Lennot Eurooppa Kroatia Pula Helsinki lento kohteeseen Pula

Halvat lennot Helsinki - Pula

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Pula (PUY)
la 21.11.
la 28.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Pula

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Pula

Lyhyin lentoaika 12h 5m Lyhyin lentoaika Helsinki Pula on 12h 5m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Pula ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pula.
Lentokentät kohteessa Pula 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Pula: Pula (PUY)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Pula

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Pula?
lauantai
Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein maanantai
Milloin on halvin aika lentää Pula?
illalla
Helsinki - Pula lennot ovat noin 69 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Pula?
Norwegian
Norwegian, Norwegian Air International ja easyJet ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Pula reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pula
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pula ja saat parhaat Helsinki - Pula lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
PUY
Pula
Milloin on halvinta varata lennot Pula?
44 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Pula on noin 44 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pula reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Pula reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Norwegian Air International, Norwegian ja Croatia Airlines. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Norwegian Air International, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Pula?

Lennot Helsingistä Pulaan onnistuvat usean eri lentoyhtiön kyydillä. Voit ostaa suoran yhteyden lentoliput Helsingistä Pulaan Norwegianilta. Välilaskulliset lennot Helsingistä Pulaan tarjoavat Finnair, SAS, Ryanair, easyJet, Lufthansa, airBaltic, Croatia Airlines ja Eurowings. Lentomatka on suhteellisen lyhyt, joten Pulaan pääsee lentämään kohtuullisen halvalla. Vertaa lentoja etukäteen – näin löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot. Lentoa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sekä matkan hintaan että lentoaikaan.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokentälle on hyvät julkiset kulkuyhteydet. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle HSL:n linja-autoilla 415 ja 615, Finnair City Bus -lentokenttäbussilla sekä lähijunilla I ja P. Muualta päin Suomea Helsingin lentokentälle pääsee joko omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä autonsa lentokentälle joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Julkiset liikennevälineet ovat myös varsin edullinen ja ekologinen vaihtoehto. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä saa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta ja lentokenttäjunasta HSL:n kotisivuilta. Muista saapua lentokentälle ajoissa. Lisätietoa lennostasi saat lentokentällä. Voit tarkistaa saapuvat ja lähtevät lennot myös Finavian kotisivuilta. Sieltä löytyy aina ajantasaisin tieto.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Pulassa?

Pulan lentokenttä koostuu yhdestä terminaalirakennuksesta, joka on jaettu kolmeen osaan. Omat osansa on kansainvälisille tulolennoille, kansainvälisille lähdöille sekä kotimaan lennoille. Lentokenttä sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä Pulan keskustasta, jonne pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä. Linja-autot liikennöivät kuitenkin kesäaikoja lukuun ottamatta reitillä sangen harvoin. Kätevämpi vaihtoehto voikin olla yksityinen shuttle-bus-tyylinen kyyti, joka ajaa reittiä tiheämmin. Lentoaseman nettisivuilta löytyvät niiden aikataulut sekä myös ajantasaiset hintatiedot. Yksi vaihtoehto on toki taksi, jonka voi varata myös etukäteen. Taksiyrityksiä ovat esimerkiksi Taxi Pula Airport sekä Pula Airport Taxi Service. Jos haluat vuokrata auton, se onnistuu jo lentokentällä. Voit valita useammastakin autonvuokrausyrityksestä ja ne löytyvät pääterminaalirakennuksesta, saapumisalueen hallista.

Kuinka kauan Helsinki–Pula-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Pulaan lentää Norwegian ja lentoaika on tuolloin 2 h 55 min. Välilaskulliset lennot Helsingistä Pulaan ovat hitaampia, mutta niidenkin joukosta löytyy suhteellisen nopeita vaihtoehtoja. Esimerkiksi Lufthansa liikennöi reittiä ja tekee välilaskun Münchenissä. Lentoaika on tuolloin 4 h 40 min. Samaisen Lufthansan Helsinki–Pula-lennot, joissa välilasku on Frankfurtissa, kestävät 5 h 10 min. Kotimainen Finnair ei liikennöi koko reittiä, mutta voit lentää Finnairilla Berliiniin ja vaihtaa siellä easyJetin koneeseen. Lentoaika on 6 h 25 min. Lennot laskeutuvat Pulan lentokentälle, josta matkaa kaupungin keskustaan on vain noin kuusi kilometriä.

