Autonvuokraus Perugia, Italia

Haussa halpa vuokra-auto Perugia, Italia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Perugia, Perugia, Italia
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Perugia, Perugia, Italia
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Perugia: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Perugia, Italia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
7 sijaintia
5 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Perugia, Italia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Perugia

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Perugia noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Perugia. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Perugia, Italia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurimmalla osalla niistä Perugia vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Perugia, kuten Avis, SICILY BY CAR ja Hertz tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Perugia, Italia?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Perugia on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Perugia ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 130 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Millainen sää on kohteessa Perugia, Italia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Perugia on 4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 58 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Perugia.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Perugia kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Perugia.

 • Onko sää kaupungissa Perugia samanlainen kuin muualla Umbria alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Perugia road triplle alueelle Umbria tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 4 °C ja sademäärän vastaavasti 58 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Perugia