Autonvuokraus Sandton, Etelä-Afrikka

Haussa halpa vuokra-auto Sandton, Etelä-Afrikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sandton, Etelä-Afrikka
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Sandton, Etelä-Afrikka
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Sandton: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sandton, Etelä-Afrikka
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

6,0
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
5 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Sandton, Etelä-Afrikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Sandton

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Sandton noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Monet autovuokraamot kohteessa Sandton noudattavat nyt uusia siivouskäytäntöjä varmistaakseen, että autot desinfioidaan vaadittavia turvallisuustoimia noudattaen. Tätä tehostettua siivousta tarjotaan nyt toimipaikoissa, kuten Avis ja Dollar. Käytä uutta suodatinta nähdäksesi kaikki yritykset, jotka tarjoavat tehostettua siivousta kohteessa Sandton. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Sandton, Etelä-Afrikka autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Sandton sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Sandton. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Sandton, Etelä-Afrikka?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Sandton, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Sandton ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Sandton huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Sandton?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Sandton.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 11 €/pvä kaupungissa Sandton, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 23 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Sandton on Hyundai i10 keskimääräisen hinnan ollessa 14 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 8 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Ford Explorer vuokra-autoja kaupungissa Sandton?

  Vuokraamolla Hertz on Ford Explorer (ja muita vastaavia Maasturi ajoneuvoja) tarjolla vuokralle kaupungissa Sandton. Voit odottaa vuokraavasi Ford Explorer kaupungissa Sandton vuokraamosta Hertz 42 €/pvä keskimäärin.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Sandton kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Sandton autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa Sandton samanlainen kuin muualla Gauteng alueella?

  Jos etsit Sandton vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Gauteng lämpötila on yleensä 21 °C ja sademäärä vastaavasti 120 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Afrikka

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Kapkaupunki, Johannesburg ja Port Elizabeth eri puolilla Etelä-Afrikka

Autonvuokraukset kaupungin Sandton lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Sandton