Autonvuokraus Viareggio, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Viareggio, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Viareggio, TO, Italia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Viareggio, TO, Italia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Viareggio: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Viareggio, Italia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Viareggio, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Viareggio

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Viareggio noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Viareggio. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Viareggio, Italia?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Viareggio on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Viareggio taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Viareggio alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 130 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Viareggio?

  Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Fiat 500 kaupungista Viareggio, ja datamme mukaan Volkswagen Polo on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Fiat 500, hinnat ovat 9 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Fiat 500 autonvuokraustarjousta kaupungista Viareggio niinkin alhaiseen hintaan kuin 2 € per päivä. Volkswagen Polo autonvuokraukset kaupungista Viareggio ovat yleensä keskimäärin 12 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 3 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Viareggio kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Viareggio.

 • Onko sää kaupungissa Viareggio samanlainen kuin muualla Toscana alueella?

  Jos etsit Viareggio vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Toscana lämpötila on yleensä 5 °C ja sademäärä vastaavasti 58 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Viareggio lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Viareggio

Tutustu alueen Toscana muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Arezzo, Firenze ja Livorno maan Toscana sisällä

Aloita matkan suunnittelu - Viareggio