Halvat lennot Perugia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Perugia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Perugia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Firenze

HALVIN REITTI Helsinki - Perugia

Helsinki (HEL) - Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä (FCO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Perugia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Rooma Leonardo da Vinci, jolloin hinta on keskimääräinen 227 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Perugia?

Lennot Perugia San Francesco d’Assisin kansainväliselle lentokentälle Italian Umbrian alueella onnistuvat Suomesta nopeimmin Helsinki-Vantaan lentokentältä, josta matka taittuu parhaimmillaan yhdellä välilaskulla noin 10tunnissa. Useita lentoja on myös tarjolla kahdella välilaskulla, jolloin matka-aika on ainakin jonkin verran pidempi. Oulusta perille voi päästä noin 11–12 tunnissa, jolloin matkaan mahtuu jopa kolme välilaskua. Rovaniemeltä lentomatkat Perugiaan puolestaan vievät parhaimmillaankin 20 tuntia ja matkaan sisältyy tällöin niin ikään kolme välilaskua. Mikäli sinulla ei ole kiire perille ja voit käyttää aikaa lentoihin välilaskujen kanssa, löydät varmasti varteenotettavia vaihtoehtoja Perugian lentotarjouksista. Jos voit joustaa matkustuspäivissä, vaihtoehtoja on sitäkin enemmän. Lentojen hinnat, kokonaiskestot ja välilaskujen määrä vaihtelevat päivästä toiseen.

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Itailan Perugiaan . Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä sisältävät aina vähintään yhden, toisissa tapauksissa kaksi välilaskua, valinnoistasi riippuen. Toisinaan etenkin paluulennot saattavat sisältää jopa kolme välilaskua. Yhden välilaskun lennot Helsinki-Vantaalta vievät perille esimerkiksi Lontoon kautta. Kahden välilaskun lennot saattavat pysähtyä muissa Euroopan kohteissa kuten Tallinnassa ja Lontoossa tai Budapestissa ja Roomassa. Muista Suomen lentokenttäkaupungeista matka alkaa tyypillisesti välilaskulla Helsinki-Vantaalle. Oulusta nopeimmat lennot pitävät sisällään kolme välilaskua, yhden Helsinki-Vantaalla ja seuraavat esimerkiksi Frankfurtissa ja Tiranassa. Rovaniemeltä lähtevä matkalainen käy välilaskullaan Helsinki-Vantaalla ja esimerkiksi Frankfurtissa ja Brysselissä. Nopeammin Rovaniemeltä pääsee Perugiaan, jos valitsee kolmen lennon ja junan yhdistelmän, jolloin välilaskut tapahtuvat Helsinki-Vantaalla ja esimerkiksi Frankfurtissa ja Firenzessä. Firenzestä Italiasta matkaa voi jatkaa perille junalla. Vaihtoehtoja löytyy useita, etenkin jos olet valmis etsimään lentoja joustavilla päivämäärillä.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Perugia kaupungista Budapest oli 33 €. Tämä on 81 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Perugia. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Perugia omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Perugia on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Perugia harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ancona Falconara lentokenttä (97 km kaupungin Perugia keskustasta), Rimini Miramare lentokenttä (102 km kaupungin Perugia keskustasta), Firenze Peretola lentokenttä (123 km kaupungin Perugia keskustasta), Rooma Ciampino lentokenttä (147 km kaupungin Perugia keskustasta) tai Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä (147 km kaupungin Perugia keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Perugia on tyypillisesti Perugia Sant Egidio lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 78 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Perugia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Perugia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Perugia?

Tietojemme mukaan suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Perugia kohteesta Suomi on Ryanair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Perugia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Perugia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Perugian lentokentältä kaupungin keskustaan?

