Etsi ja löydä halvat lennot Dominicaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Dominican lentotiedot ja trendit

Tutustu Dominican lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Dominica?

Lennot kohteeseen Dominica voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 912 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Dominica keskimääräiseen hintaan 1108 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Dominica, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 1108 € tai alle.
Katso hinnat kohteesta:


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Dominica? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Dominica kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Dominica
Roseau
Roseau

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Dominica

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Dominica

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Dominica kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Dominica kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Dominica lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dominica lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dominica

Suomesta Dominicalle ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Dominicalle saat kuitenkin helposti kahden tai kolmen välilaskun kautta. Lähes kaikki Suomesta lähtevät lennot laskeutuvat saarella Douglas-Charlesin lentokentälle (Douglas-Charles Airport), joka sijaitsee saaren koillisosassa, Marigotin kaupungin tuntumassa. Kahden vaihdon lentoreiteillä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dominicalle liikennöivät esimerkiksi brittiläinen British Airways, karibialainen LIAT ja brittiläinen Virgin Atlantic. Lennot Dominicalle liikennöidään lähes aina useamman lentoyhtiön voimin. Pidempiä kolmen välilaskun lentoja Helsinki-Vantaalta Dominicalle operoivat esimerkiksi norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian, alankomaalainen Transavia, ranskalainen Air Guyane Express ja karibialainen LIAT. Lentoajoissa ja lentojen hinnoissa on suuria eroja, joten vertaa erilaisia lentoreittejä ja -yhtiöitä tarkkaan.

Dominican ilmasto on parhaimmillaan alkuvuodesta, ja maan vilkkain matkailusesonki sijoittuukin noin helmi- ja huhtikuun väliin. Sateet ovat trooppisella saarella mahdollisia ympäri vuoden, mutta helmi-huhtikuussa sademäärät ovat muita kuukausia niukempia. Tämä mahdollistaa saarella rantalomailun ja esimerkiksi patikoinnin muita vuodenaikoja paremmin. Alkuvuodesta lämpötilat pysyttelevät keskimäärin hieman 30 asteen alapuolella, eli sää Dominicalla on vuoden ensimmäisinä kuukausina lämmin, mutta ei paahtavan kuuma. Alkuvuoden huono puoli on hintataso, sillä lentoliput Dominicalle ovat kalleimmillaan juuri helmikuusta huhtikuulle. Maan toinen suosittu matkailukausi sijoittuu kesä-heinäkuulle, jolloin sateet ovat yleisiä, mutta voimakkain sadekausi ei ole vielä startannut. Halvat lennot Dominicalle kannattaa yrittää napata esimerkiksi juuri ennen turistikautta tai sen jälkeen. Esimerkiksi huhtikuun loppupuolelle voi löytää edullisia lentoja. Elokuusta vuoden loppuun hinnat putoavat Dominicalla selvästi, mutta matkailu voi olla näinä kuukausina hankalaa. Runsaiden sateiden vuoksi monet majoituspaikat sulkevat ovensa, eikä kaikkiin luontokohteisiin ole välttämättä mahdollista tutustua vaativien sääolojen vuoksi. Runsaimmillaan sateet ovat syyskuusta marraskuuhun, eli näinä kuukausina Dominicalle matkustamista kannattaa vältellä. Joulukuussa sateet ovat jo hieman laantuneet.

Lentoaika Suomesta Dominicalle vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimpien kahden vaihdon lentoreittien kesto Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dominicalle on noin 18 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lentoaika venyy kuitenkin noin 20 tunnin pituiseksi. Jos lentoreittiin kuuluu kolme välilaskua tai kaksi erityisen pitkää välilaskua, voi matka-aika Dominicaan olla jopa päälle vuorokauden. Saarelle on tarjolla hyvinkin pitkiä ja monivaiheisia lentoja, eli vertaa reittejä tarkkaan ennen lennon varaamista. Kaukolennoilla huomio kannattaa kiinnittää matkustusmukavuuteen. Jos lennät Dominicalle esimerkiksi lasten kanssa, on paras lentoreittivaihtoehto kätevä kahden vaihdon lento. Monet Dominican lennot kulkevat Iso-Britannian kautta. Mikäli vaihdat konetta Lontoossa, tarkista jatkuuko lentoreitti samalta lentokentältä kuin mihin saavut. Toisinaan Lontoossa välilaskun tekevien on vaihdettava lentoasemaa kaupungin sisällä.

Matkat Dominicalle ovat Suomen kansalaisille esivalmistelujen puolesta helppoja, sillä suomalaiset eivät tarvitse saarelle matkatessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu koskee enintään kolmen kuukauden (90 vuorokauden) yhtäjaksoisia lomamatkoja. Pidemmille lomille viisumi on pakollinen, ja lisätietoja viisumeista voi kysyä esimerkiksi Dominican Belgian suurlähetystöstä. Dominican matkoille on aina otettava mukaan passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta Dominican matkan jälkeen.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Dominica on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Dominica nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Dominica ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Dominica.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Dominica on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.