Autonvuokraukset kentällä Chicago O'Hare Intl lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Chicago O'Hare Intl lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Chicago, IL, Yhdysvallat - O'Hare Intl (ORD)
12. huhtikuu — 15. huhtikuu
Sama palautus
Chicago, IL, Yhdysvallat - O'Hare Intl (ORD)
ke 12/4
Keskipäivä
la 15/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Chicago O'Hare Intl lentokenttä autonvuokraustiedot

Jos haluat vuokrata auton Chicagossa, tulee sinun olla ainakin 21-vuotias. Alle 25-vuotiailta asiakkailta vuokraamot saattavat veloittaa nuoren kuskin lisämaksun. Myös kalliit merkkiautot voivat vaatia kuljettajalta korkeampaa ikää. Sinun pitää todistaa henkilöllisyytesi henkilökortilla tai passilla. Muista ottaa matkaan mukaan myös suomalainen ajokorttisi sekä myös kansainvälinen ajokortti. Mukana on suositeltavaa olla tyypin 1949 kansainvälinen ajokortti, sillä jotkut autovuokraamot voivat myös vaatia kansainvälistä ajokorttia vuokraehdoissaan. Chicagossa voi kuitenkin ajaa ulkomaalaisella, esimerkiksi suomalaisella, ajokortilla enintään 90 päivää, jonka jälkeen kuskilta vaaditaan illinoisilainen ajokortti. Huomioithan, että suomalaisella B-ajokortilla saa Yhdysvalloissa ajaa samoja ajoneuvoja kuin Suomessakin, eli ajoneuvoilla on maksimipainonsa. Tämä kannattaa ottaa huomioon, sillä Chicagossa on tarjolla valtava valikoima erilaisia vuokrattavia ajoneuvoja. B-ajokortilla ei saa ajaa esimerkiksi moottoripyöriä. Yleisesti ottaen auton vuokraamiseen tarvitaan myös luottokortti, mutta joissakin autovuokraamoissa voit vuokrata auton myös ilman luottokorttia. Nämä autovuokraamot ovat hiukan harvinaisempia, joten voimassa oleva luottokortti on suositeltavaa olla mukana asioinnin sujuvoittamiseksi. Kortin on oltava auton vuokraajan nimissä. Luottokortilta varataan kate vuokra-auton takuumaksua varten, mutta takuumaksu vapautetaan takaisin luottokortille, jos vuokra-auto palautetaan vahingoittumattomana määräajassa.

Chicago O’Haren lentokenttä on määritelty esteettömäksi, mutta koska se kuuluu maailman kiireisimpien ja suurimpien lentokenttien joukkoon, voi pyörätuolilla liikkuminen olla haastavaa. Pyörätuolilla liikkuvien kannattaakin pyytää lentoyhtiön ja lentokentän henkilökunnan apua pyörätuolilla kulkemiseen lentokentällä. Vuokra-autokeskus tarjoaa lisäpalveluina muun muassa navigointilaitteita, turvaistuimia ja -korokkeita lapsille sekä turvakaukaloita vauvoille. Jos vuokra-autolla aikoo ajaa osavaltiosta toiseen, kannattaa vuokra-autoon ottaa lisäpalveluna tietullimerkki. Useissa osavaltioissa on käytössä elektroninen tietullimerkkien lukija – näin tietullissa ei kulu aikaa pysähtymiseen ja käteisen kaivamiseen tullimaksua varten.


Autonvuokraustarjoukset Chicago O'Hare Intl lentokenttä

Löydä kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

41 € - 97 €

Kaikki autotyypit

39 € - 105 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on 47 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on 60 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Chicago O'Hare Intl lentokenttä Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on 61 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on toukokuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on 53 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on joulukuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Chicago O'Hare Intl lentokenttä Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on 43 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä on elokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Chicago O'Hare Intl lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Chicago O'Hare Intl lentokenttä

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

8,7

Value

8,2

Enterprise

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,7

Value

7,8

Advantage

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,8

Value

7,2

Airport Van

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,8

Value

7,7

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

5,9

Value

6,1

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

5,9

Fox

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

6,0

Value

6,2

Vuokraa auto läheltä kohteen Chicagon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Chicagon

Autonvuokraukset kentällä Chicago O'Hare Intl lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Halvin vuokra-auto kentällä O'Hare Intl lentokenttä on vuokraamolta Budget löytyvä Mazda CX-5, ja sen keskimääräinen hinta on 31 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Mazda CX-5 vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 31 €/pvä vuokraamolta Budget. Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Yhdysvaltojen

Löydä vuokra-autotarjoukset maan Yhdysvaltojen eri alueilta, kuten Chicago, Peoria ja Springfield

Aloita matkan suunnittelu - Chicago O'Hare Intl lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Chicago O'Hare Intl lentokenttä suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.