Halvat lennot Chiang Mai

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Chiang Mai lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Chiang Mai lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Chiang Mai

HALVIN REITTI Helsinki - Chiang Mai

Helsinki (HEL) - Chiang Mai (CNX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Chiang Mai kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Chiang Mai, jolloin hinta on keskimääräinen 612 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CHIANG MAImarraskuu20% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Chiang Mai lennot maksavat keskimäärin vain 492 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CHIANG MAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu30% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Chiang Mai lentojen keskimääräinen hinta on 795 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CHIANG MAI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu465% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Chiang Mai kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Chiang Mai?

Chiang Mai on Thaimaan pohjoisosassa sijaitseva vuoristoinen kaupunki, josta löytyy satoja buddhalaisia temppeleitä, mukaan lukien 1400-luvun Wat Phra Singh ja 1400-luvun Wat Chedi Luang. Lennot Suomesta Chiang Maihin voit ottaa useasta Suomen kaupungista ja lentoaika riippuu siitä, mistä kaupungista olet lähdössä lentoon. Tampereelta ja Turusta lähtevien kannattaa varata matkaan aikaa yli vuorokausi, jos haluaa matkustaa lentäen koko matkan Chiang Maihin. Näistä sekä Suomen muista kaupungeista kannattaa harkita lähtöä suoraan Suomen pääkaupungista Helsingistä, koska tällöin matka-aika lyhenee useilla tunneilla. Lennot Chiang Maihin kannattaakin varata Helsingistä, jolloin matka-aika parhaimmillaan on alle 16 tuntia.

Valitettavasti Suomesta ei ole tällä hetkellä saatavilla suoria lentoja Chiang Main kansainväliselle lentokentälle. Tampereelta sekä Turusta lähtevät pääsevät Chiang Maihin kahdella välilaskulla. Näistä kaupungeista lähtevien ensimmäinen välilasku matkalla Chiang Main kansainväliselle lentokentälle on Helsinki-Vantaan lentokentällä. Useimmissa tarjolla olevissa lennoissa välilaskun odotusajat ovat yli 10 tuntia. Koska pääset junalla yli kahdessa tunnissa kummastakin näistä kaupungeista Helsinkiin, on ajallisesti huomattavasti kannattavampaa varata lennot Helsingistä. Helsingistä lennetään ensin tavallisesti kotimaisella Finnair-lentoyhtiöllä ensin Bangkokiin, josta matka jatkuu jatkolennolla. Jatkolennot lähtevät samalta Bangkokin lentokentältä ja parhaimmillaan vaihtoaikaa on vain muutama tunti.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Chiang Mai hintaan 40 €/henkilö, mikä on 35 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Chiang Mai. Löydät halvimmat hinnat alueelle Chiang Mai valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Chiang Mai kohteesta Suomi elokuu ajanjaksolle. elokuu aikana lennot kaupunkiin Chiang Mai ovat vielä keskimäärin 526 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Chiang Mai ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Chiang Mai aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 703 €. Lennot kaupunkiin Chiang Mai ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 838 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Lampang lentokenttä, Pai lentokenttä, Mae Hong Son lentokenttä, Phrae lentokenttä tai Chiang Rai lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Chiang Mai.

Halvin lentokenttä lähellä Chiang Mai on tyypillisesti Chiang Rai lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 62 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chiang Mai?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Chiang Mai

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Chiang Mai?

Cathay Pacific on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Chiang Mai. Juneyao Airlines, Qatar Airways ja Aeroflot ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Chiang Mai kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Chiang Mai, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Qatar Airways lennot kohteeseen Chiang Mai

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Chiang Mai on Qatar Airways, ja se liikennöi 15 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Bangkok Suvarnabhumi, ja paras tarjous Qatar Airways lennolle kohteeseen Chiang Mai on 600 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Chiang Mai, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 328 Qatar Airways Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,9.


Chiang Mai ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Chiang Mai lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Chiang Main lentokentältä?

