Etsi halpoja lentoja Krabi alk. 890 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Krabi

Yhteenveto Krabi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

890 €

Nopein lentoaika

14t 25m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Krabi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 890 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Krabi).
Nopein lento kohteeseen Krabi kohteesta Suomi kestää 14t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Krabi).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Krabi mukaan lukien Turkish Airlines, Qatar Airways ja Etihad Airways.

Krabi lentotiedot ja trendit

Tutustu Krabi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Krabi?

Yleensä kesäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Krabi. Lennot maksavat noin 710 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Krabi kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 724 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Krabi?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Krabi on torstai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 958 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1182 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Krabi.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Krabi?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Krabi on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Krabi voi maksaa jopa niin vähän kuin 1059 €. Lennot kaupunkiin Krabi ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 1059 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Krabi?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Krabi (Phuketin kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 11t 30m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Krabi?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 55 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Krabi. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 925 €.

Halvimmat lennot kaupungin Krabi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Krabi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Krabi

HALVIN REITTI Helsinki - Krabi

Helsinki (HEL) - Phuket (HKT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Krabi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Phuketin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 921 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KRABIkesäkuu24% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Krabi lennot maksavat keskimäärin vain 710 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KRABI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Krabi lentojen keskimääräinen hinta on 1294 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KRABI KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 103% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Krabi kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Krabi

Mikäli toiveissa on löytää halvat lennot Krabille, edullisimmin alueelle pääsee normaalisti matkustamaan huhtikuusta lokakuulle kestävän sadekauden aikaan. Sateisina kuukausina suoria lentoja Krabille ei välttämättä ole tarjolla, mutta lentoliput Krabille voi hankkia vaihtokenttien kautta. Myös hotellit ja muut matkailupalvelut tulevat sadekaudella normaalia halvemmiksi. Halvimmat lennot ja majoitukset voi buukata esimerkiksi touko- tai syyskuulle. Kesän suosituimpina matkustuskuukausina, etenkin heinäkuussa, lentojen ja muiden matkailupalvelujen hinnat nousevat.

Milloin on paras aika matkustaa Krabille ilmaston puolesta? Säätila on miellyttävin Krabilla marraskuusta alkaen, niin kutsutun viileän kauden aikaan. Alkuvuodesta, helmikuun paikkeilla, lämpötilat alkavat nousta matkailijoiden kannalta jopa liian kuumiin lukemiin. Jos kuitenkin palvot aurinkoa, voivat matkat Krabille olla hyvä idea kuumankin kauden aikaan. Sadekausi voi olla suomalaiseen makuun hyvä aika matkustaa Krabille, sillä lämpötilat pysyttelevät silti suht korkeina, ja sateisuuskin vaihtelee runsaasti alueittain.

Jos pohdit, milloin halvat lennot Krabille kannattaa ostaa, normaalisti lentoliput saa parhaaseen hintaan noin pari kuukautta ennen matkaa. Seuraa myös lentotarjouksia, joista pelkät lennot voi saada todella halpaan hintaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Krabi?

27 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Krabi. Tämän lennon lähtölentokenttä on Kuala Lumpur, ja se on 50 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Krabi. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Krabi omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Löytyykö kaupungin Krabi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Phuketin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Trang lentokenttä, Surat Thani lentokenttä tai Nakhon Si Thammarat lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Krabi.

Voiko kaupunkiin Krabi lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Krabi lentokenttä ovat keskimäärin 54 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Krabi. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Krabi lentokenttä hinnat?

lentoa Krabi lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Krabi lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 11 toimijaa on valittavissa lentoa Krabi lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Krabi lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Krabi lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Krabi lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Krabi lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Krabi lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Krabi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Krabi
Qatar Airways
13. marraskuuta
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 25m
2 välilaskua
KBV22:30Krabi
20. marraskuuta
KBV16:15Krabi
46t 05m
2 välilaskua
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
13. marraskuuta
HEL11:05Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 25m
2 välilaskua
KBV22:30Krabi
20. marraskuuta
KBV16:15Krabi
46t 05m
2 välilaskua
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
17. tammikuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 55m
2 välilaskua
KBV11:20Krabi
31. tammikuuta
KBV16:15Krabi
43t 20m
2 välilaskua
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
17. tammikuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 55m
2 välilaskua
KBV11:20Krabi
31. tammikuuta
KBV16:15Krabi
43t 20m
2 välilaskua
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. marraskuuta
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 00m
3 välilaskua
KBV22:30Krabi
20. marraskuuta
KBV16:15Krabi
29t 55m
3 välilaskua
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. marraskuuta
HEL01:30Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 00m
3 välilaskua
KBV22:30Krabi
20. marraskuuta
KBV16:15Krabi
29t 55m
3 välilaskua
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Krabi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Krabi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
19t 30m
KBVKrabi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krabi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Krabi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krabi?

