Oivalluksia
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset lentokentällä Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
Tue 30/7
Fri 2/8

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä?

Keskimääräiseen hintaan 72 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 40 €/pvä), Nissan Rogue vuokra-autot lentokentällä Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Volkswagen Jetta vuokraaminen lentokentällä Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä keskimääräiseen hintaan 87 €/pvä (34 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Greater Rochester Intl lentokenttä?

Käyttäjiemme mukaan Keskikokoinen ovat suosituimpia vuokra-autotyyppejä kentälläGreater Rochester Intl lentokenttä. 35 % käyttäjistä, jotka etsivät vuoktra-autoja kentällä Greater Rochester Intl lentokenttä hakivat tämän tyyppistä ajoneuvoa kuluneen vuoden aikana. Alamo on suosituin autovuokraamo, jolla on Keskikokoinen autoja saatavilla. momondon käyttäjät ovat löytäneet Keskikokoinen autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 64 € per päivä vuokraamolta Alamo. Nissan Rogue ja Toyota RAV4 ovat molemmat suosittuja automalleja jos aiot vuokrata yhden Keskikokoinen ajoneuvoista kentällä Greater Rochester Intl lentokenttä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Greater Rochester Intl lentokenttä?

8 päivää ennen noutopäivääsi on paras aika vuokrata auto kentältäGreater Rochester Intl lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 43 € per päivä, kun varaat näin paljon etukäteen. Keskimääräiset viikonloppuvuokrahinna kentällä Greater Rochester Intl lentokenttä ovat 64 € per päivä ja viikonpäiviksi vastaavasti 50 € per päivä. Olemme havainneet, että tammikuu on paras aika vuodesta löytää halpoja vuokra-autoja kentältä Greater Rochester Intl lentokenttä. 41 € per päivä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kuun tammikuu aikana.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Greater Rochester Intl lentokenttä?

Suosituin vuokraamo kentällä Greater Rochester Intl lentokenttä on Budget perustuen 46 arvosteluihin ja keskimääräisiin arviopisteisiin 8,3. 3 % momondon käyttäjistä valitsi Budget vuokra-auton kuluneen vuoden aikana. Dollar sekä Hertz sijaitsevat myös kentällä Greater Rochester Intl lentokenttä ja molemmilla on korkeat asiakasarviopisteet. Vuokraamo Dollar on saanut arviopisteet 7,9 perustuen 40 arvosteluihin. Vuokraamon Hertz pisteet ovat taas vastaavasti 7,1 perustuen 45 arvosteluihin.

0

Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

9,3
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,6

Value

7,9

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,3

Value

8,1

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,6

Value

8,0

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,8

Value

7,7

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

8,3

Value

7,1

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,2

Value

7,1

Easirent

1 sijainti

Autonvuokraukset kentällä Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä hinnat?

autoa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä?

heinäkuuta 2024 alkaen 19 toimijaa on valittavissa autoa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Tue 30/7
Keskipäivä
Fri 2/8
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä osuvampia hakutuloksia Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä (ROC) kentälle

Tutustu suosittuihin autovuokraamoihin kohteessa Rochester Greater Rochester Intl lentokenttä