Oivalluksia
Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Tampere Rovaniemi alk. 241 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 9/3
Sat 16/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tampere-Rovaniemi lennot: hyödyllistä tietoa
(TMP - RVN)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Rovaniemi

Suora lento

Ei yhtään
Tampere - Rovaniemi reitille ei ole suoria lentoja. Tampere - Rovaniemi ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Rovaniemi

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Rovaniemi?

Perjantai. Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein torstai

Milloin on halvin aika lentää Rovaniemi?

Tampere - Rovaniemi lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Rovaniemi?

Finnair. Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Tampere - Rovaniemi reitillä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Tampere - Rovaniemi

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Tampere-Rovaniemi momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 247 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
1 377 arvostelua
Etsi Finnair lentoja

 • Reitin Tampere-Pirkkala-Rovaniemi etäisyys lentäen?

  Reitin Tampere-Pirkkala-Rovaniemi välinen etäisyys on noin 564,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä hinnat?

  lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Rovaniemi lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Rovaniemi lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Rovaniemi lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Rovaniemi lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Tampere–Rovaniemi?

Edulliset lennot Tampereelta Rovaniemelle operoi suomalainen Finnair. Tampereelta lappilaiskaupunkiin ei lennetä suoria lentoja, vaan kaikkiin Finnairin lentoihin sisältyy yksi välilasku Helsingissä. Välilaskukenttä on kaikilla reitin lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasema. Vaikka kaupunkien välillä liikennöi ainoastaan yksi lentoyhtiö, valitse Tampere–Rovaniemi-lentosi tarkkaan. Lentoaika vaihtelee lennolta toiselle riippuen siitä, kuinka pitkä on Helsinki-Vantaalla vietettävä vaihtoaika. Finnair liikennöi Tampereelta Rovaniemelle kaikkina viikonpäivinä, ja päivittäisiä reittilentoja on tarjolla yleensä vähintään kaksi. Matkailijoilla on siis lentoja etsiessä mukavasti valinnanvaraa. Monet Finnairin Rovaniemen lennot liikennöi Norra-lentoyhtiö, eli suomalainen Nordic Regional Airlines. Palvelut ovat kuitenkin kaikilla kotimaan lennoilla samat.

Lähtö: Miten päästä Tampereen lentokentälle?

Rovaniemelle lähtevät lennot nousevat Tampereella matkaan Tampereen lentokentältä. Lentoasema sijaitsee Tampereen kaupunkialueen ulkopuolella, ja kaupungin keskustasta lentoasemalle on matkaa noin 17 km. Tampereen seudun joukkoliikenteen busseilla pääset lentoasemalle kätevästi, ja matka-aika on yleensä noin 30 min. Tampereen keskustan ja lentokentän välillä liikennöi 1A-bussilinja. Voit nousta bussiin esimerkiksi bussiaseman tai juna-aseman pysäkiltä. Linja-auton tarkemmat aikataulut ja reitin näet kätevästi Tampereen joukkoliikenteen nettisivuilta. Voit suunnata Tampereen lentokentälle myös taksilla tai omalla autolla, sillä lentoasemalla on tilavat parkkialueet. Jos jätä autosi lentokenttäparkkiin Rovaniemen matkan ajaksi, edullisimman parkkeerauksen löydät P3-parkkihallista.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Rovaniemellä?

Lennot Tampereelta Rovaniemelle laskeutuvat Rovaniemen lentokentälle. Lentoasemalta on matkaa Rovaniemen keskustaan noin 10 km. Lentomatkailijat kuljettaa kentältä Rovaniemen ytimeen kätevä Airportbus-lentokenttäbussi. Bussi starttaa kentältä sen jälkeen, kun Finnairin reittilennot laskeutuvat Rovaniemelle. Linja-autot liikennöivät siis lentoaikataulujen mukaan. Rovaniemen keskustassa bussin pysähtyy bussiasemalla ja yleensä myös kaupungin suurimpien hotellien kohdalla. Bussimatkan hinta on noin 7 EUR. Jos suuntaat Rovaniemen lentokentältä Pyhätunturin rinteisiin, pääset alueelle edullisesti SkiBus-linja-autolla. Mikäli suuntaat esimerkiksi Santaparkin tai Pajakylän suuntaan, bussikuljetuksen alueille voi saada Pikakuljetus Rovaniemi Oy:n kautta.

Kuinka kauan Tampere–Rovaniemi-lento kestää?

