Halvat lennot Helsinki Lappeenranta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Helsinki-Lappeenranta lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Lappeenranta

Suora lento

Ei yhtään
Helsinki - Lappeenranta reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Lappeenranta ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Lappeenranta etäisyys lentäen?

  Etäisyys linnuntietä Helsinki-Vantaan lentoasema-Lappeenranta reitille on 203,3 km.


Lappeenrannan lentoasema on kooltaan pieni ja liikenne lentoasemalla vähäistä. Tästä huolimatta lentoasemaa voi pilke silmässä kutsua jopa Suomen kansainvälisimmäksi, sillä Lappeenrannan lentoasemalta liikennöidään vain kansainvälisiä lentoja. Kaikki lentoasemalle saapuvat ja sieltä lähtevät lennot ovat halpalentoyhtiö Ryanairin operoimia, joten edulliset lentoyhteydet ovat yksi Lappeenrannan lentoaseman vetovoimaisimpia tekijöitä. Hyvät kulkuyhteydet Helsingistä ja muualta pääkaupunkiseudulta tekevät Lappeenrannan lentoasemasta niin ikään varteen otettavan vaihtoehdon silloin, kun tarkoituksena on hyödyntää halvat hinnat ja muut kampanjat. Lentoasema palvelee erinomaisesti myös Kaakkois-Suomessa asuvia matkustajia, jotka haluavat matkustaa lähimmältä lentoasemalta suoraan Eurooppaan. On sanomattakin selvää, että Lappeenrannan lentoasemalla ei ole suuria ruuhkia, joten lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen ei tarvitse varata ylimääräistä aikaan. Muihin lentoasemiin verrattuna myös monet muut palvelut, kuten pysäköinti, ovat edullisia. Itse terminaalin palvelut ovat rajallisemmat, eikä siellä ole esimerkiksi pankkiautomaattia, valuutanvaihtopistettä tai postipalveluita. Lentoa odottaessaan matkustajat voivat ostaa pientä purtavaa lentoaseman baarista, ja ajan saa kulumaan myös käyttämällä lentoaseman ilmaista Wi-Fiä.


Saatavilla ei ole suoria lentoja Helsingistä Lappeenrantaan, mutta matkan voi taittaa maitse joko autolla, junalla tai kaukoliikenteen bussilla. Pääkaupunkiseudulta matkansa aloittavat autoilijat voivat suunnata valtatie E18:ta pitkin kohti Porvoota ja jatkaa eteenpäin aina Haminaan saakka. Matka Haminasta Luumäelle taittuu valtatie 26:ta pitkin, minkä jälkeen käännytään itään valtatie 6:lle ja jatketaan kohti Lappeenrantaa, joka sijaitsee lyhyen ajomatka päässä. Nopeimmillaan ajomatka taittuu reilussa kahdessa ja puolessa tunnissa. Lappeenrannan lentoasema sijaitsee kaupungin länsipuolella kuutostien varrella, joten autolla pääkaupunkiseudulta saapuvien ei tarvitse ajaa Lappeenrannan keskustaan saakka. Lentoaseman läheisyydessä on runsaasti pysäköintipaikkoja, jotka sopivat sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen pysäköintiin. Ennakkovarausta ei vaadita, ja pysäköintialueelta pääsee kävellen terminaaliin. Jos käytettävissäsi ei ole omaa autoa tai et halua pysäköidä lentoasemalle matkan ajaksi, kannattaa Helsinki–Lappeenranta-lentojen puutteen takia tutustua myös muihin joukkoliikenneyhteyksiin. Helsingistä pääsee Lappeenrantaan myös junalla ja kaukoliikenteen busseilla. Junamatka Helsingistä Lappeenrantaan kestää vain reilut kaksi tuntia ja päättyy Lappeenrannan rautatieasemalle, joka sijaitsee kaupungin keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Lappeenrannan lentoasemalta. Jos mukanasi on paljon matkatavaraa, voit napata rautatieasemalta taksin tai matkustaa Lappeenrannan lentoasemalle paikallisliikenteen bussilla. Keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi bussilinja numero 4. Jos etsit edullista yhteyttä Helsingistä Lappeenrantaan ja haluat matkustaa halvoilla lennoilla lopulliseen määränpäähäsi, kannattaa harkita matkan ensimmäisen osan taittamista bussilla. Edullisiin hintoihin erikoistunut Onnibus liikennöi Helsingistä Lappeenrantaan ja perille pääsee myös muilla kaukoliikenteen linja-autoilla. Monet pikavuorot pysähtyvät Leirin pikavuoropysäkillä Lappeenrannan lentoaseman läheisyydessä, joten bussilla saapuvien ei välttämättä tarvitse matkustaa kaupungin keskustaan saakka.

Lappeenranta sijaitsee Kaakkois-Suomessa Järvi-Suomen sydämessä. Itäisestä sijainnistaan huolimatta Lappeenrannasta pääsee helposti Saimaan eri alueille. Imatrankosken tunnetut kuohut ja Savitaipaleen retkeilymahdollisuudet sekä henkeäsalpaavat vesistönäkymät ovat molemmat vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Imatralle pääsee jatkamalla matkaa kuutostietä pitkin kohti kaakkoa, ja Savitaipaleelle saavut ajaessasi valtatie 13:ta pitkin kohti lounasta. Molempiin kaupunkeihin pääsee myös julkisen liikenteen busseilla. Lappeenrannasta on myös erinomaiset yhteydet kansainvälisiin kohteisiin, sillä Venäjän rajalle on vain lyhyt ajomatka. VR:n Allegro-junilla pääsee Viipuriin reilussa tunnissa, ja Pietarin loisto on myös vain reilun kahden tunnin junamatkan päässä. Lappeenrannasta on myös vilkkaat linja-auto- ja pikkubussiyhteydet molempiin kaupunkeihin, ja sekä Pietariin että Viipuriin voi kesäisin risteillä viisumivapaasti. Vaikka saatavilla ei olekaan yksisuuntaista lentoa Helsingistä Lappeenrantaan, voit lentää Lappeenrannan lentoasemalta useaan eurooppalaiseen kohteeseen. Ryanair lentää Lappeenrannan lentoasemalta suoraan Pohjois-Italiassa sijaitsevaan Bergamoon, ja suoran lennon päässä ovat myös suositut pääkaupungit Wien, Budapest ja Berliini. Ryanairin uusiin kohteisin kuuluu myös Memmingenin kaupunki, joka sijaitsee Etelä-Saksassa Münchenin länsipuolella.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Lappeenranta -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta115 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta155 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta205 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta125 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta115 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta115 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta136 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta148 €
Helsinki - Tampere reitin lennot
Nopein lentoaika27t 35m
Halvin hinta385 €
Kemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta209 €
Turku - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 30m
Halvin hinta275 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta197 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Helsinki - Lappeenranta reitin lennoille?

  Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun Helsinki - Lappeenranta lentoreitin hinnat laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla etsimäsi lennon matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin. Napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Helsinki-Lappeenranta reitille momondon avulla?

  Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Helsinki - Lappeenranta lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Lappeenranta vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Lappeenranta lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Lappeenranta tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.