilasku on Frankfurtissa, kestävät 5 h 10 min. Kotimainen Finnair ei liikennöi koko reittiä, mutta voit lentää Finnairilla Berliiniin ja vaihtaa siellä easyJetin koneeseen. Lentoaika on 6 h 25 min. Lennot laskeutuvat Pulan lentokentälle, josta matkaa kaupungin keskustaan on vain noin kuusi kilometriä.

Milloin on paras aika matkustaa Pulaan

Pula on suosittu matkakohde koko kesäkauden eli huhtikuun lopusta lokakuulle asti. Jo huhtikuussa lämpöä on tavallisesti yli 15 °C, mutta varsinainen kesä alkaa tavallisesti toukokuussa, jolloin päivälämpötilan kohoavat jo yli 20 °C. Heinä- ja elokuu ovat kuumimmat kuukaudet, ja elokuussa sataa yleensä enemmän kuin heinäkuussa. Elokuu on myös vilkkain matkustusaika kaupunkiin, jossa riittää tuolloin turisteja. Syyskuussa on rauhallisempaa, ja säät pysyttelevät yhä helteisinä. Matkailusesonki päättyy lokakuussa, jonka jälkeen suuri osa turisteille suunnatuista palveluista sulkee ovensa. Monet suuntaavat Pulaan viikonloppulomalle, joten viikonloput ovat selkeästi vilkkaampia kuin arkipäivät. Halvat liput Helsingistä Pulaan voi saada periaatteessa ympäri vuoden, mutta kannattaa tehdä vertailuja eri lentoyhtiöiden tarjonnan välillä.

Tarvitaanko Pulaan passia/viisumia?

Kroatia kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa on vapaa liikkuvuus. Et tarvitse näin ollen matkallesi viisumia etkä välttämättä myöskään passia. Jos sinulla ei ole passia, sinun tulee ottaa kuitenkin mukaan EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti, jonka pitää olla myönnetty EU- tai ETA-maassa.


Vinkkejä Pulaan

  • Pulan suosituin nähtävyys on kaupungin keskustassa sijaitseva Rooman aikainen amfiteatteri, Pula Arena. Sillä on ikää yli 2 000 vuotta ja sinne mahtui aikoinaan yli 22 000 katsojaa. Amfiteatterissa järjestetään myös nykyisin erilaisia konsertteja ja muuta ohjelmaa, esimerkiksi Pulan elokuvafestivaalit.
  • Kroatian valuutta on kuna (HRK). Kuna tarkoittaa kroatian kielellä näätää. Valuutta on saanut aikanaan nimensä pohjautuen keskiaikaiseen kaupankäyntiin, jossa näädännahat olivat arvossaan. Kuna jakautuu 100 lipaan, ja sana lipa tarkoittaa puolestaan limettipuuta. 1 HRK (noin 0,13 EUR).
  • Mitäpä olisi matka ilman tutustumista paikallisiin herkkuihin? Pulassakin kannattaa ehdottomasti tutustua kroatialaiseen ruokaan, jossa sekoittuvat ainekset sekä balkanilaisesta että italialaisesta keittiöstä. Tutustumisen arvoisia ovat esimerkiksi tuoreet merenelävät, äyriäissalaatit sekä grillatut kalat, joille antavat makua oliiviöljy jak valkosipuli. Välipalana voi testata vaikkapa cevapciceja, leivän sisään käärittyjä grillattuja jauhelihapyöryköitä. Ruoat voi huuhtoa alas esimerkiksi luumuista tislatulla sljivovicilla tai yrttijuoma travaricalla.

(Hinnat tarkistettu 30/05/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Pula

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Zagreb reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 40m
Halvin hinta
142 €
Helsinki - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 25m
Halvin hinta
301 €
Turku - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 15m
Halvin hinta
505 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Pula:


Lennot muihin kaupunkeihin Pula

Eikö Pula houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Pula

*Lentojen hinnat kohteeseen Pula perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Kroatia Pula Helsinki - Pula