Autonvuokraukset kohteessa Argostoli, Jooniansaaret

Haussa halpa vuokra-auto Argostoli, Jooniansaaret? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Argostoli, Jooniansaaret, Kreikka
23. maaliskuu — 30. maaliskuu
Sama palautus
Argostoli, Jooniansaaret, Kreikka
to 23/3
Keskipäivä
to 30/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Argostoli, Jooniansaaret

Löydä kohteesta Argostoli juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

9 € - 90 €

Kaikki autotyypit

9 € - 109 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Argostoli, Kreikan on 22 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Argostoli, Kreikan on lokakuuta. Hinta on 61 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 9 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 5 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Argostoli. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Argostoli voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Argostoli autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Argostoli, Jooniansaaret

Autounion Car Rental

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

SURPRICE CAR RENTAL

3 sijaintia

Wheego

3 sijaintia

Caldera

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

GREEN MOTION

2 sijaintia

Hertz

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Argostoli

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Argostoli

Suositut autotyypit

Mini, SUV, Compact

Halvin vuokra-auto

44 €

Suosituin malli

Fiat 500
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Argostoli viimeisten 72 tunnin aikana: Mini, SUV, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Argostoli on 44 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 44 €/pvä.
Kohteen Argostoli suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Fiat 500. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen up!.

Vuokraa auto läheltä kohteen Argostoli suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Argostoli

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Argostoli - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Argostoli, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Argostoli löytyvät yleensä Rent Car Kefalonia kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRent Car Kefalonia, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 14 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Argostoli on 14 €/pvä.

Kaupungissa Argostoli olevat suositut autovuokraamot, kuten Autounion Car Rental, Budget ja Europcar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Argostoli, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kun ajat Argostoli kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Argostoli kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Argostoli sademäärä on 76 mm ja keskilämpötila 13 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Argostoli parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Ilmasto alueella Jooniansaaret kuukauden maaliskuu aikana on yleensä 12 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 87 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Argostoli lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Argostoli


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Argostoli, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Argostoli antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Argostoli tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Argostoli.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Argostoli vuokra-autoille.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Argostoli vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.