Halvat lennot Helsinki Brindisi alk. 156 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 17/8
ke 24/8

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Brindisi lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Brindisi

Lyhyin lentoaika

11t 40m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Brindisi

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Brindisi on 11t 40m.
Helsinki - Brindisi ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Brindisi Papola Casale lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Brindisi: Brindisi Papola Casale (BDS)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Brindisi

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Brindisi?

marraskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Brindisi on marraskuu ja kallein lokakuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Brindisi?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Brindisi?

illalla

Helsinki - Brindisi lennot ovat noin 48 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Brindisi?

Ryanair

Lufthansa ja Ryanair ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Brindisi reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Brindisi reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Brindisi Papola Casale

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Brindisi Papola Casale ja saat parhaat Helsinki - Brindisi lentohinnat


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Brindisi

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Brindisi lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
26. lokakuuta
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
BDS04:35Brindisi Papola Casale
31. lokakuuta
BDS05:05Brindisi Papola Casale
13t 10m
2 välilaskua
HEL18:15Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
26. lokakuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
2 välilaskua
BDS11:25Brindisi Papola Casale
31. lokakuuta
BDS02:10Brindisi Papola Casale
27t 00m
2 välilaskua
HEL05:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
24. lokakuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
BDS05:40Brindisi Papola Casale
30. lokakuuta
BDS08:50Brindisi Papola Casale
7t 25m
1 välilasku
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. lokakuuta
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
BDS04:35Brindisi Papola Casale
31. lokakuuta
BDS05:20Brindisi Papola Casale
12t 40m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. syyskuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
BDS06:45Brindisi Papola Casale
30. syyskuuta
BDS09:50Brindisi Papola Casale
7t 50m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. syyskuuta
HEL06:40Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
2 välilaskua
BDS17:25Brindisi Papola Casale
30. syyskuuta
BDS09:50Brindisi Papola Casale
7t 50m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Brindisi

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Brindisi momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
RyanairHintaalk. 65 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,0
7,0

Koneeseennousu

6,8

Mukavuus

7,6

Henkilökunta

6,2

Viihde

6,5

Ateriat

Arvostelut

Fast, good loads in and out, totally worth of price.

1 / 3
Etsi Ryanair lentoja
LufthansaHintaalk. 279 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
Etsi Lufthansa lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Brindisi Papola Casale reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki-Vantaan lentoasema - Brindisi Papola Casale, kuten Ryanair, Lufthansa ja KLM ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Brindisi Papola Casale etäisyys lentäen?

    Etäisyys linnuntietä Helsinki-Vantaan lentoasema-Brindisi Papola Casale reitille on 2223,2 km. Tavallisesti tämä kestää 10t 45m lentäen normaaleissa olosuhteissa.Kaikki lennot Helsingistä Brindisiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja laskeutuvat Brindisin lentoasemalle. Näin ollen sinun ei tarvitse lähteä vertailemaan eri lentokenttien etuja, ja pohtimaan, mikä niistä palvelee parhaiten omia tarpeitasi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja Brindisin lentokenttäkin tunnetaan myös nimillä Brindisi Papola Casalen lentokenttä ja Salenton lentoasema. Lentokentältä löytyy hyvin erilaisia peruspalveluita, kuten pankkiautomaatteja, autovuokraamoita ja WiFi-yhteys. Lisäksi siellä on kahviloita ja ravintoloita, joissa pääsee nauttimaan nälän tai janon yllättäessä niin pienempää kuin isompaakin purtavaa sekä erilaisia virvokkeita. Kentällä on mahdollista tehdä myös erilaisia ostoksia ja sieltä löytyy apteekki. Kannatta huomata, että lähtevien matkustajien on mahdollista ostaa myös pääsylippu lentokentän VIP-loungeen, jossa lentokoneen lähtöä voi odottaa tavallista mukavammissa merkeissä. Tarjolla on erityisiä mukavuuksia ja palveluja. VIP-tilaan pääsee siirtymään turvatarkastuksen jälkeen. Brindisiin lentokentän etuihin kuuluu se, että se sijaitsee hyvin lähellä Brindisin kaupunkia, ja sinne on hyvät kulkuyhteydet.


