Halvat lennot Kuressaare

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kuressaare?

Suomesta ei valitettavasti pääse suorilla lennoilla Kuressaareen. Lennot kohteeseen Kuressaaren lentokenttä lennetään aina vähintään yhdellä vaihdolla. Helsingistä perille asti kulkee noin kolmessa tunnissa kerran konetta vaihtamalla Tallinnassa – siis huomattavasti nopeammin kuin laivalla. Sieltä matka jatkuu pienkoneella kohti Saarenmaan saarella sijaitsevaa Kuressaaren kaupunkia. Lentoaika on mukavan lyhyt ja kestää vain noin puolisen tuntia. Matkalla voit hyvän sään aikana ihastella Viron saaristoa. Oulusta ja Rovaniemeltä matkatessa joutuu vaihtamaan vielä yhden ylimääräisen kerran lentokonetta Helsingissä – tällöin on perillä nopeimmillaan noin viidessä tunnissa. Vaihdot tällä matkalla ovat mukavan lyhyitä sekä Helsingissä että Tallinnassa. Näin ollen turhaa aikaa ei lentokentillä ole, mutta matkaan ehtii ottaa kupillisen kahvia tai käydä nopeasti syömässä ravintolassa ennen jatkolentoa.

Valitettavasti suorilla lennoilla ei voi matkustaa miltään Suomen lentokentältä Kuressaareen. Lennot kohteeseen Kuressaare kulkevat aina Tallinnan kautta. Saarenmaalla sijaitsevan kaupungin lentokenttä on melko pieni ja kohteita on vain kaksi – Ruhnu ja Tallinna. Helsingistä pääsee onneksi lentämään suorilla lennoilla Tallinnaan, joten matka sujuu vain yhdellä vaihdolla. Välilaskut ovat lisäksi melko lyhyitä – perillä olet alle kolmessa tunnissa. Tällöin lentokentälläkään ei joudu viettämään liikaa aikaa. Jatkolentoa odotellessa voi käydä kuitenkin pikaisesti vaikka ostamassa itselleen uuden kirjan, syömässä ravintolassa tai hakemassa kupillisen kuumaa juotavaa kahvilasta. Oulusta ja Rovaniemeltä kohteeseen pääsee kätevästi lentäen Helsingin kautta, jolloin matkaa kertyy lisää noin kaksi tuntia. Turusta tai Tampereelta lähdettäessä joutuu ensin matkaamaan bussilla, junalla tai omalla kyydillä Helsinki-Vantaalle.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kuressaare on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kuressaare harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Kardla lentokenttä (84 km kaupungin Kuressaare keskustasta).Kuressaare ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kuressaare lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Kuressaaren lentokentältä?

Kuressaaren lentokenttä sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Kaikista rohkein voi jopa kävellä lyhyehkön, noin puolen tunnin kävelymatkan keskustaan. Etenkin kesäaikaan kävelyreitti on kaunis ja kulkee kivojen lähiöiden läpi. Jos mukana taas on useampi matkalaukku, eikä niitä halua raahata mukanaan, voi kulkea joko bussilla tai taksilla. Bussit lähtevät aivan terminaalin edustalta ja kulkevat sieltä kaupungin keskustaan. Matka kestää vartin verran ja on täysin ilmainen. Arkisin ajaa bussi numero kaksi ja viikonloppuna sekä pyhäpäivinä bussi numero 12–3. Viikolla bussit liikennöivät noin tunnin välein aamusta iltaan, viikonloppuisin parin tunnin välein. Jos ei jaksa jäädä odottamaan bussia tai haluaa johonkin toiseen osoitteeseen kaupungilla, helpoiten perille pääsee taksin kyydissä. Taksilla pääsee keskustaan alle kymmenessä minuutissa ja matka on suomalaisittain hyvin edullinen. Bussien lailla taksit lähtevät aivan terminaalin edustalta. Saarenmaalla toimivat ainoastaan paikalliset taksiyrittäjät – Uber ja Lyft eivät siis operoi alueella. Myös auton voi vuokrata lentokentältä ja tämä on kätevin kulkumuoto, jos aikoo myöhemmin matkalla siirtyä muualle Saarenmaalla.


Kohteen Kuressaare viisumivaatimukset

Kuressaare sijaitsee Saarenmaan saarella läntisessä Virossa. Maa on Suomen lailla EU-maa ja kuuluu vapaan liikkuvuuden Schengen-alueeseen. Suomen kansalaiset eivät siis tarvitse Viroon matkustaessaan viisumia tai edes passia. Voimassa oleva henkilökortti riittää, mutta jos sellaista ei löydy, kelpaa passi ihan yhtä lailla. Huomioi kuitenkin hyvissä ajoin matkustusasiakirjan voimassa olo, sillä uuden hankkimisessa voi helposti mennä parikin viikkoa. Suomessa oleskelevat kolmannen maan kansalaiset saavat Schengen-viisumilla matkustaa Viroon yhtä vapaasti kuin suomalaisetkin.


Aloita matkan suunnittelu - Kuressaare


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kuressaare

Kuressaare sijaitsee Saarenmaan saarella, joka on suomalaisten suosima lomakohde. Kaupungilla on tarjota vierailijoilleen useita kylpylöitä ja ne ovatkin yksi niistä syistä, jotka vetävät suomalaisia kaupunkiin. Valittavana on toinen toistaan hienompi kylpylä isoine poreammeineen ja hierontapalveluineen. Pelkästään eri kylpylöitä kierrellen kaupungissa voisi viettää useamman päivän tai jopa viikon. Aktiivilomalainen voi suunnata aivan kaupungin keskustan lähistöllä sijaitsevaan golfklubiin tai lähiluontoon patikoimaan ja nauttimaan Saarenmaan ainutlaatuisesta luonnosta. Hieman kaupungin ulkopuolelta löytyy paljon metsiä ja rämeitä, joissa voi bongata alueelle uniikkeja lintulajeja. Kaupungissa viihtyvän kannattaa pyöriä keskustan kaupoissa ja kahviloissa sekä käydä nauttimassa paikallisen keittiön antimista ravintolassa. Saarenmaan alueen herkkuja ovat muun muassa savukalat, musta leipä ja erilaiset oluet. Historiasta kiinnostuneen on syytä suunnata Kuressaaren Piispanlinnaan, jonka ympärille kaupunki on aikanaan rakennettu. Tämä vuosisatoja vanha linna on säilynyt hyvin ajan saatossa ja on ehdottomasti vierailun arvoinen. Jos olet aina halunnut vierailla Saarenmaalla, mutta pitkät laiva- sekä ajomatkat eivät ole innostaneet, varaa lennot Viron Kuressaareen jo tänään momondon kautta. Löydä samalla myös Kuressaaren lentotarjoukset, vuokra-autot sekä hotellit.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Viro

Eikö sittenkään Kuressaare? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Viro

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Kuressaare. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kuressaare, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Kuressaare.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kuressaare on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.