Avis autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
14. joulukuu — 21. joulukuu
München, Saksa
to 14/12
Keskipäivä
to 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

25 € - 96 €

Kaikki autotyypit

46 € - 106 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis München, Baijeri on tammikuu hintojen ollessa 25 € per päivä keskimäärin. 25 € per päivä on 55 % alhaisempi kuin 55 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis München on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis München, Baijeri on tammikuu hintojen ollessa 33 € per päivä keskimäärin. 33 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis München on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis München, Baijeri on helmikuu hintojen ollessa 55 € per päivä keskimäärin. 55 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 94 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis München on helmikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Avis München, Baijeri on elokuu hintojen ollessa 49 € per päivä keskimäärin. 49 € per päivä on 19 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Avis München on elokuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

45 €/pvä

15 helmi - 22 helmi
Audi A3
Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

46 €/pvä

15 helmi - 22 helmi
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

51 €/pvä

15 helmi - 22 helmi
Chevrolet Sonic Sedan

München Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,5

Value

5,7

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa München

Kuinka paljon maksaa Avis vuokra-auto kaupungissa München tammikuu aikana?

Avis autonvuokraus kaupungissa München kuukauden tammikuu aikana maksaa keskimäärin 156 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden tammikuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 33 € per päivä vuoraamon Avis autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa München viikon ajaksi, 1094 € on keskimääräinen Avis autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Avis ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa München?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa München. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Avis peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa München kuukauden tammikuu aikana?

Tila-auto vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Avis tarjoamista autotyypeistä kaupungissa München kuukauden tammikuu aikana. Vuokraamon Avis Tila-auto autot maksavat keskimäärin 160 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 150 € päivä päivä kuukauden tammikuu aikana.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista München?

Kaupungista München löytyy Avis vuokraamolta 9 toimipistettä. Flughafen Muenchen on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Avis vuokra-auton kaupungista München tekivät sen osoitteessa Flughafen Muenchen sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa München hinnat?

autoa München hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa München?

joulukuuta 2023 alkaen 245 toimijaa on valittavissa autoa München osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa München?

Eri maissa, myös kohteessa München, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa München?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa München. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.