Autonvuokraukset kohteessa Lahaina, Havaiji

Haussa halpa vuokra-auto Lahaina, Havaiji? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Lahaina, Maui, HI, Yhdysvallat
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Lahaina, Maui, HI, Yhdysvallat
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Lahaina

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Lahaina

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Lahaina?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Lahaina löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 125 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Lahaina on 125 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Lahaina?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Kia Soul kaupungista Lahaina, ja datamme mukaan Ford Mustang Convertible on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Kia Soul, hinnat ovat 73 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Kia Soul autonvuokraustarjousta kaupungista Lahaina niinkin alhaiseen hintaan kuin 50 € per päivä. Ford Mustang Convertible autonvuokraukset kaupungista Lahaina ovat yleensä keskimäärin 79 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 56 € per päivä.

Tärkeää tietoa Lahaina autonvuokrauksesta

Voinko ajaa Havaijin halki Lahainan vuokra-autolla?

Jos matkustat Lahainaan lomalle, mutta et ole varma rajanylityksestä, Lahainan autonvuokraus saattaa nauraa kustannuksellasi, kun kysyt rajan ylittämisestä economy autovuokraamosta, sähköautovuokraamosta tai missä tahansa muusta autonvuokrauspisteestä. Mauin saarella ei ole rajoja ylitettävänä, vain paljon upeita maisemia, joista voit nauttia Lahainan luksusautovuokraamon kuljettajan istuimelta käsin. Autonvuokraus Lahainassa tarjoaa sinulle vaihtoehtoja nähdä saari tyylillä, joten tarkista eri autonvuokrauspaikat Lahainassa löytääksesi täydellisen vuokra-auton lomallesi. Jos haluat mennä lautalla toiselle Havaijin saarelle, lauttojen kulkuväyliä on rajoitetusti, eikä tällä hetkellä ole olemassa lauttoja, joihin autojen nousu olisi sallittua. Jos siis vuokraat auton Lahainassa, olet rajoittunut ajamiseen tällä ihanalla saarella.

Voitko vuokrata auton Lahainassa ilman luottokorttia?

Vaikka useimmat autovuokraamot Lahainassa suosivat, että asiakkaat tekevät varauksen luottokortilla, on olemassa joitakin autovuokraamoja Lahainassa, jotka hyväksyvät vaihtoehtoisia maksutapoja. Esimerkiksi jotkut Lahainan autovuokraamot ottavat vastaan pankkikortteja, käteistä tai matkashekkejä. Tosin useimmat näistä vaihtoehtoisista maksuvaihtoehdoista edellyttävät lisävaatimusten täyttämistä, ennen kuin lähdet tutkimaan saarta. Pankkikorttien kohdalla sinun on otettava huomioon, että vuokraamo voi pidättää tietyn summan rahaa tililläsi, ja tämän summan pitäisi olla noin koko vuokrahinnan suuruinen, ja vuokraamo poistaa pidättämisen, kun olet palauttanut ajoneuvon hyvässä kunnossa. Käteismaksun kanssa jotkut Lahainan autovuokraamot saattavat pyytää huomattavaa käteistalletusta, kun vuokraat autoa. Useimmilla autonvuokrauspaikoilla Lahainassa on erilaiset maksukäytännöt, joten varmista ja löydä sellainen, joka sopii maksuvalmiutesi mukaan ja jossa on juuri sellainen auto, jolla haaveilet ajelevasi ympäri trooppista keidasta.

Mitä liikennelakeja minun pitäisi noudattaa Lahainassa?

Olitpa sitten valinnut halvan autonvuokrauksen Lahainassa tai päivittänyt autonvuokrauksen luksusautoon Lahainassa, yksi hyvä asia on tietää, että hidasta vauhtia, olet saarella. Maksiminopeus saarella on alhaisempi kuin joissakin maissa, mutta useimmilla alueilla jopa alhaisempi. Suuria valtateitä, bulevardeja, liikennevaloilla varustettuja risteyksiä tai numeroituja uloskäyntejä ei ole. Joten riippumatta siitä, minkä auton vuokraat, ajelet matalalla nopeudella ja pysähdyt satunnaisiin stop-merkkiin. Havaijilla on laitonta, että auto on liikkeellä vaaravalot päällä. Jos autosi kanssa siis sattuu olemaan ongelmia, pysäytä auto mahdollisimman nopeasti ja kytke vaaravalot päälle vasta, kun olet pysähtynyt kokonaan.

Mitä asiakirjoja kansainvälinen matkustaja tarvitsee autonvuokraukseen Lahainassa?

Jos haluat vuokrata auton ja ajaa Havaijilla ulkomaisena vierailijana, tarvitset vain voimassa olevan ajokortin maastasi, mutta sen on oltava englanninkielinen. Jos ajokorttisi ei ole englanninkielinen, voit katsoa, saatko ajokortista virallisen käännöksen. Jos teet niin, hanki pari kopiota siltä varalta, että joudut jättämään yhden autovuokraamoon, jotta sinulla on toinen mukanasi, kun nautit lomastasi. Jos sinulla on tämä, et tarvitse kansainvälistä ajokorttia. Tarvitset tietysti myös voimassa olevan passin, ja on aina hyvä käytäntö pitää mukana myös paperinen tai digitaalinen kopio passistasi.


0

Lahaina autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Lahaina, Havaiji

Enterprise Rent-A-Car

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,8

Comfort

9,8

Kokonaisarvosana

9,4

Nouto/palautus

9,0

Value

9,4

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,3

Value

8,6

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

9,0

Value

8,1

National

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,7

Value

8,3

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,5

Value

6,7

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

6,4

Value

7,3

Eagle Rent A Car

2 sijaintia

Sunnycars

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Lahaina suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Lahaina

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Lahaina - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Lahaina, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Lahaina, Havaiji autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Lahaina on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Lahaina suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Enterprise Rent-A-Car ja Avis, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Lahaina, Havaiji?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Lahaina huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Lahaina taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 120 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Lahaina rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

Millainen sää on kohteessa Lahaina, HI kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Lahaina on 26 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 8 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Lahaina.

Onko sää kaupungissa Lahaina samanlainen kuin muualla Havaiji alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Lahaina ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Havaiji lämpötila kuukauden aikana syyskuu on 25 °C ja mahdollinen sademäärä 79,6 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Lahaina hinnat?

autoa Lahaina hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Lahaina?

syyskuuta 2023 alkaen 19 toimijaa on valittavissa autoa Lahaina osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Lahaina?

Eri maissa, myös kohteessa Lahaina, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Lahaina?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Lahaina. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Tutustu alueen Havaiji muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Havaiji

Aloita matkan suunnittelu - Lahaina


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Lahaina?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Lahaina, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Lahaina?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Lahaina, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Lahaina, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Lahaina tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Lahaina momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Lahaina.

Löytyykö kohteesta Lahaina autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Lahaina vuokra-autoille.

Voinko etsiä Lahaina vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Lahaina, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lahaina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.