Hertz autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
München, Saksa
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

29 € - 79 €

Kaikki autotyypit

33 € - 185 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz München, Baijeri on elokuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 44 % alhaisempi kuin 52 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz München on elokuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz München, Baijeri on syyskuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 60 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz München on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz München, Baijeri on tammikuu hintojen ollessa 42 € per päivä keskimäärin. 42 € per päivä on 58 % alhaisempi kuin 99 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz München on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz München, Baijeri on tammikuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz München on tammikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

40 €/pvä

9 marras - 12 marras
Citroen C2
Audi A3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

41 €/pvä

9 marras - 12 marras
Audi A3
Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

42 €/pvä

9 marras - 12 marras
Audi A3

München Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,4

Value

6,4

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa München

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa München lokakuu aikana?

57 € per päivä (tai 399 € per viikko) on keskimääräinen Hertz vuokra-auton hinta kaupungissa München lokakuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden lokakuu aikana Hertz vuokra-autolle on 37 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Hertz minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa München?

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa München maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa München kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa München kuukauden lokakuu aikana ovat: Tila-auto. Voit olettaa maksavasi noin 105 € per päivä Tila-auto vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 80 € per päivä.

Mikä on vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa München?

Keskimääräisellä 17 €/päivä hinnallaan Luksus on on halvin Hertz vuokra-autotyyppi kaupungissa München (12 % halvempi kuin kallein Hertz vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 10 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Hertz auton vieraillessaan kaupungissa München valitsivat Luksus säästääkseen rahaa. Muista, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista München?

Muenchen Airport Center Level on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 10 toimipisteistä, joita kaupungista München löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 74 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Muenchen Airport Center Level sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa München hinnat?

autoa München hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa München?

syyskuuta 2023 alkaen 242 toimijaa on valittavissa autoa München osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa München?

Eri maissa, myös kohteessa München, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa München?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa München. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Baijeri

Varaa Hertz vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Baijeri, kuten Hertz in Nürnberg ja Hertz in Augsburg

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.