Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Budget autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
6. March — 13. March
München, Saksa
Wed 6/3
Keskipäivä
Wed 13/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Budget vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

44 € - 72 €

Kaikki autotyypit

52 € - 102 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget München, Baijeri on huhtikuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 24 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget München on huhtikuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Budget München, Baijeri on heinäkuu hintojen ollessa 68 € per päivä keskimäärin. 68 € per päivä on 23 % alhaisempi kuin 88 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Suuri autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Budget München on heinäkuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

37 €/pvä

13 Mar - 26 Mar
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Budget

38 €/pvä

9 May - 13 May
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

39 €/pvä

9 May - 13 May
Chevrolet Sonic Sedan

München Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,3

Value

6,8

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa München

Kuinka paljon maksaa Budget vuokra-auto kaupungissa München maaliskuu aikana?

87 € per päivä (tai 607 € per viikko) on keskimääräinen Budget vuokra-auton hinta kaupungissa München maaliskuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden maaliskuu aikana Budget vuokra-autolle on 54 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Budget minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Budget ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa München?

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa München. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän München toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa München kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa München pitävät enemmän Korkeatasoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Korkeatasoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 118 €/päivä ja 105 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista München?

Vuokraamolla Budget on 10 toimipistettä kaupungissa München. Heidän Flughafen Muenchen toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 55 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Budget auton kaupungissa München, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Budget Flughafen Muenchen toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa München hinnat?

autoa München hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa München?

helmikuuta 2024 alkaen 246 toimijaa on valittavissa autoa München osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa München?

Eri maissa, myös kohteessa München, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa München?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa München. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa München


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Münchenissä
Wed 6/3
Keskipäivä
Wed 13/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.