Autonvuokraukset kohteessa Honolulu, Havaiji

Haussa halpa vuokra-auto Honolulu, Havaiji? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Honolulu, Oahu, HI, Yhdysvallat
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Honolulu, Oahu, HI, Yhdysvallat
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Honolulu, Havaiji

Löydä kohteesta Honolulu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Keskikoko autot

55 € - 343 €

Kaikki autotyypit

45 € - 343 €

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 72 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Honolulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 65 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Honolulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Honolulu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Honolulu, Havaiji
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,5

Nouto/palautus

9,2

Value

8,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,2

Value

8,1
13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,6

Value

7,8
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

6,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

7,0
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,4

Value

7,2
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4

Vuokraa auto läheltä kohteen Honolulu suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Honolulu

Autonvuokraus Honolulu

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Honolulu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Honolulu on halvinta, kun käytät vuokraamon Alamo yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 68 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 144 €/päivä.

Suurimmalla osalla niistä Honolulu vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Honolulu, kuten Alamo, Enterprise ja Thrifty tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Paras tapa nauttia kaupungin Honolulu nähtävyyksistä kuukauden kesäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila kesäkuu kaupungissa Honolulu on 27 °C sekä keskimääräinen sademäärä 13 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Honolulu maksaa keskimäärin 145 €/päivä.

Kaupungissa Alamo on 2 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 144 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Honolulu, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Honolulu ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Honolulu huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Honolulu sademäärä on 15 mm ja keskilämpötila 25 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Honolulu parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Ilmasto alueella Havaiji kuukauden toukokuu aikana on yleensä 23 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 94,1 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Honolulu lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Tutustu alueen Yhdysvaltojen muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Yhdysvaltojen

Aloita matkan suunnittelu - Honolulu


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Honolulu voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Honolulu, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Honolulu, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Honolulu momondo-sivustolla.

Voit erityisesti suodattaa Honolulu vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Honolulu.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.