Autonvuokraukset kohteessa Honolulu, Havaiji

Haussa halpa vuokra-auto Honolulu, Havaiji? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Honolulu, Oahu, HI, Yhdysvallat
16. kesäkuu — 23. kesäkuu
Sama palautus
Honolulu, Oahu, HI, Yhdysvallat
pe 16/6
Keskipäivä
pe 23/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Honolulu

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Honolulu

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Honolulu?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Honolulu löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 49 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Honolulu on 49 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Honolulu?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Honolulu 13 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Honolulu?

Kun vuokraat autoa kaupungista Honolulu, suurin osa käyttäjistämme valitsee Nissan Versa keskimääräiseen hintaan 66 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Mustang Convertible 102 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Nissan Versa vuokra-autoja kaupungista Honolulu niinkin alhaiseen hintaan kuin 21 €/pvä ja Ford Mustang Convertible hintaan 51 €/pvä.

Autonvuokraustarjoukset Honolulu, Havaiji

Löydä kohteesta Honolulu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

44 € - 124 €

Kaikki autotyypit

44 € - 145 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 49 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on maaliskuuta. Hinta on 11 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 40 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Honolulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 67 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Honolulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 55 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 1 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Honolulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on 57 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Honolulu, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Avoautovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Honolulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Honolulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Honolulu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Honolulu, Havaiji

Enterprise Rent-A-Car

13 sijaintia

Hertz

8 sijaintia

Dollar

6 sijaintia

Avis

4 sijaintia

Budget

3 sijaintia

National

3 sijaintia

Alamo

2 sijaintia

Sixt

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Honolulu

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Honolulu

Suositut autotyypit

Full-size, Standard, Convertible

Halvin vuokra-auto

66 €

Suosituin malli

Nissan Versa
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Honolulu viimeisten 72 tunnin aikana: Full-size, Standard, Convertible.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Honolulu on 66 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 68 €/pvä.
Kohteen Honolulu suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Nissan Versa. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Mustang Convertible.

Vuokraa auto läheltä kohteen Honolulu suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Honolulu

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Honolulu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Honolulu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Suurimmalla osalla niistä Honolulu vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Honolulu, kuten Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Thrifty tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Paras tapa nauttia kaupungin Honolulu nähtävyyksistä kuukauden heinäkuu aikana on hypätä avoauton rattiin. Kylmän sään tai vesisateen ei pitäisi häiritä sinua, koska keskilämpötila heinäkuu kaupungissa Honolulu on 28 °C sekä keskimääräinen sademäärä 15 mm. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Honolulu maksaa keskimäärin 69 €/päivä.


Tutustu alueen Havaiji muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Havaiji

Aloita matkan suunnittelu - Honolulu


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Honolulu voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Honolulu, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.