Lennot Eurooppa Kreikka Kreeta Hania Helsinki lento kohteeseen Hania

Halvat lennot Helsinki - Hania

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Hania (CHQ)
su 2.8.
su 9.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Hania

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Hania

Paras löydetty hinta 251 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Hania viimeisen 72 tunnin aikana on 251 €
Lyhyin lentoaika 8h 40m Lyhyin lentoaika Helsinki Hania on 8h 40m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Hania ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda.
Lentokentät kohteessa Hania 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Hania: Hania Souda (CHQ)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Hania

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Hania?
elokuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Hania on elokuu ja kallein helmikuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Hania?
torstai
Viikon halvin päivä on torstai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Hania?
illalla
Helsinki - Hania lennot ovat noin 36 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Hania?
TUIfly Nordic
TUIfly Nordic, Royal Wings ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Hania reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Hania Souda ja saat parhaat Helsinki - Hania lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
CHQ
Hania Souda
Milloin on halvinta varata lennot Hania?
57 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Hania on noin 57 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Hania: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Hania lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
3. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
CHQ
Hania Souda
10. elokuuta
CHQ
Hania Souda
30t 45m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
29. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
CHQ
Hania Souda
5. syyskuuta
CHQ
Hania Souda
24t 10m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 49m
2 välilaskua
CHQ
Hania Souda
16. syyskuuta
CHQ
Hania Souda
18t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Hania

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Hania, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
31. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 40m
1 välilasku
CHQ
Hania Souda
SAS
4. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 50m
2 välilaskua
CHQ
Hania Souda
Useita lentoyhtiöitä
4. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
CHQ
Hania Souda

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Hania?

Pääset ostamaan lennot Helsingistä Haniaan runsaasta palveluntarjoajien valikoimasta. Kreetan Hania Soudan (CHQ) lentokentälle lennetään Helsingistä suorin lennoin viikon jokaisena päivänä. Nopeimmat lennot tarjoavat suorilla yhteyksillään Finnair ja Norwegian, lennon ollessa kestoltaan hieman alle neljä tuntia. Kun haluat löytää halvat lennot Helsingistä Haniaan, seuraa reitin suosituimpien palveluntarjoajien valikoimaa momondosta. Silmällä kannattaa pitää erityisesti TUI Airwaysiä, Norwegiania ja Aegean Airlinesia. Muita reitille lentoja tarjoavia yhtiöitä ovat muun muassa SAS ja airBaltic.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Matka keskustasta lentokentälle on noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkan kestoon vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä suuremmilta ruuhkilta, hyödynnä Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Junat, jotka vievät sinut lentoasemalle asti, tunnistat kirjaimista I sekä P. Matka-aika kentälle kestää noin 30 minuuttia. HSL:n bussi 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset astumaan myös lentokentälle menevän bussin numero 615 kyytiin. Seutulipun hinta kuljettajalta ostettuna on 5,50 EUR. Tarkat aikataulut ja reitit saat HSL:n kotisivuilta. Hyvänä lentokenttäkuljetusten vaihtoehtona toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka lähtee matkaan Elielinaukion pysäkiltä. Aikuisten lippu yhteen suuntaan (verkko-ostos) maksaa 6,80 EUR.

Pääkaupunkiseudulta pääset jatkamaan Helsinki-Vantaan lentokentälle myös erilaisten lentokenttäkuljetuksien sekä -taksien avulla. Varaa kuljetus suoraan palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetuksen varatessasi sinulta kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta toivot itsesi noudettavan. Saat usein jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on luonnollisesti ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi, joten parhaimmillaan veloitus kentälle on jopa alle 20 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Haniassa ?

Kun lennot Helsingistä Haniaan ovat tuoneet sinut Kreetalle, pääset jatkamaan eteenpäin kätevästi joko majoituspaikasta tai matkanjärjestäjältäsi varatun tilauskuljetuksen turvin bussilla, vuokra-autolla tai taksilla. Lentokentän ja Hanian väliä operoi päivittäin bussiyhteys, joka vie matkustajia kohteiden välillä seitsemän kertaa päivässä. Bussimatkan kesto on noin puolisen tuntia. Hanian kansainvälisen lentokentän taksiasema taas sijaitsee aivan matkustajaterminaalin ulkopuolella. Taksit ovat käytettävissä, kun lentokentällä on matkustajaliikennettä. Mikäli suunnitelmissasi on liikkua lomallasi vuokra-autolla, on hyvä varata auto verkosta jo etukäteen. Kansainväliset autonvuoraukseen erikoistuneet yritykset palvelevat sinua myös Hanian lentokentällä ja varaamasi auto odottaa lentosi saapumista sovitulla pisteellä, josta käsin pääset vaivattomasti nauttimaan lomastasi autoillen.

