Etsi halvat lennot Batumi

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Batumi lentotiedot ja trendit

Tutustu Batumi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Batumi?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Batumi. Lennot maksavat noin 242 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Batumi marraskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen toukokuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 266 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Batumi?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Batumi on lauantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 269 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Batumi keskiviikko aikana on 925 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Batumi?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Batumi on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Batumi aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 338 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Batumi on illalla, kun lennot maksavat noin 390 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Batumi?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Batumi. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 358 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Batumi jopa niin halpaan hintaan kuin 302 €.

Halvimmat lennot kaupungin Batumi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Batumi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Batumi

HALVIN REITTI Helsinki - Batumi

Helsinki (HEL) - Batumi (BUS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Batumi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Batumi, jolloin hinta on keskimääräinen 358 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BATUMImarraskuu33% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Batumi lennot maksavat keskimäärin vain 242 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BATUMI KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu32% kalliimpimaaliskuu aikana Helsinki - Batumi lentojen keskimääräinen hinta on 474 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BATUMI KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu409% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Batumi kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Batumi

Miten kauan kestää lentää Batumiin?

Batumi on Georgian toiseksi suurin kaupunki Mustanmeren rannalla ja voit lentää sinne useasta Suomen kaupungista. Lennot kohteeseen Batumi vievät aikaa riippuen siitä, mistä kaupungista olet lähdössä. Matka-aika Batumiin kestää keskimäärin noin kahdeksan tuntia, mutta nopeimmin voit lentää Batumin kansainväliselle lentokentälle jopa kuudessa tunnissa. Matka-aika riippuu täysin siitä, mitkä lennot varaat ja mistä olet lähdössä. Helpoiten matkaan pääset Helsinki- Vantaan lentokentältä, joka on myös ajallisesti paras vaihtoehto. Kun lähdet muista kaupungeista, on yksi välipysähdys tavallisesti aina Helsinki- Vantaalla, ja lentokentän terminaaliin pääseekin nykyään kätevästi suoraan junalla.

Mistä voit lentää suoraan Batumiin?

Valitettavasti Suomesta Batumiin ei ole saatavilla suoria lentoja tällä hetkellä. Batumin lentotarjoukset ovat halvimmillaan, kun lennät kaupunkiin Helsinki- Vantaan lentokentältä. Yleensä pääset Batumiin yhdellä vaihdolla, mutta jos lennät muista Suomen kaupungeista, kuten Tampereelta, Turusta tai Ivalosta, voi vaihtoja olla jopa kolme. Muista Suomen kaupungeista lähtevien kannattaakin matkustaa junalla ensin Helsinkiin, koska tämä voi olla ajallisesti hyvinkin kannattava vaihtoehto. Lentoyhtiöitä Batumiin Suomesta lentää useita, mutta matkustusajan kannalta Belavia Belarusian Airlines sekä Ukraine International Airlines ovat kaikista parhaat vaihtoehdot. Pysähdykset näillä lentoyhtiöillä ovat Ukrainassa ja löydät lentoja myös hyvillä vaihtoajoilla.

Löytyykö kaupungin Batumi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Batumi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kutaisi lentokenttä (91 km Batumi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Batumi lentokenttä hinnat?

lentoa Batumi lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Batumi lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Batumi lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Batumi lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Batumi lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Batumi lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Batumi lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Batumi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Batumi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Batumi?

Turkish Airlines lennot kohteeseen Batumi

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen Batumi matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 6 lentoa joka viikko kohteeseen Batumi lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Istanbul. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 257 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 290 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 7,6/10.


Kohteen Batumi viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa  Batumiin?

Euroopan Unionin ja monien muiden maiden kansalaiset pääsevät nyt Georgiaan viisumivapaasti. Suomalaiset tarvitsevat siis vain passin päästäkseen lentämään Batumiin. On tosin muistettava, että Georgiaan pääsemiseksi on välttämätöntä, että passi on voimassa ainakin vähintään kuusi kuukautta maahantulopäivästä.


Aloita matkan suunnittelu - Batumi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Batumi

Mitä voit nähdä ja tehdä Batumissa?

Batumi sijaitsee Mustanmeren rannalla, joten kauniina päivänä kannattaa ehdottomasti nauttia auringosta ja uimisesta kaupungin pitkillä rannoilla. Batumin bulevardi seuraa rantaviivaa ja sen varrella näet muutamia Batumin merkittävimpiä nähtävyyksiä. Bulevardilla on suuri maailmanpyörä, josta voit ihailla kaupunkia täysin eri tavalla. Matkalla näet Georgian korkeimman rakennuksen, parisensataa metriä korkean Batumi-tornin sekä yli sadan metrin korkeuteen ulottuvan Aakkostornin. Tämä muistomerkki on omistettu vanhalle ja ainutlaatuiselle georgialaiselle käsikirjoitukselle. Bulevardi on täynnä elämää, arkkitehtuuria, kahviloita sekä ravintoloita ja se on täydellinen paikka kaikenlaiseen rentoutumiseen. Batumi ei ole kovin iso kaupunki ja sietä löytyy monia alueita, joilla on 1800-luvun tyylisiä taloja ja mukavia ravintoloita. Yksi näistä alueista on Kutaisi katu. Tämä on Mustanmeren Turkin aluetta, ja siellä on vanha moskeija, turkkilaisia ravintoloita, baareja, kauppoja, yökerhoja sekä kasinoita. Batumissa on myös paljon nähtävyyksiä, esimerkiksi eläintieteellinen museo, delfinaario ja akvaario. Delfinaario on yksi Georgian suosituimmista nähtävyyksistä ja ihastuttavat ja älykkäät delfiinit tanssivat ja laulavat, suutelevat ja halaavat. Batumissa on paljon kulttuuria, esimerkiksi Batumin arkeologinen museo Chavchavadze-kadulla. Kahden kerroksen museossa on esillä esineitä, jotka on löydetty kaivauksissa Adjaran ympärillä, lähinnä Pichvanrin kreikkalaisesta nekropolista. Ne vaihtelevat maalatusta keramiikasta kolikoihin ja kultakoruihin, joista osa on päivätty viidennelle vuosisadalle eKr. Muita Batumin suosittuja museoita ovat Adjaran museo ja Adjaran taidemuseo. Batumista voi nauttia kaikkina vuodenaikoina, ja silloinkin kun et voi uida meressä tai ottaa aurinkoa rannalla, kaupungin luonto on upea. Löydät halvimmat lennot Batumiin yleensä keskikesää ennen ja sen jälkeen. Voit myös ihailla kaupungin horisonttia ja upeaa luontoa Argo-köysiradalta, josta avautuvat henkeäsalpaavat maisemat.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Georgia

Eikö sittenkään Batumi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Georgia

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Batumi?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Batumi. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Batumi joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Batumi, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Batumi?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Batumi. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Batumi juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Batumi, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Batumi lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Batumi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.