Halvat lennot Tel Aviv

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Tel Aviv (TLV)
la 15.5.
la 22.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Tel Aviv lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tel Aviv lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tel Aviv

HALVIN REITTI Helsinki - Tel Aviv

Helsinki (HEL) - Tel Aviv (TLV)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tel Aviv kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tel Aviv Ben Gurion Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 236 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TEL AVIVmaaliskuu11% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Tel Aviv lennot maksavat keskimäärin vain 209 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TEL AVIV KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu20% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Tel Aviv lentojen keskimääräinen hinta on 283 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TEL AVIV KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu359% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tel Aviv kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Tel Aviviin?

Välimeren rannalla sijaitseva metropoli Tel Aviv kuuluu Israelin matkakohteiden ehdottomiin ykkösiin, eikä suotta. Kaupungissa yhdistyvät tuhatvuotinen historia, rantaloman rentous, uskonnolliset kohteet ja monumentit sekä vilkas kaupunkikulttuuri nykyaikaisine houkutuksineen. Ravintolatarjonta on erinomaista ja ostosmahdollisuudet hyvät. Lento ja hotelli on helppo löytää. Suosittuun Tel Aviviin on vilkkaat lentoyhteydet ja myös majoitustarjontaa on jokaiseen makuun.

Halvat lennot Tel Aviviin voi mainiosti ostaa mille vuodenajalle tahansa. Kaupungin ilmasto on kutsuva vuoden ympäri. Kesät voivat olla hyvinkin kuumia, mikä ei kuitenkaan aurinkoa palvovia rantamatkailijoita häiritse. Talvet ovat leutoja, eikä kaupungissa tarvitse palella. Lämpötilat harvemmin laskevat 10 asteen alle. Sateita voi tosin esiintyä talvisin jonkin verran.

Hinnat kohoavat Tel Avivissa jonkin verran kesäkaudella. Jos haluat säästää matkakuluissa, lentoliput kaupunkiin kannattaa varata ennemmin esimerkiksi syksylle tai alkukeväälle. Pelkät lennot voi tosin saada lentotarjouksien kautta halvalla kesällekin. Varaa lento ja majoitus ajoissa, noin 55 päivää ennen lähtöä, niin voit säästää sievoisen summan. Matka-ajan lähestyessä hinnat nimittäin kohoavat.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tel Aviv?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Tel Aviv paikasta Berliini ovat löytäneet lentoja 87 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Tel Aviv. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Tel Aviv alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tel Aviv?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tel Aviv. Lennot maksavat noin 209 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tel Aviv, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 211 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tel Aviv?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Tel Aviv noin 42 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 236 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Tel Aviv jopa niin halpaan hintaan kuin 127 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tel Aviv?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Tel Aviv kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 208 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 266 € lentohinnan reitille Suomi - Tel Aviv.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tel Aviv?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tel Aviv lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 223 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Tel Aviv, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 283 €.

Löytyykö kaupungin Tel Aviv lähettyviltä muita lentokenttiä?

Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Tel Aviv.

Voiko kaupunkiin Tel Aviv lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Tel Aviv on tyypillisesti Tel Aviv Sde Dov lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 277 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tel Aviv Ben Gurion Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tel Aviv Ben Gurion Intl
Blue Air
3. lokakuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
TLV20:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
10. lokakuuta
TLV21:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
8t 35m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Blue Air
4. heinäkuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
TLV20:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
11. heinäkuuta
TLV21:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
8t 35m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. lokakuuta
HEL04:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 40m
1 välilasku
TLV14:10Tel Aviv Ben Gurion Intl
11. lokakuuta
TLV21:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
12t 20m
1 välilasku
HEL09:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Blue Air
3. lokakuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
TLV20:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
11. lokakuuta
TLV21:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
12t 20m
1 välilasku
HEL09:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. lokakuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
TLV20:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. lokakuuta
TLV21:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
14t 45m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. lokakuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
TLV04:35Tel Aviv Ben Gurion Intl
12. lokakuuta
TLV03:00Tel Aviv Ben Gurion Intl
6t 35m
1 välilasku
HEL09:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tel Aviv Ben Gurion Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Tel Aviv, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Blue Air
Finnair
21. heinäkuuta
HEL15:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
TLV20:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
Blue Air
22. heinäkuuta
HEL10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
TLV20:15Tel Aviv Ben Gurion Intl
Useita lentoyhtiöitä
19. heinäkuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
1 välilasku
TLV20:15Tel Aviv Ben Gurion Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tel Aviviin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tel Aviv