Milloin on paras aika matkustaa Pulaan

Pula on suosittu matkakohde koko kesäkauden eli huhtikuun lopusta lokakuulle asti. Jo huhtikuussa lämpöä on tavallisesti yli 15 °C, mutta varsinainen kesä alkaa tavallisesti toukokuussa, jolloin päivälämpötilan kohoavat jo yli 20 °C. Heinä- ja elokuu ovat kuumimmat kuukaudet, ja elokuussa sataa yleensä enemmän kuin heinäkuussa. Elokuu on myös vilkkain matkustusaika kaupunkiin, jossa riittää tuolloin turisteja. Syyskuussa on rauhallisempaa, ja säät pysyttelevät yhä helteisinä. Matkailusesonki päättyy lokakuussa, jonka jälkeen suuri osa turisteille suunnatuista palveluista sulkee ovensa. Monet suuntaavat Pulaan viikonloppulomalle, joten viikonloput ovat selkeästi vilkkaampia kuin arkipäivät. Halvat liput Helsingistä Pulaan voi saada periaatteessa ympäri vuoden, mutta kannattaa tehdä vertailuja eri lentoyhtiöiden tarjonnan välillä.

Tarvitaanko Pulaan passia/viisumia?

Kroatia kuuluu Euroopan talousalueeseen, jossa on vapaa liikkuvuus. Et tarvitse näin ollen matkallesi viisumia etkä välttämättä myöskään passia. Jos sinulla ei ole passia, sinun tulee ottaa kuitenkin mukaan EU-standardien mukainen kuvallinen henkilökortti, jonka pitää olla myönnetty EU- tai ETA-maassa.


Vinkkejä Pulaan

 • Pulan suosituin nähtävyys on kaupungin keskustassa sijaitseva Rooman aikainen amfiteatteri, Pula Arena. Sillä on ikää yli 2 000 vuotta ja sinne mahtui aikoinaan yli 22 000 katsojaa. Amfiteatterissa järjestetään myös nykyisin erilaisia konsertteja ja muuta ohjelmaa, esimerkiksi Pulan elokuvafestivaalit.
 • Kroatian valuutta on kuna (HRK). Kuna tarkoittaa kroatian kielellä näätää. Valuutta on saanut aikanaan nimensä pohjautuen keskiaikaiseen kaupankäyntiin, jossa näädännahat olivat arvossaan. Kuna jakautuu 100 lipaan, ja sana lipa tarkoittaa puolestaan limettipuuta. 1 HRK (noin 0,13 EUR).
 • Mitäpä olisi matka ilman tutustumista paikallisiin herkkuihin? Pulassakin kannattaa ehdottomasti tutustua kroatialaiseen ruokaan, jossa sekoittuvat ainekset sekä balkanilaisesta että italialaisesta keittiöstä. Tutustumisen arvoisia ovat esimerkiksi tuoreet merenelävät, äyriäissalaatit sekä grillatut kalat, joille antavat makua oliiviöljy jak valkosipuli. Välipalana voi testata vaikkapa cevapciceja, leivän sisään käärittyjä grillattuja jauhelihapyöryköitä. Ruoat voi huuhtoa alas esimerkiksi luumuista tislatulla sljivovicilla tai yrttijuoma travaricalla.

(Hinnat tarkistettu 30/05/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Pula

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Turku - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 30m
Halvin hinta
141 €
Helsinki - Zagreb reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 35m
Halvin hinta
163 €
Helsinki - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 05m
Halvin hinta
171 €
Helsinki - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 15m
Halvin hinta
176 €
Helsinki - Zadar reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 25m
Halvin hinta
194 €
Turku - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 50m
Halvin hinta
281 €
Tampere - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 25m
Halvin hinta
330 €
Oulu - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 25m
Halvin hinta
418 €
Oulu - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 45m
Halvin hinta
585 €
Turku - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika
28t 40m
Halvin hinta
813 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Pula:

Lennot Eurooppa Kroatia Pula Helsinki lento kohteeseen Pula
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka