Lennot Dominica

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Dominica kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Dominica
Roseau
Roseau

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Dominica

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Dominica

  Suositut kaupungit ja nähtävyydet

  Matkakohteena Dominica? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

  Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Dominica kaupunkeihin

  Löydä lennot näihin suosittuihin Dominica kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

  Karibianmerellä sijaitseva Dominica on yksi Karibian alueen vähemmän tunnetuimmista saarivaltioista. Vehreä saari on kuitenkin tutustumisen arvoinen, ja se kutsuu vierailulle niin luontomatkailijoita kuin rantakohteidenkin ystäviä. Saarella on erinomaiset mahdollisuudet patikkaretkiin eksoottisen sademetsän siimeksissä, ja saaren hiekkarannoilla voit halutessasi levätä erikoisella mustalla hiekalla. Luonnontilaisia rantapoukamia Dominicalla riittää jokaiseen makuun. Mikäli et malta lomallakaan rentoutua rannoilla, ota ilo irti saaren retkeily- ja sukellusmahdollisuuksista. Rentoa dominicalaista kaupunkielämää pääset seuraamaan melko pienikokoisessa pääkaupungissa Roseaussa. Dominica on rauhallinen saari, jolla turistivirrat ovat vähäisempiä kuin suosituimmissa Karibian kohteissa. Matkat Dominicalle ovat suosittuja etenkin alkuvuodesta, jolloin sateet ovat saarella vähäisiä. Noin helmikuusta huhtikuulle lennot ja hotellit ovat maassa kalleimmillaan. Kesällä Dominican sadekausi on alkamaisillaan, joten sateet ovat mahdollisia, mutta etenkin kesä-heinäkuussa lennot Euroopasta Dominicalle ovat suosittuja. Halvat lennot Dominicalle myydään yleensä vuolaimmalle sadekaudelle, noin elo- ja joulukuun välille. Myös myrskyt ovat näinä kuukausina mahdollisia. Mikäli ei etsi aurinkovarmaa lomakohdetta, voi saarelle matkustaa budjettiystävällisin hinnoin sadekauden aikana. Varaudu kuitenkin siihen, että monet lomakeskukset ja hotellit sulkevat ovensa sateisimmiksi kuukausiksi.

  Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Dominicalle?

  Suomesta Dominicalle ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Dominicalle saat kuitenkin helposti kahden tai kolmen välilaskun kautta. Lähes kaikki Suomesta lähtevät lennot laskeutuvat saarella Douglas-Charlesin lentokentälle (Douglas-Charles Airport), joka sijaitsee saaren koillisosassa, Marigotin kaupungin tuntumassa. Kahden vaihdon lentoreiteillä Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dominicalle liikennöivät esimerkiksi brittiläinen British Airways, karibialainen LIAT ja brittiläinen Virgin Atlantic. Lennot Dominicalle liikennöidään lähes aina useamman lentoyhtiön voimin. Pidempiä kolmen välilaskun lentoja Helsinki-Vantaalta Dominicalle operoivat esimerkiksi norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian, alankomaalainen Transavia, ranskalainen Air Guyane Express ja karibialainen LIAT. Lentoajoissa ja lentojen hinnoissa on suuria eroja, joten vertaa erilaisia lentoreittejä ja -yhtiöitä tarkkaan.

  Milloin on paras aika matkustaa Dominicalle?

  Dominican ilmasto on parhaimmillaan alkuvuodesta, ja maan vilkkain matkailusesonki sijoittuukin noin helmi- ja huhtikuun väliin. Sateet ovat trooppisella saarella mahdollisia ympäri vuoden, mutta helmi-huhtikuussa sademäärät ovat muita kuukausia niukempia. Tämä mahdollistaa saarella rantalomailun ja esimerkiksi patikoinnin muita vuodenaikoja paremmin. Alkuvuodesta lämpötilat pysyttelevät keskimäärin hieman 30 asteen alapuolella, eli sää Dominicalla on vuoden ensimmäisinä kuukausina lämmin, mutta ei paahtavan kuuma. Alkuvuoden huono puoli on hintataso, sillä lentoliput Dominicalle ovat kalleimmillaan juuri helmikuusta huhtikuulle. Maan toinen suosittu matkailukausi sijoittuu kesä-heinäkuulle, jolloin sateet ovat yleisiä, mutta voimakkain sadekausi ei ole vielä startannut. Halvat lennot Dominicalle kannattaa yrittää napata esimerkiksi juuri ennen turistikautta tai sen jälkeen. Esimerkiksi huhtikuun loppupuolelle voi löytää edullisia lentoja. Elokuusta vuoden loppuun hinnat putoavat Dominicalla selvästi, mutta matkailu voi olla näinä kuukausina hankalaa. Runsaiden sateiden vuoksi monet majoituspaikat sulkevat ovensa, eikä kaikkiin luontokohteisiin ole välttämättä mahdollista tutustua vaativien sääolojen vuoksi. Runsaimmillaan sateet ovat syyskuusta marraskuuhun, eli näinä kuukausina Dominicalle matkustamista kannattaa vältellä. Joulukuussa sateet ovat jo hieman laantuneet.

  Kuinka kauan kestää lento Dominicalle?

  Lentoaika Suomesta Dominicalle vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimpien kahden vaihdon lentoreittien kesto Helsinki-Vantaan lentoasemalta Dominicalle on noin 18 tuntia ja 30 minuuttia. Usein lentoaika venyy kuitenkin noin 20 tunnin pituiseksi. Jos lentoreittiin kuuluu kolme välilaskua tai kaksi erityisen pitkää välilaskua, voi matka-aika Dominicaan olla jopa päälle vuorokauden. Saarelle on tarjolla hyvinkin pitkiä ja monivaiheisia lentoja, eli vertaa reittejä tarkkaan ennen lennon varaamista. Kaukolennoilla huomio kannattaa kiinnittää matkustusmukavuuteen. Jos lennät Dominicalle esimerkiksi lasten kanssa, on paras lentoreittivaihtoehto kätevä kahden vaihdon lento. Monet Dominican lennot kulkevat Iso-Britannian kautta. Mikäli vaihdat konetta Lontoossa, tarkista jatkuuko lentoreitti samalta lentokentältä kuin mihin saavut. Toisinaan Lontoossa välilaskun tekevien on vaihdettava lentoasemaa kaupungin sisällä.

  Tarvitaanko Dominicalle passi tai viisumi?

  Matkat Dominicalle ovat Suomen kansalaisille esivalmistelujen puolesta helppoja, sillä suomalaiset eivät tarvitse saarelle matkatessaan viisumia. Viisumivapaa oleskelu koskee enintään kolmen kuukauden (90 vuorokauden) yhtäjaksoisia lomamatkoja. Pidemmille lomille viisumi on pakollinen, ja lisätietoja viisumeista voi kysyä esimerkiksi Dominican Belgian suurlähetystöstä. Dominican matkoille on aina otettava mukaan passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta Dominican matkan jälkeen.


  Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Dominica

  Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Dominica?

   Etsi lentotarjouksia kohteeseen Dominica. Katsoessasi tarjouksia voit myös luoda hintavahdin.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Dominica momondon avulla?

   Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

   momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.