0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Dominica

Etsi halvat lennot Dominicaan

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Dominican lentotiedot ja trendit

Tutustu Dominican lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Dominica? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Roseau

Roseau

Dominica Museum

Champagne Beach

Soufriere Church

Catholic Cathedral

Middleham Falls


Halvimmat lennot Dominica kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Dominica
Roseau
Roseau

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Dominica

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Dominica

Mikä on alueen Dominica suosituin lentokenttä?

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dominica hinnat?

lentoa Dominica hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dominica?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dominica matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dominica?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Dominica matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Dominica kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Dominica kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dominica

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Dominicalle?

Suomesta Dominicalle ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Dominicalle saat kuitenkin helposti kahden tai kolmen välilaskun kautta. Lähes kaikki Suomesta lähtevät lennot laskeutuvat saarella Douglas-Charlesin lentokentälle (Douglas-Charles Airport), joka sijaitsee saaren koillisosassa, Marigotin kaupungin tuntumassa. Kahden vaihdon lentoreiteillä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dominicalle liikennöivät esimerkiksi brittiläinen British Airways, karibialainen LIAT ja brittiläinen Virgin Atlantic. Lennot Dominicalle liikennöidään lähes aina useamman lentoyhtiön voimin. Pidempiä kolmen välilaskun lentoja Helsinki-Vantaalta Dominicalle operoivat esimerkiksi norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian, alankomaalainen Transavia, ranskalainen Air Guyane Express ja karibialainen LIAT. Lentoajoissa ja lentojen hinnoissa on suuria eroja, joten vertaa erilaisia lentoreittejä ja -yhtiöitä tarkkaan.

Milloin on paras aika matkustaa Dominicalle?

Dominican ilmasto on parhaimmillaan alkuvuodesta, ja maan vilkkain matkailusesonki sijoittuukin noin helmi- ja huhtikuun väliin. Sateet ovat trooppisella saarella mahdollisia ympäri vuoden, mutta helmi-huhtikuussa sademäärät ovat muita kuukausia niukempia. Tämä mahdollistaa saarella rantalomailun ja esimerkiksi patikoinnin muita vuodenaikoja paremmin. Alkuvuodesta lämpötilat pysyttelevät keskimäärin hieman 30 asteen alapuolella, eli sää Dominicalla on vuoden ensimmäisinä kuukausina lämmin, mutta ei paahtavan kuuma. Alkuvuoden huono puoli on hintataso, sillä lentoliput Dominicalle ovat kalleimmillaan juuri helmikuusta huhtikuulle. Maan toinen suosittu matkailukausi sijoittuu kesä-heinäkuulle, jolloin sateet ovat yleisiä, mutta voimakkain sadekausi ei ole vielä startannut. Halvat lennot Dominicalle kannattaa yrittää napata esimerkiksi juuri ennen turistikautta tai sen jälkeen. Esimerkiksi huhtikuun loppupuolelle voi löytää edullisia lentoja. Elokuusta vuoden loppuun hinnat putoavat Dominicalla selvästi, mutta matkailu voi olla näinä kuukausina hankalaa. Runsaiden sateiden vuoksi monet majoituspaikat sulkevat ovensa, eikä kaikkiin luontokohteisiin ole välttämättä mahdollista tutustua vaativien sääolojen vuoksi. Runsaimmillaan sateet ovat syyskuusta marraskuuhun, eli näinä kuukausina Dominicalle matkustamista kannattaa vältellä. Joulukuussa sateet ovat jo hieman laantuneet.

Kuinka kauan kestää lento Dominicalle?

Lentoaika Suomesta Dominicalle vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimpien kahden vaihdon lentoreittien kesto Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dominicalle on noin 18 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lentoaika venyy kuitenkin noin 20 tunnin pituiseksi. Jos lentoreittiin kuuluu kolme välilaskua tai kaksi erityisen pitkää välilaskua, voi matka-aika Dominicaan olla jopa päälle vuorokauden. Saarelle on tarjolla hyvinkin pitkiä ja monivaiheisia lentoja, eli vertaa reittejä tarkkaan ennen lennon varaamista. Kaukolennoilla huomio kannattaa kiinnittää matkustusmukavuuteen. Jos lennät Dominicalle esimerkiksi lasten kanssa, on paras lentoreittivaihtoehto kätevä kahden vaihdon lento. Monet Dominican lennot kulkevat Iso-Britannian kautta. Mikäli vaihdat konetta Lontoossa, tarkista jatkuuko lentoreitti samalta lentokentältä kuin mihin saavut. Toisinaan Lontoossa välilaskun tekevien on vaihdettava lentoasemaa kaupungin sisällä.

Tarvitaanko Dominicalle passi tai viisumi?

Matkat Dominicalle ovat Suomen kansalaisille esivalmistelujen puolesta helppoja, sillä suomalaiset eivät tarvitse saarelle matkatessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu koskee enintään kolmen kuukauden (90 vuorokauden) yhtäjaksoisia lomamatkoja. Pidemmille lomille viisumi on pakollinen, ja lisätietoja viisumeista voi kysyä esimerkiksi Dominican Belgian suurlähetystöstä. Dominican matkoille on aina otettava mukaan passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta Dominican matkan jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Dominica

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Dominica?

    Etsi lentotarjouksia kohteeseen Dominica. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Dominica momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dominica?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Dominica on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Dominica nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dominica joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Dominica ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dominica?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Dominica.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dominica juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Dominica on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dominica

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Dominicassa

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Dominicaan
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.