Etsi halvat lennot Tel Aviv

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Tel Aviv

Yhteenveto Tel Aviv lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

63 €

Halvin meno-paluulennon hinta

158 €

Nopein lentoaika

4t 40m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tel Aviv kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 63 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tel Aviv kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 158 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl).
Nopein lento kohteeseen Tel Aviv kohteesta Suomi kestää 4t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tel Aviv mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja Finnair.

Tel Aviv lentotiedot ja trendit

Tutustu Tel Aviv lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tel Aviv?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tel Aviv. Lennot maksavat noin 274 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tel Aviv, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 279 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tel Aviv?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Tel Aviv kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 337 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 391 € lentohinnan reitille Suomi - Tel Aviv.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tel Aviv?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tel Aviv lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 302 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Tel Aviv, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 391 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tel Aviv?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Tel Aviv lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv Ben Gurion Intl lento kestää keskimäärin 4t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Tel Aviv Ben Gurion Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tel Aviv?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Tel Aviv noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 362 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Tel Aviv jopa niin halpaan hintaan kuin 320 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tel Aviv lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tel Aviv lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tel Aviv

HALVIN REITTI Helsinki - Tel Aviv

Helsinki (HEL) - Tel Aviv (TLV)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tel Aviv kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tel Aviv Ben Gurion Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 361 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TEL AVIVmaaliskuu24% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Tel Aviv lennot maksavat keskimäärin vain 274 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TEL AVIV KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu38% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Tel Aviv lentojen keskimääräinen hinta on 500 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TEL AVIV KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu382% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tel Aviv kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tel Aviv

Välimeren rannalla sijaitseva metropoli Tel Aviv kuuluu Israelin matkakohteiden ehdottomiin ykkösiin, eikä suotta. Kaupungissa yhdistyvät tuhatvuotinen historia, rantaloman rentous, uskonnolliset kohteet ja monumentit sekä vilkas kaupunkikulttuuri nykyaikaisine houkutuksineen. Ravintolatarjonta on erinomaista ja ostosmahdollisuudet hyvät. Lento ja hotelli on helppo löytää. Suosittuun Tel Aviviin on vilkkaat lentoyhteydet ja myös majoitustarjontaa on jokaiseen makuun.

Halvat lennot Tel Aviviin voi mainiosti ostaa mille vuodenajalle tahansa. Kaupungin ilmasto on kutsuva vuoden ympäri. Kesät voivat olla hyvinkin kuumia, mikä ei kuitenkaan aurinkoa palvovia rantamatkailijoita häiritse. Talvet ovat leutoja, eikä kaupungissa tarvitse palella. Lämpötilat harvemmin laskevat 10 asteen alle. Sateita voi tosin esiintyä talvisin jonkin verran.

Hinnat kohoavat Tel Avivissa jonkin verran kesäkaudella. Jos haluat säästää matkakuluissa, lentoliput kaupunkiin kannattaa varata ennemmin esimerkiksi syksylle tai alkukeväälle. Pelkät lennot voi tosin saada lentotarjouksien kautta halvalla kesällekin. Varaa lento ja majoitus ajoissa, noin 55 päivää ennen lähtöä, niin voit säästää sievoisen summan. Matka-ajan lähestyessä hinnat nimittäin kohoavat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tel Aviv

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tel Aviv

Muut matkustamoluokat Tel Aviv lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tel Aviv lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tel Aviv?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tel Aviv

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tel Aviv?

Lentäessäsi kohteeseen Tel Aviv kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, Norwegian Air International, Turkish Airlines tai airBaltic. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Tel Aviv

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Tel Aviv on Norwegian Air International, ja se liikennöi 1 lento tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Kööpenhamina, ja paras tarjous Norwegian Air International lennolle kohteeseen Tel Aviv on 131 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Tel Aviv, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 37 Norwegian Air International Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 9,0.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Tel Aviv

245 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Turkish Airlines meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Tel Aviv. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines lentoyhtiöllä on 47 lentoa kohteeseen Tel Aviv useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 166 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Turkish Airlines keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 8,0/10.


