Halvat lennot Krabi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Krabi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Krabi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Krabi

HALVIN REITTI Helsinki - Krabi

Helsinki (HEL) - Phuket (HKT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Krabi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Phuketin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 549 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KRABIlokakuu40% halvempilokakuu aikana Helsinki - Krabi lennot maksavat keskimäärin vain 351 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KRABI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu33% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Krabi lentojen keskimääräinen hinta on 771 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KRABI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu398% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Krabi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Krabi?

Mikäli toiveissa on löytää halvat lennot Krabille, edullisimmin alueelle pääsee normaalisti matkustamaan huhtikuusta lokakuulle kestävän sadekauden aikaan. Sateisina kuukausina suoria lentoja Krabille ei välttämättä ole tarjolla, mutta lentoliput Krabille voi hankkia vaihtokenttien kautta. Myös hotellit ja muut matkailupalvelut tulevat sadekaudella normaalia halvemmiksi. Halvimmat lennot ja majoitukset voi buukata esimerkiksi touko- tai syyskuulle. Kesän suosituimpina matkustuskuukausina, etenkin heinäkuussa, lentojen ja muiden matkailupalvelujen hinnat nousevat.

Milloin on paras aika matkustaa Krabille ilmaston puolesta? Säätila on miellyttävin Krabilla marraskuusta alkaen, niin kutsutun viileän kauden aikaan. Alkuvuodesta, helmikuun paikkeilla, lämpötilat alkavat nousta matkailijoiden kannalta jopa liian kuumiin lukemiin. Jos kuitenkin palvot aurinkoa, voivat matkat Krabille olla hyvä idea kuumankin kauden aikaan. Sadekausi voi olla suomalaiseen makuun hyvä aika matkustaa Krabille, sillä lämpötilat pysyttelevät silti suht korkeina, ja sateisuuskin vaihtelee runsaasti alueittain.

Jos pohdit, milloin halvat lennot Krabille kannattaa ostaa, normaalisti lentoliput saa parhaaseen hintaan noin pari kuukautta ennen matkaa. Seuraa myös lentotarjouksia, joista pelkät lennot voi saada todella halpaan hintaan.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Krabi?

  22 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Krabi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Langkawi, ja se on 86 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Krabi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Krabi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Krabi?

  Yleensä lokakuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Krabi. Lennot maksavat noin 351 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Krabi kuukauden lokakuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 474 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Krabi?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 0 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Krabi. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 580 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 580 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Krabi?

  Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Krabi on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 560 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 672 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Krabi.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Krabi?

  Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Krabi on aamulla. Lennot reitille Suomi - Krabi voi maksaa jopa niin vähän kuin 545 €. Lennot kaupunkiin Krabi ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 830 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Krabi lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Trang lentokenttä, Surat Thani lentokenttä tai Nakhon Si Thammarat lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Krabi.

 • Voiko kaupunkiin Krabi lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Trang lentokenttä ovat keskimäärin 73 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Krabi. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Krabi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Krabi
Useita lentoyhtiöitä
10. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 05m
2 välilaskua
KBV10:35Krabi
24. elokuuta
KBV15:10Krabi
21t 35m
2 välilaskua
HEL12:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. tammikuuta
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
KBV00:30Krabi
25. tammikuuta
KBV14:40Krabi
24t 20m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. tammikuuta
HEL09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 50m
2 välilaskua
KBV08:50Krabi
25. tammikuuta
KBV14:40Krabi
26t 15m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. tammikuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 25m
2 välilaskua
KBV03:45Krabi
25. tammikuuta
KBV14:40Krabi
26t 35m
3 välilaskua
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
11. tammikuuta
HEL11:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 00m
1 välilasku
KBV08:50Krabi
25. tammikuuta
KBV14:40Krabi
24t 20m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. elokuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 50m
3 välilaskua
KBV10:35Krabi
24. elokuuta
KBV15:10Krabi
22t 10m
2 välilaskua
HEL13:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Krabi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Krabi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Sichuan Airlines
Sichuan Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
KBVKrabi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krabi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Krabi

Suorat lentoyhteydet Helsingistä Krabille tarjoaa yleensä marraskuusta huhtikuun loppuun kotimainen Finnair. Välilaskullisia lentoja Krabille liikennöi mm. SAS sekä Qatar Airways.


Krabi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Krabi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Krabille saapuvat Krabin kaupungin läheisyyteen, Krabin kansainväliselle lentokentälle. Lentokentältä läheisiin Krabin ja Ao Nangin kaupunkeihin on mahdollista päästä busseilla, muuten matkailijoiden kannattaa turvautua takseihin tai lentokentältä löytyviin shuttle-palveluihin. Bussit kulkevat noin aamukahdeksasta iltakahdeksaan. Lentokenttätaksien hinnat ovat kiinteitä, ja kuponki taksimatkaa varten on ostettava terminaalin sisältä. Näin huijaukset hintojen suhteen eivät ole mahdollisia. Myös bussiliput ostetaan samoilta lippuluukuilta kuin taksiliput.


