Etsi ja löydä halvat lennot Uuteen-Seelantiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Uuteen-Seelantiin

Yhteenveto Uuden-Seelannin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

1376 €

Halvin meno-paluulennon hinta

1357 €

Nopein lentoaika

25t 55m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Uusi-Seelanti kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1376 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Aucklandin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Uusi-Seelanti kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1357 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Aucklandin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Uusi-Seelanti kohteesta Suomi kestää 25t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Aucklandin lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Uusi-Seelanti mukaan lukien American Airlines, Qantas Airways ja Cathay Pacific.

Uuden-Seelannin lentotiedot ja trendit

Tutustu Uuden-Seelannin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Uusi-Seelanti?

Lentojen hinnat kohteeseen Uusi-Seelanti vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 675 € tai jopa 9614 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Uusi-Seelanti hintaan 2623 € tai alle on hyvä tarjous 2683 € ollessa keskihinta.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Uusi-Seelanti suosituimmat kaupungit?

Uusi-Seelanti on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (1 303 %) vierailee kaupungissa Auckland useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Uusi-Seelanti muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Christchurch ja Wellington.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Uusi-Seelanti?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Uusi-Seelanti (Aucklandin lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 37t 45m ja .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Uusi-Seelanti?

Datamme mukaan Qantas Airways, Lufthansa ja American Airlines ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Uusi-Seelanti. Qantas Airways on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 33 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Uusi-Seelanti. Huomioithan, että 12 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Uusi-Seelanti säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Uusi-Seelanti? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Uusi-Seelanti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Uusi-Seelanti
Auckland
Auckland

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Uusi-Seelanti

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Uusi-Seelanti

Jos haluat lentää kohteeseen Uusi-Seelanti halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Air New Zealand, Jetstar ja Virgin Australia, joiden tarjoamat hinnat alkavat 62 €, 100 € sekä 238 €.

Harkitse lennon varaamista kohteeseen Uusi-Seelanti maanantaina, joka on viikon halvin päivä. Huomioithan myös, että tiistaina lentäminen on myös halpa vaihtoehto. Yritä välttää varaamasta lentoa kohteeseen Uusi-Seelanti torstaina, joka on yleensä viikon kallein päivä.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Uusi-Seelanti kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Uusi-Seelanti kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Uusi-Seelanti: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Uusi-Seelanti, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiAuckland37t 45m1610 €
HelsinkiWellington37t 15m2138 €
HelsinkiChristchurch27t 50m2243 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Uusi-Seelanti

Suomesta Uuteen-Seelantiin ei ole tarjolla suoria lentoyhteyksiä, mutta halvat lennot Uuteen Seelantiin voi saada välilaskullisten lentoreittien kautta. Yhden vaihdon kätevät lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Aucklandiin voi napata esimerkiksi kotimaisen Finnairin lentotarjonnasta. Auckland, Uuden-Seelannin suurin kaupunki, sijaitsee saaren pohjoisosassa. Finnairin lisäksi yhden välilaskun lennot Aucklandiin voi saada myös esimerkiksi qatarilaiselta Qatar Airwaysiltä. Mikäli pidemmät kahden välilaskun lennot sopivat matkasuunnitelmiisi, edullisia reittivaihtoehtoja tarjoavat esimerkiksi honkongilainen lentoyhtiö Cathay Pacific ja singaporelainen Singapore Airlines. Aucklandissa lennot laskeutuvat Aucklandin kansainväliselle lentoasemalle (Auckland International Airport). Mikäli lennät mieluummin saaren pääkaupunkiin Wellingtoniin, Helsinki-Vantaan lentokentältä on tarjolla kaupunkiin vain kahden välilaskun lentoyhteyksiä. Lentoja kaupunkiin operoivat muun muassa Qatar Airways, uusiseelantilainen Air New Zealand, australialainen Qantas ja brittiläinen British Airways. Uuden-Seelannin sisällä voit matkustaa saarivaltion kätevillä kotimaan lennoilla, jotka ovat nopein tapa liikkua maassa. Niitä liikennöi etenkin Air New Zealand.