Tel Aviv ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tel Aviv lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miljoonakaupunki Tel Avivia palvelee kaksi lentokenttää: Ben Gurionin kansainvälinen lentoasema (Ben Gurion Airport) sekä Sde Dov Airport -lentokenttä. Näistä jälkimmäinen vastaanottaa ja lähettää matkaan pääasiassa Israelin kotimaan liikennettä. Käytännössä kaikki Suomesta lähtevät halvat lennot Tel Aviviin laskeutuvat siis Ben Gurionin kansainväliselle lentoasemalle. Se sijaitsee noin 19 km kaupungin keskustasta kaakkoon. Lentoasemalta on helppo päästä kaupungin keskustaan joukkoliikenteen avulla, ja paras ja selkein vaihtoehto matkailijalle on napata lentoasemalta juna. Israel Railwaysin paikallisjuna operoi kentältä (terminaalin 3 alakerroksesta) kaupunkialueen pääjuna-asemalle. Kaiken kaikkiaan kaupungin sisällä on neljä pysäkkiä, ja esimerkiksi Tel Aviv Savidor -keskusrautatieasemalle pääsee junalla alle 20 minuutissa. Matkan hinta on noin 15 Israelin sekeliä. Päivisin junia kulkee kaksi kertaa tunnissa ja yöaikaan (kello 23–06) junat liikkuvat tunnin välein. Yöjunalla on ainoastaan yksi pysäkki, Arlozorov. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että paikallisina uskollisina pyhäpäivinä julkista liikennettä on tarjolla Tel Avivissa niukasti. Sapattina lentokenttäjunat eivät kulje lainkaan.


Tel Aviv: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tel Aviv
Helsinki - Tel Aviv reitin lennot
Nopein lentoaika4t 40m
Halvin hinta151 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tel Aviv

Tel Avivin hienojen merimaisemien ääressä, kaupungin kauniilla rantakaduilla kelpaa kävellä. Myös pyöräily on nostanut suosiotaan suurkaupungissa viime vuosina. Kaupungin leppoisat säät antavat hyvän mahdollisuuden ulkoiluun. Matkailijoille käteviä ovat myös paikallisbussit, jotka ovat myös kohtuullisen halpoja. Ne liikennöivät kaupungin eri osiin päivittäin noin kello 5.30–00.00. Tosin sapattina bussit eivät kulje lainkaan, kuten eivät muutkaan joukkoliikennevälineet. Kertalipun hinta bussiin on alkaen noin 7 sekeliä ja päiväpassin hinta noin 14 sekeliä. Päiväpassilla busseilla saa matkustaa vuorokauden ajan rajoituksetta. Viikkokortin linja-autoliikenteeseen voi puolestaan hankkia noin 65 sekelillä. Lippuja myyvät bussikuskit, mutta Rav Kav -matkakortin hankkineet voivat ladata matkat kätevästi kortilleen. Kortteja saa Dan-bussiyhtiön asiakaspalvelupisteistä, esimerkiksi pääbussiasemalta.

Metroa Tel Avivissa ei toistaiseksi ole, mutta kaupunkiin suunnitellaan ja rakennetaan myös kaupungin sisäistä raideverkostoa. Sen on tarkoitus olla valmis vuonna 2024. Jos bussit eivät ole makuusi, voit aina hypätä myös pyörän selkään. Kaupungissa on jopa yli sata kilometriä hyväkuntoisia pyöräteitä. Pyörän saa kätevästi alleen esimerkiksi Tel-O-Fun-kaupunkipyöräpalvelun kautta.


Aloita matkan suunnittelu - Tel Aviv


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tel Aviv

Halvimmat lennot Tel Aviviin myydään suosituimpien lomakuukausien ulkopuolelle. Jos haluat matkustaa kesällä, lentoliput kannattaa varata ajoissa. Tavallisesti liput ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen lentoa. Vertaa hintoja hakumme avulla.

Tutustu merelliseen ja historialliseen Jaffan kaupunginosaan satama-alueineen. Nauti myös kaupungin hienoista rannoista.

Muista suojautua auringolta. Talviaikaan on hyvä varautua myös sateisiin. Israelissa kannattaa vältellä liian paljastavaa pukeutumista, vaikka Tel Avivin rannoista voi toki nauttia myös uimapuvussa.

Tel Aviv on kohtuullisen turvallinen kaupunki, mutta jos matkustat muualla Israelissa, ota selvää alueiden turvallisuustilanteesta.

Hanavesi on juomakelpoista, mutta monet Tel Avivissa matkailevat suosivat pullotettua vettä.

Kaikkialla Israelissa on tapana jättää juomarahaa, esimerkiksi ravintoloissa noin kymmenisen prosenttia laskun summasta.

Tel Avivin hintataso on hyvin vaihteleva. Usein hinnat ovat Suomen tasolla, hieman korkeampiakin, mutta edullisempiakin ravintoloita on helppo löytää.

Aikaeroa ei ole.

Välimatka on noin 3200 km.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Tel Aviv on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Tel Aviv.

Löydät lennot kohteeseen Tel Aviv joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Tel Aviv.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tel Aviv niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Tel Aviv lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.