Autonvuokraukset New Jersey

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia New Jersey? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Newark, NJ, Yhdysvallat
9. helmikuu — 16. helmikuu
Sama palautus
Newark, NJ, Yhdysvallat
to 9/2
Keskipäivä
to 16/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

New Jersey autonvuokraustiedot

New Jerseyssä on Suomen lailla neljä vuodenaikaa, joten teiden kunnot vaihtelevat melko paljon niistä riippuen. Talvisin kannattaa varustautua kunnon talvirenkailla, sillä joulukuusta maaliskuuhun ovat lumisateet ja pakkaset erittäin todennäköisiä. Lunta siellä saattaa tulla myös kerralla paljon – lumilapio sekä lumiharja ovat silloin hengenpelastajia. Teiden kunnoissa on etenkin lähiöissä parantamisen varaa, sillä tiet ovat paikoitellen melko huonokuntoisia. Moottoritiet taas ovat usein hyvässä kunnossa ja niitä huolletaan myös säännöllisesti. Liikennettä alueella on kuitenkin poikkeuksellisen paljon. New Jerseyssä asuu runsaasti ihmisiä ja useat käyttävät sitä läpikulkuväylänä New Yorkiin matkustettaessa. Ruuhka-aikoina liikuttaessa kannattaa varautua pahoihinkin ruuhkiin ja ajamista suositellaan vältettävän näihin kellonaikoihin, jos suinkin vain mahdollista. Talvisin on syytä harkita isomman nelivetoisen auton vuokraamista ja varmistaa hyvissä ajoin ennen matkaa talvirenkaiden sekä lisävarusteiden saatavuus. Muina vuodenaikoina pienellä autolla pärjää varsin hyvin – kunhan kesähelteillä lisävarusteista löytyy ilmastointi.

Autonvuokraus sujuu tavallistakin mukavammin, kun tutustuu etukäteen alueen ajolakeihin. Helpoiten tarkastat ne osavaltion viranomaisten virallisilta verkkosivuilta. New Jerseyssä ollaan tarkkoja nopeusrajoituksista sekä stop-merkkien noudattamisesta. Poliisi valvoo säännöllisesti näitä molempia ja ajaessa kannattaakin olla silmä tarkkana. Osavaltiossa ollaan kuitenkin Suomea suopeampi ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena ja rajat ovat korkeampia. Vuokra-autolla ei kuitenkaan kannata lähteä ajamaan liikaa ottaneena. Tavallisimmat lait pätevät New Jerseyssä ihan Suomen lailla – turvavyö on pakollinen ja äänitorvea ei turhaan saa käyttää. Ohittaminen tapahtuu lähes poikkeuksetta aina vasemmalta ja ajaminen tapahtuu tien oikealla puolella. Osalla moottoriteistä joutuu maksamaan tullimaksuja ja kannattaakin selvittää etukäteen autovuokraamon kanssa, kuuluvatko ne autonvuokrauksen hintaan vai ei. Omana pienenä erikoisuutena Yhdysvalloissa pitää pysähtyä aina koulubussin pysähtyessä. Myös vastaantulevalla kaistalla kannattaa jättää jonkin verran väliä edellä pysähtyneeseen koulubussiin.

Autonvuokraus on helppoa, kunhan kaikki oikeat asiakirjat löytyvät taskusta. Yhdysvallat ei ole Suomen lailla EU-maa, joten suomalainen ajokortti ei kelpaa siellä sellaisenaan. Maassa on käytössä myös erilaiset ajokorttiluokat kuin Suomessa, joten kansainvälinen ajokortti on sinne matkustettaessa vahvasti suositeltavaa hankkia. Ainoastaan yhden vuoden kansainvälinen ajokortti kelpaa siellä. Sen lisäksi mukaan pitää ottaa oma alkuperäinen ajokortti. Jos haluaa vuokrata auton, joutuu varustautumaan myös henkilöllisyystodistuksella. Pelkkä henkilökortti ei riitä – passi on pakko ottaa siis matkalle mukaan. Autonvuokraus New Jerseyssä onnistuu ainoastaan yli 21-vuotiailta ja alle 25-vuotias voi joutua maksamaan lisämaksua. Pankki- tai luottokortti kannattaa myös ottaa matkalle mukaan – vaikkakin suurin osa autovuokraamoista hyväksyy käteisen maksutavaksi.


Autonvuokraustarjoukset New Jersey

Löydä kohteesta New Jersey juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Keskikoko autot

27 € - 133 €

Kaikki autotyypit

27 € - 128 €

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New Jersey on 61 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa New Jersey on helmikuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New Jersey. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New Jersey voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New Jersey on 66 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa New Jersey on marraskuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New Jersey. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New Jersey voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New Jersey on 44 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa New Jersey on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New Jersey. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New Jersey voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


New Jersey autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New Jersey

Enterprise

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,2

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,0

Value

7,9

National

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,4

Value

7,4

Hertz

17 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,8

Value

6,8

Thrifty

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,7

Value

6,7

Avis

11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,8

Value

6,6

Payless

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,5

Value

7,0

Budget

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,7

Value

6,5

Vuokraa auto läheltä kohteen New Jersey suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa New Jersey

Autonvuokraus New Jersey

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa New Jersey, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Alamo on datamme mukaan paras autovuokraamo alueella New Jersey - 213 arvostelujen perusteella vuokraamo on saanut arviopisteiksi 8,1/10. Heillä on myös 2 toimipistettä eri puolilla aluetta New Jersey mukaan lukien suosituissa kohteissa, kuten Jersey City.

Harkitse auton vuokraamista kohteessa New Jersey 1 päiväksi, mikä on suosituin aika, jonka matkailijat yleensä viettävät alueella. Keskimääräinen päivittäinen vuokra 1 päiväksi on 91 €. Viikonlopun tai viikon kestävät autonvuokraukset maksavat yleensä 384 € ja 157 €. Pitkäaikaisempia vuokra-auto tarpeita ajatellen yhden kuukauden pituinen New Jersey autonvuokraus maksaa keskimäärin 2442 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa New Jersey

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa New Jersey

Autonvuokraukset kaupungin New Jersey suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista New Jersey lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - New Jersey


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa New Jersey. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa New Jersey suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa New Jersey, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa New Jersey momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen New Jersey vuokra-autoille.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen New Jersey autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.