Lennot Uusi-Seelanti

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot Uusi-Seelanti kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Uusi-Seelanti
Auckland
Auckland

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Uusi-Seelanti

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Uusi-Seelanti
 • Mitkä ovat maan Uusi-Seelanti suosituimmat kaupungit?

  Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Uusi-Seelanti. Maan Uusi-Seelanti suosituin matkailukaupunki on Auckland, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 1 089 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Uusi-Seelanti ovat Christchurch ja Queenstown.

 • Mikä lento on halvin kohteeseen Uusi-Seelanti?

  Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Uusi-Seelanti ovat:
  55 € per henkilö Air New Zealand-lennolle
  57 € per henkilö Jetstar-lennolle
  210 € per henkilö Virgin Australia-lennolle


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Uusi-Seelanti kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Uusi-Seelanti kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Uusi-Seelanti: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Uusi-Seelanti, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiAuckland990 €
HelsinkiChristchurch1096 €
HelsinkiWellington1384 €

Tyynen valtemeren keskellä sijaitseva saarivaltio Uusi-Seelanti on suomalaismatkailijoille mitä eksoottisin matkakohde. Vehreä ja monipuolinen saari tarjoaa valtavasti tutkittavaa varsinkin luonnon ystävälle, ja maa sopiikin kohteeksi aktiivilomailusta kiinnostuneille. Luontokohteet saarella vaihtelevat tulivuorista kuumiin lähteisiin ja hiekkarantoihin. Uuden-Seelannin kaupunkien elämänmenoon pääset sukeltamaan esimerkiksi Aucklandissa ja Wellingtonissa. Ilmasto saarivaltiossa on mukavan leuto, ja halvat lennot Uuteen-Seelantiin kannattaakin aina käyttää hyväksi, olivatpa lennot tarjolla mille vuodenajalle tahansa. Lentojen keskimääräiset hinnat saarelle ovat nimittäin varsin korkeat. Vuodenajat kulkevat saarella päinvastoin kuin Suomessa. Suomen kesäaikaan Uudessa-Seelannissa siis eletään talvea ja Suomen talviaikaan saarella nautitaan kesän lämmöstä. Talvella lämpöasteet maassa pysyttelevät noin 10 asteen tuntumassa, eli pakkasia Uuteen-Seelantiin talvikuukausina matkustavien ei tarvitse pelätä. Lentoliput Uuteen-Seelantiin ovat kalleimmillaan kesän suosittuina lomakuukausina sekä talvisin, jolloin maassa eletään kesäkautta. Erityisen halpoja lennot Uuteen-Seelantiin ovat matalan sesongin aikaan, eli keväällä, esimerkiksi huhtikuussa, ja loppusyksystä, noin loka-marraskuussa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Uuteen-Seelantiin?

Suomesta Uuteen-Seelantiin ei ole tarjolla suoria lentoyhteyksiä, mutta halvat lennot Uuteen Seelantiin voi saada välilaskullisten lentoreittien kautta. Yhden vaihdon kätevät lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Aucklandiin voi napata esimerkiksi kotimaisen Finnairin lentotarjonnasta. Auckland, Uuden-Seelannin suurin kaupunki, sijaitsee saaren pohjoisosassa. Finnairin lisäksi yhden välilaskun lennot Aucklandiin voi saada myös esimerkiksi qatarilaiselta Qatar Airwaysiltä. Mikäli pidemmät kahden välilaskun lennot sopivat matkasuunnitelmiisi, edullisia reittivaihtoehtoja tarjoavat esimerkiksi honkongilainen lentoyhtiö Cathay Pacific ja singaporelainen Singapore Airlines. Aucklandissa lennot laskeutuvat Aucklandin kansainväliselle lentoasemalle (Auckland International Airport). Mikäli lennät mieluummin saaren pääkaupunkiin Wellingtoniin, Helsinki-Vantaan lentokentältä on tarjolla kaupunkiin vain kahden välilaskun lentoyhteyksiä. Lentoja kaupunkiin operoivat muun muassa Qatar Airways, uusiseelantilainen Air New Zealand, australialainen Qantas ja brittiläinen British Airways. Uuden-Seelannin sisällä voit matkustaa saarivaltion kätevillä kotimaan lennoilla, jotka ovat nopein tapa liikkua maassa. Niitä liikennöi etenkin Air New Zealand.

Milloin on paras aika matkustaa Uuteen-Seelantiin?

Mikäli haluat paeta Suomen talvea johonkin kaukaiseen kohteeseen, on Uusi-Seelanti hyvä valinta. Samaan aikaan Uudessa-Seelannissa odotetaan nimittäin kesän lämpimimpiä kuukausia. Syystalvi on hyvä aika matkustaa Uuteen-Seelantiin myös lentohintojen puolesta, sillä halvat lennot Uuteen-Seelantiin on helppo napata syyskuukausille. Lisäksi Suomen kevätkuukausille on tarjolla edullisia Uuden-Seelannin lentoja. Lentojen hinnat laskevat siis ennen Uuden-Seelannin kesäkauden alkamista ja kesäkauden jälkeen. Luontokohteiden ystäville kevään ja kesään raikkaat ilmat sopivat myös mainiosti, sillä aktiivilomailijat viihtyvät maan vaelluspoluilla parhaiten kesän kuumimpien säiden ulkopuolella. Mikäli etsit takuulämmintä lomakohdetta, Uuteen-Seelantiin kannattaa reissata Suomen ydintalven aikaan. Lentojen hinnat ovat tuolloin melko korkealla, mutta ajoissa varaamalla ja hintoja vertaamalla järjestyvät lennot Uuden-Seelannin kesäkuukausillekin kohtuulliseen hintaan. Kaiken kaikkiaan sää Uudessa-Seelannissa on varsin miellyttävä kaikkina vuodenaikoina, eli sään puolesta maassa voi lomailla rauhallisin mielin mihin aikaan tahansa.

Kuinka kauan kestää lento Uuteen-Seelantiin?

Vaikka Uuden-Seelannin lentojen pituus vaihtelee jonkin verran valitun lentoreitin mukaan, kannattaa maahan matkaavien varautua pitkiin lentoihin. Lentoaika Helsinki-Vantaan lentokentältä Aucklandiin on yhden vaihdon lennoilla alkaen noin 24 tuntia. Mikäli haluat lentää Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääkaupunkiin Wellingtoniin, lentoaika on alkaen noin 26 tuntia. Lennot päiväntasaajan eteläpuolella sijaitsevaan Uuteen-Seelantiin kestävät siis aina vähintään noin vuorokauden. Yli päivän kestävillä kaukolennoilla lentomukavuus on tärkeää, eli lentoja varatessa kannattaa ottaa hinnan lisäksi huomioon mitä palveluita hintaan sisältyy. Ota esimerkiksi selville, mitä ruokaa koneessa tarjoillaan, minkälaisia viihdykkeitä lennolla on tarjolla, onko lentokoneessa mahdollista surffata wifi-verkossa ja voiko istumapaikan saada makuuasentoon. Lentoaikaa lisää entisestään, jos haluat aloittaa lentomatkasi Suomessa jossain muualta kuin Helsingistä. Voit aloittaa lentosi halutessasi muiltakin Suomen lentokentiltä, esimerkiksi Rovaniemeltä, Kuopiosta, Oulusta tai Jyväskylästä. Tässä tapauksessa lennot sisältävät usein koneen vaihdon Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Kattavan kotimaan lentojen verkoston tarjoaa esimerkiksi suomalainen Finnair.

Tarvitaanko Uuteen-Seelantiin passi tai viisumi?

Matkat Uuteen-Seelantiin ovat helppoja, sillä alle kolmen kuukauden turistimatkalle Uuteen-Seelantiin suuntaavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse matkalleen viisumia. Mukana on kuitenkin aina oltava Suomen passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Tarkista siis hyvissä ajoin ennen matkaa, mihin asti passisi on voimassa. Mikäli haluat oleskella Uudessa-Seelannissa kolmea kuukautta pidemmän ajan, kannattaa lisätietoa viisumiasioista kysyä Uuden-Seelannin kunniakonsulaatista Suomessa tai lähimmästä Uuden-Seelannin suurlähetystöstä, joka sijaitsee Hollannissa, Haagissa.


Uusi-Seelanti: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Auckland reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 30m
Halvin hinta891 €
Helsinki - Christchurch reitin lennot
Lyhyin lentoaika54t 25m
Halvin hinta1096 €
Helsinki - Wellington reitin lennot
Lyhyin lentoaika38t 55m
Halvin hinta1384 €

Aloita matkan suunnittelu - Uusi-Seelanti


Suosittuja lentokohteita mantereella Eteläinen Tyynimeri

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Uusi-Seelanti, harkitse myös näitä muita suosittuja Eteläinen Tyynimeri kohteita