Perugian lentokenttä sijaitsee vain pienen matkan päässä kaupungin keskustasta. Yhdestä terminaalista koostuvan lentokenttärakennuksen edestä löytyvät sekä lentokentälle saapuvat bussit että kohti kaupunkia menevät bussit. Kaupunkiin matkustajia kuljettavat Busitalian bussi E422 ja ACAP-lentokenttäbussi. Siinä missä Busitalian busseihin saa lipun joko lentokentältä tai hieman kalliimmalla bussin kuljettajalta, ACAP-bussiin on varattava paikka ennakkoon puhelimitse. Lipun hinta on hieman korkeampi. Busitalian busseilla voi halutessaan jatkaa matkaa myös muualle italiaan. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata lentokentältä auton. Terminaalista löytyy useiden autovuokraamoiden palvelutiskejä. Paikalliset taksiyhtiöt, kuten Radio Taxi Perugia, kuljettavat matkustajia lentokentän ja keskustan välillä. Voit ottaa taksin terminaalin ulkopuolelta tai kokeilla sen tilaamista My Taxi -sovelluksen avulla. Myös kyydinjakosovellukset, kuten Uber, ovat valtaamassa alaa Italiassa, mutta varmista palvelun saatavuus alueella vielä ennen matkaasi.


Kohteen Perugia viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia matkustaessaan Italian Perugiaan turististatuksella. Sekä Italia että Suomi ovat EU- ja Schengen-maita. Viranomaiset eivät yleensä tarkista matkustusasiakirjoja matkustajilta, jotka liikkuvat Schengen-alueen sisällä, mutta viranomaisten satunnaisia tarkastuksia ja kuljetusyhtiöiden vaatimuksia varten mukana on oltava käytännössä voimassa oleva, kussakin jäsenmaassa hyväksytty matkustusasiakirja. Italiassa sinulla on oltava mukanasi voimassa oleva passi tai uudenmallinen henkilökortti. Voit käyttää henkilökorttia matkustusasiakirjana vain, jos siinä on matkustusoikeus. Ajokortti ei käy henkilökortista.


Aloita matkan suunnittelu - Perugia


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Perugia

Perugia sijaitsee Umbrian alueella Italian keskiosissa ja se on koko alueen pääkaupunki. Vierestä löytyvät Toscanan, Lazion ja Le Marchen alueet. Roomakaan ei ole pitkän auto- tai junamatkan päässä, jos maan pääkaupungin nähtävyydet kiinnostavat. Umbrian ja Perugian alueen kauniissa maisemissa voit tutustua pittoreskeihin keskiaikaisiin kaupunkeihin kuten Castiglione del Lagoon, Assisiin tai Montoneen, ja maistella vaikka viiniä ja tryffeleitä. Maisemat ovat kauniita ja meno rauhallisempaa kuin Roomassa. Myös Perugia itsessään pitää sisällään kauniita historiallisia rakennuksia, aukioita ja italialaisen kaupungin tunnelmaa ravintoloineen. Itse asiassa Perugian historia ulottuu Roomaakin kauemmaksi, aina etruskien aikaan. Etruskien ajasta muistuttavat vielä monet asiat, kuten kaupunkia ympäröivät muurit. Etruskilaiselta portilta voi kulkea maanalaiselle kadulle, jossa on esimerkiksi pieniä kauppoja. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu myös keskiaikainen akvedukti. Mikäli haluat tutustua Italian taiteeseen, Perugiasta löytyy tähän tarkoitukseen sopiva taidemuseo, Calleria Nazionale dell'Umbria, johon pääset tutustumaan pääsymaksua vastaan. Taidemuseo sijaitsee jo itsessään näkemisen arvoisessa keskiaikaisessa rakennuksessa eli raatihuonerakennus Palazza dei Priorissa. Samalla aukiolla taidemuseon kanssa sijaitsevat Perugian katedraali ja keskiaikainen Fontama Maggioren suihkulähde. Aukion läheltä löytää helposti pitserioita ja muita ravintoloita, jossa voi nauttia paikallisia ruokalajeja ja viinejä.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Perugia. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Perugia, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Perugia. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Perugia lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.