Hertz autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
München, Saksa
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

21 € - 79 €

Kaikki autotyypit

25 € - 202 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz München, Baijeri on elokuu hintojen ollessa 21 € per päivä keskimäärin. 21 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 39 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz München on elokuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz München, Baijeri on syyskuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 37 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz München on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz München, Baijeri on tammikuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 106 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz München on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz München, Baijeri on tammikuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 62 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz München on tammikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

41 €/pvä

23 kesä - 26 kesä
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

43 €/pvä

23 kesä - 26 kesä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

48 €/pvä

24 kesä - 27 kesä
Chevrolet Sonic Sedan

München Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

5,2

Value

6,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa München

Jokaisella Hertz autovuokraamon toimipisteellä kentällä München tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Hertz on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

57 € per päivä (tai 401 € per viikko) on keskimääräinen Hertz vuokra-auton hinta kaupungissa München kesäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden kesäkuu aikana Hertz vuokra-autolle on 38 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Hertz minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa München maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Vuokraamon Hertz suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa München kuukauden kesäkuu aikana ovat: Edullinen. Voit olettaa maksavasi noin 43 € per päivä Edullinen vuokra-autoista kesäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 38 € per päivä.

Keskimääräisellä 41 €/päivä hinnallaan Maasturi on on halvin Hertz vuokra-autotyyppi kaupungissa München (18 % halvempi kuin kallein Hertz vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 15 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Hertz auton vieraillessaan kaupungissa München valitsivat Maasturi säästääkseen rahaa. Muista, että Hertz tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Muenchen Airport Center Level on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 10 toimipisteistä, joita kaupungista München löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 70 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Muenchen Airport Center Level sijaitsevassa toimipisteessä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Baijeri

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Baijeri