Lennot Georgia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 21/10
to 28/10

Halvimmat lennot Georgia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Georgia
Tbilisi
Tbilisi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Georgia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Georgia
  • Mitkä ovat maan Georgia suosituimmat kaupungit?

    Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Georgia. Maan Georgia suosituin matkailukaupunki on Tbilisi, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 179 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Georgia ovat Batumi ja Kutaisi.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Georgia?

    momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Georgia ovat lentoyhtiön Wizz Air tarjoama 66 €, lentoyhtiön Georgian Airways tarjoama 143 € sekä lentoyhtiön Ural Airlines tarjoama 151 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Georgia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Georgia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Georgia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Georgia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiTbilisi129 €

Georgia on kiehtova valtio Kaukasiassa, aivan Euroopan ja Aasian rajamailla. Maassa matkaavat voivatkin aistia kulttuurivaikutteita monesta eri suunnasta. Kesäkuukausina Georgiassa voi nauttia Mustanmeren rannoista, ja luontoaktiviteettien ystäviä kutsuvat Georgian hienot retkeily- ja vaellusmaastot. Paikalliseen kaupunkikulttuuriin voit tutustua esimerkiksi Georgian suurimmassa kaupungissa Tbilisissä, jossa matkailijat pääsevät nauttimaan historiallisesta arkkitehtuurista, hyvistä ostosmahdollisuuksista sekä georgialaisesta ruoasta ja viinistä. Etenkin kesälomamatkailijoille mukava kaupunkikohde on Mustanmeren äärellä sijaitseva Batumi. Suomesta Georgiaan ei operoida suoria lentoja, mutta etenkin Tbilisiin lentoyhteydet ovat hyvät yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Suosituinta matkailusesonkia Georgiassa on kesä, joten noin toukokuusta elokuun loppuun lennot Georgiaan ovat keskimääräistä kalliimpia. Edullisesti lennot ja hotellit Georgiaan voi saada lähes milloin tahansa eurooppalaisen kesälomasesongin ulkopuolella. Talvella lentojen hinnat nousevat yleensä vain joulukuussa. Erityisen halvat lennot Georgiaan myydään tavallisesti tammi-helmikuulle. Vaikka maan lämpötilat painuvat talvikuukausina usein noin nollan tuntumaan, budjettimatkailijoiden kannattaa käyttää talvikauden edulliset lentoliput hyväkseen. Georgian rannikkoalueet eivät ehkä ole talvisin parhaimmillaan, mutta maan kaupunkikohteet sopivat hyvin myös talvella tutkittaviksi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Georgiaan?

Suomesta Georgiaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Voit kuitenkin napata halvat lennot Georgiaan vaihtokenttien kautta. Vilkkaimmat lentoyhteydet Suomesta, Helsinki-Vantaan lentoasemalta, on Tbilisiin. Yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Tbilisiin liikennöivät esimerkiksi latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic, ukrainalainen Ukraine International Airlines, venäläinen Aeroflot, saksalainen Lufthansa ja turkkilainen Turkish Airlines. Valikoimaa lentoyhtiöiden ja -reittien suhteen on siis runsaasti. Tbilisissä lennot ottaa vastaan Tbilisin kansainvälinen lentokenttä (Shota Rustaveli Tbilisi International Airport). Lentoliput Georgiaan voi hankkia myös maan suurimpiin kaupunkeihin kuuluvaan Kutaisiin. Lentoreitit Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kutaisiin kulkevat lähes poikkeuksetta ainakin kahden vaihtokentän kautta. Reiteillä kaupunkiin operoivat esimerkiksi norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian, unkarilainen low cost -lentoyhtiö Wizz Air ja skandinaavinen SAS. Georgian suosittuun rannikkokohteeseen Batumiin lentomatkustajia kuljettaa Suomesta vähintään yhden välilaskun kautta esimerkiksi Turkish Airlines. Helsinki-Vantaan lentokentän ja Batumin välisellä lentoreitillä liikennöivät myös esimerkiksi Finnair, venäläinen Ural Airlines ja Aeroflot.

Milloin on paras aika matkustaa Georgiaan?

Georgiassa matkailevat voivat nauttia neljästä erilaisesta vuodenajasta, ja maalla onkin matkailijoille paljon tarjottavaa ympäri vuoden. Lämmintä lomakohdetta etsivien kannattaa matkustaa Georgiaan touko- ja syyskuun välillä, jolloin lämpötilat pysyttelevät noin 17–25 asteen välimaastossa. Kesäisin sää Georgiassa on lähes aina lämmin, tosin myös sadekuurot ovat mahdollisia. Mustanmeren rannalle reissaavien kannattaa suunnitella matkansa loppukevään ja alkusyksyn välille, sillä osa rannikkoalueiden lomakeskuksista sulkee ovensa kesäsesongin ulkopuolella. Samoin Georgian vuoristoalueille suuntaaville vaellusharrastajille kesäkuukaudet ovat hyvää matkustusaikaa. Vuoristoalueiden rannikkoa viileämpi ilmasto mahdollistaa retkeilyn kesälläkin, eikä sateista tarvitse kesäaikaan patikkapoluilla huolehtia. Keskikesällä matkat Georgiaan tulevat keskimääräistä kalliimmiksi, sillä niin lennot kuin majoituspalvelutkin kallistuvat kesäisin. Budjettimatkailijan kannattaa matkustaa Georgiaan lähes milloin tahansa kesälomasesongin ja joulukuun ulkopuolella. Alimmillaan lentolippujen hintataso on tammi-helmikuussa, mutta halvat lennot Georgiaan voi napata myös maalis-huhtikuussa tai loka-marraskuussa. Talvella ja kevättalvella Georgia onkin pienen budjetin matkailijan unelmakohde.

Kuinka kauan kestää lento Georgiaan?

Georgian lentojen kesto vaihtelee lentoreitin ja kohdekaupungin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tbilisiin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla alkaen noin viisi tuntia ja 40 minuuttia. Usein lentoaika on yhden vaihdon lennoillakin selvästi pidempi, noin seitsemästä kahdeksaan tuntia. Rannikkokaupunkiin Batumiin pääset Helsinki-Vantaan lentokentältä alkaen noin seitsemässä tunnissa ja 30 minuutissa. Keskimääräinen lentoaika Batumiin on kuitenkin pidempi, noin 10 tuntia. Georgiaan Kutaisiin ei liikennöidä Suomesta yhden välilaskun lentoja, joten lentoaika on pidempi kuin esimerkiksi Tbilisin lennoilla. Matka-aika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kutaisiin on alkaen noin 10 tuntia. Georgian lentoreittivalikoima on laaja, joten vertaa erilaisia reittejä lentoaikoineen tarkasti.

Tarvitaanko Georgiaan passi tai viisumi?

Georgia ei ole EU- tai Schengen-maa, mutta Suomen kansalaiset voivat silti matkustaa maahan ilman viisumia. Georgian matkalle on kuitenkin otettava mukaan passi. Tarkista passisi voimassaoloaika, sillä sen on suositeltavaa olla Georgian matkoilla voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen. Suomalaiset saavat oleskella maassa ilman viisumia tavallisesti noin 90 päivää. Jos suunnittelet pidempää Georgian matkaa, lisätietoa kannattaa pyytää Georgian Helsingin suurlähetystöstä.


Georgia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tbilisi reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 00m
Halvin hinta129 €

Etsi lentoja kohteeseen Georgia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Georgia