0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Georgia

Etsi halpoja lentoja Georgiaan alk. 96 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/3
la 9/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Georgiaan

Yhteenveto Georgian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

96 €

Halvin meno-paluulennon hinta

200 €

Nopein lentoaika

6t 25m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Georgia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 96 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Georgia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 200 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
Nopein lento kohteeseen Georgia kohteesta Suomi kestää 6t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tbilisi Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Georgia mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Turkish Airlines.

Georgian lentotiedot ja trendit

Tutustu Georgian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Georgia suosituimmat kaupungit?

Georgia on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (82 %) vierailee kaupungissa Tbilisi useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Georgia muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Batumi ja Kutaisi.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Georgia?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Georgia (Tbilisi Intl), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 6t 25m ja .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Georgia?

Datamme mukaan Turkish Airlines, airBaltic ja Lufthansa ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Georgia. Turkish Airlines on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 43 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Georgia. Huomioithan, että 5 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Georgia säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Georgia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Tbilisi

Tbilisi

Narikala

Sioni Cathedral

Freedom Square

Art Museum of Georgia

Mtatsminda Pantheon

Batumi

Batumi

Era Square

Kutaisi

Kutaisi

Givi Kiladze Stadium

Bagrati Cathedral

Gelati Monastery


Halvimmat lennot Georgia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Georgia
Tbilisi
Tbilisi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Georgia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Georgia

Mikä lento on halvin kohteeseen Georgia?

Jos haluat lentää kohteeseen Georgia halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Wizz Air, Pegasus Airlines ja Lufthansa, joiden tarjoamat hinnat alkavat 47 €, 102 € sekä 164 €.

Mikä on alueen Georgia suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Georgia?

torstaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Georgia lentohintojen perusteella. sunnuntaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Georgia, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Georgia hinnat?

lentoa Georgia hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Georgia?

7 toimijaa on valittavissa lentoa Georgia helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Georgia?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Georgia matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Georgia?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Georgia matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Georgia. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Georgia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Georgia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Georgia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Georgia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTbilisi6t 25m203 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Georgia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Georgiaan?

Suomesta Georgiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Voit kuitenkin napata halvat lennot Georgiaan vaihtokenttien kautta. Vilkkaimmat lentoyhteydet Suomesta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta, on Tbilisiin. Yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tbilisiin liikennöivät esimerkiksi latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic, ukrainalainen Ukraine International Airlines, venäläinen Aeroflot, saksalainen Lufthansa ja turkkilainen Turkish Airlines. Valikoimaa lentoyhtiöiden ja -reittien suhteen on siis runsaasti. Tbilisissä lennot ottaa vastaan Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (Shota Rustaveli Tbilisi International Airport). Lentoliput Georgiaan voi hankkia myös maan suurimpiin kaupunkeihin kuuluvaan Kutaisiin. Lentoreitit Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kutaisiin kulkevat lähes poikkeuksetta ainakin kahden vaihtokentän kautta. Reiteillä kaupunkiin operoivat esimerkiksi norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, unkarilainen low cost -lentoyhtiö Wizz Air ja skandinaavinen SAS. Georgian suosittuun rannikkokohteeseen Batumiin lentomatkustajia kuljettaa Suomesta vähintään yhden välilaskun kautta esimerkiksi Turkish Airlines. Helsinki-Vantaan lentokentän ja Batumin välisellä lentoreitillä liikennöivät myös esimerkiksi Finnair, venäläinen Ural Airlines ja Aeroflot.

Milloin on paras aika matkustaa Georgiaan?

Georgiassa matkailevat voivat nauttia neljästä erilaisesta vuodenajasta, ja maalla onkin matkailijoille paljon tarjottavaa ympäri vuoden. Lämmintä lomakohdetta etsivien kannattaa matkustaa Georgiaan touko- ja syyskuun välillä, jolloin lämpötilat pysyttelevät noin 17–25 asteen välimaastossa. Kesäisin sää Georgiassa on lähes aina lämmin, tosin myös sadekuurot ovat mahdollisia. Mustanmeren rannalle reissaavien kannattaa suunnitella matkansa loppukevään ja alkusyksyn välille, sillä osa rannikkoalueiden lomakeskuksista sulkee ovensa kesäsesongin ulkopuolella. Samoin Georgian vuoristoalueille suuntaaville vaellusharrastajille kesäkuukaudet ovat hyvää matkustusaikaa. Vuoristoalueiden rannikkoa viileämpi ilmasto mahdollistaa retkeilyn kesälläkin, eikä sateista tarvitse kesäaikaan patikkapoluilla huolehtia. Keskikesällä matkat Georgiaan tulevat keskimääräistä kalliimmiksi, sillä niin lennot kuin majoituspalvelutkin kallistuvat kesäisin. Budjettimatkailijan kannattaa matkustaa Georgiaan lähes milloin tahansa kesälomasesongin ja joulukuun ulkopuolella. Alimmillaan lentolippujen hintataso on tammi-helmikuussa, mutta halvat lennot Georgiaan voi napata myös maalis-huhtikuussa tai loka-marraskuussa. Talvella ja kevättalvella Georgia onkin pienen budjetin matkailijan unelmakohde.

Kuinka kauan kestää lento Georgiaan?

Georgian lentojen kesto vaihtelee lentoreitin ja kohdekaupungin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tbilisiin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin viisi tuntia ja 40 minuuttia. Usein lentoaika on yhden vaihdon lennoillakin selvästi pidempi, noin seitsemästä kahdeksaan tuntia. Rannikkokaupunkiin Batumiin pääset Helsinki-Vantaan lentokentältä alkaen noin seitsemässä tunnissa ja 30 minuutissa. Keskimääräinen lentoaika Batumiin on kuitenkin pidempi, noin 10 tuntia. Georgiaan Kutaisiin ei liikennöidä Suomesta yhden välilaskun lentoja, joten lentoaika on pidempi kuin esimerkiksi Tbilisin lennoilla. Matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kutaisiin on alkaen noin 10 tuntia. Georgian lentoreittivalikoima on laaja, joten vertaa erilaisia reittejä lentoaikoineen tarkasti.

Tarvitaanko Georgiaan passi tai viisumi?

Georgia ei ole EU- tai Schengen-maa, mutta Suomen kansalaiset voivat silti matkustaa maahan ilman viisumia. Georgian matkalle on kuitenkin otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika, sillä sen on suositeltavaa olla Georgian matkoilla voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Suomalaiset saavat oleskella maassa ilman viisumia tavallisesti noin 90 päivää. Jos suunnittelet pidempää Georgian matkaa, lisätietoa kannattaa pyytää Georgian Helsingin suurlähetystöstä.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Georgia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Georgia?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Georgia. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Georgia momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Georgia?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Georgia. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Georgia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Georgia ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Georgia?

Kun kaikki mahdolliset Georgia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Georgia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Georgia. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Georgia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Georgiassa

Suositut lennot Georgiaan
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Georgiaan
1 aikuinen
la 2/3
la 9/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.