Chiang Main lentokenttä on lähellä kaupungin keskustaa. Chiang Main lentokenttäbussi vie matkustajat suoraan kentän saapumisaulasta moniin eri paikkoihin kaupungin keskustassa, ja pysäkkejä ovat muun muassa Nimman Road, Chang Phuak Gate, Three Kings Monument, Tha Phae Gate ja Night Bazar. Lentokenttäbussi palvelee aikaisesta aamusta iltaan asti. Chiang Main lentokenttätakseja on kaksi erilaista, Chiang Main lentokenttätaksi ja taksamittarilla toimiva taksi. Lentokenttätaksilla on kiinteä hinta riippumatta siitä, mihin olet menossa, mutta yleisesti taksamittarilla toimivat taksit maksavat saman verran. Taksit pyydetään saapumishallin taksikopista, josta saat tiedon, mihin suuntaan sinun tulee mennä sekä kuitin, jossa on määränpääsi. Voit ottaa myös jaetun taksin, joita on parkissa lentokentän ulkopuolella. Nämä taksit ovat punaisia. Perinteisellä thaimaalaisella tuk-tukilla pääset myös helposti ja kätevästi kaupungin keskustaan ja se on myös edullisempi kuin lentokenttäbussi tai taksit.


Kohteen Chiang Mai viisumivaatimukset

Suomalaisilla Thaimaan matkustajilla tulee olla mukanaan voimassa oleva passi, joka on voimassa myös kuusi kuukautta matkan jälkeen. Suomalaisten ei tarvitse hakea viisumia, vaan voit oleskella maassa 30 päivää viisumivapaasti. Jos haluat olla maassa pidempään, voit hakea turistiviisumin kolmeksi kuukaudeksi.


Aloita matkan suunnittelu - Chiang Mai


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Chiang Mai

Chiang Main parhaisiin nähtävyyksiin kuuluvat ehdottomasti kaupungin kauniit temppelit ja muut ainutlaatuiset kohteet. Vanhassakaupungissa on suurin osa kaupungin parhaista temppeleistä, museoista ja muista mielenkiintoisista kohteista. Doi Suthepin kuninkaallisella vuorella, josta on upeat näkymät kaupunkiin, sijaitsee Wat Phra That Doi Suthep. Se on yksi Thaimaan historiallisesti ja henkisesti merkittävimmistä temppeleistä ja sen juuret johtavat 700 vuotta vanhaan Lanna-kulttuuriin. Tässä temppelissä voit kokea tämän pyhän paikan erityisen taian. Chiang Main vanhankaupungin kapeita katuja reunustavat kauniit temppelit, vanhat kauppahuoneet ja historialliset rakennukset, joita kaikkia ympäröi romahtaneet muinaiset muurit ja vallihauta. Alue on pieni, joten voit liikkua helposti kävellen väsyttämättä itseäsi, ja voit siis nauttia rauhassa kaupungin rennosta ilmapiiristä ja mielenkiintoisista maisemista. Luonnollisesti temppelit ovat vanhan kaupungin upeimpia nähtävyyksiä, ja näitä ovat muun muassa Wat Chedi Luang, Wat Phra Singh ja Wat Phan Tao. Chiang Main yösafarilla näet kolme erilaista eläinaluetta, joita kutsutaan Savanna Safariksi, Predator Prowliksi ja Jaguar Trailiksi. Näitä alueita voit kiertää joko kävellen tai raitiovaunulla. Täällä voit ruokkia villieläimiä käsin tai halailla tiikerinpentuja, ja safarilta löytyy myös upeita lasershow-esityksiä sekä tanssivia suihkulähteitä. Wiang Kum Kam on maanalainen muinainen kaupunki, joka on peräisin 800-luvulta. Paikassa on monia mielenkiintoisia esineitä ja rakenteita, esimerkiksi kivitauluja Mon-merkinnöillä, buddhalaisia veistoksia ja arkkitehtuuria sekä keramiikkaa. Voit tutkia näitä raunioita hyppäämällä hevosvaunun kyytiin. Chian Maista löytyy myös Elephant Jungle Sanctuary, joka oli yksi ensimmäisistä Thaimaan uusista elefanttikohteista, joissa etusijalle asetettiin eläinten hyvinvointi. Elefantit täällä ovat usein toimineet puunkorjuutöissä tai matkailualalla, joten paikka toimii niille hoivakotina. Voit silti olla näiden norsujen kanssa vuorovaikutuksessa, esimerkiksi mennä uimaan näiden upeiden eläimien kanssa.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Chiang Mai on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Chiang Mai.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Chiang Mai, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Chiang Mai tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Chiang Mai lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.