Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Dollar autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
18. huhtikuu — 25. huhtikuu
München, Saksa
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Dollar vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

27 € - 40 €

Kaikki autotyypit

23 € - 55 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Dollar München, Baijeri on syyskuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 18 % alhaisempi kuin 33 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Dollar München on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Dollar München, Baijeri on toukokuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 40 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Dollar München on toukokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Dollar München, Baijeri on toukokuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 40 € kuin keskimääräinen vuosihinta Dollar Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Dollar München on toukokuu ja syyskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden syyskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Dollar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Dollar

26 €/pvä

23 Touko - 27 Touko
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Dollar

27 €/pvä

23 Touko - 27 Touko
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Dollar

28 €/pvä

23 Touko - 27 Touko
Chevrolet Sonic Sedan

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa München

Kuinka paljon maksaa Dollar vuokra-auto kaupungissa München toukokuu aikana?

39 € per päivä (tai 274 € per viikko) on keskimääräinen Dollar vuokra-auton hinta kaupungissa München toukokuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden toukokuu aikana Dollar vuokra-autolle on 21 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Dollar minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Dollar ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa München?

Kyllä, voit peruuttaa Dollar vuokra-autovarauksesi kaupungissa München maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Dollar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Dollar, kun vierailet kaupungissa München kuukauden toukokuu aikana?

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Dollar tarjoamista autotyypeistä kaupungissa München kuukauden toukokuu aikana. Vuokraamon Dollar Edullinen autot maksavat keskimäärin 39 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 39 € päivä päivä kuukauden toukokuu aikana.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista München?

Kaupungista München löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Dollar omistaa. Osoitteessa Muenchen Airport Center Level, München sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 83 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Dollar auton kaupungissa München noutivat kulkuneuvon osoitteessa Muenchen Airport Center Level sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa München hinnat?

autoa München hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa München?

huhtikuuta 2024 alkaen 249 toimijaa on valittavissa autoa München osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa München?

Eri maissa, myös kohteessa München, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa München?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa München. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


München Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

3,5

Nouto/palautus

3,9

Value

3,9

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 18/4
Keskipäivä
to 25/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa München