Autonvuokraukset kohteessa Oakland, Kalifornia

Haussa halpa vuokra-auto Oakland, Kalifornia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oakland, CA, Yhdysvallat
12. joulukuu — 19. joulukuu
Oakland, CA, Yhdysvallat
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Oakland

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Oakland

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Oakland?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Oakland löytyvät yleensä Fox kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaFox, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 31 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Oakland on 32 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Oakland?

Vuokraamolla Hertz on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Oakland 5 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Oakland?

Datamme perusteella Kia Rio on suosituin vuokra-auto kaupungissa Oakland.Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Rio vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 79 €/pvä kaupungissa Oakland, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 119 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Oakland on Toyota Yaris keskimääräisen hinnan ollessa 32 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 31 €/pvä.

Parhaat tarjoukset Oakland, Kalifornia autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Oakland, Kalifornia
Edullinen30 €/pvä
Pienikokoinen30 €/pvä
Keskikokoinen30 €/pvä
Standardi32 €/pvä
Suuri34 €/pvä
Pieni tila-auto50 €/pvä
Suuri maasturi48 €/pvä
Korkeatasoinen36 €/pvä
Luksus40 €/pvä
Avoauto44 €/pvä
Pienikokoinen maasturi34 €/pvä
Keskikokoinen maasturi34 €/pvä
Standard-maasturi40 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Oakland autonvuokrauksesta

Oakland on suosittu matkailukohde sekä paikallisten että ulkomaalaisten keskuudessa. Merritt-järvestä Chabot Science & Space Centeriin ja Oaklandin eläintarhaan on paljon nähtävää, kun vierailet tässä kauniissa rannikkokaupungissa. Vuokra-autoilla Oaklandissa voit helposti liikkua John B. Williams Freewayllä sekä Nimitz Freewayllä, jotka ovat kaksi päätietä, jotka yhdistävät Oaklandin eri osia. Jotta vierailusi Oaklandissa olisi rentouttava, on suositeltavaa varata vuokra-auto Oaklandissa. Vaikka julkisia kulkuneuvoja on saatavilla, bussilla tai junalla matkustaminen ei anna sinulle sellaista vapautta, jonka saat halvalla autonvuokrauksella Oaklandissa. Ainoa haaste olisi ilmaisen kadunvarsipysäköinnin löytäminen, mutta ympäri kaupunkia on monia maksullisia pysäköintipaikkoja, jotka veloittavat kohtuullisia hintoja.

Kannattaako Oaklandissa vuokrata auto vierailun yhteydessä?

Yksinkertainen vastaus on kyllä, se kannattaa. Vuokra-autolla Oaklandissa pääset helposti Oaklandin eri osiin, kuten Lake Merrittille ja Oaklandin eläintarhaan. Kannattaa kuitenkin huomioida, että jotkut tiet voivat ruuhka-aikoina olla täynnä, joten muista ottaa se huomioon, kun suunnittelet matkasuunnitelmaasi. Vaikka ilmaista pysäköintipaikkaa on melko vaikea löytää, on paljon maksullisia pysäköintialueita, joihin voit jättää autosi. Kannattaa myös huomauttaa, että Oakland ei ole käveltävissä, joten vuokra-auto olisi hyvä tapa liikkua. Lisäetuna on se, että voit vierailla kauniissa San Franciscon kasvitieteellisessä puutarhassa ja Alcatrazin saarella naapurikaupungissa San Franciscossa, joka sijaitsee aivan Bay Bridgen toisella puolella. Lopuksi, sinulla on niin paljon vaihtoehtoja, kun kyse on oikean vuokra-auton valitsemisesta Oaklandissa, koska voit valita sähkö-, luksus, ja henkilöpakettiauton vuokrauksesta tai economy-luokan autosta riippuen siitä, mitä etsit.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on syytä pitää mielessä ajaessani Oaklandissa?

