Autonvuokraukset Texas

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Texas? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Dallas, TX, Yhdysvallat
10. helmikuu — 17. helmikuu
Sama palautus
Dallas, TX, Yhdysvallat
pe 10/2
Keskipäivä
pe 17/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Texas autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Teksasissa on suositeltavaa, koska etäisyydet osavaltiossa ovat usein pitkiä. Voit vuokrata auton helposti jo Teksasin Dallasin lentokentältä. Ennen auton vuokraamista on kuitenkin hyvä olla selvillä Teksasin ajo-olosuhteista. Teksas on hyvin laaja alue, joka koostuu niin kaupungeista, laajoista avarista alueista kuin kaikesta tältä väliltäkin. Ajo-olosuhteet Teksasissa vaihtelevat alueesta riippuen. Yhdysvaltojen eri osa-valtioiden ajo-olosuhteita arvioidaan tietyin väliajoin ja Teksas on saanut arvioissa melko alhaiset pisteet verrattuna muihin osavaltioihin. Syy tähän on se, että monet Teksasin tiet ja sillat ovat huonossa kunnossa. Talvella ajaminen voi huonon sään vuoksi olla vaarallista. Viranomaiset eivät suosittele ajamista lumisateessa tai myrskyssä. On hyvä muistaa, että Teksas on kuitenkin maantieteellisesti suuri alue ja ajo-olosuhteet vaihtelevat. Teksasissa on monia moottoriteitä, joista osa on todella pitkiä. Pisin moottoritie on USA 83, joka ulottuu Oklahoman osavaltion linjalta Perrytonin läheltä Meksikon rajalle Brownsvilleen. Teksasissa on kaiken kaikkiaan yli 200 moottoritietä. Teksasin osa Route 66:sta on melko lyhyt, ja sen ajaa jo muutamassa tunnissa. Route 66:n sanotaan olevan klassisen Teksas-matkan yksi pakollinen osuus. Koska välimatkat Teksasissa ovat pitkiä, on auton hyvä olla tarpeeksi tilava, jotta matka sujuu mukavasti. Talviaikaan autossa on hyvä olla myös talvirenkaat, mikäli matkustat alueille, joissa on lunta ja jäätä

Teksasin liikennesäännöt ovat melko samat kuin Suomessa, joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Teksasissa kuljettajan on aina pysähdyttävä lähestyessään koulubussia, mikäli bussin punaiset valot vilkkuvat. Kuljettaja saa jatkaa ajamista vasta, kun valo on lakannut vilkkumasta, bussi liikkuu uudelleen tai kun bussikuski on antanut kuljettajalle ilmoituksen jatkaa. Rattijuopumuksen raja Teksasissa on 0,8 promillea. Rangaistukset rattijuopumuksesta ovat tiukat; myös vankeusrangaistus on mahdollinen. Yhdysvalloissa liikenneympyröitä korvaavat niin sanotut all way -risteykset. Nämä risteykset tunnistat stop-merkin alla olevasta tekstistä. Kaikki risteykseen tulevat autot pysähtyvät ja liikkeelle lähdetään saapumisjärjestyksessä. Nopeusrajoitukset vaihtelevat riippuen siitä, millä tiellä ajat. Nopeusrajoitukset vaihtelevat myös sen mukaan millä kulkuneuvolla ajat. Moottoriteillä nopeusrajoitukset ovat korkeat. Mikäli sinulla on kyydissä lapsia, on nopeusrajoitus tällöin alhaisempi. Autoa vuokratessa on hyvä kysyä aina itse vuokraamolta alueen liikennesäännöistä. Liikennelait voivat vaihdella ja niitä myös päivitetään jatkuvasti.

Autonvuokraus Teksasissa on helppoa ja yleisesti ottaen vuokraamot hyväksyvät myös suomalaisen ajokortin. Vuokraamot eivät vaadi autoliiton myöntämää kansainvälistä ajokorttia, mutta joissakin tapauksissa poliisi voi sen vaatia. Vakuutuksen autolle voit saada autovuokraamosta ja määrittää vakuutusehdot vuokraamon kanssa. Kannattaa myös tarkistaa, mikäli matkavakuutuksesi korvaa autoon aiheutuvat vahingot. Auton vuokraamiseen tarvitset myös luottokortin. Autovuokraamot velottavat lisämaksun alle 25-vuotiailta kuljettajilta. Ikäraja autolla ajamiseen Texasissa on 21 vuotta.


Autonvuokraustarjoukset Texas

Löydä kohteesta Texas juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

52 € - 89 €

Kaikki autotyypit

52 € - 164 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Texas on 56 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Texas on heinäkuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Texas. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Texas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Texas on 67 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Texas on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Texas. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Texas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Texas on 86 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Texas on tammikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Texas. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Texas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Texas on 68 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Texas on syyskuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Texas. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Texas voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Texas autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Texas

Alamo

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,8

Value

8,5

E-Z Rent-A-Car

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,3

Value

8,0

National

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,6

Value

7,5

Enterprise

146 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,4

Value

7,2

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,8

Value

7,2

Advantage

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,8

Value

6,7

Budget

64 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,7

Value

6,5

Avis

61 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,6

Value

6,4

Vuokraa auto läheltä kohteen Texas suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Texas

Autonvuokraus Texas

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Texas, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Hertz on datamme mukaan paras autovuokraamo alueella Texas - 1 478 arvostelujen perusteella vuokraamo on saanut arviopisteiksi 6,1/10. Heillä on myös 71 toimipistettä eri puolilla aluetta Texas mukaan lukien suosituissa kohteissa, kuten San Antonio.

momondon käyttäjien suoosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Texas on 3 päivää. 3-päivienvuokrauksessa keskimääräinen päivittäinen hinta on 50 €, vaikka hinnat voivat muuttua autotyypin ja sen mukaan, missä kaupungissa yövyt. Auton vuokraaminen viikoksi maksaa yleensä 324 € ja viikonlopuksi noin 95 €. Kuukauden mittaiset Texas autonvuokraukset ovat yleensä yhteensä 1702 € riippuen valituista päivistä.


Aloita matkan suunnittelu - Texas


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Texas käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Texas antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Texas, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Texas.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Texas autonvuokrauksissa.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Texas.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.