Lennot Tampereelta Rovaniemelle vaihtelevat kestoltaan lennosta riippuen. Lentoaikaan vaikuttaa vaihtoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Parhaimmillaan lennot Pirkanmaan seudulla sijaitsevalta Tampereelta Lapin Rovaniemelle ovat nopeita. Lentoaika kaupunkien välillä on alkaen noin 2 h 50 min. Kaupunkien välille on kuitenkin tarjolla selvästi pidempiäkin lentoja. Vertaa siis matka-aikoja tarkasti ennen lennon varaamista.

Milloin on paras aika matkustaa Rovaniemelle?

Rovaniemellä on kaksi erityisen vilkasta matkailusesonkia: keskikesä ja talven suosituimmat lomaviikot. Kaupunkiin matkustetaan kesä-elokuussa Rovaniemeä ympäröivistä patikointireiteistä sekä upeista yöttömistä öistä nauttimaan. Joulu-, hiihto- ja pääsiäislomien aikaan matkailijoita vetävät puoleensa Lapin arktinen talvi revontulineen ja alueen hyvät talviurheilumahdollisuudet. Näinä suosittuina lomasesonkeina Rovaniemi tarjoilee matkailijoille monilla tavoin parastaan, mutta lentoliput Tampereelta Rovaniemelle ovat selvästi keskimääräistä kalliimpia. Rauhallisemmassa ilmapiirissä ja edullisemmin Rovaniemellä voi lomailla esimerkiksi keväällä ja syksyllä. Sekä kevät että syksy ovat alueella erinomaista luontomatkailuaikaa. Patikointiharrastajien kannattaa yrittää edullisia Rovaniemen lentoja syyskuukausille, sillä syksyisin matkailijat pääsevät nauttimaan Lapin upeasta ruskasta. Erityisen halvat lennot Tampereelta Rovaniemelle voit kuitenkin napata tammikuussa tai marraskuussa. Tammikuussa Rovaniemen hotellit ja lennot voit saada selvästi halvemmalla kuin suosittujen joululomaviikkojen aikaan. Säästömatkailijoiden kannattaa siis lykätä matkaa kannattaa vuoden vaihteen yli.

Tarvitaanko lennolle Tampereelta Rovaniemelle passia?

Et tarvitse passia Tampere–Rovaniemi-lennollesi. Kyseisen reitin lennot ovat kotimaan lentoja, joten Finnair hyväksyy henkilöllisyystodistukseksi passin ohella myös henkilökortin, ajokortin ja Kela-kortin.


 • Rovaniemen tuntumassa on melko helppo liikkua joukkoliikennevälineillä ja takseilla, mutta jos aiot tutustua Lappiin laajemmin, auton vuokraus on erinomainen vaihtoehto. Voit hankkia vuokra-auton vaikkapa heti lentokentältä kaupunkiin laskeuduttuasi. Varaa auto mieluiten etukäteen. Näin varmistat, että mieluinen auto odottaa sinua lentoasemalla saavuttuasi. Autolla pääset joustavimmin lähialueiden upeiden luontokohteiden äärelle, esimerkiksi Pisavaaran luonnonpuistoon tai hieman kauempana sijaitsevaan Pyhä-Luoston luonnonpuistoon.
 • Jos aiot suunnata Rovaniemen seudun laskettelurinteisiin esimerkiksi Ounasvaaralla, voit halutessasi vuokrata välineet paikan päältä. Omat sukset voit siis jättää kotiin. Finnair kuitenkin kuljettaa matkustajien suksia lentokoneen ruumassa. Lumilauta- tai suksibussi tulkitaan yhdeksi tavalliseksi matkatavaraksi, joten et välttämättä joudu maksamaan suksien kuljetuksesta lisähintaa.
 • Rovaniemellä voit nautiskella perinteisten hotellien ja lomamökkien ohella eksoottisesta majoituksesta. Esimerkiksi kaupungin lähiympäristössä sijaitsevissa igluhotelleissa revontulia voi talviaikaan ihailla suoraan omasta sängystä lasikaton läpi. Arctic SnowHotel majoittaa matkailijoita talviaikaan aitoon lumihotelliin.

Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Rovaniemi -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta113 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta165 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta170 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta169 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika19t 30m
Halvin hinta413 €

Vastaavia ​​Tampere - Rovaniemi lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Rovaniemi vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Tampere - Rovaniemi lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Tampere - Rovaniemi lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Tampere - Rovaniemi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Tampere - Rovaniemi voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Tampere - Rovaniemi?

Kun kaikki mahdolliset Tampere - Rovaniemi lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Tampere - Rovaniemi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Tampere - Rovaniemi on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rovaniemi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Rovaniemellä

Suositut kaupungit Suomessa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Tampere Rovaniemi
1 aikuinen
Sat 9/3
Sat 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.