Autonvuokraukset Meksikossa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Meksikossa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Cancún, Quintana Roo, Meksiko
15. helmikuu — 22. helmikuu
Sama palautus
Cancún, Quintana Roo, Meksiko
ke 15/2
Keskipäivä
ke 22/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Meksiko

Löydä kohteesta Meksiko juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

11 € - 58 €

Kaikki autotyypit

16 € - 103 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Meksiko on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Meksiko on kesäkuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 11 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 41 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Meksiko. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Meksiko voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Meksiko on 17 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Meksiko on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 23 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Meksiko. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Meksiko voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Meksiko on 32 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Meksiko on kesäkuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 15 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Meksiko. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Meksiko voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Meksiko suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Meksiko

Autonvuokraus Meksiko

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Meksiko, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Maan Meksiko sisällä halvimmat vuokra-autot löytyvät yleensä Europcar vuokraamosta. Kun varaat auton vuokraamosta Europcar saatat löytää auton jopa niin alhaiseen hintaan kuin 15 €/päivä riippuen kaupungista, jossa aiot vierailla. Vertailun vuoksi maan Meksiko sisällä keskimääräinen hinta vuokraukselle on 33 €/päivä.

Jos suunnittelet auton vuokraamista maasta Meksiko suosittelemme, että teet varauksen vuokraamon Europcar kautta, joka on yksi maan suosituimpia autovuokraamoja. Viimeisen kuukauden aikana 40 % käyttäjistämme valitsi Europcar vuokra-auton liikkumistarpeisiin. Vuokraamon asiakastyytyväisyyspisteet ovat 3,9 / 10 299 arvostelujen perusteella.

Maan Meksiko sisällä Sunnycars vuokraamolta löytyy tällä hetkellä eniten toimipisteitä. Vuokraamolla on yhteensä 160 toimipistettä ympäri maata, joten sopivan toimipisteen löytämisen ei pitäisi olla vaikeaa. Vuokraamolta Sunnycars löytyy eri toimistoja suosituimmista maan Meksiko kaupungeista, kuten Cancún, jossa on 16 Sunnycars toimipistettä.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Meksiko laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Vuodesta 2019 lähtien Meksiko on rankattu 54/137 maan joukossa teiden kunnon osalta. Meksiko sai tieverkoston laatupisteiksi 4,3, joka perustuu asteikkoon 1 - 7 seitsemän ollessa korkein mahdollinen.

Alkoholin nauttimisen ja ajamisen ikäraja maassa Meksiko on 0,80‰. Maan Meksiko eri alueilla ja kaupungeilla voi olla omat paikalliset alkoholin nauttimiseen ja ajamiseen liittyvät rajoituksensa koko maan kattavien lakien lisäksi, joten muista tarkistaa tarkistaa sekä paikalliset että valtakunnalliset säännöt ennen auton vuokraamista. Jos olet nuorempi kuin 18-vuotias, mikä on maassa Meksiko alkoholin juomisen lakisääteinen nauttimisikä, saatat saada tiukempia rangaistuksia jos jäät kiinni päihtyneessä tilassa ajamisesta. Muista, että alkoholin nauttiminen ja ajoneuvolla ajaminen sen jälkeen ei ole koskaan hyvä idea riippumatta siitä, kuinka vanha olet.

Kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Meksiko on Intermediate. 22 % käyttäjistämme valitsivat myös tämän tyyppisen auton matkallaan kohteeseen Meksiko. Jos Intermediate sopii tarpeisiisi loman aikana, voit odottaa maksavasi noin 23 € päivässä autonvuokrauksesta. Huomioithan, että hinnat saattavat vaihdella kaupungin ja valitsemasi vuokraamon mukaan.

Bensiini hinta viime viikosta lähtien oli keskimäärin maassa Meksiko 1,19 € per litra. Jos muutat mieltäsi autonvuokrauksen suhteen maassa Meksiko niin maasta Kuwait löytyy maailman alhaisimmat polttoainehinnat hintojen ollessa viime viikolla 0,32 € per litra. Vertailun vuoksi maassa Hong Kong on kalliimpaa polttoainetta hintojen ollessa vastaavasti 2,76 € per litra, mutta se on silti loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat vuokrata auton.


Autonvuokraukset kaupungin Meksiko suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Meksiko lentokentistä

Tutustu alueen Pohjois-Amerikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Pohjois-Amerikka

Aloita matkan suunnittelu - Meksiko


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Meksiko. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Meksiko, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Meksiko, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Meksiko.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Meksiko vuokra-autoille.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Meksiko.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.