Autonvuokraukset kohteessa Denver, Colorado

Haussa halpa vuokra-auto Denver, Colorado? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Denver, CO, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Denver, CO, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Denver

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Denver

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Denver?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Denver löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 49 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Denver on 49 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Denver?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Denver 12 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Denver?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Denver on Toyota 4Runner ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Nissan Versa. Käyttäjämme ovat löytäneet Toyota 4Runner tarjouksia kaupungissa Denver keskimääräiseen hintaan 106 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 76 € per päivä. Mallin Nissan Versa vuokraaminen kaupungissa Denver maksaa yleensä keskimäärin 52 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 30 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Denver, Colorado autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Denver, Colorado
Edullinen57 €/pvä
Pienikokoinen42 €/pvä
Keskikokoinen49 €/pvä
Standardi63 €/pvä
Suuri53 €/pvä
Pieni tila-auto70 €/pvä
Luksus72 €/pvä
Premium-maasturi85 €/pvä
Keskikokoinen maasturi44 €/pvä
Standard-maasturi51 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Denver autonvuokrauksesta

Kun vierailet Denverissä, siellä on muutamia pakollisia nähtävyyksiä, joita et halua jättää väliin, kuten Denverin kasvitieteellinen puutarha ja Red Rocks Park and Amphitheater, joihin molempiin pääset helposti ajamalla. Kun tutustut Denverin keskustaan, pidä silmäsi auki Lawrence Streetin ja Larimer Streetin suuntaan, sillä ne yhdistävät koko kaupunginosan. Colorado Boulevard on yksi tärkeimmistä teistä, ja sitä pitkin voi matkustaa monille eri alueille Denverissä ja ympäröivällä alueella. Ota huomioon, että jotkut alueen tiet ovat maksullisia, kuten Northwest Parkway. Denverissä voi olla vaikea löytää ilmaista pysäköintipaikkaa vuokra-autoille, ja useimmat paikat ovat maksullisia. Kaupungissa on yli 100 eri autovuokraamoa, joista voit valita.

Kannattaako auto vuokrata samalla kun vierailet Denverissä?

Pysäköintipaikan löytäminen autonvuokrausta varten Denverissä on helppoa, sillä tarjolla on monia parkkihalleja ja maksullisia paikkoja. Denver tunnetaan vilkkaana kaupunkina, jossa on useita suuria valtateitä, kuten I-25, I-70, I-76 ja I-270. Kaupungin ruuhka-aikana pidetään varhain aamua ja iltaa, joten vältä ajamista näinä aikoin pääteillä, jos et halua jäädä ruuhkaan jumiin. Auton vuokraaminen helpottaa sinua vierailessa lähiseudun nähtävyyksissä, kuten Dinosaur Ridge ja Buffalo Bill Museum and Grave, jotka ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Kaupunki ei ole tunnettu siitä, että se olisi erityisen helppokulkuinen, joten halpa autonvuokraus Denverissä on kätevä ja edullinen vaihtoehto kaupunkiin tutustumisessa. Monet sen tärkeimmistä kaupunginosista ovat levittäytyneet, kuten LoDo, Cherry Creek ja River North Art District. Denverin autonvuokrauksen avulla voit säästää aikaa nähtävyyksiä katsellessasi, ja se voi olla erityisen kätevää talvikuukausina, sillä sinun ei tarvitse kävellä lumessa tai kylmällä säällä ulkoilmassa.

Voinko ylittää osavaltion tai maan rajat vuokra-autolla Denveristä?

Jos vuokraat auton Denveristä joltakin suurelta vuokraamolta, kuten Avisilta, Hertziltä tai Enterpriselta, voit ajaa osavaltioiden rajojen yli ongelmitta. Näihin suuriin yhtiöihin kuuluu yleensä rajoittamaton kilometrimäärä, joten voit tehdä matkan ilman huolta kilometrimäärän ylittymisestä. Osavaltioiden väliset matkat on ehkä varattava yhdensuuntaisina matkoina, riippuen vuokrausyhtiön käytännöistä ja siitä, kuinka kauas aiot matkustaa Denveristä. Pienemmät vuokraamot ja alueelliset vuokraamot, joilla ei ole vuokrauskeskuksia Denverin tai Coloradon alueen ulkopuolella, eivät välttämättä salli osavaltioiden välistä matkustamista, koska niillä ei ole sitä tukevaa verkostoa. Kansainvälisiä matkoja varten suuret vuokraamot sallivat vain muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta matkat Kanadaan. Henkilöpakettiautojen ja luksusautojen vuokraus Denverissä ei salli kansainvälisiä matkoja. Jos aiot ylittää kansainvälisen rajan, kannattaa harkita economyluokan autonvuokrausta Denverin eri autovuokraamoista, jotta voit varmistaa, että voit ylittää rajan sujuvasti. Suuremmat autovuokraamot Denverissä sallii vastaavasti Meksikon ylityksen, mutta sinun on oltava etukäteen yhteydessä vuokraamoon ja ostettava lisävakuutus.

Voitko vuokrata auton Denverissä ilman luottokorttia?

Denverin autonvuokraus onnistuu ilman luottokorttia, mutta sinun on suoritettava muutama lisävaihe varausprosessin aikana. Jos päätät käyttää pankkikorttia, sinun on todistettava henkilöllisyytesi pelkkää ajokorttia luotettavamminvuokrauksen vuo. Sinun on esimerkiksi esitettävä lentolippu, vakuutustodistus tai viimeaikainen sähkölasku, jonka nimi vastaa ajokorttiasi. Vuokraamo tekee pankkitilillesi pidätysmerkinnän, joka voi olla voimassa jopa 14 päivää. Tämä suojaa sinua onnettomuuksilta tai vahingoittumisilta, joita sinulle saattaa aiheutua ajoneuvon käytön aikana. Vuokraamo voi myös tarkistaa luottotietosi määrittääkseen, kuinka suuren summan rahaa se pidättää tai minkälainen vuokravakuutus sinun on ostettava. Jos päätät maksaa käteisellä, sinun on myös todistettava henkilöllisyytesi ja asetettava ennakkomaksu. Luottotiedoistasi riippuen sinun on ehkä myös ostettava lisävakuutus. Denverin autonvuokrausyritykset rajoittavat yleensä vuokrauksen pienempiin ja halvempiin ajoneuvoihin, jos päätät vuokrata ilman luottokorttia, ja saattavat myös sulkea pois luksus- tai sähköautojen vuokrausvaihtoehdot. Koska Denverissä on paljon halpoja autonvuokrauksia, sinun pitäisi silti pystyä vuokraamaan laadukas ajoneuvo, joka vie sinut sinne, minne haluat.

Mitä liikennelakeja minun olisi syytä pitää silmällä Denverissä?

Autonvuokrauksen noudon jälkeen kuljettajien on oltava tietoisia joistakin ainutlaatuisista liikennelaeista, joita sovelletaan koko kaupungissa ja Coloradon osavaltiossa. Yksi epätavallisimmista laeista on se, että autot saavat kääntyä punaisen valon aikana yksisuuntaiselle kadulle pysähtymisen jälkeen, ellei risteyskohdassa ole muuta merkkiä. Lain mukaan sinun on noudatettava niin kutsutun kolmen sekunnin sääntöä, mikä tarkoittaa, että jätät vähintään kolmen sekunnin pituisen matkan itsesi ja edessäsi olevan auton väliin. Denverissä ajettaessa kuulokkeita ei saa käyttää lainkaan, ja alle 18-vuotiaat kuljettajat eivät voi käyttää mitään puhelinta ratin takana – eivät edes handsfree-laitetta. Kaikkien sujuvasti liikkuvien liikennevirtojen on pysyttävä liikkeessä, joten älä mene tielle, jos aiot hidastaa liikennettä. Matkustajat, jotka etsivät autonvuokrausta Denverissä, joutuvat usein kiipeämään jyrkkiä vuoristoteitä, olipa sitten matkalla hiihtämään tai erämaahan. Joka tapauksessa kapealla vuoristotiellä alamäkeen ajavan ajoneuvon on annettava tietä oikea ajolinjaa ylämäkeen kulkevalla ajoneuvolle.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee autonvuokraukseen Denverissä?

Kansainväliset matkustajat, jotka etsivät autonvuokrausta Denveristä, tarvitsevat voimassa olevan ajokortin ja kansainvälisen ajokortin. Voimassa olevan ajokortin tulee olla kotimaastasi, ja sitä käytetään kansainvälisen ajokortin hankkimiseen. Kansainvälinen ajokortti on saatava ennen auton vuokraamista, joten muista järjestää se etukäteen ennen lähtöä. Sinulla tulee myös olla luottokortti, jolla voit tehdä ostoksen. Vuokrauksen yhteydessä sinun on ehkä esitettävä todiste vakuutuksesta, ja suosittelemme tarkistamaan etukäteen, kattaako vakuutusturvasi kansainväliset matkat. Jos Denverin autonvuokraus ei ole katettu, harkitse vakuutuksen hankkimista vuokraamon kautta suojautuaksesi ulkomailla.


Autonvuokraustarjoukset Denver, Colorado

Löydä kohteesta Denver juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

20 € - 85 €

Kaikki autotyypit

35 € - 157 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Denver, Yhdysvaltojen on 44 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Denver, Yhdysvaltojen on marraskuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 20 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 43 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Denver, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Denver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Denver Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Denver, Yhdysvaltojen on 75 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Denver, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 50 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 4 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Denver, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Denver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Denver, Yhdysvaltojen on 76 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Denver, Yhdysvaltojen on joulukuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 3 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Denver, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Denver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Denver Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Denver, Yhdysvaltojen on 85 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Denver, Yhdysvaltojen on lokakuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Denver, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Denver voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Denver Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

26 loka - 7 marras
Toyota Yaris
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

57 €/pvä

26 loka - 7 marras
Opel Corsa

Denver autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Denver, Colorado

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,6

Value

8,2

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,5

Value

7,6

Enterprise Rent-A-Car

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,6

Value

7,5

Avis

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,4

Value

6,3

Advantage

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,8

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,6

Value

6,2

Budget

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,1

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,2

Nouto/palautus

5,1

Value

5,8

Hertz

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,7

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

4,7

Nouto/palautus

4,7

Value

5,2

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Denver

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Denver

Suositut autotyypit

Full-size, Compact, Economy

Halvin vuokra-auto

49 €

Suosituin malli

Toyota Yaris
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Denver viimeisten 72 tunnin aikana: Full-size, Compact, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Denver on 49 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 49 €/pvä.
Kohteen Denver suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Yaris. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Nissan Versa.

Vuokraa auto läheltä kohteen Denver suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Denver

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Denver - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Denver, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Denver, Colorado autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Denver vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Denver, kuten Fox, Alamo ja Enterprise Rent-A-Car tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Denver lokakuu ajaksi?

Useimmat matkustajat haluavat vuokrata perusmallisen auton kohteessa Denver lokakuu aikana. Perusmallinen auto soveltuu hyvin olosuhteisiin, joissa keskiarvolämpötilat ovat 4 °C ja sademäärä 20 mm cm lokakuu aikana. Tämä on täydellinen vuokra-autotyyppi märille teille ja jäätymispisteen yläpuolella pysytteleville lämpötiloille. Standardi vuokraaminen kaupungissa Denver maksaa keskimäärin 58 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Denver, Colorado?

40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Denver, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Denver ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Denver huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Toyota 4Runner vuokra-autoja kaupungissa Denver?

Millainen sää on kohteessa Denver, CO kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Denver on 17 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 28 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Denver.

Onko sää kaupungissa Denver samanlainen kuin muualla Colorado alueella?

Ilmasto alueella Colorado kuukauden syyskuu aikana on yleensä 17 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Denver lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Denver hinnat?

autoa Denver hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Denver?

syyskuuta 2023 alkaen 70 toimijaa on valittavissa autoa Denver osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Denver?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Denver. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Denver?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Denver. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Denver

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Denver

Tutustu alueen Colorado muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Colorado

Aloita matkan suunnittelu - Denver


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Denver?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Denver käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Denver?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Denver, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Denver, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Denver, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Denver momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Denver, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Denver autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Voit erityisesti suodattaa Denver vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Voinko etsiä Denver vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Denver, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Denver

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.