Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

FLIZZR autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä FLIZZR vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
8. maaliskuu — 15. maaliskuu
München, Saksa
pe 8/3
Keskipäivä
pe 15/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

FLIZZR vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

30 € - 71 €

Kaikki autotyypit

40 € - 143 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta FLIZZR München, Baijeri on toukokuu hintojen ollessa 30 € per päivä keskimäärin. 30 € per päivä on 37 % alhaisempi kuin 47 € kuin keskimääräinen vuosihinta FLIZZR Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto FLIZZR München on toukokuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo FLIZZR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta FLIZZR München, Baijeri on syyskuu hintojen ollessa 45 € per päivä keskimäärin. 45 € per päivä on 23 % alhaisempi kuin 59 € kuin keskimääräinen vuosihinta FLIZZR Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto FLIZZR München on syyskuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo FLIZZR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta FLIZZR München, Baijeri on huhtikuu hintojen ollessa 50 € per päivä keskimäärin. 50 € per päivä on 53 % alhaisempi kuin 106 € kuin keskimääräinen vuosihinta FLIZZR Suuri autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto FLIZZR München on huhtikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo FLIZZR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta FLIZZR München, Baijeri on toukokuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 35 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta FLIZZR Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto FLIZZR München on toukokuu ja tammikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden tammikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo FLIZZR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


München FLIZZR toimipaikat

Alla on tietoja kaikista FLIZZR vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

FLIZZR

25 sijaintia

Tietoja FLIZZR autonvuokrauksesta kaupungissa München

Onko vuokraamolla FLIZZR toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla FLIZZR on 1 toimipaikka kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Claude-Dornier-Str. 1.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta FLIZZR, kun vierailet kaupungissa München kuukauden maaliskuu aikana?

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta FLIZZR jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa München maaliskuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden maaliskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 81 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 81 € per päivä. Otathan huomioon, että FLIZZR tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta FLIZZR autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista München?

Vuokraamolla FLIZZR on 26 toimipistettä kaupungissa München. Heidän Terminalstr. Mitte/MWZ toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 64 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata FLIZZR auton kaupungissa München, päättivät vuokrata omansa vuokraamon FLIZZR Terminalstr. Mitte/MWZ toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa München hinnat?

autoa München hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa München?

helmikuuta 2024 alkaen 246 toimijaa on valittavissa autoa München osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa München?

Eri maissa, myös kohteessa München, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa München?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa München. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa München


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Münchenissä
pe 8/3
Keskipäivä
pe 15/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.