Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Illinois

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Illinois? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Chicago, IL, Yhdysvallat
1. March — 8. March
Chicago, IL, Yhdysvallat
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Illinois

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Illinois

Mikä on paras autovuokraamo alueella Illinois?

Harkitse auton vuokraamista Alamo vuokraamolta, mikä on tällä hetkellä käyttäjiemme mukaan paras autonvuokrausyritys alueella Illinois. Vuokraamolta Alamo löytyy 3 toimipistettä suosituissa kaupungeissa alueella Illinois, kuten Chicago. 216 arvosteluiden ja arviopisteiden 8,1/10 perusteella Alamo on Illinois vierailevien suosikkivuokraamo.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Illinois?

38 % momondon käyttäjistä users haluavat vuokrata Maasturi ajoneuvon vieraillessaan kohteessa Illinois. Tämäntyyppisten autojen vuokrahinnat ovat keskimäärin 67 €. Hinnat voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton ja missä kaupungissa aiot vierailla. Otathan huomioon, että alueelta Illinois löytyy myös muunlaisia vuokra-autoja, jos tämä ei vastaa tarpeitasi.

Illinois autonvuokraustiedot

Millaiset ajo-olosuhteet ovat Illinoisissa?

Illinoisin tiet ovat tunnetusti tasaisia ja hyvässä kunnossa. Illinoisin osavaltio on kuitenkin tunnettu siitä, että talvella sataa paljon lunta, mikä vaikuttaa ajamiseen. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton Illinoisissa marraskuun ja huhtikuun välisenä aikana, on varauduttava ajamaan lumessa. Varmista tällöin, että Illinoisin vuokra-autossasi on talvirenkaat, ja suosittelemme varaamaan ajoneuvon, jossa on neliveto paremman pidon takaamiseksi. Osavaltiossa liikkumista varten on useita valtateitä, jotka yhdistävät Illinoisin kaupungit sekä ympäröivät osavaltiot. I70 ja I90 kulkevat itä-länsi-suunnassa, ja I55 yhdistää Chicagon ja St. Louisin suurimmat kaupungit.

Mitä lakeja minun on hyvä tuntea, kun ajan Illinoisissa?

Kun ajat halpoja vuokra-autojasi Illinoisissa, muista, että kaikkien matkustajien on käytettävä turvavyötä, olivatpa he etu- tai takapenkillä. Jos olet vilkkuvilla valoilla varustetun koulubussin takana, on vakava rikkomus ohittaa se tiellä, jossa on kaksi kaistaa tai vähemmän. U-käännökset ovat sallittuja Illinoisin osavaltiossa niin kauan kuin se on turvallista. Chicagon kaupungissa on kuitenkin erityisiä rajoituksia U-käännöksille, koska on paikkoja, jotka rajoittavat sitä kokonaan, etkä yleensä voi kääntyä lähellä risteystä. Rattijuopumus on ehdottomasti kielletty ja on rikos, jos tasosi ovat 0,08% tai korkeammat. Etsi moottoriajoneuvojen osasto ennen auton vuokraamistaa Illinoisissa varmistaaksesi, ettei lakeihin ole tullut päivityksiä tai muutoksia.

Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton Illinoisissa?

Noutaaksesi vuokra-autosi Illinoisista, sinun on esitettävä voimassa oleva ajokortti joko Yhdysvalloista tai Kanadasta ja luottokortti samalla nimellä. Jos ajokorttisi on ulkomainen, sinua voidaan pyytää näyttämään toinen henkilöllisyystodistus ja paluulippu lentokentän toimipisteissä. Tarkista etukäteen vuokraamon noutopsiteestä, että tarvittavat asiakirjat ovat kunnossa. Voit saada autonvuokrauksen Illinoisissa, jos olet yli 21-vuotias, mutta 21-25-vuotiailta voidaan periä lisämaksu.


Autonvuokraustarjoukset Illinois

Löydä kohteesta Illinois juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

33 € - 80 €

Kaikki autotyypit

33 € - 88 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Illinois on 47 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Illinois on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Illinois, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Illinois voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Illinois on 50 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Illinois on elokuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Illinois, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Illinois voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Illinois on 58 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Illinois on kesäkuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Illinois, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Illinois voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Illinois on 59 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Illinois on maaliskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Illinois, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Illinois voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Illinois on 43 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Illinois on joulukuuta. Hinta on 2 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 35 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Illinois, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Illinois voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Illinois on 69 €. Halvin aika vuokrata avoauto kohteessa Illinois on helmikuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 82 € per päivä. avoautovuokraus on tyypillisesti 3 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Illinois, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Illinois voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Illinois autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Illinois

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,1

Value

7,9

Enterprise Rent-A-Car

29 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,6

Value

7,4

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,3

Value

7,0

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

7,0

Value

6,9

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,3

Value

6,2

Payless

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,6

Hertz

20 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,0

Value

6,1

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,2

Value

6,0

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Illinois autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Swissotel Chicago25,7 km

Läheiset nähtävyydet:

Swissotel Chicago15,3 km

Läheiset nähtävyydet:

Swissotel Chicago126,7 km

Kannattaako vuokra-auton varaaminen Illinoisissa?