Helsingin keskustasta pääsee hyvin Helsinki-Vantaan lentoasemalle niin julkisilla kulkuvälineillä, taksilla kuin omalla autollakin. Omalla autolla saapuvien kannattaa kuitenkin huomioida, että pysäköinti kentällä on maksullista. Nopeasta ja edullisesta lentokenttäjunasta on tullut nopeasti hyvin suosittu vaihtoehto. Lentokenttäjunia myös liikennöi mukavan tasaiseen tahtiin. Brindisin lentoasema sijaitsee aivan kivenheiton päässä Brindisin keskustasta, joten pääset nopeasti omaan majoituspaikkaasi virkistäytymään ja rentoutumaan, tai valmistautumaan kaupungin rientoihin. Brindisin lentokentältä pääsee Brindisin keskustaan kaupungin liikennöimällä linja-autolla, jossa on merkintä AP. Matka taittuu varsin nopeasti, ja busseja liikennöi tiheästi, noin puolen tunnin välein. Matkustusaika on liikenteestä riippuen noin varttitunti, ja matkustaminen bussilla on hyvin edullista. Muita vaihtoehtoja ovat taksi ja autonvuokraus. Lentokentältä löytyy useidenkin eri autovuokraamoiden toimipisteet, ja auton vuokraaminen heti lentokentältä käsin voi olla kätevä vaihtoehto. Sinulla on toki mahdollisuus vuokrata auto myös jostain kaupungin toimipisteestä. Vuokra-auto helpottaa Brindisin kaupungissa liikkumista, ja erityisen hyvä vaihtoehto se on silloin, kun haluat tutustua myös lähialueisiin ja -kaupunkeihin.

Brindisin lentokentältä pääsee Pugliaairbus-yhtiön linja-autolla Taranton ja Materan kaupunkeihin. Lentokentältä pääsee Brindisin kaupunkiin kaupungin linja-autolla AP tai taksilla, joka on luonnollisesti hieman bussia hintavampi vaihtoehto, mutta sillä pääsee nopeasti ja kätevästi suoraan omaan majoituspaikkaansa. Koska lentokentältä on niin lyhyt matka Brindisiin, ei taksi tule kohtuuttoman kalliiksi. Brindisin kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa, mutta jos haluat lähteä tutustumaan Italiaan laajemminkin, suuria kaupunkeja, jotka sijaitsevat Brindisin lähellä ovat esimerkiksi Bari, Tirana ja Napoli. Vuokra-auto on oikein hyvä vaihtoehto alueella liikkumiseen, sillä Italiassa ei ole juurikaan panostettu julkiseen liikenteeseen. Isoissa kaupungeissa tilanne on hieman parempi, mutta esimerkiksi kaupungista toiseen matkustaminen julkisilla voi olla haasteellista. Esimerkiksi junat kulkevat valitettavan usein myöhässä tai vuoro voi olla peruttu kokonaan. Italialaiset ovatkin tottuneet liikkumaan omilla autoilla. Vuokra-autolla liikkumista helpottaa se, että moottoritiet ovat pääasiallisesti hyväkuntoisia, mutta pikkuteiden kunto voi vaihdella runsaastikin. Varovaisuutta kannattaa noudattaa, sillä paikalliset eivät välttämättä noudata liikennesääntöjä yhtä tunnollisesti kuin suomalaiset.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Brindisi -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Bari reitin lennot
Nopein lentoaika9t 45m
Halvin hinta107 €

Vastaavia ​​Helsinki - Brindisi lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Brindisi vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen reitille Helsinki - Brindisi on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Brindisi.

Löydät lentoja reitille Helsinki - Brindisi joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Brindisi kohteesta Helsinki. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Brindisi lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.