Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Maspalomas

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Maspalomas

Maspalomas, Gran Canaria, Espanja
8. joulukuu — 15. joulukuu
Maspalomas, Gran Canaria, Espanja
pe 8/12
Keskipäivä
pe 15/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Maspalomas Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Maspalomas, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Maspalomas

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Maspalomas?

Sunnycars toimii tällä hetkellä 3 toimipisteiden kautta kaupungissa Maspalomas. Suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Maspalomas sijaitsee osoitteessa Alfereces Provisionales 31. Viimeisten 12 kuukauden aikana 94 % käyttäjistä, jotka hakivat Sunnycars vuokra-autoja kaupungissa Maspalomas vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Alfereces Provisionales 31 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Maspalomas hinnat?

autoa Maspalomas hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Maspalomas?

26 toimijaa on valittavissa autoa Maspalomas joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Maspalomas?

Eri maissa, myös kohteessa Maspalomas, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Maspalomas?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Maspalomas. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Maspalomas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.