Oaklandin liikennelait eivät poikkea muista Kalifornian kaupungeista, mutta ne voivat vaihdella hieman maan muihin osavaltioihin verrattuna. Esimerkiksi pyöräilijät saavat ajaa suoraan oikealle tai vasemmalle kääntyvien kaistan läpi. Tästä syystä sinun on aina oltava valppaana ja varauduttava kaikkeen ajaessasi risteysten läpi vuokra-autollasi Oaklandissa, jotta vältyt onnettomuuksilta. Lisäksi matkustajat eivät saa nauttia tai polttaa kannabista vuokra-autossa ollessaan. Vaikka kuljettaja ei polttaisikaan kannabista, sinua pidetään silti rikoksen avunantajana. Jos olet epävarma, tarkista Kalifornian moottoriajoneuvo-osastolta viimeisimmät liikennelain muutokset. Matkapuhelimen käyttö ajon aikana on kielletty Oaklandissa, Kaliforniassa, ja sitä saa käyttää vain hätätilanteissa. Kuljettajien on väistettävä hälytysajoneuvoja siirtymällä yhden kaistan yli, jos mahdollista. Kimppakyytikaistat ovat käytettävissä vain kahdelle tai useammalle matkustajalle. Roskaaminen ajon aikana on kielletty ja sitä valvotaan tiukasti. Oaklandissa on myös monia liikenneympyröitä, ja kuljettajien on väistettävä vastaantulevia autoja, joilla on etuajo-oikeus, eivätkä he saa koskaan pysähtyä keskelle liikenneympyrää.

Voinko ylittää rajan vuokra-autolla Oaklandista?

Oaklandissa vuokratuilla autoilla voi ajaa Yhdysvaltojen rajojen yli, mutta on muutama asia, jotka on hyvä tietää. Tullivirkailijat haluavat tietää, oletko maassa tilapäisesti vai pysyvästi, joten varmista, että aikomuksesi on selvä siitä, kuinka kauan aiot viipyä maassa. Kun kyseessä on Oaklandin autonvuokraus, sinun on ilmoitettava autovuokraamolle, että viet ajoneuvon rajan yli. Tarkista asia yritykseltäsi, sillä jotkut eivät salli auton kuljettamista rajan yli. Oaklandin autonvuokrausta varten sinulla on oltava ajoneuvon vakuutus, voimassa oleva ajokortti ja passi. On myös pakollista, että toimitat todistuksen vuokrasopimuksessa mainitusta rekisteröinnistä.

Voitko vuokrata Oaklandin vuokra-auton ilman luottokorttia?

Autonvuokrauksessa Oaklandissa on vaihtoehtoja, joilla voit vuokrata auton ilman luottokorttia. Autonvuokraus Oaklandissa vaatii takuumaksun, ja useimmat yhtiöt pyytävät kuljettajia hankkimaan käteistalletuksella varustetun henkilöllisyystodistuksen (ID-kortin). Jotkin yhtiöt saattavat tarjota muita käteisvaihtoehtoja, joten tarkista yhtiön säännöt käteisen käytön suhteen. Vuokraamosta saa tietoa siitä, miten käteiskortin saa yksinkertaisella hakemuksella. Oaklandin autonvuokraus onnistuu myös luotto- tai pankkikortilla. Kuljettajan on esitettävä voimassa oleva ajokortti, joka vastaa luotto- tai pankkikortin nimeä, sekä toinen kortti tai passi, jossa on sama nimi. Muista, että käytetylle kortille lisätään pidätetty summa siihen asti, kunnes vuokrasähköauto on palautettu, joten jos käytät pankkikorttia, summa pidetään pankkitililläsi. Kuljettajan on myös oltava 20-vuotias voidakseen vuokrata auton, ja vain sopimuksessa mainittu kuljettaja saa ajaa autoa.

Mitä asiakirjoja tarvitset auton vuokraamiseen Oaklandissa?

Oaklandin autonvuokrauksessa on muutama asia, jotka on hyvä tietää, jotta voit vuokrata auton. Kunhan sinulla on osavaltion moottoriajoneuvoviraston myöntämä voimassa oleva ajokortti, voit vuokrata auton Oaklandissa. Ajokortilla ei kuitenkaan saa mennä umpeen vuokrasopimuksesi voimassaoloaikana. Jos et asu Yhdysvalloissa tai Kanadassa, kotimaasi voimassa olevan ajokortin pitäisi riittää. Jotkin autovuokraamot vaativat kuljettajilta vähintään 25 vuoden iän, ja nuoremmilta kuljettajilta peritään lisämaksu. Tilapäiset ajokortit ovat sallittuja, jos ne ovat voimassa. Kuljettajilla on oltava tyydyttävä ajohistoria, ja sinua saatetaan pyytää allekirjoittamaan vakuutus, jossa todetaan, että ajohistoriasi on hyvämaineinen. On hyvä pitää passi mukanasi vuokrauksen aikana, sillä jotkut yhtiöt saattavat pyytää muita henkilöllisyystodistuksia. Passissa olevan nimen on vastattava ajokortissa olevaa nimeä. Vaikka jotkut yritykset sallivat autonvuokrauksen Oaklandissa käteisellä, useimmat vaativat pankki- tai luottokortin. Muista, että luottokorttia käytettäessä saatetaan pyytää kahta henkilöllisyystodistusta. Kortti myös pidätetään panttina, kunnes vuokra-auto on palautettu.


Autonvuokraustarjoukset Oakland, Kalifornia

Löydä kohteesta Oakland juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

24 € - 79 €

Kaikki autotyypit

24 € - 79 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oakland, Yhdysvaltojen on 29 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Oakland, Yhdysvaltojen on tammikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oakland, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oakland voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oakland pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

11 joulu - 18 joulu
Toyota Yaris
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

11 joulu - 18 joulu
Opel Corsa

Oakland autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oakland, Kalifornia

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,7

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,4

Value

7,9

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

7,8

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

8,2

Value

8,1

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,2

Value

7,3

Budget

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,7

Value

6,5

Thrifty

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,0

Value

6,9

Avis

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

7,2

Value

6,8

Fox

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,1

Comfort

6,3

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,9

Value

6,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Oakland

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Oakland

Suositut autotyypit

Economy, Intermediate, SUV

Halvin vuokra-auto

61 €

Suosituin malli

Kia Rio
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Oakland viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Intermediate, SUV.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Oakland on 61 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 83 €/pvä.
Kohteen Oakland suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Kia Rio. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Yaris.

Vuokraa auto läheltä kohteen Oakland suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Oakland

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oakland - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oakland, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Oakland, Kalifornia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Oakland vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Oakland, kuten Hertz, Budget ja Fox tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Oakland tammikuu ajaksi?

Suurin osa ihmisistä vuokraa economy-luokan auton Oakland kuukauden tammikuu aikana. Se ei kuluta paljon ja pärjää märillä teillä, mistä syystä taloudellinen auto on hyvä vaihtoehto, kun sademäärä on keskimäärin 100 mm ja lämpötilat 13 °C. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Oakland maksaa keskimäärin 119 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Oakland, Kalifornia?

40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Oakland, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Oakland ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Oakland huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Oakland, Kalifornia, CA kuukauden joulukuu aikana?

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Oakland kuukauden joulukuu aikana voivat odottaa 11 °C lämpötiloja ja 106 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Onko sää kaupungissa Oakland samanlainen kuin muualla Kalifornia alueella?

Ilmasto alueella Kalifornia kuukauden joulukuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 64,3 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Oakland lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oakland hinnat?

autoa Oakland hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oakland?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Oakland osiossa on 34 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oakland?

Eri maissa, myös kohteessa Oakland, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oakland?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Oakland, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Oakland?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Oakland momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Oakland?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Oakland helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Oakland, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Oakland autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Oakland momondo avulla?

Kyllä, momondo sivustolta löytyy suodatin, joka etsii hyvän polttoainekäytännön sisältäviä autonvuokrauksia kohteessa Oakland.

Löytyykö kohteesta Oakland autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Oakland löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Oakland vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Oakland, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oakland

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.