Suomesta voi matkustaa Tel Aviviin niin suorin yhteyksin kuin vaihtokenttienkin kautta. Edulliset matkat israelilaiskaupunkiin voi varata suorina suomalaiselta Finnairilta. Jos vaihtokenttien kautta operoitavat halvat lennot Tel Aviviin kiinnostavat, lentoyhtiöissä on valinnanvaraa. Sujuvia yhteyksiä tarjoavat varsinkin ukrainalainen Ukraine International Airlines ja turkkilainen Turkish Airlines. Lentoaika Helsingistä Tel Aviviin riippuu valitusta reitistä. Suorilla lennoilla lentoaika on lyhimmillään noin 4 tuntia ja 30 minuuttia. Jos lentoon sisältyy vaihtoja, venyy matka-aika yleensä vähintään noin 6 tuntiin. Lähtevät lennot starttaavat Suomessa aina maan suurimmalta lentoasemalta Helsinki-Vantaalta. Ennen lennon varaamista vertaa paitsi lentojen hintoja, myös niihin sisältyviä palveluita.


Miten pääsen lentokentältä Tel Avivin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Tel Aviv lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Miljoonakaupunki Tel Avivia palvelee kaksi lentokenttää: Ben Gurionin kansainvälinen lentoasema (Ben Gurion Airport) sekä Sde Dov Airport -lentokenttä. Näistä jälkimmäinen vastaanottaa ja lähettää matkaan pääasiassa Israelin kotimaan liikennettä. Käytännössä kaikki Suomesta lähtevät halvat lennot Tel Aviviin laskeutuvat siis Ben Gurionin kansainväliselle lentoasemalle. Se sijaitsee noin 19 km kaupungin keskustasta kaakkoon. Lentoasemalta on helppo päästä kaupungin keskustaan joukkoliikenteen avulla, ja paras ja selkein vaihtoehto matkailijalle on napata lentoasemalta juna. Israel Railwaysin paikallisjuna operoi kentältä (terminaalin 3 alakerroksesta) kaupunkialueen pääjuna-asemalle. Kaiken kaikkiaan kaupungin sisällä on neljä pysäkkiä, ja esimerkiksi Tel Aviv Savidor -keskusrautatieasemalle pääsee junalla alle 20 minuutissa. Matkan hinta on noin 15 Israelin sekeliä. Päivisin junia kulkee kaksi kertaa tunnissa ja yöaikaan (kello 23–06) junat liikkuvat tunnin välein. Yöjunalla on ainoastaan yksi pysäkki, Arlozorov. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että paikallisina uskollisina pyhäpäivinä julkista liikennettä on tarjolla Tel Avivissa niukasti. Sapattina lentokenttäjunat eivät kulje lainkaan.


Liikkuminen Tel Avivissa?

