Autonvuokraukset kohteessa Oviedo, Asturia

Haussa halpa vuokra-auto Oviedo, Asturia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oviedo, Asturian maakunta, Espanja
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Oviedo, Asturian maakunta, Espanja
pe 1/7
Keskipäivä
pe 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Oviedo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oviedo, Asturia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0
4 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Oviedo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Oviedo

Suosituin malli

Ford Fiesta
Kohteen Oviedo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Ford Fiesta. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Seat Ibiza.

Vuokraa auto läheltä kohteen Oviedo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Oviedo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oviedo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oviedo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kaupungissa Oviedo olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Enterprise ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Oviedo, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Oviedo tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä Oviedo kaupungissa 120 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Oviedo ajat.

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Oviedo on 16 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 58 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Oviedo.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Oviedo road triplle alueelle Asturia tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 16 °C ja sademäärän vastaavasti 58 mm koko kuukauden ajan.


Tutustu alueen Espanjan muihin autonvuokrauksiin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Espanjan

Aloita matkan suunnittelu - Oviedo


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Oviedo. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Oviedo, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Oviedo ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Oviedo, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Oviedo autonvuokrauksissa.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Oviedo.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.