Budget autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
27. elokuu — 3. syyskuu
Sama palautus
München, Saksa
la 27/8
Keskipäivä
la 3/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

22 € - 131 €

Kaikki autotyypit

30 € - 145 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget München, Baijeri on helmikuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 59 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget München on helmikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget München, Baijeri on syyskuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 62 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget München on syyskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Budget

38 €/pvä

25 elo - 28 elo
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

39 €/pvä

25 elo - 28 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

43 €/pvä

25 elo - 28 elo
Chevrolet Sonic Sedan

München Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,6

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,6

Value

2,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa München

Budget on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä München sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Budget noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

51 € per päivä (tai 360 € per viikko) on keskimääräinen Budget vuokra-auton hinta kaupungissa München syyskuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden syyskuu aikana Budget vuokra-autolle on 40 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Budget minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Ei, vuokraamolla Budget ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kyllä, Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa München. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Budget johonkin heidän München toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Budget autoja kaupungissa München pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 47 €/päivä ja 40 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Halvin vuokraamon Budget tarjoama autotyyppi kaupungissa München on Edullinen hinnan ollessa keskimäärin 47 € per päivä. 47 € per päivä on 20 % halvempi kuin kallein vuokraamon Budget auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 43 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa München vuokraamolta Budget valitsivat usein Edullinen kustannussyistä.

Vuokraamolla Budget on 11 toimipistettä kaupungissa München. Heidän Frauenstrasse 18 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 65 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Budget auton kaupungissa München, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Budget Frauenstrasse 18 toimipisteestä.