Thrifty autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
München, Saksa
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thrifty vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

16 € - 48 €

Kaikki autotyypit

16 € - 64 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Thrifty München, Baijeri on joulukuu hintojen ollessa 16 € per päivä keskimäärin. 16 € per päivä on 58 % alhaisempi kuin 38 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Thrifty München on joulukuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Thrifty München, Baijeri on marraskuu hintojen ollessa 19 € per päivä keskimäärin. 19 € per päivä on 64 % alhaisempi kuin 52 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Thrifty München on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Thrifty

21 €/pvä

14 loka - 21 loka
Audi A3
Audi A3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Thrifty

38 €/pvä

14 loka - 21 loka
Audi A3

München Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Thrifty

7 sijaintia

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa München

Onko vuokraamolla Thrifty toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Thrifty ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Thrifty ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa München?

Kyllä, Thrifty tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa München. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Thrifty johonkin heidän München toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Thrifty, kun vierailet kaupungissa München kuukauden marraskuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 38 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Thrifty kaupungissa München marraskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Thrifty autonvuokraustarjouksia kaupungissa München niinkin alhaiseen hintaan kuin 36 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen marraskuu aikana.

Kuinka monta Thrifty autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista München?

Vuokraamolla Thrifty on 7 toimipistettä kaupungissa München. Käyttäjiemme mukaan suosituin Thrifty toimipiste kaupungissa München sijaitsee osoitteessa Muenchen Airport Center Level. 64 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Thrifty auton kaupungissa München teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa München hinnat?

autoa München hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa München?

lokakuuta 2023 alkaen 242 toimijaa on valittavissa autoa München osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa München?

Eri maissa, myös kohteessa München, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa München?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa München. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Thrifty autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.