0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Chiang Mai

Etsi halvat lennot Chiang Mai

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 22/4
ma 29/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Chiang Mai lentotiedot ja trendit

Tutustu Chiang Mai lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Chiang Mai?

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Chiang Mai?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Chiang Mai

Miten kauan kestää lentää Chiang Maihin?

Chiang Mai on Thaimaan pohjoisosassa sijaitseva vuoristoinen kaupunki, josta löytyy satoja buddhalaisia temppeleitä, mukaan lukien 1400-luvun Wat Phra Singh ja 1400-luvun Wat Chedi Luang. Lennot Suomesta Chiang Maihin voit ottaa useasta Suomen kaupungista ja lentoaika riippuu siitä, mistä kaupungista olet lähdössä lentoon. Tampereelta ja Turusta lähtevien kannattaa varata matkaan aikaa yli vuorokausi, jos haluaa matkustaa lentäen koko matkan Chiang Maihin. Näistä sekä Suomen muista kaupungeista kannattaa harkita lähtöä suoraan Suomen pääkaupungista Helsingistä, koska tällöin matka-aika lyhenee useilla tunneilla. Lennot Chiang Maihin kannattaakin varata Helsingistä, jolloin matka-aika parhaimmillaan on alle 16 tuntia.

Mistä voit lentää suoraan Chiang Maihin?

Valitettavasti Suomesta ei ole tällä hetkellä saatavilla suoria lentoja Chiang Main kansainväliselle lentokentälle. Tampereelta sekä Turusta lähtevät pääsevät Chiang Maihin kahdella välilaskulla. Näistä kaupungeista lähtevien ensimmäinen välilasku matkalla Chiang Main kansainväliselle lentokentälle on Helsinki-Vantaan lentokentällä. Useimmissa tarjolla olevissa lennoissa välilaskun odotusajat ovat yli 10 tuntia. Koska pääset junalla yli kahdessa tunnissa kummastakin näistä kaupungeista Helsinkiin, on ajallisesti huomattavasti kannattavampaa varata lennot Helsingistä. Helsingistä lennetään ensin tavallisesti kotimaisella Finnair-lentoyhtiöllä ensin Bangkokiin, josta matka jatkuu jatkolennolla. Jatkolennot lähtevät samalta Bangkokin lentokentältä ja parhaimmillaan vaihtoaikaa on vain muutama tunti.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Chiang Mai?

Jos et voi matkustaa lokakuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Chiang Mai kohteesta Suomi syyskuu ajanjaksolle. syyskuu aikana lennot kaupunkiin Chiang Mai ovat vielä keskimäärin 881 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin lokakuu.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Chiang Mai lentokenttä hinnat?

lentoa Chiang Mai lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Chiang Mai lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Chiang Mai lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Chiang Mai lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Chiang Mai lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Chiang Mai lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Chiang Mai lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Chiang Mai lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Chiang Mai?

Lentojen löytäminen kohteeseen Chiang Mai on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Chiang Mai.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Chiang Mai joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Chiang Mai, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Chiang Mai?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Chiang Mai tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Chiang Mai juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Chiang Mai lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Chiang Mai

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ma 22/4
ma 29/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Chiang Mai