Mikäli haluat paeta Suomen talvea johonkin kaukaiseen kohteeseen, on Uusi-Seelanti hyvä valinta. Samaan aikaan Uudessa-Seelannissa odotetaan nimittäin kesän lämpimimpiä kuukausia. Syystalvi on hyvä aika matkustaa Uuteen-Seelantiin myös lentohintojen puolesta, sillä halvat lennot Uuteen-Seelantiin on helppo napata syyskuukausille. Lisäksi Suomen kevätkuukausille on tarjolla edullisia Uuden-Seelannin lentoja. Lentojen hinnat laskevat siis ennen Uuden-Seelannin kesäkauden alkamista ja kesäkauden jälkeen. Luontokohteiden ystäville kevään ja kesään raikkaat ilmat sopivat myös mainiosti, sillä aktiivilomailijat viihtyvät maan vaelluspoluilla parhaiten kesän kuumimpien säiden ulkopuolella. Mikäli etsit takuulämmintä lomakohdetta, Uuteen-Seelantiin kannattaa reissata Suomen ydintalven aikaan. Lentojen hinnat ovat tuolloin melko korkealla, mutta ajoissa varaamalla ja hintoja vertaamalla järjestyvät lennot Uuden-Seelannin kesäkuukausillekin kohtuulliseen hintaan. Kaiken kaikkiaan sää Uudessa-Seelannissa on varsin miellyttävä kaikkina vuodenaikoina, eli sään puolesta maassa voi lomailla rauhallisin mielin mihin aikaan tahansa.

Vaikka Uuden-Seelannin lentojen pituus vaihtelee jonkin verran valitun lentoreitin mukaan, kannattaa maahan matkaavien varautua pitkiin lentoihin. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentokentältä Aucklandiin on yhden vaihdon lennoilla alkaen noin 24 tuntia. Mikäli haluat lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääkaupunkiin Wellingtoniin, lentoaika on alkaen noin 26 tuntia. Lennot päiväntasaajan eteläpuolella sijaitsevaan Uuteen-Seelantiin kestävät siis aina vähintään noin vuorokauden. Yli päivän kestävillä kaukolennoilla lentomukavuus on tärkeää, eli lentoja varatessa kannattaa ottaa hinnan lisäksi huomioon mitä palveluita hintaan sisältyy. Ota esimerkiksi selville, mitä ruokaa koneessa tarjoillaan, minkälaisia viihdykkeitä lennolla on tarjolla, onko lentokoneessa mahdollista surffata wifi-verkossa ja voiko istumapaikan saada makuuasentoon. Lentoaikaa lisää entisestään, jos haluat aloittaa lentomatkasi Suomessa jossain muualta kuin Helsingistä. Voit aloittaa lentosi halutessasi muiltakin Suomen lentokentiltä, esimerkiksi Rovaniemeltä, Kuopiosta, Oulusta tai Jyväskylästä. Tässä tapauksessa lennot sisältävät usein koneen vaihdon Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kattavan kotimaan lentojen verkoston tarjoaa esimerkiksi suomalainen Finnair.

Matkat Uuteen-Seelantiin ovat helppoja, sillä alle kolmen kuukauden turistimatkalle Uuteen-Seelantiin suuntaavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse matkalleen viisumia. Mukana on kuitenkin aina oltava Suomen passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Tarkista siis hyvissä ajoin ennen matkaa, mihin asti passisi on voimassa. Mikäli haluat oleskella Uudessa-Seelannissa kolmea kuukautta pidemmän ajan, kannattaa lisätietoa viisumiasioista kysyä Uuden-Seelannin kunniakonsulaatista Suomessa tai lähimmästä Uuden-Seelannin suurlähetystöstä, joka sijaitsee Hollannissa, Haagissa.


Uusi-Seelanti: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Dubai - Auckland reitin lennot
Nopein lentoaika16t 05m
Halvin hinta1095 €
Helsinki - Auckland reitin lennot
Nopein lentoaika37t 45m
Halvin hinta1610 €
Bangkok - Auckland reitin lennot
Nopein lentoaika11t 20m
Halvin hinta717 €
Helsinki - Christchurch reitin lennot
Nopein lentoaika27t 50m
Halvin hinta2243 €
Helsinki - Wellington reitin lennot
Nopein lentoaika37t 15m
Halvin hinta2138 €

Aloita matkan suunnittelu - Uusi-Seelanti


Suosittuja lentokohteita mantereella Eteläinen Tyynimeri

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Uusi-Seelanti, harkitse myös näitä muita suosittuja Eteläinen Tyynimeri kohteita

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Uusi-Seelanti. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Uusi-Seelanti, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Uusi-Seelanti. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Uusi-Seelanti on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.