Autonvuokraukset kohteessa Key West, Florida

Haussa halpa vuokra-auto Key West, Florida? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Key West, FL, Yhdysvallat
14. joulukuu — 21. joulukuu
Key West, FL, Yhdysvallat
to 14/12
Keskipäivä
to 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Key West

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Key West

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Key West?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Key West löytyvät yleensä Dollar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaDollar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 48 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Key West on 48 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Key West?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Key West 2 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Key West?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Key West on Kia Rio ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Mustang Convertible. Käyttäjämme ovat löytäneet Kia Rio tarjouksia kaupungissa Key West keskimääräiseen hintaan 64 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 32 € per päivä. Mallin Ford Mustang Convertible vuokraaminen kaupungissa Key West maksaa yleensä keskimäärin 105 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 54 € per päivä.

Tärkeää tietoa Key West autonvuokrauksesta

Jos haluat viettää saarielämää, Key West on ihanteellinen kohde snorklaus- ja sukellusrannoillaan, kuten Smathers Beach ja Higgs Beach. Muita turistikohteita ovat Key West Butterfly & Nature Conservatory, Mallory Square ja Dry Tortugas National Park, joihin kaikkiin pääsee helposti Key Westin vuokra-autolla. Key Westin lentokentältä tultaessa edellä mainitut nähtävyyskohteet ovat lähellä, joten halpa autonvuokraus Key Westissä on sopivin vaihtoehto. Jos olet ystävien tai perheen kanssa, henkilöauton vuokraus on ihanteellinen vaihtoehto alueen tutkimiseen. Päätietä, Overseas Highwayta, voit käyttää ylhäältä alaspäin ajamiseen saarta pitkin muihin yhteyskaupunkeihin, kuten Miamiin. Arvostat varmasti mittarillisten ja normaalien kadunvarsiparkkien ja kaupungin omistamien pysäköintimahdollisuuksien kirjoa. Ne ovat edullisia, turvallisia, ja useimmat niistä tarjoavat palveluja ympäri vuorokauden. Tulitpa Key Westiin sitten lentäen tai risteilyaluksella, Key Westissä on noin yhdeksän autonvuokrauspaikkaa, joihin on hyvät yhteydet.

Kannattaako vuokrata auto Key Westissä vieraillessasi?

Pysäköintipaikat löytyvät kätevästi satojen pysäköintialueiden ja parkkihallien ansiosta. Kun harkitset autonvuokrausta Key Westissä, pidä mielessä, että Key Westin liikenne voi olla arvaamatonta. Lukuun ottamatta satunnaisia tien kunnossapitotöitä ja onnettomuuksia, jotka voivat jumiuttaa sinut tielle pariksi tunniksi, arkisin näkyvä liikennemäärä on vähäistä. Aina jos on vain mahdollista niin vältä MM 112.5 -tietä ja aja sen sijaan vuokra-autollasi Key Westissä North Roosevelt Blvd -katua pitkin, jotta ajo sujuu sujuvasti. Voit myös suunnitella retken vuokra-autolla lähikaupunkeihin, kuten Marathon Shoresiin, jossa voit meloa ja ajaa vesiskootterilla. Saari on erittäin käveltävissä, koska lähellä sijaitsevat kompaktit kohteet, kuten Ernest Hemingwayn koti ja museo Whitehead Streetillä. Key Westin autonvuokraus on kätevä keino ajaa saaren sykkivän sydämen, Duval Streetin, poikki, jossa on kymmeniä kauppoja, ravintoloita ja Green Parrotin kaltaisia pubeja rentoutumista varten. Ripley's Believe It or Not Odditorium on yksi nähtävyys, jota et voi jättää väliin, ja onneksi sekin on aivan Duval Streetin varrella. Vuokra-autot Key Westissä tekevät ajelusta maantiellä kannattavaa, koska matkan varrella on luonnonnähtävyyksiä, kuten auringonlaskuja Mallory Squarella ja näkymä Atlantin rannikolle Martello Towerista.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun on hyvä pitää mielessä, kun ajan Key Westin alueella?

Saarella liikkuessa on tärkeää huomioida muutama liikennelaki. Noudata esimerkiksi vaihtelevia nopeusrajoituksia maakunta-, asutus- ja kaupunkiteillä. Vältä liftaamista kaikilla teillä sekä vilkuttelemista tai tekstiviestien lähettämistä tien päällä ollessasi. Ajaessasi on tärkeää sallia sekä autoilijoiden että jalankulkijoiden vapaa liikkuminen, sillä esteiden tai viivytysten aiheuttaminen on laitonta. Huomioi myös alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisen kynnysarvo. Jo ensikertalaisellekin rattijuopumustapauksesta voi seurata ankaria rangaistuksia, kuten ajokortin peruuttaminen, joten aja turvallisesti. Jos haluat pysyä ajan tasalla liikennelainsäädännöstä, tarkista Key Westin moottoriajoneuvo-osastolta mahdolliset viimeaikaiset lakimuutokset.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaa vuokra-autoa Key Westissä, jos olen vierailulla toisesta maasta?

Key West kunnioittaa ulkomaisia ajokortteja autonvuokrausta varten, mukaan lukien luksusautonvuokraus Key Westissä, edellyttäen, että olet liittänyt omasi mukaan kansainvälisen ajokortin. Lisäksi voit hakea pysyvää ajokorttia, jos haluat asua Key Westissä. Tarvitset henkilöllisyystodistukset, kuten passin, ja todisteen asuinpaikasta, kuten sähkölaskut tai fyysisen osoitteen. Paikallisen ajokortin hakijoiden on esitettävä alkuperäinen henkilöllisyystodistus, kuten opiskelija- tai sotilaskortti, voimassa oleva valokuva, vähintään kaksi todistusta asuinpaikasta, sosiaaliturvatunnus, jos sinulla on sellainen, ja todistus kansalaisuudesta.


0

Key West autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Key West, Florida

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,3

Value

7,5

Thrifty

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,6

Value

7,4

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

6,8

Value

7,5

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,1

Value

7,0

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,5

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,9

Value

6,1

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

5,5

Nouto/palautus

5,5

Value

6,0

Ace

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Key West suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Key West

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Key West - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Key West, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Key West, Florida autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Key West olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Enterprise Rent-A-Car ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Key West, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Key West, Florida?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Key West on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 40 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Key West ovat yleensä 120 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 120 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Nissan Pathfinder vuokra-autoja kaupungissa Key West?

Millainen sää on kohteessa Key West, FL kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Key West on 22 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 56 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Key West.

Onko sää kaupungissa Key West samanlainen kuin muualla Florida alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Key West ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Florida lämpötila kuukauden aikana joulukuu on 17 °C ja mahdollinen sademäärä 59,5 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Key West hinnat?

autoa Key West hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Key West?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Key West osiossa on 15 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Key West?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Key West. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Key West?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Key West. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Key West?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Key West momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Key West?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Key West, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Key West, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Key West tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Key West momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Key West.

Löytyykö kohteesta Key West autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Key West vuokra-autoille.

Voinko etsiä Key West vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Key West.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Key West

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.