Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Honolulu, Havaiji

Haussa halpa vuokra-auto Honolulu, Havaiji? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ma 22/7
ma 29/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Honolulu

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Honolulu

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Honolulu?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Honolulu 13 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Honolulu?

Kun vuokraat autoa kaupungista Honolulu, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Jetta keskimääräiseen hintaan 59 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Toyota RAV4 67 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Jetta vuokra-autoja kaupungista Honolulu niinkin alhaiseen hintaan kuin 14 €/pvä ja Toyota RAV4 hintaan 27 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Honolulu, Havaiji

Löydä kohteesta Honolulu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

40 € - 75 €

Kaikki autotyypit

48 € - 70 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 27 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on kesäkuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Honolulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 41 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on toukokuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Honolulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 31 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Honolulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 26 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on toukokuuta. Hinta on 74 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 47 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Honolulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Honolulu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Honolulu, Havaiji

Alamo

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,1

Value

8,6

National

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

8,7

Value

8,6

Enterprise Rent-A-Car

13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,9

Value

8,0

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

8,0

Value

7,4

Sixt

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

8,1

Value

7,5

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,8

Value

7,4

Hertz

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,2

Value

6,9

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,1

Value

6,6

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Honolulu

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Honolulu

Suositut autotyypit

Intermediate, SUV, Compact

Halvin vuokra-auto

48 €

Suosituin malli

BMW 3 Series Convertible
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Honolulu viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, SUV, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Honolulu on 48 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 48 €/pvä.
Kohteen Honolulu suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli BMW 3 Series Convertible. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Smart Fortwo.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Honolulu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Honolulu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Honolulu, Havaiji autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Honolulu vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Honolulu, kuten Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Honolulu, Havaiji?

40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Honolulu, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Honolulu ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Honolulu huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Jeep Wrangler vuokra-autoja kaupungissa Honolulu?

Millainen sää on kohteessa Honolulu, HI kuukauden heinäkuu aikana?

Kuukauden heinäkuu aikana kaupungin Honolulu sademäärä on 13 mm ja keskilämpötila 27 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Honolulu parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Honolulu samanlainen kuin muualla Havaiji alueella?

Ilmasto alueella Havaiji kuukauden heinäkuu aikana on yleensä 25 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 103 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Honolulu lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Honolulu hinnat?

autoa Honolulu hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Honolulu?

68 toimijaa on valittavissa autoa Honolulu heinäkuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Honolulu?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Honolulu. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Honolulu?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Honolulu. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Honolulu?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Honolulu voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Honolulu?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Honolulu, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Honolulu, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Honolulu, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Honolulu momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Honolulu momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Honolulu autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Honolulu vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Honolulu vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Honolulu.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Honolulu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ma 22/7
Keskipäivä
ma 29/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Honolulu