Halvan autonvuokrauksen löytäminen Illinoisista on ihanteellista, jotta saat kaiken irti vierailustasi. Näin näet kaiken, missä haluat vierailla, ja voit liikkua joustavasti omatoimisesti. Chicago ja East St. Louis ovat Illinoisin tärkeimmät kaupungit. Näitä yhdistää I55-valtatie. Näiden kaupunkien välillä on kuitenkin julkista liikennettä, vaikka sillä liikkuminen kestääkin melko paljon kauemmin. Tällöin autonvuokraus Illinoisissa tulee tarpeeseen, ja voit noudattaa omaa aikatauluasi. Chicagosta Wisconsinin puolelle risteävä Milwaukeen kaupunki on myös suosittu kohde ja helppo ajomatka, vaikka kaupungit yhdistääkin suora junayhteys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Illinois suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Illinois
Congress Plaza Hotel

Congress Plaza Hotel

520 South Michigan Avenue, Chicago, IL, United States

0,3 km kaupungin keskustasta

Warwick Allerton - Chicago

Warwick Allerton - Chicago

701 North Michigan Avenue, Chicago, IL, United States

2,2 km kaupungin keskustasta

River Hotel

River Hotel

75 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km kaupungin keskustasta

Club Quarters Hotel Wacker at Michigan, Chicago

Club Quarters Hotel Wacker at Michigan, Chicago

75 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,3 km kaupungin keskustasta

citizenM Chicago Downtown

citizenM Chicago Downtown

80 East Wacker Place, Chicago, IL, United States

1,3 km kaupungin keskustasta

Hyatt Regency Chicago

Hyatt Regency Chicago

151 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km kaupungin keskustasta

Swissotel - Chicago

Swissotel - Chicago

323 East Wacker Drive, Chicago, IL, United States

1,4 km kaupungin keskustasta

Cambria Hotel Chicago Loop - Theatre District

Cambria Hotel Chicago Loop - Theatre District

32 West Randolph Street, Chicago, IL, United States

1,0 km kaupungin keskustasta

Eurostars Magnificent Mile

Eurostars Magnificent Mile

660 North State Street, Chicago, IL, United States

2,1 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, IL

Radisson Blu Aqua Hotel, Chicago, IL

221 North Columbus Drive, Chicago, IL, United States

1,3 km kaupungin keskustasta

21c Museum Hotel Chicago

21c Museum Hotel Chicago

55 East Ontario Street, Chicago, IL, United States

1,9 km kaupungin keskustasta

Hotel Felix

Hotel Felix

111 West Huron Street, Chicago, IL, United States

2,2 km kaupungin keskustasta

Palmer House a Hilton Hotel

Palmer House a Hilton Hotel

17 East Monroe Street, Chicago, IL, United States

0,5 km kaupungin keskustasta

The Godfrey Hotel Chicago

The Godfrey Hotel Chicago

127 West Huron, at Lasalle, Chicago, IL, United States

2,2 km kaupungin keskustasta

Freehand Chicago

Freehand Chicago

19 East Ohio Street, Chicago, IL, United States

1,9 km kaupungin keskustasta

The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop

The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop

171 West Randolph Street, Chicago, IL, United States

1,1 km kaupungin keskustasta

Selina Chicago

Selina Chicago

100 East Chestnut Street, Chicago, IL, United States

2,5 km kaupungin keskustasta

Loews Chicago Hotel

Loews Chicago Hotel

455 North Park Drive, Chicago, IL, United States

1,7 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Illinois

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Illinois, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Illinois?

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Illinois 3 päiväksi, mikä on suosituin aika, jonka matkailijat yleensä viettävät alueella. Keskimääräinen päivittäinen vuokra 3 päiväksi on 52 €. Viikonlopun tai viikon kestävät autonvuokraukset maksavat yleensä 304 € ja 105 €. Pitkäaikaisempia vuokra-auto tarpeita ajatellen yhden kuukauden pituinen Illinois autonvuokraus maksaa keskimäärin 2067 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Illinois hinnat?

autoa Illinois hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Illinois?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Illinois osiossa on 124 helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Illinois?

Eri maissa, myös kohteessa Illinois, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Illinois?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Illinois. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Illinois?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Illinois, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Illinois?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Illinois, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Illinois, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Illinois, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Illinois momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Illinois.

Löytyykö kohteesta Illinois autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Illinois vuokra-autoille.

Voinko etsiä Illinois vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Illinois, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Illinois

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Illinois


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Illinois
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.