Autonvuokraukset New York

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia New York? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

New York, NY, Yhdysvallat
9. joulukuu — 16. joulukuu
Sama palautus
New York, NY, Yhdysvallat
pe 9/12
Keskipäivä
pe 16/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset New York autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa New York
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

46 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Nissan Qashqai
BMW X1
tai vastaava Perusmallinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

54 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
BMW X1
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Toyota Yaris
BMW X3
tai vastaava Suuri maasturi
Maks. 5 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

64 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
BMW X3
Ford Galaxy
tai vastaava Pieni tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

63 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Ford Galaxy
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

45 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Mercedes-Benz A-Class
Opel Crossland X
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

52 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Opel Crossland X
Mercedes-Benz C-Class
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Mercedes-Benz C-Class

New York autonvuokraustiedot

Suuri osa New Yorkin osavaltion teistä on asfaltilla tai betonilla päällystettyjä, aivan kuten koko Yhdysvalloissa. Tieverkosto osavaltiossa on erittäin kattava, tosin joillain alueilla tiestö on kuitenkin päässyt hieman huonompaan kuntoon. Suomen tai Pohjoismaiden liikenteeseen tottuneelle ei yleisesti ottaen ole kummempia vaikeuksia sopeutua Yhdysvaltojen ja New Yorkin osavaltion liikenteeseen. Moottoriteitä on kolmea erilaista: Freeway, Highway ja Expressway. Ajo-olosuhteet ovat suurimman osan vuodesta osavaltiossa oikein hyvät, tosin oikein lumisena talvena lunta saattaa teillä olla runsaasti ja tällöin liikenteessä tulee olla erityisen tarkkana. Mikäli autonvuokraus on mielessä, vuokrattavan auton mallivalintaa tehdessä kannattaa ottaa huomioon vuodenajan lisäksi kyydissä kulkevien ihmisten määrä ja ajettava etäisyys. Kannattaa ottaa sitä isompi auto, mitä pidempään ja isommalla porukalla automatkoja aikoo taittaa, sillä autossa saattaa joutua olemaan pitkiäkin aikoja, ja on mukavaa jos menopelistä löytyy hieman lisätilaa.

Länsieurooppalaiseen ja suomalaiseen autoiluun tottuneelle ei tule New Yorkin liikennelakien suhteen suuria yllätyksiä. Liikenne on oikeanpuoleista. Liikennemerkeissä ei juuri käytetä kaupunkien nimiä, vaan niiden tilalla opasteista löytyy tie- ja liittymänumeroita, sekä monesti lisänä ilmansuunta. Perinteisiin eurooppalaisiin moottoriteihin verrattavat tiet ovat Yhdysvalloissa liikennemerkeissä I-kirjaimella tai Interstate-tekstillä merkittyjä. Mukana on myös tien numero. Osavaltion sisäiset pikatiet ilmoitetaan mustavalkoisissa liikennemerkeissä. Näissä merkeissä parittomat numerot tarkoittavat pohjois-eteläsuuntaisia teitä ja parilliset luvut taas itä-länsisuuntaisia teitä. Kuten koko Yhdysvalloissa, myös New Yorkin osavaltiossa on joissain paikoissa käytössä kaista, joka on tarkoitettu useampia henkilöitä kuljettaville autoille. Nopeusrajoitukset ovat melko lailla Suomen tyyliin jaoteltu kolmeen osaan: taajama-alueilla, maanteillä ja moottoriteillä on omat rajoituksensa. Vilkut päällä seisovia koulubusseja ei saa ohittaa ja hieman suomalaisesta tyylistä poiketen tulee tankatessa maksu tehdä jo ennen tankkaamista. Liikennevaloissa saa kääntyä punaisellakin valolla oikealle, mikäli mistään ei tule ketään ja jos ei jostain syystä saa kääntyä, on tämä ilmoitettu erikseen selkeällä kyltillä. Neljään suuntaan avoimesta STOP-merkillä varustetusta risteyksestä saa poistua saapumisjärjestyksessä, joten sellaisiin mennessä kannattaa pitää silmät auki järjestyksen suhteen. Osavaltion viimeisimpiin tieliikenteen lakimuutoksiin ja ohjeistuksiin tutustuminen ennen matkaa esimerkiksi osavaltion nettisivujen kautta on erittäin suositeltavaa.

Autonvuokraus New Yorkin osavaltiossa on hyvä vaihtoehto liikkumiselle. Vuokraamovaihtoehtoja on kuitenkin paljon ja hintahaitari suuri, joten vertailu on suositeltavaa. New Yorkissa autonvuokrausyritykset eivät saa evätä vähintään 18-vuotiaan ajokortillisen autonvuokrausta, mutta alle 25-vuotiailta saatetaan periä vaihtelevia lisämaksuja. Mukana tulee olla kansainvälisesti hyväksytty ajokortti. Vuokrauksen maksu suoritetaan yleisimmin luottokortilla, sillä muilla maksutavoilla vuokraustapahtuma on tehty hieman vaikeammaksi. Vuokrasopimukseen ja sen moninaisiin lyhennyksiin kannattaa tutustua huolella. Kannattaa myös muistaa, että kaikkia vuokraamon tarjoamia lisäpalveluita ja -vakuutuksia ei ole pakko ottaa.


Autonvuokraustarjoukset New York

Löydä kohteesta New York juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

56 € - 133 €

Kaikki autotyypit

79 € - 141 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York on 88 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa New York on syyskuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York on 87 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa New York on marraskuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 72 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York on 94 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa New York on lokakuuta. Hinta on 18 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York on 94 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa New York on marraskuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York on 56 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa New York on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 77 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat New York Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York on 69 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa New York on kesäkuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 56 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa New York on 99 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa New York on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 115 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa New York. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa New York voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

42 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Opel Corsa
Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Toyota Yaris
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

49 €/pvä

8 joulu - 2 tammi
Ford Fiesta

New York autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot New York

Enterprise

37 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,4

Value

8,1

Alamo

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,4

Value

8,1

National

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

8,2

Value

7,9

Hertz

37 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,9

Value

6,9

Avis

25 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,2

Value

6,9

Budget

18 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,8

Value

6,9

Thrifty

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,2

Value

6,4

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,1

Value

6,1

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja New York autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Bryant Park21,3 km
New York City Center21,8 km
Times Square21,9 km
Vapaudenpatsas23,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Vapaudenpatsas11,1 km
Bryant Park17,4 km
Times Square17,5 km
New York City Center18,1 km

Läheiset nähtävyydet:

New York City Center9,1 km
Bryant Park9,6 km
Times Square9,6 km
Vapaudenpatsas17,4 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto New Yorkissa?

Yhdysvaltoja pidetään yleisesti autoilun luvattuna maana, eikä maan koilliskulmassa sijaitseva New Yorkin osavaltiokaan ole tässä asiassa poikkeus. Yleisenä suosituksena voi kuitenkin sanoa, että mikäli matkasi on viemässä New York Cityyn, kannattaa autonvuokraus New Yorkissa tehdä vasta kaupungissa käynnin jälkeen tai sinne menoa ennen. Esimerkiksi Manhattan on aivan tupaten täynnä lähestulkoon ympäri vuorokauden, eikä parkkipaikan löytäminen ole etenkään ulkopaikkakuntalaiselle helppoa. Parkkihallipaikasta joutuu myös helposti maksamaan kohtuullisen suuria päivävuokria. New York City on muutenkin yksi Amerikan mantereen vaikeimmista paikoista löytää halpoja vuokra-autoja. Muutoin autonvuokraus osavaltiossa on erittäin suositeltavaa ja esimerkiksi ajomatka Buffaloon ja Niagara Falls -putouksille hoituu melkoisen mutkattomasti. Vuokra-auton etuna osavaltiota tutkiessa on luonnollisesti se, että et ole matkallasi sidottu julkisten kulkuneuvojen aikatauluihin ja pääset tutustumaan vaikkapa pienempiin kaupunkeihin ja kyliin helpommin.


Vuokraa auto läheltä kohteen New York suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa New York

Autonvuokraus New York

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa New York, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen maksaa keskimäärin 100 € päivässä alueella New York. Riippuen vuodenajasta ja siitä minkä tyyppisen auton vuokraat ja mitä vuokraamoa köytät voit maksaa jopa 179 € päivässä tai niin vähän kuin 78 € per päivä. Vuokra-auton hinta alueella New York vaihtelee yleensä noin 56 %.

Tällä hetkellä alueen New York halvin autovuokraamo on Budget, mistä käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia hintoja kuin 78 €/pvä. Jos kaupungista, jossa aiot vierailla ei löydä vuokraamon Budget toimipisteitä niin harkitse auton vuokraamista Alamo tai Avis yrityksistä, jotka kuuluvat myös alueen halvimpiin vuokraamoihin. Käyttäjät ovat viime aikoina löytäneet vuokraamosta Alamo niinkin alhaisia hintoja kuin 80 €/pvä tai 92 €/pvä vuokraamosta Avis.

Keskimääräisten 8,3/10 asiakasarvioiden ja 328 annettujen arvostelujen perusteella vuokraamo Enterprise on käyttäjiemme toimesta arvioitu parhaimmaksi vuokraamoksi alueella New York. Vuokraamollta Enterprise löytyy 37 toimipistettä alueelta New York mukaan lukien yksi suosituista kaupungeista eli New York.

Ihanteellisin aika vuodesta vuokrata auto on tammikuu, koska hinnat ovat silloin usein halvimmillaan. Käyttäjämme ovat löytäneet vuokra-autoja, joiden hinnat ovat keskimäärin 42 € per päivä varattaessa kuun tammikuu aikana. heinäkuu on taas vastaavasti vähiten ihanteellinen aika vuodesta autonvuokraukselle. Alueen New York hinnat tämän kuun aikana ovat yleensä noin 124 € per päivä. Älä unohda varata New York autonvuokrausta vähintään 12 päivää etukäteen löytääksesi parhaat tarjoukset.

momondon käyttäjien suoosima pituus autonvuokraukselle kohteessa New York on 1 päivä. 1-päivänvuokrauksessa keskimääräinen päivittäinen hinta on 104 €, vaikka hinnat voivat muuttua autotyypin ja sen mukaan, missä kaupungissa yövyt. Auton vuokraaminen viikoksi maksaa yleensä 405 € ja viikonlopuksi noin 192 €. Kuukauden mittaiset New York autonvuokraukset ovat yleensä yhteensä 2470 € riippuen valituista päivistä.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa New York

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa New York

Autonvuokraukset kaupungin New York suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista New York lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - New York


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa New York käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa New York suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa New York, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien New York.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen New York autonvuokrauksissa.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta New York.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.