Qatar Airways lennot kohteeseen Krabi

Qatar Airways on suosittu valinta kohteeseen Krabi matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 14 lentoa joka viikko kohteeseen Krabi lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Bangkok Suvarnabhumi. Qatar Airways lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 844 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 494 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Qatar Airways keskimäärin pisteet: 7,7/10.

Thai Airways lennot kohteeseen Krabi

942 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Thai Airways meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Krabi. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Thai Airways lentoyhtiöllä on 26 lentoa kohteeseen Krabi useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 61 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Thai Airways keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,7/10.


Krabi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Krabi
Helsinki - Krabi reitin lennot
Nopein lentoaika19t 30m
Halvin hinta796 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Krabi

Krabin kaupunki on kooltaan pieni, ja kaupungin alueella onkin helppo liikkua kävellen. Joihinkin alueen lähikohteisiin, esimerkiksi rannoille, liikennöivät Krabin kaupungista esimerkiksi minibussit. Kaiken kaikkiaan Krabin saaren julkista liikennettä liikennöivät muun muassa bussit, minibussit ja mopotaksit. Kaikki nämä vaihtoehdot ovat matkailijan näkökulmasta varsin edullisia.

Perinteiset thaimaalaiset pitkähäntäveneet liikennöivät Krabista esimerkiksi joillekin alueen pienille saarille, Krabi-joelle ja esimerkiksi Railay- ja Phra Nang Beach -rannoille. Nopeampi laivaliikenne vie matkustajia esimerkiksi Phi Phin, Jumin ja Lantan saarille. Sadekauden aikana toukokuusta lokakuuhun laivaliikenteessä voi olla muutoksia, esimerkiksi Lantan saarelle ainoa mahdollisuus voi sadekaudella olla kuljetus yksityisveneellä. Normaalisti pitkähäntäveneet tarjoavat taksiliikennettä vastaavan kuljetuspalvelun rannikolla Ao Nangin rannalta Railayhin, Phra Nangiin ja Krabiin. Venekuljetusten hinta on noin 20–30 bahtia kohteesta riippuen.


Aloita matkan suunnittelu - Krabi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Krabi

Miten löydän halvimmat lennot Krabille?

Halvat lennot Krabille on helppo löytää etenkin sadekaudelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Krabin nähtävyydet?

Krabin suurimpia vetonauloja ovat paratiisimaiset uimarannat ja kauniit temppelit. Vieraile myös lähisaarilla, kuten Phi Phillä ja Ao Nangilla.

Mitä mukaan matkalle Krabille?

Pakkaa sääkauden mukaan, ja muista suojautua hyvin auringolta.

Onko Krabilla turvallista?

Krabi on suhteellisen turvallinen, mutta normaali varovaisuus on tarpeen. Ota matkaa varten kattava matkavakuutus, etenkin jos Thaimaassa on tarkoitus harrastaa esimerkiksi sukeltamista. Tarkista, että rokotuksesi ovat ajan tasalla.

Voiko Krabilla juoda kraanavettä?

Pulloveden juominen on suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Krabilla?

Hyvästä palvelusta kiitetään usein pienellä tipillä, mutta juomarahaa ei ole pakko jättää.

Millainen on Krabin hintataso?

Thaimaan hintataso on selvästi Suomea edullisempi, ja vaikka Krabilla on osaksi turistihinnat, on alue silti edullinen.

Mikä on aikaero Suomi-Thaimaa?

Thaimaassa kello on viisi tuntia enemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Krabi?

Välimatka on noin 8 360 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Krabilla?

Vaihtomahdollisuudet ovat hyvät Krabilla, esimerkiksi vaihtopisteissä ja monissa hotelleissa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Krabi?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Krabi. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Krabi joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Krabi momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Krabi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Krabi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Krabi juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Krabi, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Krabi lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Krabi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.