Kuinka kauan Helsinki–Hania-lento kestää?

Helsinki–Hania-lennot kestävät lyhyimmillään 3 t 55 min. Kun ostat suorien lentojen sijaan välilaskulliset lennot Helsingistä Haniaan, saattaa vaihtoaika olla useampi tunti. Näin lentoaikasi voi kasvaa noin kuudesta tunnista jopa 15 tuntiin.

Milloin on paras aika matkustaa Haniaan?

Lentoliput Helsingistä Haniaan ovat periaatteessa hyvä valinta ympäri vuoden, mutta parhaiten lomailu onnistuu huhtikuun ja lokakuun lopun välisenä aikana, jolloin tarjolla on eniten yhteyksiä ja kaikkien majoituspalvelut sekä nähtävyydet ollessa avoinna. Muinakin aikoina säät voivat olla oikein lämpimiä, mutta lokakuun aikana voivat alkaa myös myrskyt, joita on yleensä aina luvassa syksyn mittaan. Viileimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu ja rantaelämä piristyy vasta huhtikuun aikana. Touko-kesäkuu ja syys-lokakuu ovat mukavia lomailukuukausia miellyttävien lämpötilojen takia, ja myös siksi, että suurin sesonki ei enää käynnissä.

Tarvitaanko Haniaan passia/viisumia?

Viisumia et lomallesi Kreetan Haniaan tarvitse. EU-kansalaisten ei myöskään tarvitse esittää henkilötodistusta tai passia, kun matkustetaan sisärajattomaan Schengen-alueeseen kuuluvasta EU-maasta toiseen. On kuitenkin suositeltavaa pitää mukana passia tai henkilötodistusta myös Schengen-alueella matkustettaessa, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan sitä pyydettäessä. Huomioithan, että ajokortti ei ole virallinen henkilökortti.


Vinkkejä Haniaan

 • Hanian kaupunki voidaan jakaa suurpiirteisesti kahteen osaan, moderniin kaupunginosaan sekä vanhaankaupunkiin. Kaupunki tunnetaan erityisesti venetsialaisesta satamastaan, joka on alueen tärkein nähtävyys, ja jonka ympärille sokkeloinen sekä sievä vanhakaupunki on kokonaan muodostunut. Tätä vanhankaupungin seutua pidetäänkin – erityisesti juuri vanhan satama-alueen ansiosta – koko Kreetan kauneimpana taajama-alueena.
 • Haniassa pääset liikkumaan vaivattomasti sekä bussilla että taksilla. Bussit liikennöivät kylien läpi aina Hanian keskustaan asti ja pääset niillä myös saaren muihin osiin. Bussit kulkevat päätietä pitkin, rannikon kylien läpi Hanian keskustaan noin 15–30 minuutin välein. Myös laivaretki Santorinille on suosittu vaihtoehto Haniassa lomailun ohjelmaan.
 • Haniassa on lukuisia ostospaikkoja, joita ei juurikaan erikseen tarvitse etsiä, vaan ne löytyvät kaupungilla kävelemällä. Kauppahalli Kentriki Agora on suosittu vierailupaikka, jossa pääset asioimaan myös siestan aikaan. Kauppahallin ympäristöstä löydät paljon muitakin ostospaikkoja. Myös satamaan johtava Chalidon on tunnettu monipuolisista ostosmahdollisuuksistaan ja vanhastakaupungista teet upeita löytöjä ainutlaatuisten käsitöiden ja vaatteiden parista. Älä myöskään jätä käymättä Hanian katumarkkinoilla, jotka järjestetään maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin.

(Hinnat tarkistettu 22/04/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Hania

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Iraklion reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 05m
Halvin hinta
183 €
Kokkola-Pietarsaari - Iraklion reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 55m
Halvin hinta
448 €
Oulu - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika
17t 40m
Halvin hinta
493 €
Kokkola-Pietarsaari - Hania reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 05m
Halvin hinta
886 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Hania:

Lennot Eurooppa Kreikka Kreeta Hania Helsinki lento kohteeseen Hania
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka