Thrifty autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
München, Saksa
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thrifty vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

19 € - 79 €

Kaikki autotyypit

16 € - 79 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Thrifty München, Baijeri on marraskuu hintojen ollessa 19 € per päivä keskimäärin. 19 € per päivä on 70 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Thrifty Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Thrifty München on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Thrifty tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Thrifty

56 €/pvä

9 syys - 16 syys
Audi A3
Mazda Mazda5
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Thrifty

56 €/pvä

9 syys - 16 syys
Mazda Mazda5
Audi A3
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Thrifty

68 €/pvä

9 syys - 16 syys
Audi A3

München Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa München

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa München sijaitseva vuokraamo Thrifty on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Thrifty on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Ei, vuokraamolla Thrifty ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kyllä, Thrifty tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa München. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Thrifty johonkin heidän München toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 35 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Thrifty kaupungissa München syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Thrifty autonvuokraustarjouksia kaupungissa München niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla Thrifty on 7 toimipistettä kaupungissa München. Käyttäjiemme mukaan suosituin Thrifty toimipiste kaupungissa München sijaitsee osoitteessa Muenchen Airport Center Level. 65 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Thrifty auton kaupungissa München teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.