Tel Avivin hienojen merimaisemien ääressä, kaupungin kauniilla rantakaduilla kelpaa kävellä. Myös pyöräily on nostanut suosiotaan suurkaupungissa viime vuosina. Kaupungin leppoisat säät antavat hyvän mahdollisuuden ulkoiluun. Matkailijoille käteviä ovat myös paikallisbussit, jotka ovat myös kohtuullisen halpoja. Ne liikennöivät kaupungin eri osiin päivittäin noin kello 5.30–00.00. Tosin sapattina bussit eivät kulje lainkaan, kuten eivät muutkaan joukkoliikennevälineet. Kertalipun hinta bussiin on alkaen noin 7 sekeliä ja päiväpassin hinta noin 14 sekeliä. Päiväpassilla busseilla saa matkustaa vuorokauden ajan rajoituksetta. Viikkokortin linja-autoliikenteeseen voi puolestaan hankkia noin 65 sekelillä. Lippuja myyvät bussikuskit, mutta Rav Kav -matkakortin hankkineet voivat ladata matkat kätevästi kortilleen. Kortteja saa Dan-bussiyhtiön asiakaspalvelupisteistä, esimerkiksi pääbussiasemalta.

Metroa Tel Avivissa ei toistaiseksi ole, mutta kaupunkiin suunnitellaan ja rakennetaan myös kaupungin sisäistä raideverkostoa. Sen on tarkoitus olla valmis vuonna 2024. Jos bussit eivät ole makuusi, voit aina hypätä myös pyörän selkään. Kaupungissa on jopa yli sata kilometriä hyväkuntoisia pyöräteitä. Pyörän saa kätevästi alleen esimerkiksi Tel-O-Fun-kaupunkipyöräpalvelun kautta.


Tarvitaanko Tel Aviviin passi tai viisumi?

Lähi-idässä sijaitseva Israel on tunnettu tiukoista turvatoimistaan lentokentillä. Tel Avivin matkoilla on aina oltava mukana passi. Matkailijan kannattaa ottaa huomioon, että passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta lentolipussa mainitun paluupäivän jälkeen. Tavallisille turistimatkoille, joiden kesto on aina alle 90 päivää, ei vaadita viisumia. Sitä pidemmille matkoille viisumi on tarpeen. Lisätietoa viisumiasioista saa Israelin suurlähetystöstä Helsingistä. Passi on pidettävä mieluiten mukana myös Tel Avivissa ulkosalla liikkuessa, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan aina viranomaisten pyynnöstä.


Vinkkejä Tel Aviviin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvimmat lennot Tel Aviviin myydään suosituimpien lomakuukausien ulkopuolelle. Jos haluat matkustaa kesällä, lentoliput kannattaa varata ajoissa. Tavallisesti liput ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen lentoa. Vertaa hintoja hakumme avulla.

Kiinnostavatko Tel Avivin nähtävyydet?

Tutustu merelliseen ja historialliseen Jaffan kaupunginosaan satama-alueineen. Nauti myös kaupungin hienoista rannoista.

Mitä mukaan matkalle Tel Aviviin?

Muista suojautua auringolta. Talviaikaan on hyvä varautua myös sateisiin. Israelissa kannattaa vältellä liian paljastavaa pukeutumista, vaikka Tel Avivin rannoista voi toki nauttia myös uimapuvussa.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Tel Avivissa

Matkapuhelinpalveluiden hinnat Tel Avivissa saat kätevimmin selville omalta operaattoriltasi. Paikan päältä on mahdollista saada prepaid-liittymiä, ja muista hyödyntää myös ilmaisia wifi-yhteyksiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Tel Avivissa turvallista?

Tel Aviv on kohtuullisen turvallinen kaupunki, mutta jos matkustat muualla Israelissa, ota selvää alueiden turvallisuustilanteesta.

Voiko Tel Avivissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista, mutta monet Tel Avivissa matkailevat suosivat pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tel Avivissa?

Kaikkialla Israelissa on tapana jättää juomarahaa, esimerkiksi ravintoloissa noin kymmenisen prosenttia laskun summasta.

Millainen on Tel Avivin hintataso?

Tel Avivin hintataso on hyvin vaihteleva. Usein hinnat ovat Suomen tasolla, hieman korkeampiakin, mutta edullisempiakin ravintoloita on helppo löytää.

Mikä on aikaero Suomi-Israel?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Tel Aviv?

Välimatka on noin 3200 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka