0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Kuressaare

Etsi halvat lennot Kuressaare

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kuressaare

Miten kauan kestää lentää Kuressaareen?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla Kuressaareen. Lennot kohteeseen Kuressaaren lentokenttä lennetään aina vähintään yhdellä vaihdolla. Helsingistä perille asti kulkee noin kolmessa tunnissa kerran konetta vaihtamalla Tallinnassa – siis huomattavasti nopeammin kuin laivalla. Sieltä matka jatkuu pienkoneella kohti Saarenmaan saarella sijaitsevaa Kuressaaren kaupunkia. Lentoaika on mukavan lyhyt ja kestää vain noin puolisen tuntia. Matkalla voit hyvän sään aikana ihastella Viron saaristoa. Oulusta ja Rovaniemeltä matkatessa joutuu vaihtamaan vielä yhden ylimääräisen kerran lentokonetta Helsingissä – tällöin on perillä nopeimmillaan noin viidessä tunnissa. Vaihdot tällä matkalla ovat mukavan lyhyitä sekä Helsingissä että Tallinnassa. Näin ollen turhaa aikaa ei lentokentillä ole, mutta matkaan ehtii ottaa kupillisen kahvia tai käydä nopeasti syömässä ravintolassa ennen jatkolentoa.

Mistä voit lentää suoraan Kuressaareen?

Valitettavasti suorilla lennoilla ei voi matkustaa miltään Suomen lentokentältä Kuressaareen. Lennot kohteeseen Kuressaare kulkevat aina Tallinnan kautta. Saarenmaalla sijaitsevan kaupungin lentokenttä on melko pieni ja kohteita on vain kaksi – Ruhnu ja Tallinna. Helsingistä pääsee onneksi lentämään suorilla lennoilla Tallinnaan, joten matka sujuu vain yhdellä vaihdolla. Välilaskut ovat lisäksi melko lyhyitä – perillä olet alle kolmessa tunnissa. Tällöin lentokentälläkään ei joudu viettämään liikaa aikaa. Jatkolentoa odotellessa voi käydä kuitenkin pikaisesti vaikka ostamassa itselleen uuden kirjan, syömässä ravintolassa tai hakemassa kupillisen kuumaa juotavaa kahvilasta. Oulusta ja Rovaniemeltä kohteeseen pääsee kätevästi lentäen Helsingin kautta, jolloin matkaa kertyy lisää noin kaksi tuntia. Turusta tai Tampereelta lähdettäessä joutuu ensin matkaamaan bussilla, junalla tai omalla kyydillä Helsinki-Vantaalle.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kuressaare lentokenttä hinnat?

lentoa Kuressaare lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kuressaare lentokenttä?

1 toimija on valittavissa lentoa Kuressaare lentokenttä osiossa huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kuressaare lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kuressaare lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kuressaare lentokenttä?

Kuressaare lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kuressaare lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Kuressaare viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Kuressaaressa?

Kuressaare sijaitsee Saarenmaan saarella läntisessä Virossa. Maa on Suomen lailla EU-maa ja kuuluu vapaan liikkuvuuden Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset eivät siis tarvitse Viroon matkustaessaan viisumia tai edes passia. Voimassa oleva henkilökortti riittää, mutta jos sellaista ei löydy, kelpaa passi ihan yhtä lailla. Huomioi kuitenkin hyvissä ajoin matkustusasiakirjan voimassa olo, sillä uuden hankkimisessa voi helposti mennä parikin viikkoa. Suomessa oleskelevat kolmannen maan kansalaiset saavat Schengen-viisumilla matkustaa Viroon yhtä vapaasti kuin suomalaisetkin.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuressaare

Mitä voit nähdä ja tehdä Kuressaaressa?

Kuressaare sijaitsee Saarenmaan saarella, joka on suomalaisten suosima lomakohde. Kaupungilla on tarjota vierailijoilleen useita kylpylöitä ja ne ovatkin yksi niistä syistä, jotka vetävät suomalaisia kaupunkiin. Valittavana on toinen toistaan hienompi kylpylä isoine poreammeineen ja hierontapalveluineen. Pelkästään eri kylpylöitä kierrellen kaupungissa voisi viettää useamman päivän tai jopa viikon. Aktiivilomalainen voi suunnata aivan kaupungin keskustan lähistöllä sijaitsevaan golfklubiin tai lähiluontoon patikoimaan ja nauttimaan Saarenmaan ainutlaatuisesta luonnosta. Hieman kaupungin ulkopuolelta löytyy paljon metsiä ja rämeitä, joissa voi bongata alueelle uniikkeja lintulajeja. Kaupungissa viihtyvän kannattaa pyöriä keskustan kaupoissa ja kahviloissa sekä käydä nauttimassa paikallisen keittiön antimista ravintolassa. Saarenmaan alueen herkkuja ovat muun muassa savukalat, musta leipä ja erilaiset oluet. Historiasta kiinnostuneen on syytä suunnata Kuressaaren Piispanlinnaan, jonka ympärille kaupunki on aikanaan rakennettu. Tämä vuosisatoja vanha linna on säilynyt hyvin ajan saatossa ja on ehdottomasti vierailun arvoinen. Jos olet aina halunnut vierailla Saarenmaalla, mutta pitkät laiva- sekä ajomatkat eivät ole innostaneet, varaa lennot Viron Kuressaareen jo tänään momondon kautta. Löydä samalla myös Kuressaaren lentotarjoukset, vuokra-autot sekä hotellit.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kuressaare?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kuressaare. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kuressaare joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kuressaare, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kuressaare?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kuressaare.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kuressaare juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kuressaare on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kuressaare

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kuressaare

Suositut kaupungit Virossa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.