Usein kysyttyä (FAQ)
Arvostelut
Lennon tila

Varaa lentoja Thai Airways lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Wed 26/6
Wed 3/7
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tietoa kohteesta Thai Airways

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Thai Airways suosituista reiteistä

Halvin reitti

21 €

Suosituin reitti

KBV - BKK

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

1t 35m
Halvin Thai Airways lentämä reitti on Bangkok Suvarnabhumi - Udon Thani hintaan 21 €
Lento kohteesta Krabi kohteeseen Bangkok Suvarnabhumi on tällä hetkellä suosituin Thai Airways reitti
Nopein Thai Airways lentoreitti on Bangkok (BKK) - Khon Kaen (KKC) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Thai Airways lentämä reitti on Phuket (HKT) - Bangkok (BKK) ja sen kesto on 1t 35m

Tietoja lentoyhtiöllä Thai Airways lentämisestä

Mikä kanta-asiakasohjelma Thai Airwaysillä on?

Thai Airwaysin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Royal Orchid Plus. Tähän ohjelmaan liittyminen on ilmaista ja sen voi tehdä lentoyhtiön verkkosivuilla helposti ja nopeasti. Kanta-asiakkaaksi voi rekisteröityä kuka vain yli kaksivuotias yksityishenkilö. Yhtiöt tai yhteisöt eivät voi liittyä jäseniksi tähän ohjelmaan. Varaa Thai Airwaysin lento ja ansaitset lentopisteitä kanta-asiakasohjelmassa. Liittyminen ohjelmaan kannattaa erityisesti, jos lennät paljon. Lentopisteiden avulla voit lunastaa erilaisia palkintoja, kuten esimerkiksi hotellimajoituksia tai lentopalkintoja. Jäsenyydessä on erilaisia tasoja alkaen hopeatasosta ja jatkuen kulta- ja platinatasoille. Näiden tasojen asiakkaille on tarjolla useita erilaisia etuja. Jäsentilin tasosta riippuen tarjolla on esimerkiksi mahdollisuus ottaa ylimääräisiä matkatavaroita lennolle tai pääsy lentokentän lounge-tilaan ennen lentoa. Kun lisäät ohjelmaasi vaikka ystävän tai perheenjäsenen tiedot, voit lunastaa palkintoja myös heille. Voit nimetä korkeintaan viisi eri henkilöä, joille voit lunastaa palkintoja.

Kuinka paljon matkatavaroita voin ottaa mukaan Thai Airwaysin lennolle?

Thai Airwaysin lennoille voit ottaa matkatavarat mukaan ilmaiseksi. Ruumaan menevä matkatavara saa painaa korkeintaan 30 kiloa tavallisessa turistiluokassa. Jos matkustat ensimmäisessä luokassa, voit ottaa mukaasi matkatavaran, joka painaa 50 kiloa. Sallittujen matkatavaroiden paino ja määrä vaihtelee hieman matkakohteen mukaan. Käsimatkatavara, joka tulee mukaan matkustamoon, saa painaa korkeintaan seitsemän kiloa. Ensimmäisessä luokassa lentävät voivat ottaa mukaansa kaksi seitsemän kilon painoista käsimatkatavaraa. Kaikki ylimääräiset matkatavarat täytyy arvioida ja maksaa ennen koneeseen nousua. Ylimääräisistä matkatavaroista peritään lisämaksua. Lennolle voi ottaa mukaan myös esimerkiksi urheiluvälineitä, kuten polkupyörän tai golfvälineitä. Huomioi myös, että yhtä matkustajaa kohden on sallittua ottaa mukaan vain esimerkiksi yksi golfvälinesetti. Kaikista erikoiskuljetuksista tulee ilmoittaa aina etukäteen lentoyhtiölle. Näin varmistat, että ennätät lennollesi ajoissa eikä sinun tarvitse miettiä matkatavaroiden määrää tai dokumentointia viime tipassa.

Voinko lentää lemmikin kanssa Thai Airwaysillä?

Voit ottaa Thai Airways -lennolle mukaan lemmikin. Matkustaja voi lähtöselvityksen jälkeen noutaa lemmikkinsä matkustajaterminaalista. Lemmikki kuljetetaan lentokoneen ruumassa aivan matkustamon alapuolella. Se on turvallinen ja lämpökontrolloitu tila. Tarkempaa tietoa lemmikkien kuljetustiloista saa lentoyhtiöltä. Huomioi kuitenkin, että lentoyhtiöllä on tiettyjä reittejä, joille lemmikin ottaminen ei ole sallittua. Verkosta löydät myös listan eri koiraroduista, joita ei lennoille voi ottaa mukaan. Voit tarkistaa kaikki Thai Airways -varaukset esimerkiksi momondon verkkosivuilta. Näin voit varata esimerkiksi erilaisia lisäpalveluita ja hakea enemmän tietoa matkustamiseen liittyen.

Onko lentoyhtiöllä Thai Airways lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Thai Airways lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 11 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Thai Airways operoi?

Bangkok Suvarnabhumi, Singapore Changi ja Phuketin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Thai Airways operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Thai Airways strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Thai Airways lennon tilan?

Tarkista Thai Airways lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Thai Airways lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Thai Airways lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Thai Airways lentoyhtiölle numeroon +66 2 356 1111 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa thaiairways.com.

Mikä on halvin kotimainen Thai Airways lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Bangkok Suvarnabhumi kentälle Chiang Rai 0 välilaskulla hintaan 39 € on halvin Thai Airways kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Thai Airways lennon, niin kentältä kentältä Bangkok Suvarnabhumi kentälle Udon Thani lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 21 € on halvin vaihtoehto.

Mitkä ovat lentoyhtiön Thai Airways hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Thai Airways edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x45x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 37x25x12 cm.


Thai Airways arvostelut

7,8
HyväPerustuu 451 vahvistettuun arvosteluihin
7,6Mukavuus
7,1Viihde
8,4Henkilökunta
7,4Ateriat
7,9Koneeseennousu


Thai Airways lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Thai Airways lennon tila
Fri 6/21

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Wed 26/6
Wed 3/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi