Autonvuokraukset Nevada

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Nevada? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Las Vegas, NV, Yhdysvallat
27. maaliskuu — 3. huhtikuu
Sama palautus
Las Vegas, NV, Yhdysvallat
ma 27/3
Keskipäivä
ma 3/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Nevada

Löydä kohteesta Nevada juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

40 € - 107 €

Kaikki autotyypit

49 € - 144 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nevada on 56 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Nevada on marraskuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 40 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nevada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nevada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nevada on 80 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Nevada on tammikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nevada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nevada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nevada on 102 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Nevada on tammikuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 73 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nevada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nevada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nevada on 95 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Nevada on marraskuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 58 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nevada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nevada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Nevada on 56 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Nevada on kesäkuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Nevada. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Nevada voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Nevada autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Nevada

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,2

Value

8,5

National

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

8,6

Nouto/palautus

7,3

Value

9,3

Enterprise

47 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,5

Value

7,5

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,3

Value

7,1

Thrifty

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,0

Value

7,1

Advantage

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

7,0

Avis

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,8

Value

6,8

Payless

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,4

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,7

Value

7,0

Vuokraa auto läheltä kohteen Nevada suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Nevada

Autonvuokraus Nevada

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Nevada, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Alueen Nevada paras vuokraamo on Enterprise. Tämä perustuu momondon asiakkaiden keskimääräisiin arviopisteisiin 7,7/10 ja yhteensä 452 annettuihin arvosteluihin. Jos suunnittelet matkaa alueelle Nevada voit löytää vuokraamon Enterprise 47 toimipistettä alueelta, kuten kaupungista Las Vegas.

7 päivää kestävä vuokraus on momondon käyttäjien suosima pituus autonvuokraukselle kohteessa Nevada. Auton vuokraaminen 7 päiväksi maksaa keskimäärin 42 €/päivä. Jos päätät vuokrata auton kohteessa Nevada viikoksi niin viikkovuokrauksen hinta on keskimäärin 297 €, ja monet käyttäjistämme valitsevat yleensä vuokrausajankohdaksi viikonlopun, jonka kokonaishinta on keskimäärin 101 €. Jos suunnitelmissasi on pidempi roadtrippi, voit vuokrata auton myös kuukaudeksi kohteessa Nevada, jolloin kokonaishinta on yleensä 2040 €.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Nevada

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Nevada

Aloita matkan suunnittelu - Nevada


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Nevada voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Nevada helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Nevada autoillle.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Nevada.

Kyllä, kohteesta Nevada löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Nevada.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.