Etsi ja löydä halvat lennot Georgiaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 9/10
su 16/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Georgiaan

Yhteenveto Georgian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

120 €

Halvin meno-paluulennon hinta

236 €

Nopein lentoaika

7t 30m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Georgia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 120 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Georgia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 236 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
Nopein lento kohteeseen Georgia kohteesta Suomi kestää 7t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Georgia mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja airBaltic.

Georgian lentotiedot ja trendit

Tutustu Georgian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Georgia?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 401 € lennosta kohteeseen Georgia. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Georgia hintaan 79 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 1173 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Georgia, kun taas 374 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Georgia suosituimmat kaupungit?

Georgia on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (160 %) vierailee kaupungissa Tbilisi useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Georgia muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Batumi ja Kutaisi.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Georgia?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Georgia (Tbilisi Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 7t 05m ja .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Georgia?

Datamme mukaan Turkish Airlines, airBaltic ja Lufthansa ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Georgia. Turkish Airlines on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 49 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Georgia. Huomioithan, että 11 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Georgia säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Halvimmat lennot Georgia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Georgia
Tbilisi
Tbilisi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Georgia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Georgia

Jos haluat lentää kohteeseen Georgia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Lufthansa, Wizz Air ja Georgian Airways, joiden tarjoamat hinnat alkavat 138 €, 145 € sekä 170 €.

perjantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Georgia lentohintojen perusteella. keskiviikkona on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Georgia, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Georgia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Georgia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Georgia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Georgia lennollasi

Halvat lennot Georgia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Georgia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTbilisi7t 05m186 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Georgia

Georgia on kiehtova valtio Kaukasiassa, aivan Euroopan ja Aasian rajamailla. Maassa matkaavat voivatkin aistia kulttuurivaikutteita monesta eri suunnasta. Kesäkuukausina Georgiassa voi nauttia Mustanmeren rannoista, ja luontoaktiviteettien ystäviä kutsuvat Georgian hienot retkeily- ja vaellusmaastot. Paikalliseen kaupunkikulttuuriin voit tutustua esimerkiksi Georgian suurimmassa kaupungissa Tbilisissä, jossa matkailijat pääsevät nauttimaan historiallisesta arkkitehtuurista, hyvistä ostosmahdollisuuksista sekä georgialaisesta ruoasta ja viinistä. Etenkin kesälomamatkailijoille mukava kaupunkikohde on Mustanmeren äärellä sijaitseva Batumi. Suomesta Georgiaan ei operoida suoria lentoja, mutta etenkin Tbilisiin lentoyhteydet ovat hyvät yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Suosituinta matkailusesonkia Georgiassa on kesä, joten noin toukokuusta elokuun loppuun lennot Georgiaan ovat keskimääräistä kalliimpia. Edullisesti lennot ja hotellit Georgiaan voi saada lähes milloin tahansa eurooppalaisen kesälomasesongin ulkopuolella. Talvella lentojen hinnat nousevat yleensä vain joulukuussa. Erityisen halvat lennot Georgiaan myydään tavallisesti tammi-helmikuulle. Vaikka maan lämpötilat painuvat talvikuukausina usein noin nollan tuntumaan, budjettimatkailijoiden kannattaa käyttää talvikauden edulliset lentoliput hyväkseen. Georgian rannikkoalueet eivät ehkä ole talvisin parhaimmillaan, mutta maan kaupunkikohteet sopivat hyvin myös talvella tutkittaviksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Georgiaan?

Suomesta Georgiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Voit kuitenkin napata halvat lennot Georgiaan vaihtokenttien kautta. Vilkkaimmat lentoyhteydet Suomesta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta, on Tbilisiin. Yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tbilisiin liikennöivät esimerkiksi latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic, ukrainalainen Ukraine International Airlines, venäläinen Aeroflot, saksalainen Lufthansa ja turkkilainen Turkish Airlines. Valikoimaa lentoyhtiöiden ja -reittien suhteen on siis runsaasti. Tbilisissä lennot ottaa vastaan Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (Shota Rustaveli Tbilisi International Airport). Lentoliput Georgiaan voi hankkia myös maan suurimpiin kaupunkeihin kuuluvaan Kutaisiin. Lentoreitit Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kutaisiin kulkevat lähes poikkeuksetta ainakin kahden vaihtokentän kautta. Reiteillä kaupunkiin operoivat esimerkiksi norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, unkarilainen low cost -lentoyhtiö Wizz Air ja skandinaavinen SAS. Georgian suosittuun rannikkokohteeseen Batumiin lentomatkustajia kuljettaa Suomesta vähintään yhden välilaskun kautta esimerkiksi Turkish Airlines. Helsinki-Vantaan lentokentän ja Batumin välisellä lentoreitillä liikennöivät myös esimerkiksi Finnair, venäläinen Ural Airlines ja Aeroflot.

Milloin on paras aika matkustaa Georgiaan?

Georgiassa matkailevat voivat nauttia neljästä erilaisesta vuodenajasta, ja maalla onkin matkailijoille paljon tarjottavaa ympäri vuoden. Lämmintä lomakohdetta etsivien kannattaa matkustaa Georgiaan touko- ja syyskuun välillä, jolloin lämpötilat pysyttelevät noin 17–25 asteen välimaastossa. Kesäisin sää Georgiassa on lähes aina lämmin, tosin myös sadekuurot ovat mahdollisia. Mustanmeren rannalle reissaavien kannattaa suunnitella matkansa loppukevään ja alkusyksyn välille, sillä osa rannikkoalueiden lomakeskuksista sulkee ovensa kesäsesongin ulkopuolella. Samoin Georgian vuoristoalueille suuntaaville vaellusharrastajille kesäkuukaudet ovat hyvää matkustusaikaa. Vuoristoalueiden rannikkoa viileämpi ilmasto mahdollistaa retkeilyn kesälläkin, eikä sateista tarvitse kesäaikaan patikkapoluilla huolehtia. Keskikesällä matkat Georgiaan tulevat keskimääräistä kalliimmiksi, sillä niin lennot kuin majoituspalvelutkin kallistuvat kesäisin. Budjettimatkailijan kannattaa matkustaa Georgiaan lähes milloin tahansa kesälomasesongin ja joulukuun ulkopuolella. Alimmillaan lentolippujen hintataso on tammi-helmikuussa, mutta halvat lennot Georgiaan voi napata myös maalis-huhtikuussa tai loka-marraskuussa. Talvella ja kevättalvella Georgia onkin pienen budjetin matkailijan unelmakohde.

Kuinka kauan kestää lento Georgiaan?

Georgian lentojen kesto vaihtelee lentoreitin ja kohdekaupungin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tbilisiin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin viisi tuntia ja 40 minuuttia. Usein lentoaika on yhden vaihdon lennoillakin selvästi pidempi, noin seitsemästä kahdeksaan tuntia. Rannikkokaupunkiin Batumiin pääset Helsinki-Vantaan lentokentältä alkaen noin seitsemässä tunnissa ja 30 minuutissa. Keskimääräinen lentoaika Batumiin on kuitenkin pidempi, noin 10 tuntia. Georgiaan Kutaisiin ei liikennöidä Suomesta yhden välilaskun lentoja, joten lentoaika on pidempi kuin esimerkiksi Tbilisin lennoilla. Matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kutaisiin on alkaen noin 10 tuntia. Georgian lentoreittivalikoima on laaja, joten vertaa erilaisia reittejä lentoaikoineen tarkasti.

Tarvitaanko Georgiaan passi tai viisumi?

Georgia ei ole EU- tai Schengen-maa, mutta Suomen kansalaiset voivat silti matkustaa maahan ilman viisumia. Georgian matkalle on kuitenkin otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika, sillä sen on suositeltavaa olla Georgian matkoilla voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Suomalaiset saavat oleskella maassa ilman viisumia tavallisesti noin 90 päivää. Jos suunnittelet pidempää Georgian matkaa, lisätietoa kannattaa pyytää Georgian Helsingin suurlähetystöstä.


Georgia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tbilisi reitin lennot
Nopein lentoaika7t 05m
Halvin hinta186 €

Etsi lentoja kohteeseen Georgia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Georgia


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Georgia. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Georgia ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Georgia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Georgia. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.