Halvat lennot Skiáthos

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Skiáthos

Yhteenveto Skiáthos lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

220 €

Halvin meno-paluulennon hinta

391 €

Nopein lentoaika

17t 10m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Skiáthos kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 220 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skiathos).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Skiáthos kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 391 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skiathos).
Nopein lento kohteeseen Skiáthos kohteesta Suomi kestää 17t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Skiathos).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Skiáthos mukaan lukien Aegean Airlines.

Halvimmat lennot kaupungin Skiáthos lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Skiáthos lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ateena

HALVIN REITTI Helsinki - Skiáthos

Helsinki (HEL) - Ateena (ATH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Skiáthos kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ateena, jolloin hinta on keskimääräinen 213 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Skiáthos?

Parhain aika matkustaa Skiathokselle on syksyllä, jolloin lentolippujen hinnat ovat edulliset ja Skiathoksen sää kesän jäljiltä vielä mukavan lämmin. Skiathoksen sää lokakuussa on lämmin, ja asteita on noin 21. Syksyt ovat ajoittain sateisia ja illat viileitä, mutta enimmät sateet tulevat vasta talvikuukausina. Syksy sopii hyvin lämmöstä nauttimiseen ja nähtävyyksien katseluun ilman suuria turistilaumoja.

Myös kevät on kaunista aikaa vierailla saarella, sillä tällöin Skiathos on täydessä kukoistuksessa. Lämpötila huhtikuussa on keskimäärin 16 °C. Myös tällöin voit löytää halvat lennot Skiathokselle.

Kiireisin sesonki Skiathoksella on kesäisin, jolloin sekä paikalliset että ulkomaalaiset matkailijat suuntavat Egeanmeren äärelle rantaloman viettoon. Skiathoksen kesät ovat kuumat, ja lämpötilat ovat noin 25–30 °C. Kesää varten lennot kannattaa ostaa jo hyvissä ajoin. Näin varmistat halvimmat lennot ja hotellit lomaasi varten.

Lentoliput Skiathokselle voit löytää halvalla myös ympäri vuoden. Käytä esimerkiksi momondon hakukonetta: näin löydät helpoiten halvat lennot Skiathoksen lomallesi. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Vertaa hintoja löytääksesi parhain tarjous omaan makuusi ja taataksesi itsellesi halvat Skiathoksen lennot.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Skiáthos paikasta Gdansk ovat löytäneet lentoja 96 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Skiáthos. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Skiáthos alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Skiáthos on illalla. Lennot reitille Suomi - Skiáthos voi maksaa jopa niin vähän kuin 336 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 484 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Skiáthos kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Vólos Nea Anchialos lentokenttä (60 km kaupungin Skiáthos keskustasta), Skiros lentokenttä (89 km kaupungin Skiáthos keskustasta), Ateena lentokenttä (142 km kaupungin Skiáthos keskustasta) tai Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (157 km kaupungin Skiáthos keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Skiáthos keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 237 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Skiáthos

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Skiáthos
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
JSI05:05Skiathos
18. kesäkuuta
JSI06:15Skiathos
10t 25m
2 välilaskua
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
JSI05:05Skiathos
18. kesäkuuta
JSI07:40Skiathos
11t 40m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
2 välilaskua
JSI17:25Skiathos
19. kesäkuuta
JSI05:40Skiathos
14t 25m
1 välilasku
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
1 välilasku
JSI13:30Skiathos
19. kesäkuuta
JSI05:40Skiathos
14t 25m
1 välilasku
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
2 välilaskua
JSI14:45Skiathos
19. kesäkuuta
JSI17:55Skiathos
19t 35m
2 välilaskua
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL08:50Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
2 välilaskua
JSI07:10Skiathos
19. kesäkuuta
JSI05:40Skiathos
38t 40m
3 välilaskua
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Skiáthos

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Skiáthos, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Aegean Airlines
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
JSI15:10Skiathos
Aegean Airlines
1. heinäkuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
1 välilasku
JSI02:10Skiathos
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
3 välilaskua
JSI17:25Skiathos

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Skiáthos?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Skiáthos

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Skiáthos?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Skiáthos. Aegean Airlines ja Lufthansa ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Skiáthos kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Skiáthos, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Skiáthos ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Skiáthos lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Skiathoksen kansainvälinen lentokenttä (Alexandros Papadiamantis) sijaitsee vain noin kahden kilometrin päässä Skiathoksen kylästä. Ajomatkassa menee noin 10–15 min. Skiathoksen saari on kooltaan vain 48 km², joten myös muihin saaren kohteisiin on lyhyt matka. Paikallisbussit eivät kulje lentokentältä saaren lomakohteisiin, joten ainoat liikkumisvaihtoehdot lentokentän ja hotellin välillä ovat taksi ja vuokra-auto. Taksit operoivat vuorokauden ympäri ja hinta lentokentältä hotellillesi on noin 10–20 EUR välimatkasta ja matkalaukkujen määrästä riippuen. Huomaa kuitenkin, että taksit ovat suosittuja lentojen laskeutumisen aikaan, joten taksia voi joutua odottamaan hetken. Jos haluat liikkua Skiathoksen saarella omatoimisesti vuokra-autolla jo heti loman alkuhetkistä alkaen, lentokentältä löytyy myös autovuokraamoita.


Skiáthos: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Skiáthos
Helsinki - Skiáthos reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 40m
Halvin hinta304 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Skiáthos

Pääset liikkumaan Skiathoksella paikallisbusseilla saaren pienten kylien välillä. Bussi aloittaa kulkemisen Skiathoksen satamasta ja kulkee saaren toisella puolella sijaitseville Koukounarien hiekkarannoille asti. Kesäisin bussit kulkevat noin 15–20 min välein ja muina vuodenaikoina hieman harvemmin. Matka on pituudeltaan noin 14 km ja kestää noin 30 min. Bussilipun hinta on 2 EUR koko matkalta ja 1,60 EUR lyhyemmiltä matkoilta. Lipun voi ostaa lipunmyyjältä bussissa. Bussit liikennöivät välillä klo 7:00–01.30. Bussit ovat kesän korkean sesongin aikaan usein täpötäysiä, joten taksilla matkustaminen voi olla kesäisin parempi vaihtoehto. Skiathoksen kylän taksitolppa sijaitsee satamassa, noin 50 m päässä sen portilta. Kilometritaksa on 1,05 EUR asfalttiteillä. Hiekkateillä saatetaan veloittaa korkeampaa taksaa.


Aloita matkan suunnittelu - Skiáthos


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Skiáthos

Vaikka moni suuntaa Skiathokselle rantaloman viettoon, on saarella paljon nähtävää myös kulttuurin ja luonnon saralla. Jos olet kiinnostunut Skiathoksen historiasta ja perinteisestä arkkitehtuurista, vieraile paikallisen 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa vaikuttaneen kirjailijan Alexandros Papadiamantisin synnyintalossa, joka löytyy Skiathoksen kylästä. Skiathoksella on myös kauniita kirkkoja ja luostareita, esimerkiksi Agios Nikolauksen kirkko ja Panagia Evangelistrian luostari. Panagia on peräisin 1700-luvulta, mutta on yhä aktiivisessa käytössä. Luonnon ihmeistä kiinnostuneena voit suunnata pohjoisrannikolla sijaitsevan Lalarian kauniille ja syrjäiselle rannalle ja sen lähellä sijaitseville meriluolille.

Skiathoksen kraanavesi ei ole juomakelpoista, joten pitäydy pullovedessä.

Hyvästä palvelusta voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä esimerkiksi ravintoloissa ja taksilla matkustaessasi. Hotellisiivoojille voi jättää noin euron tippiä per päivä.

Hintataso on hieman Suomen hintatasoa alempi. Esimerkiksi loppulasku ravintolaillallisen jälkeen saattaa olla hieman Suomen vastaavia hintoja alempi ja päivittäistavarat hinnoiltaan edullisempia, mutta mikään halpalomakohde Skiathos ei ole.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Skiáthos. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Skiáthos ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Skiáthos. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Skiáthos, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Skiáthos lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.