Krabi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Krabi
Helsinki - Krabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 05m
Halvin hinta645 €
Tampere - Krabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 40m
Halvin hinta729 €

Liikkuminen Krabilla?

Krabin kaupunki on kooltaan pieni, ja kaupungin alueella onkin helppo liikkua kävellen. Joihinkin alueen lähikohteisiin, esimerkiksi rannoille, liikennöivät Krabin kaupungista esimerkiksi minibussit. Kaiken kaikkiaan Krabin saaren julkista liikennettä liikennöivät muun muassa bussit, minibussit ja mopotaksit. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat matkailijan näkökulmasta varsin edullisia.

Perinteiset thaimaalaiset pitkähäntäveneet liikennöivät Krabista esimerkiksi joillekin alueen pienille saarille, Krabi-joelle ja esimerkiksi Railay- ja Phra Nang Beach -rannoille. Nopeampi laivaliikenne vie matkustajia esimerkiksi Phi Phin, Jumin ja Lantan saarille. Sadekauden aikana toukokuusta lokakuuhun laivaliikenteessä voi olla muutoksia, esimerkiksi Lantan saarelle ainoa mahdollisuus voi sadekaudella olla kuljetus yksityisveneellä. Normaalisti pitkähäntäveneet tarjoavat taksiliikennettä vastaavan kuljetuspalvelun rannikolla Ao Nangin rannalta Railayhin, Phra Nangiin ja Krabiin. Venekuljetusten hinta on noin 20–30 bahtia kohteesta riippuen. [Tarkistettu 28.6.2017]


Tarvitaanko Krabille passi tai viisumi?

Suomen kansalaisella on oltava Thaimaassa mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Suomen suurlähetystö Bangkokissa suosittelee matkustajia ottamaan passista kopion tai skannaamaan sen sähköpostiin, jossa kopio on varmassa tallessa. Passia toivotaan myös säilyttämään esimerkiksi hotellin tallelokerossa. Suomen passia kantavat voivat saapua Thaimaahan ilman viisumia, mutta kun matkailija saapuu maahan, passiin leimataan saapumisleima. Leima kertoo, kuinka kauan turisti saa oleskella maassa. Lentokenttien kautta myönnettynä lupa on enintään 30 päivää. Viisumiin liittyvistä asioista vastaa Helsingin Bangkokin-suurlähetystö. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.or.th. Ennen Thaimaan-matkaa matkailijan kannattaa tutustua maata koskeviin matkustustiedotteisiin osoitteessa http://formin.finland.fi, ja omasta lomamatkasta kannattaa saman sivuston kautta tehdä myös matkustusilmoitus. Matkustusilmoitus on avuksi erilaisissa hätä- ja kriisitilanteissa, sen avulla Suomen kansalaiset voidaan helposti paikantaa eri puolilta maailmaa.


Aloita matkan suunnittelu - Krabi


Vinkkejä Krabille matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Krabille?

Halvat lennot Krabille on helppo löytää etenkin sadekaudelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Krabin nähtävyydet?

Krabin suurimpia vetonauloja ovat paratiisimaiset uimarannat ja kauniit temppelit. Vieraile myös lähisaarilla, kuten Phi Phillä ja Ao Nangilla.

Mitä mukaan matkalle Krabille?

Pakkaa sääkauden mukaan, ja muista suojautua hyvin auringolta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Krabilla

Edullisia prepaid-paketteja on saatavilla, monissa hotelleissa on myös WiFi-yhteys.

Onko Krabilla turvallista?

Krabi on suhteellisen turvallinen, mutta normaali varovaisuus on tarpeen. Ota matkaa varten kattava matkavakuutus, etenkin jos Thaimaassa on tarkoitus harrastaa esimerkiksi sukeltamista. Tarkista, että rokotuksesi ovat ajan tasalla.

Voiko Krabilla juoda kraanavettä?

Pulloveden juominen on suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Krabilla?

Hyvästä palvelusta kiitetään usein pienellä tipillä, mutta juomarahaa ei ole pakko jättää.

Millainen on Krabin hintataso?

Thaimaan hintataso on selvästi Suomea edullisempi, ja vaikka Krabilla on osaksi turistihinnat, on alue silti edullinen.

Mikä on aikaero Suomi-Thaimaa?

Thaimaassa kello on viisi tuntia enemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Krabi?

Välimatka on noin 8 360 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Krabilla?

Vaihtomahdollisuudet ovat hyvät Krabilla, esimerkiksi vaihtopisteissä ja monissa hotelleissa.