INTERRENT autonvuokraukset kaupungista München

Etsi ja vertaa hyviä INTERRENT vuokra-autotarjouksia kaupungissa München

München, Saksa
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
München, Saksa
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

INTERRENT vuokra-autotarjoukset München, Baijeri

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

15 € - 37 €

Kaikki autotyypit

15 € - 34 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta INTERRENT München, Baijeri on maaliskuu hintojen ollessa 15 € per päivä keskimäärin. 15 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 25 € kuin keskimääräinen vuosihinta INTERRENT Pieni autonvuokraukselle kaupungissa München. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto INTERRENT München on maaliskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo INTERRENT tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


München INTERRENT toimipaikat

Alla on tietoja kaikista INTERRENT vuokra-autojen sijainneista München, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

9,3

Value

5,3

Tietoja INTERRENT autonvuokrauksesta kaupungissa München

INTERRENT haluaa varmistaa, että München alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena INTERRENT on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa München vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

INTERRENT autonvuokraus kaupungissa München kuukauden kesäkuu aikana maksaa keskimäärin 23 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden kesäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 16 € per päivä vuoraamon INTERRENT autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa München viikon ajaksi, 162 € on keskimääräinen INTERRENT autonvuorauksen hinta.

Ei, vuokraamolla INTERRENT ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Oberpfaffenhofen lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.


INTERRENT autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä